Stars still shine upon this hour [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Stars still shine upon this hour [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honorpaw
Member
Stars still shine upon this hour [open] Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Stars still shine upon this hour [open]   Stars still shine upon this hour [open] Icon_minitimedi 20 okt 2020 - 13:22

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Honorpaw was blij dat ze niet helemaal alleen was, dat Hermitpaw haar en de kitten had opgemerkt. Zelfs al was hij nauwelijks ouder dan zijzelf, en had hij geen ervaring met jonge, pasgeboren, breekbare kittens. Het was beter dan alleen zijn, haar blauwe ogen hadden opgelicht met herkenning en hoop, ze had iemand anders die een oog op de omgeving kon houden terwijl zijzelf zich focuste op de kleine kitten die ze omgedoopt had tot Stellularkit. Een naam die hem eer zou doen, een naam die gericht was op haar vader en Chivysniff. Ze had nog hoop, er was iemand die ze kon helpen en dat gaf haar een vastbesloten kracht. Haar tanden hadden zich voorzichtig in het nekvel van de kitten geklemd zodat ze hem niet zeer kon doen, terwijl ze heel af en toe heel kort hem weer verwarmde met haar tong, zodat hij niet door de koude overmeesterd zou worden voordat ze hem weer op pakte en verder in de richting van het kamp liep.

Het lichaam van Vividskies was ze niet vergeten maar ze had Hermitpaw aangegeven dat ze het later konden halen, nu moest al hun focus op de kleine kitten liggen, een kitten die een redelijk eind van het kamp geboren was en met het kouder wordende weer was dit een gevaar. Daarnaast was er altijd een kans dat ze toch toevallig iets zouden tegenkomen waardoor Hermitpaw hen moest verdedigen, zoals vossen of wellicht een verdwaalde loslopende hond. Zelf had ze er nog geen ervaring mee, maar ze ging Starclan niet testen.

De parelgrijze kattin kwam dan ook zodra ze de kitten zo droog mogelijk naar het kamp in, met ferme passen het kamp binnen. Het eerste dat ze deed was de kitten in haar vacht drukken terwijl ze deze tegen de haren in begon te likken. Haar blik gleed naar de Nursery voordat ze hardop sprak en haar stem kort liet galmen. 'We hebben Vividskies gevonden, ze is overleden na de geboorte van een kitten.' Honorpaw kon niet vertellen hoe het er uit zag, het beeld was afschuwelijk geweest waardoor ze zich snel forceerde te herstellen. 'Is er een Queen die Stellularkit kan zogen? Hij heeft een lange reis gehad en hoewel ik hem wel gedeeltelijk als grote zus de benodigde aandacht wil geven, heeft hij melk nodig, warmte en een nest.' Haar stem klonk zakelijk en ferm voordat ze Hermitpaw aan keek, alsof ze hem wilde vragen of hij nog wat toe te voegen had. Ondertussen likte ze weer over de kop van de pasgeboren kitten.

Vervolg op: Dit topic
words: 426 | tag: Stellularkit & Hermitpaw & open


Stars still shine upon this hour [open] Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hermitpaw
Member
Stars still shine upon this hour [open] Hermit10
Eline
410
Actief
I just turned fourteen
And I think I know everything


CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 11 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hermitpaw
BerichtOnderwerp: Re: Stars still shine upon this hour [open]   Stars still shine upon this hour [open] Icon_minitimedi 20 okt 2020 - 14:32

De gehele weg naar het kamp was alweer uit zijn herinneringen gewist. Beelden van de bewegingloze Vividskies schoten door zijn hoofd, hoe zoiets vreselijks had kunnen gebeuren. Ze was gestorven voor haar zoon en dat kon absoluut niet voor niks zijn. Daarom was het nu extra belangrijk dat Stellularkit - de naam die Honorpaw had bedacht - het zou overleven. Het opgeluchte gevoel dat hem overviel toen ze het kamp binnenkwamen was dan ook niet te beschrijven. Er moest nog veel gebeuren, maar het zou goedkomen.

Langzaam verdween de shock uit zijn lichaam en begon zijn hoofd weer helderder te worden. Intussen was Honor al bezig met de anderen inlichten, met een kalmte waar hij jaloers op was. Ze had zonder twijfel de rol van grote zus op zich genomen en zette alles op alles. Zoiets zou hijzelf nooit kunnen, en daar schaamde hij zich voor. Toen ze hem aankeek dacht hij eerst dat ze hem hierop beoordeelde, maar al snel besefte hij dat ze zijn gedachten niet kon lezen, en dat ze waarschijnlijk gewoon steun nodig had. "Kom op, stop met staren en help haar." zei hij luid, tegen niemand in het bijzonder. Zo gingen dit soort dingen altijd. Niemand deed iets tot de eerste naar voren stapte, en dan schoot opeens iedereen te hulp. Nu richtte hij zich tot Honorpaw zelf. "We hebben het gehaald. Je hebt hem gered, Honor." mauwde hij zachtjes, zijn ogen warm in de hare. Ze kwamen hier wel doorheen.


Stars still shine upon this hour [open] Hermit15
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
Stars still shine upon this hour [open] NuAcDzE
Camilla/Debbie
617
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Stars still shine upon this hour [open]   Stars still shine upon this hour [open] Icon_minitimedi 17 nov 2020 - 17:08


Shrimppaw had niet verwacht haar broertje opeens zo boos door het kamp te horen roepen. Help haar? Help wie? Gealarmeerd kwam het jonge poesje de Medicine Cat Den uit. Als er hulp nodig was dan was zij meestal degene die dat moest doen. Ze trippelde naar haar broer toe, die naast Honorpaw stond samen met.. Een kitten? Verbaasd keek ze de twee aan. Zover ze wist waren er geen Queens die rond deze tijden geboortes hadden. Dit zou duidelijk ook een kwestie voor Crystalshell zijn, maar voor nu moest de kitten hulp. 'Wat is er gebeurd?'


if you see someone without a smile, give them one of yours
Stars still shine upon this hour [open] KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
Stars still shine upon this hour [open] Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Stars still shine upon this hour [open]   Stars still shine upon this hour [open] Icon_minitimewo 18 nov 2020 - 19:00

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Honorpaw kon het beeld van de dode moeder niet uit haar geheugen wissen. Ze had niet kunnen vragen naar de naam van de kitten. Had Vividskies hem überhaupt een naam kunnen geven? Het was allemaal onbekend. Het enige dat ze wist was dat ze een leven kon redden en hem niet op mocht geven. Hij was nog onder hen, was het nieuwste lid van Riverclan en verdiende het om te leven. Ze was dan ook behoorlijk opgelucht toen ze eindelijk het kamp in kwamen. Veilig en wel, hij ademde nog, hij was niet naar Starclan gegaan, ze had niet gefaald.

Het duurde voor Hermitpaw wat langer voordat hij in staat was te spreken, wellicht omdat het niet bepaald een eenvoudige situatie was geweest. De adrenaline was bij de jonge kattin nog lang niet uitgewerkt. Toch was ze zich bewust van het feit dat een ander de aandacht nodig had, Stellularkit. Het duurde te lang voordat iemand reageerde terwijl Honorpaw haar best deed de kitten warm te houden. De reis was ongetwijfeld koud geweest voor de jonge kat. 'Kom op, stop met staren en help haar.' Riep de crème kater. Hij zei het tegen niemand in het bijzonder maar gewoonweg om iemand in beweging te krijgen, om eerlijk te zijn begon de vermoeidheid en shock nu pas binnen te dringen bij Honorpaw. 'We hebben het gehaald. Je hebt hem gered, Honor.' Fluisterde de kater tegen haar waardoor ze haar kop schudde. 'Nee wij hebben hem gered,' Murmelde ze met iets van respect in haar stem. Shrimppaw leek haar broer gehoord te hebben en kwam aan gesneld. 'Wat is er gebeurd?' Vroeg de Medicine Cat Apprentice. 'Vividskies is aan de gevolgen van een bevalling overleden en heeft Stellularkit achtergelaten.' Een kat zou de Queen moeten gaan halen nadat Stellularkit veilig en wel bij een Queen lag.
words: 304 | tag: Stellularkit & Hermitpaw & Shrimppaw


Stars still shine upon this hour [open] Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hermitpaw
Member
Stars still shine upon this hour [open] Hermit10
Eline
410
Actief
I just turned fourteen
And I think I know everything


CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 11 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hermitpaw
BerichtOnderwerp: Re: Stars still shine upon this hour [open]   Stars still shine upon this hour [open] Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 14:19

Een warm gevoel vulde hem bij Honorpaws woorden: "Nee wij hebben hem gered." Wat raar was, gezien de vreselijke situatie. Shrimp leek hem gehoord te hebben en vroeg verbaasd naar wat er was gebeurd, waarop Honor antwoordde met een uitleg. Nogmaals verwonderde hij zich over hoe nuchter ze bleef. Als hij alles wat hij net had gezien moest herleven dan zou hij doordraaien. "We hebben een queen nodig. Stellularkit heeft melk nodig." bazelde hij in een poging de bloedige beelden uit zijn hoofd te houden. "Ik doe het wel. Blijf hier." Hij moest iets doen, iets om hem af te leiden.

Bij die woorden schoot hij naar de Nursery, waar na zijn verhaal al meerdere vrijwilligers waren. Hij was vergeten hoe verenigd de clan was en even was hij dankbaar voor de trouw die iedereen voor elkaar had. Wat later kwam hij terug met één van de queens. Hij wist niet hoeveel tijd er voorbij was gegaan en of er iets aan de situatie was veranderd, maar hopelijk waren ze op tijd. "Dit is hem." zei hij, zijn stem rustiger dan eerder nu hij zich kon focussen op wat er nodig was om hem te redden.


Stars still shine upon this hour [open] Hermit15
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
Stars still shine upon this hour [open] NuAcDzE
Camilla/Debbie
617
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Stars still shine upon this hour [open]   Stars still shine upon this hour [open] Icon_minitimezo 3 jan 2021 - 19:31


Honorpaw vertelde wat er gebeurd was. Shrimppaw zuchtte zachtjes bij het verhaal. Het was te vroeg geweest, als Vividskies nou in het kamp gebleven was had ze misschien nog een kans gehad, maar daar was nu ook geen tijd voor om over na te denken over wat geweest had kunnen zijn. Ze knikte goedkeurend naar haar broer toen hij naar de Nursery ging om een Queen te halen. De kitten had inderdaad melk nodig. Ze besnuffelde het kleintje voorzichtig. 'Hij heeft vooral warmte en melk nodig, maar ik denk dat dat bij een Queen wel goed komt,' miauwde ze met een klein glimlachje.


if you see someone without a smile, give them one of yours
Stars still shine upon this hour [open] KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stars still shine upon this hour [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: