Trail of shadows 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Trail of shadows

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Deadair
Member
Trail of shadows Giphy
Starlord Delphi Shiwi
42
Actief
Dreams are just illusions, and so is Death

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Deadair
BerichtOnderwerp: Trail of shadows   Trail of shadows Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 17:39


De zon stond rustig aan de hemel en gaf een zwakke warmte door aan alles dat het raakte. De boomtoppen, een paar stukken van de grond en een deel van zijn vacht. De dagen begonnen zeer fris en koud. De warmte van greenleaf was bijna helemaal verdwenen. Straks was er geen warmte meer te bekennen, straks voelde je de kou van de vriezende grond op je pootkussens bij elke stap die je zette door het bos. Hij vond het niet moeilijk om daar aan te wennen, hij vond het nog niets. Hij had al ergers meegemaakt, hij had een beter verhaal die nu afspeelde. Elk woord vervaagde misschien in de wind die huilde door de bladerloze takken. Bij elke stap die hij zette hoorde je de bladeren kraken die waren gevallen. De bladeren waren verrot, ze hadden geen hoop meer. In newleaf zouden ze weer aangroeien, dan zouden ze vervangen worden. Maar dat duurde nog een hele tijd. Hoe dan ook, de donkerbruine tom stapte snel voorwaarts, soms eens om een boom heen stappend. Zijn vacht was bijna zo donker gekleurd als de boomstammen nu de zon was geblokkeerd door de grote wolken die ervoor zaten. Met zijn gele ogen keek de kater naar de  plek die hij had bereikt, de Fourtrees. Misschien kon hij hier eventjes zijn goede pauze spenderen voordat hij verder zou gaan met zijn jacht. Hij was nog niet zo lang warrior en daarmee moest hij nog wennen aan alles. Zijn blik gleed over de grote rots, de rots waar soms de leiders allemaal opzaten om alle clans toe te spreken. Zelf wist hij niet goed ofdat hij ooit op die rots zou willen staan, voor zoveel katten staan en serieuze woorden toespreken... Hij was nooit echt een praatgraag. De tom wilde liefst van alles nu gewoon zijn pauze.+Open
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Trail of shadows
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: