Wishing Well 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Wishing Well

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nyra
Member
Wishing Well Z2WcJSq
Yanthe
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nyra
BerichtOnderwerp: Wishing Well   Wishing Well Icon_minitimeza 28 nov 2020 - 20:15

Ze was gevlucht na de aanval van de mensen, had voor zichzelf gekozen. Ze had stevig tussen de deur van de barn gezeten en haar lichaam had er niet al te best op gereageerd. Ze had een tijdje in een leegstaand hutje gezeten. Dit hutje werd vroeger gebruikt door jagers. Of het nu nog werd gebruikt, was haar een vraag. Daar was Nyra ook niet echt mee bezig geweest. Ze was bezig geweest met iets anders. De kleine levenloze hoopjes vacht, amper zo groot als een walnoot, daar had ze zich mee bezig gehouden. Ze had een miskraam gehad, had zelf niet eens geweten dat ze in verwachting was geweest. Nu zat ze hier, te zitten, niet goed wetende wat ze moest doen. Na een tijdje hier gezeten te hebben, trok ze zichzelf wat moeizaam recht en duwde ze de lichtgekleurde hoopjes naar buiten, om ze vervolgens in een kuil te begraven, alsof er niets was gebeurd. Even trok ze met haar oortje en haalde haar neus op bij de geur van bloed die in de lucht hing. Haar witte pootjes hingen vol met zand. Haar poten brachten haar meteen in beweging, weg van de plaats waar de dode lichaampjes begraven lagen. Haar huppelpas bracht haar bij een heel klein beekje, waar ze net haar poten in kon zetten. Via de beek liep ze wat verder, zwiepend met haar staart ging ze verder terug in de richting van het overrompelde kamp. Waar moest ze anders naartoe?

Eerst Orchis


єxpєct thє unєxpєctєd
Wishing Well EQim5Bh

Wishing Well 2gxnp75Wishing Well MtxszsWishing Well 10pvxmwWishing Well 10pvxmwWishing Well 2iha58wWishing Well Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Wishing Well Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Wishing Well   Wishing Well Icon_minitimevr 18 dec 2020 - 22:01


Wishing Well Dd5cjs10

De aanval van de mens, hij was er geweest, of niet. Niemand die het wist, enkel hij. Zijn ogen stonden echter kalm toen hij voor zich uitstaarde. De chaos had hij achter zich gelaten, of was al afgelopen. In ieder geval wat er ook gebeurd geweest mogen zijn, het was nu voorbij. Het Bloodclan kamp was niet meer toegankelijk en Brat was hij uit het oog verloren net als de rest van zijn clan. Voor nu moest hij dat nog renderen in zijn brein, waarschijnlijk een reden waarom hij nu nog zo kalm leek.. maar zo dadelijk, wanneer het kwartje dan echt ging vallen en hij het zich volledig ging bevestigen wat hij wel niet kwijt geraakt was en zou kunnen raken nu door dit.. dan zou hij een helse vuur worden. De tom was alvast naar wat water toegelopen, om zijn hete opborrelende gevoelens wat te koelen voor het straks op het kookpunt stond. Hij moest nog even rustig blijven, nog even in de trans dat er niks gebeurd was daarstraks. Zijn blik ging rond, zijn neusharen op en neer dansend terwijl hij hobbelend zijn pas veder zette. Haar geur was als eerste wat hem reikte. Het was vers en warm. Dat betekende in ieder geval dat ze nog leefde, dat in ieder geval nog iemand van zijn pionnetjes in het spel was. Zijn lichaam liet hij tevoorschijn komen maar hij sprak nog geen woord tegen de she-cat. Ze liep wat door het beekje heen te slenteren, alsof er iets in haar hoofd zat te knagen. Niet dat dat hem opgevallen was, hij was daar veel te egoïstisch voor. Hij dacht enkel aan zichzelf en zijn pleziertjes. Dat Nyra zich ergens rot over voelde naast de overrompelde kamp zou nooit bij hem naar binnen schieten, puur omdat hij gewoon niet aan andere dacht. De tom gaf haar geeneens een blik waardig en liet zijn kop hangen om wat van het water op te likken waar zij door heen liep te ploeteren.


Wishing Well Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Nyra
Member
Wishing Well Z2WcJSq
Yanthe
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nyra
BerichtOnderwerp: Re: Wishing Well   Wishing Well Icon_minitimevr 18 dec 2020 - 22:29

De geur van bloed en modder was zo goed als verdwenen toen ze een andere geur opving. Mh, ze wist even niet goed hoe ze hiermee om moest gaan. Ze had geen zin in een confrontatie waarbij ze zichzelf moest verdedigen, zich sterk moest houden om in de gratie te vallen en om zichzelf omhoog te werken. Ze kon zich uit te voeten maken? Maar er was iets in haar dat haar tegen hield. Misschien was het wel het feit dat ze nu gewoon even iemand om haar heen wou, wie het ook was. Niet dat ze veel gezelschap had aan Orchis, maar het was het idee dat telde. Ze hield dan ook halt toen hij aan de rand van het beekje wat kwam drinken. Ze haalde kort een wenkbrauw op bij het gebrek aan een begroeting. Waarom ging ze er toch steeds van uit dat hij 'normaal' zou reageren? Ze kende hem ondertussen lang genoeg, wist al heel goed hoe hij kon reageren op bepaalde situaties. Nyra bleef in het water staan, had geen zin om zich een weg te banen naar de droge oppervlakte waar ze mogelijk kon uitglijden in de modder. Ze keek in stilte toe naar de kater wiens vacht er nog slechter uitzag als anders. Een laagje zand lag op zijn lichte onverzorgde zacht en zorgde ervoor dat de kater bijna een tabby patroon vertoonde. "Jij ziet er ook fantastisch uit," mauwde ze kortaf, zoals ze op eender welke moment tegen hem sprak. Deze keer zat er meer ruimte tussen hen in, maar die uiterste stilte wilde ze nu doorbreken. Sarcasme, iets om haar gedachten op iets anders te vestigen en niet meer na te denken bij het miskraam dat ze iets eerder had gehad.


єxpєct thє unєxpєctєd
Wishing Well EQim5Bh

Wishing Well 2gxnp75Wishing Well MtxszsWishing Well 10pvxmwWishing Well 10pvxmwWishing Well 2iha58wWishing Well Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Wishing Well Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Wishing Well   Wishing Well Icon_minitimezo 20 dec 2020 - 21:48


Wishing Well Dd5cjs10

Dat er een gesprek zou uitrollen dat was niet te ontwijken maar in ieder geval deed hij zijn best om niet de opener te zijn. Niet zo gek dat hij niet stond te poppelen om sociaal te doen, daar was hij ten eerste al niet de beste in en ten tweede was letterlijk net zijn gehele kamp overrompeld door de mens wat zijn humeur niet al te best deed. De tom likte het koude water op en reageerde pas na enkele likken toen Nyra het ijs brak. Nog altijd hield hij zijn kop gebogen bij het water toen hij zijn koude ruwe lippen van elkaar trok om terug te spreken. De tom keek met zijn blik omhoog en drukte hierdoor zijn pupillen bijna in zijn achterhoofd; hij kon maar net haar rode halsband vanaf deze positie zien. Zo schattig was het, met dat strikje... De tom grinnikte en gunde zichzelf nog een slokje van het water voor hij ook in beekje stapte. Het water kloste opzij en weer terug op zijn smerige pels en van diepblauw gekleurd vormde het water tot een vieze bruinige cirkeltje om hem heen. ''Waar was je.'' Kwam er eindelijk van zijn half geopende bek af. Zijn stem bijna overkokend, krakend, en zachtjes als een fluistering in de wind. Proberend zijn woede niet over zijn lippen te persen ondanks hij gloedheet stond. Hij moest kalm blijven van zichzelf.. maar als dat lukken ging. De tom stond bekend op zijn ontploffingen.


Wishing Well Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Nyra
Member
Wishing Well Z2WcJSq
Yanthe
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nyra
BerichtOnderwerp: Re: Wishing Well   Wishing Well Icon_minitimezo 20 dec 2020 - 23:36

Nyra had haar poten stevig in het water gezet, iets breder zodat ze haar evenwicht beter kon bewaren dan dat ze normaal zou staan. Ze had het gesprek dan wel gestart, maar meer dan een gesprek moest het voor haar ook niet worden. Haar ogen hield ze op de kater gericht, elke beweging van hem in de gaten houdende. Hij had nog geen oogcontact gemaakt, totdat hij zich het water in begaf. Zijn vuile vacht werd meteen visueel zichtbaar door de bruine vlek die hij maakte in het water. Wie weet, geraakte hij straks nog schoon? Mh, dat zou in ieder geval niet lang duren. De stilte werd uiteindelijk verbroken door Orchis. Het was geen reactie op wat ze eerder zei, maar eerder een reactie omdat ze gewoon haar mond had geopend, alsof ze de aanleiding had gegeven naar een heel ander gesprek. ''Waar was je.'' Het puntje van haar staart zwiepte behoorlijk geërgerd heen en weer. Frustratie en uitputting, een gekke combinatie van beide. "Gevlucht, net zoals al de andere katten." antwoorde ze uiteindelijk 'maar gewoon'. Er zat geen wrok achter, niet bepaald veel energie zoals eerder. Hoe kon dat ook? Ze had klem gezeten tussen één van de barndeuren. Het was goed mogelijk dat ze ergens iets gekneusd had, maar wat het precies was, was haar onbekend. Ze was geen medicijnkat. Wat het gevolg was van het klem geraken, wist alleen zij. Maar dat zou ze niet aan Orchis zijn neus gaan hangen.


єxpєct thє unєxpєctєd
Wishing Well EQim5Bh

Wishing Well 2gxnp75Wishing Well MtxszsWishing Well 10pvxmwWishing Well 10pvxmwWishing Well 2iha58wWishing Well Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
Wishing Well Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Wishing Well   Wishing Well Icon_minitimewo 30 dec 2020 - 16:38


Wishing Well Dd5cjs10

Het was niet zijn schuld geweest dat hij in een klap zijn gehele kamp verloren was en daarmee ook een deel van de members. Ondanks hij alarm had kunnen slaan, had hij er niet voor gekozen. Daarmee had hij zijn eigen leven wel op het spel kunnen zetten en dat was iets wat hij nooit zal doen. Hoeveel meer had hij ermee kunnen redden? Als hij wel naar het kamp was gegaan om iedereen te waarschuwen? Eentje? misschien drie? Pf. Die drie leden raapte hij wel weer bij elkaar. Nee, daar was hij niet boos om. Hij was eerder boos.. dat het gewoon gebeurd was. Niet perse op iemand dus, maar zijn woede reageerde die wel graag af op een ander. Ook al had deze er niks mee te maken. Orchis had gevraagd waar Nyra was geweest toen zijn kamp overrompeld werd. Ze was gevlucht.. gevlucht, net als de rest. Net als hem eigenlijk dus. Maar dat zou niemand te weten komen. De tom sloeg zijn klauwen uit en probeerde deze in haar kop te slaan. Zijn aanvalskreet klonk scherp, een beetje als een gillend meisje die van haar fiets gevallen was. Spetters vocht sprongen van zijn uitgerolde tong af toen hij zijn bek geopend had om te blazen met zijn wijverige stembanden. De tom had nooit veel kracht gehad in zijn leven, enkel wanneer hij echt heel boos was kon hij soms wat beweging krijgen in zijn tegenstander, maar het was meestal het verrassingsmoment waardoor hij de overhand won. Nu probeerde hij het dus ook, om met deze onverwachtse uithaal Nyra onder water te drukken en haar kopje onder te houden.


Wishing Well Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Nyra
Member
Wishing Well Z2WcJSq
Yanthe
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nyra
BerichtOnderwerp: Re: Wishing Well   Wishing Well Icon_minitimevr 1 jan 2021 - 22:31

Al een geluk dat ze zich wat breder had opgesteld, want wat er zou komen had niemand zien aankomen. Mh, dat was uiteraard niet waar. Kon ze niet altijd een aanval verwachten van deze kater? De eerste poot wist ze half en half te ontwijken, maar wist wel een stevige schram achter te laten aan de zijkant van haar kopje. Orchis was naar voren gestormd. De volgende slag van zijn poot had ze niet zien aankomen, deze wist haar recht op haar kopje te raken. Automatisch volgde ze de beweging mee naar onderen, om zo min mogelijk een slag op haar kop te krijgen en letsel zo goed mogelijk te voorkomen. Ze zakte tot aan haar buik in het water, maar wist zich goed staande te houden. Met de kracht die ze nog in zich had, wist ze zich met haar neusje nog net boven het water te houden. Ze blies lucht uit haar neus en nam nog een flinke teug lucht binnen via die weg. Haar kaken hield ze gesloten, aangezien deze zich onder water bevonden. Al een geluk dat de beek niet zo diep was en ze zich met haar lichaam nog tot stand kon houden. In de actie zwiepte haar staart fel heen en weer, in een poging om haar te helpen. Niet dat die staart veel teweeg kon brengen.


єxpєct thє unєxpєctєd
Wishing Well EQim5Bh

Wishing Well 2gxnp75Wishing Well MtxszsWishing Well 10pvxmwWishing Well 10pvxmwWishing Well 2iha58wWishing Well Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wishing Well
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: