[event] Burn it 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [event] Burn it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
StarClan
Events
[event] Burn it DPKsfdL
118
StarClan
BerichtOnderwerp: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimezo 3 jan 2021 - 21:36


Windclan event
Open event
Het begon zo onschuldig, een paar tweebenen, muziek, drank, kampvuurtje... maar zo’n vuurtje moet je wel uitmaken. Vonken wisten de eerste heide te grijpen en verspreidden zich daarna snel... De tweebenen zijn nergens meer te bekennen daarentegen.

Een beginnende heidebrand is ontstaan? Weten jullie deze te blussen?


Laatst aangepast door StarClan op zo 3 jan 2021 - 22:48; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
[event] Burn it Frkp8xW
Kiki
326
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimezo 3 jan 2021 - 21:48

Het begon net te schemeren toen hij de geur van vuur in zijn neus voelde prikken. Was dat waarom alle prooi verdwenen leek te zijn? Hij bedacht zich geen moment toen hij er naar toe rende. Hij moest kijken wat de schade was. Of hij iets kon doen om het vuur te stoppen. Zijn ogen schoten omhoog naar de hemel. Zou StarClan hen regen schenken? Het vuur doven?

De bruine kater voelde de hitte tegen zijn gezicht komen toen hij bij het vuur stond. Hij had nog geen warriors gezien, maar het zou niet lang duren voordat rookpluimen boven het gebied te zien zouden zijn. Ze zouden het wel zien. De andere clans zouden het zien..
Er was geen tijd voor zwakte en teveel nadenken. Wolfstar was niet getraind als tunneler, maar een echte Windclanner wist hoe hij moest graven. Op een stuk afstand van het vuur begon hij als een wilde de aarde om te ploegen in de hoop zo een geul te creëren om het vuur te stoppen. Hij zou rondom het vuur heen moet graven, iets dat hij niet ging redden in zijn eentje. Om nog maar te zwijgen van de hitte en de rook die hij inademde. Hij had hulp nodig!


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
[event] Burn it Untitl10
Mark
556
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimezo 3 jan 2021 - 22:28

SKY ABOVE MEEARTH BELOW ME FIRE WITHIN ME.
Na haar gesprek met Cryststar had ze even wat geprobeerd te slapen. Ze was in een storm bij haar gekomen en deze storm was gezakt toen ze haar ogen gesloten had. Helaas was de storm in haar nog altijd aan het razen. Ze had haar vriendin iets grootst verteld.. iets waarvan ze al beschuldigd was. Ze was uitgemaakt tot een grote verrader maar ook als de reden van haar zoons dood. Ze was verbannen, mishandeld en zoveel meer toen ze nog in Windclan geleefd had. Shatteredice had nooit een sprankje vuur in zag gehad in haar vorige leven.. maar nu, sinds ze in Riverclan opgenomen was als een als hen.. was een vlam in haar gewekt. Ze was een nieuw leven begonnen en sinds ze wist wat Windclan nog meer had gedaan.. toen was haar eerste sprankje met wraaklust in haar gegroeid. Ze wou Windclan kapot maken, ze wou hem kapot maken.. zoals ze ook hadden bij haar. Ze wist dat ze kon rekenen op Crystalstar, net zoals zij dat ook op haar kon. Riverclan was dan niet haar bloed, maar het was haar thuis nu. De clan die haar geholpen had. Haar gered had toen Windclan haar tot haar dood had gedreven. De she-cat was na een uurtje slapen al weer wakker. De storm was al een tijdje weg maar het was nog altijd in haar hoofd. In haar lijf. Ze gaf haar kittens alle een warme lik over de kop voor ze de nursury verliet en de kille wind begroette die langs haar heen rees. De geur van Crystalstar was al vers. Zij was dus ook al vroeg uit het nest. Met dezelfde reden nu als haar? Ze liep op de leader ag en begroette haar door haar neusje zowel vriendelijk als respectvol tegen haar schouder aan te drukken. Ze zouden met z'n tweeën naar de grens gaan vandaag. Om Windclan te checken. Om te laten zien dat de tunnels echt waren. Hoewel ze niet twijfelde dat Crystalstar twijfelde dat ze hierover loog wou ze ze het haar toch laten zien. Het was immers Windclan's grootste geheim en als ze Wolfstar en Daintywhiff het hardst wou pakken dan moest het via deze weg. De weg naar oorlog.

Ze gaf de leiding aan haar vriendin- natuurlijk. Ze begon al te leren met het water, haar pootjes gingen het eerste gedeelte in het water waar het nog ondiep was, voor ze dan op de stenen sprong en deze als pad gebruikte naar de oever. Daarna namen ze direct de weg richting Windclan. Immers was dat hun doel voor deze duo patrol. Ze verliet geen seconde de zijde van Crystalstar en haar kop was als fiers als die van een leeuwin. Daar liepen ze dan samen, twee krachtige vrouwen.

Ze hoefde niet eens bij de grens te zijn om het al te ruiken. Ze kende de geur namelijk nog als gister. Dezelfde lucht die dagen lang op haar eigen pels gekleefd had toen ze haar drie zonen gered had. ''Vuur.'' Sprak ze alert. Haar ogen keken naar de donkere lucht in de verte, dit waren niet de wolken.. maar de rook. Haar hart begon razend snel te kloppen. Aan de ene kant was dit goed, aan de andere kant maakte ze zich natuurlijk ook zorgen over haar andere kinderen die nog wel in Windclan woonde. Ze hoopte dat ze veilig waren van de vlammen maar dat de rest wel branden mocht. Ze keek even naar Crystalstar zodat ze zeker wist dat ze dezelfde gedachtes deelde voor ze dan uiteindelijk haar tempo versnelde en richting de grens sprintte. Haar blauwe oog brandde als het vuur die nu vlamde op de heide. Haar wraak zal hard zijn en Starclan bleek maar zo aan haar kant te staan.
MONTY


[event] Burn it Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[event] Burn it BBTakD
Bunny
1491
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimezo 3 jan 2021 - 22:43

Elder of geen elder, niets of niemand kon haar in het camp houden. Ze was geen gevangene, Starclanverdomme, en ze voelde zich wegrotten met elke seconde die ze in die den moest besteden. Het rook er naar ouderdom en ziekte en de muren leken levende wezens die steeds dieper kwamen, steeds dichter op haar af tot er bijna geen lucht meer was om te ademen. Dat was wat ze zo gehaat had aan de tunnels, toen ze nog een tunneler was. Dat gevoel van paniek, terwijl het voelde alsof de aarde zelf haar longen binnendrong en ze naar adem begon te happen.. De jonge kattin was snel het camp uit gevlucht, poten bewegend met de snelheid van een moorrunner. Ze had zich op de heide gewaagd, de wind in haar korte vacht. Maar de wind draaide en bracht met zich iets verstikkender dan de doffe geur van langzaam uitdovende levens. Want dit was fel en intens. Meteen alert draaide Amberstorm haar hoofd; de gloed begon de hemel al te verlichten. Ze staakte haar pas, stond voor een moment als aan de grond genageld. Vuur. Daar was ze niet op voorbereid, daar was ze machteloos tegen. Machteloos. Dat voelde ze wel vaak tegenwoordig, nietwaar? Ze kon niets, want alles wat ze deed verpestte en vernietigde. Ze voelde zich het vuur dat door Windclan raasde, niks achterlatend dan ravage en verdriet, dood en onheil. Maar ze was trouw aan haar clan, zoals haar clan dat nooit aan haar geweest was. De slanke kattin draaide zich om en liep recht op het vuur af, poten nog sneller dan ervoor al voelde ze alsof met elke pas het vuur verder weg ging.

Haar bloed in haar aderen was ijskoud, zelfs terwijl het vuur haar vacht en haar huid opwarmde. Rook kwam plotseling haar longen binnen toen ze te dichtbij was en de kattin begon luid te hoesten, staakte haar pas en zakte door haar knieën in een poging verder van de giftige lucht te komen. Ze zag toen hoe Wolfstar niet zo ver van haar was, zijn poten in de grond begraven in wat Amberstorm nu al dacht een nutteloze poging te zijn om het vuur onder controle te houden. Maar ze snelde op hem af, liep hem voorbij en begon aan de andere kant van zijn geul verder te graven, de andere richting op. De aarde was zwaar in haar poten en haar longen brandden, van de intensiteit van haar activiteit en van de steeds moeilijker te ademen lucht om hen heen. Maar Amberstorm was koppig, altijd koppig, en dacht niet na over haar eigen lichamelijke ongemakken. Zij was niet belangrijk. Zij zou hier sterven, als dat moest. Maar ze kon niet toekijken terwijl Windclan in vlammen op ging. Ze had Routnose gevraagd voor haar te liegen zodat zij in Windclan kon blijven en ze zou haar leven gebruiken om op zijn minst te proberen dat het waard te maken. En ze wist dat dat een onbegonnen werk was - maar ze moest het proberen, in Starclansnaam, ze moest het proberen. Voor Windclan, en voor Routnose. Vooral voor Routnose - de enige die haar nooit in de steek had gelaten.


[event] Burn it 5FUjk8
[event] Burn it 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[event] Burn it DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimezo 3 jan 2021 - 23:27

Storkpaw  It's all good girl

Het was een geur die ze nog niet kende, nog nooit geroken had, maar hij was zo sterk en doordringend dat het er meteen voor zorgde dat ze wist dat er gevaar dreigde. Ze snapte niet wat er gebeurde en zag enkel een orange gloed in de verte. Net alsof de zon onderging, maar die aan het ondergaan een stuk verderop. Ze stond daar besluiteloos, kijkend naar de bijna zwarte wolken die bij de gloed hoorde. Ze zag een kat in de verte voorbij rennen, naar het gevaar. Amberstorm? De oude Deputy was opeens Elder geworden, door dingen die Storkpaw niet snapte. Maar nu rende ze vastberaden naar het gevaar toe. Wou ze helpen? Kon ze dat? De Apprentice was verstijfd van angst, niet wetend wat ze moest doen. Die wolken. Rook. Die zouden de rest waarschuwen, dat hadden ze vast al gedaan. En zij was nog een onervaren Apprentice, ze zou enkel in de weg lopen. Altijd liet ze zich leiden door angst en dat zou nu ook weer zo zijn. Omdraaien en een veilige plek zoeken was wat ze wou doen. Ze hoefde niet mee te doen. Ze wou zo graag laten zien dat ze een waardige Warrior kon worden, ook al was ze maar een van velen. En gaf ze dat nu al op?

Haar angst, het was haar instinct. Ze vertrouwde erop, het zorgde ervoor dat ze vluchtte wanneer het moest. Toen Fallenflight haar aanviel. Maar ook dat ze zich aan de Code hield, altijd. Omdat ze bang was om het te breken, bang was voor straf. En nu zat ze in tweestrijd. Vluchten betekende dat ze niet meegeholpen had, dat ze de clan in de steek gelaten had. Dat kon ze niet doen. Dat was erger dan een muisje eten voordat je gejaagd had. Haar angst, het leidde haar. Maar nu zou zij bepalen waar ze naar toe gingen. Ze zette zich af en rende naar waar ze van wou vluchten. Ze dwong haar lichaam om te rennen, om die kant op te gaan. Daar zag ze Wolfstar en Amberstorm die bij het vuur waren, vlakbij. Ze rende naar hun toe, om te zien wat ze deden. Het was lastig te zien door de rook waar zij ook al snel in rende. Ze begon te hoesten en moest het rennen staken. Haar ogen prikten terwijl ze probeerde te zien waar ze was. Naar haar poten kijkend besefte ze dat de rook enkel om haar kop was. Ze hield haar kop zo laag mogelijk en begon weer te rennen. Voor de zekerheid hield ze haar adem in. Ze was al moe toen ze er was. De Leader en Amberstorm waren aan het graven. De rook hier was lager en kwam nog steeds in Storkpaw's longen terecht. Het maakte niet uit. Moest ze meegraven? Ze keek toe hoe de twee het deden en begon toen aan Wolfstar's kant mee te graven. Zo vlug als ze kon. Haar kleine poten konden niet veel zand weg doen, maar ze was wel vlug. Dat was toch iets. De hitte drong door haar dunne vachtje heen en ze voelde zich beschaamd over de keren dat ze klaagde over de kou. Dat zou ze nu heel graag voelen weer.
Elfje


[event] Burn it Ae29f410

no limit reached:


Laatst aangepast door Storkpaw op za 9 jan 2021 - 22:17; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Rabbitcharm
Member
[event] Burn it Tenor
kip
342
Actief
they don't give a shit about you, not even a tiny little rabbit shit!

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Rabbitcharm
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimema 4 jan 2021 - 1:34

[event] Burn it Rabbit10
Zoals altijd was haar eerste instinct om te rennen. Een vastgekoekte gewoonte van vroeger, de woorden van haar ouders spookten zelfs nu nog rond in haar hoofd. Juist daarom rende ze richting de rookpluimen, haar hazenhartje kloppend in haar keel terwijl de likkende vlammen steeds groter werden. Tussen alle rook zag ze de figuren van katten, gravend om de vlammen heen. Haar ogen sperden zich open, iets in haar gilde dat ze zich om moest draaien en weg moest rennen, zo ver weg. Nee, nee. Met een harde schop trapte ze een steen richting de leader. "Idioot! De aarde is veel te koud, dit is een doodsvonnis!" de kou van leafbare maakte het haast onmogelijk om de grond weg te graven en de rook schuurde nu al over haar longen. Toch zette ze zich naast die afgrijselijke tom neer. Ze maakte zich graag wijs dat ze hem zou willen zien branden, en toch begon ze naast hem kundig te graven. Hij was misschien geen tunneler, maar zij wel. "Alleen als heel verdomme Windclan meewerkt gaat dit lukken! We moeten hier weg!" siste ze hem vijandig toe, kuchend terwijl ze groef.


[event] Burn it Dcn7dpx-3a391222-caf9-483d-97b3-3c2aeca5c100.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvMmY1Y2YyMjUtM2ZlZC00MmUyLTgxOWEtNmI5NjYyMmU0MzRmXC9kY243ZHB4LTNhMzkxMjIyLWNhZjktNDgzZC05N2IzLTNjMmFlY2E1YzEwMC5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
[event] Burn it Frkp8xW
Kiki
326
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimedi 5 jan 2021 - 0:28


De eerste kat die in zijn blikveld was, was een kat die hier eigenlijk helemaal niet mocht zijn. Een kat die hij een onvergefelijke rang had gegeven. En toch was ze hier en waagde ze haar leven. Hij wist dat hij boos moest zijn, haar terug zou moeten sturen. Maar hij kon het niet. Amberstorm was gekomen om te helpen en ondanks de gevoelens die tussen hen knetterde was dit iets dat hij kon waarderen. Met elke hap adem die hij moest nemen voelde hij zijn binnenkant meer en meer weg schroeien. Heet vuur wakkerde op slechts een paar vossenlengtes van hen af. Ook Storkpaw was bij hen gekomen om te helpen graven. Dit was geen plek voor een apprentice, dit was te gevaarlijk. Dit was..

Een steen boorde zich in zijn ribben en kwaad keek hij om, om daar Rabbitcharm te zien. De kattin schold hem uit en blies hem toe dat dit een doodsvonnis was, maar ondanks die woorden begon ze te graven. Hij kon zo aan haar halen zien dat zij stukken kundiger was dan dat hij ooit zou zijn met zijn lompe kolenschoppen. Maar dit was het enige wat hij kon doen nu. Het vuur leek niet minder te worden, het liet zich niet stoppen door een paar hoopjes grond en ook hun geul zou lang niet af zijn als het vuur bij hen zou komen. Hij moest het afblazen. "Allemaal terugtrekken! Dit werkt niet. We moeten op hogere grond komen." riep hij toen naar de katten om hem heen. Ze moesten weg hier voordat ze echt teveel rook inademde of zelfs vlam zouden vatten. Wolfstar had nog nooit een kat zien verbranden, maar hij wist door de verhalen van het oude SkyClan dat het geen mooi gezicht moest zijn. Hij wenkte Amberstorm, Storkpaw en Rabbitcharm met zijn staart mee naar een heuveltje verderop. Ze moest bidden dat StarClan hun zou zien, hun water zou sturen.. "Geef ons alsjeblieft water StarClan.." ademde de kater zachtjes en zwaar toen hij weg liep met de rest. Zijn hoofd voelde licht aan, zijn longen prikten met elke ademhaling.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[event] Burn it BBTakD
Bunny
1491
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimedi 5 jan 2021 - 17:20


Ze groef door, blind aan alles behalve de aarde onder haar poten, doof aan alles behalve het verwoestende gebrul van het vuur. Haar vacht voelde verschroeid aan, haar klauwen deden pijn - ze had er waarschijnlijk één afgebroken, maar dat kon haar niet tegenhouden. Door het zweet en de ademnood heen werkte ze door, haar wanhoop en haar adrenaline het enige dat haar rechthield. Het eerste dat ze hoorde, dat door haar waas heen kwam, was toen Wolfstar hen toeriep om terug te trekken. Natuurlijk, de lafaard, natuurlijk. Opgeven. Hun clan laten branden terwijl hij met zijn staart tussen zijn poten stond toe te kijken. De jonge kattin staakte haar activiteiten voor een seconde en keek op - zag de katten die aan zijn zijde stonden, aan zijn kant van de geul. Niemand was tot bij haar gelopen om aan haar kant verder te graven. Stelletje hielenlikkers dat ze waren. "Nee, ik ga niet toekijken hoe Windclan brand!", riep ze boos terug, de weerkaatsing van het vuur in haar groene ogen een hete tegenstelling tegenover de dode kilte die er de laatste tijd in gestaan had. Ze kon niet toegeven dat de adrenaline, dit levensgevaar, haar levend deed voelen, voor het eerst in zo lang. En hoe machteloos ze zich ook voelde, een deel van haar voelde zich opnieuw nuttig, alsof ze kon helpen, alsof ze een verschil kon maken. Want dit gevaar was niet iets dat zij aan Windclan gegeven had, dit was niet iets waar zij een poot in gehad had. Ze was aan de juiste kant, voor de verandering, ze was de beschermer in plaats van de verwoester. En ze zou niet opgeven, ze zou niet toekijken hoe de verwoesting toch verderging. Met hernieuwde vechtlust begroef ze haar poten opnieuw in de grond, verdergravend, proberend het vuur terug te dwingen met haar koppigheid. Dat hij maar bad aan de sterren die koud en gewetenloos op hen neerkeken. Starclan had hen nooit geholpen; maar misschien dat hij dat niet zag, gezegend als hij was met zijn negen levens en zijn aureooltje. Amberstorm werd niet neergedrukt door zulke nietszeggende "giften". Zij zag Starclan zoals ze waren - wreed en koud en onverschillig. En geen enkele dode kat zou hen nu van het vuur redden, daar was ze zeker van. De enigen die hen konden redden waren zij, hier op aarde, warmbloedig, met verschroeide vacht en doodsangst in hun botten.  


[event] Burn it 5FUjk8
[event] Burn it 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[event] Burn it DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimedi 5 jan 2021 - 20:47

Storkpaw  It's all good girl

Ze wist niet echt wat ze deed, maar volgde het voorbeeld van de volwassenen. Zij wisten vast wat ze moesten doen, dus hun volgen was het beste toch? Rabbitcharm kwam erbij, maar zij ging eerst schelden op Wolfstar. Volgens haar had het graven geen nut, omdat ze toch met te weinig waren. Storkpaw stopte en keek naar het steeds dichterbij komende vuur, ze zouden nauwelijks opgeschoten zijn tegen de tijd dat het hier was. De woorden van Rabbitcharm lieten Wolfstar ook denken, terwijl Storkpaw toch maar verder groef al wist ze dat het hopeloos was, keek de Leader naar het vuur totdat hij ze opeens terugriep. Ze was blij om het te horen maar ook teleurgesteld, ze konden niet tegen deze vijand op. Niet met zo weinig. De kater beveelde hun om naar hoger grond te gaan en dat liep Storkpaw zich geen twee keer zeggen. Maar toen ze weg wou rennen hoorde ze Amberstorm roepen, roepen dat ze niet kon toekijken. Bang keek ze naar de ex-deputy die wild door bleef graven, ze voelde een angst voor de woestenij in de poes. Haar oor draaide naar achteren, Wolfstar sprak zachtjes en moeizaam tot de sterren. Hij vroeg ze om regen. Alsof ze dat zouden geven, Starclan hielp je niet. Ze pakten enkel af wat je lief was. Dit vuur, al kwam het misschien niet door hun, ze zouden het gebruiken om verwoesting aan te brengen. De calico bleef staren naar Amberstorm, vooral omdat ze niet tegen Wolfstar in wou gaan. Maar de poes kon niet dood gaan nu. Toch? "Kom nou toch!''riep ze wanhopig naar Amberstorm, maar waarom zou ze naar haar luisteren. Ze keek naar het vuur naast haar, ze moest vluchten. Wat ze al van plan was, wat hun Leader verteld had. Ze keek om naar Wolfstar en Rabbitcharm, zij konden Amberstorm toch overhalen? Een vlam likte aan haar vacht, het was maar lichtjes maar de pijn zorgde er wel voor dat ze weg sprong en vluchtte naar hoger gebied.
Elfje


[event] Burn it Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Rabbitcharm
Member
[event] Burn it Tenor
kip
342
Actief
they don't give a shit about you, not even a tiny little rabbit shit!

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Rabbitcharm
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimedi 5 jan 2021 - 21:46

[event] Burn it Rabbit10
Eindelijk luisterde hij naar haar, al deed hij net alsof het zijn plan was. Haar frustratie was merkbaar aan de uitdrukking op haar gezicht, die enkel benadrukt werd door de schaduwen die de vlammen hierop accentueerden. Het drietal draaide zich weg van het vuur in de hoop van diens hitte te ontsnappen. Eén bleef achter. Ondanks haar kloppende hart dat smeekte om zo ver weg mogelijk van het gevaar weg te gaan, dwong de poes zichzelf toch tot een halt. Haar blik ging naar achteren, naar Amberstorm die verzwolgen zou worden door de vlammen als ze daar bleef. Ze kon niet toekijken hoe ze stierf, maar haar eigen leven wagen... Er flikkerde iets in haar ogen, en met een grote sprong probeerde ze Wolfstar de weg te versperren. "Ga d'r halen," sprak ze hem fel toe. "Ze is de moeder van jouw kinderen," Niet ik, zoals ik zo graag had willen zijn. Nee, misschien was het maar goed, ze wist niet of haar oude jeugdvriend ooit haar uit de vlammen zou halen. Maar hij had levens zat, Amberstorm niet, en Rabbitcharm ook niet


[event] Burn it Dcn7dpx-3a391222-caf9-483d-97b3-3c2aeca5c100.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvMmY1Y2YyMjUtM2ZlZC00MmUyLTgxOWEtNmI5NjYyMmU0MzRmXC9kY243ZHB4LTNhMzkxMjIyLWNhZjktNDgzZC05N2IzLTNjMmFlY2E1YzEwMC5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
[event] Burn it XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimewo 6 jan 2021 - 10:21


Met een snelle tred liep ze verder richting het kamp. Ze had eerder die dag een goede jacht gehad, een groot konijn. De jonge moor runner was een uitstekende jager, het was dan ook het enigste waar ze goed in was. Ze was snel en lenig en kon zich goed een weg banen in de heide. Soms verloor ze haar balans, maar dat was vaker als ze op een oneven pad was. Even trok ze met haar oren terwijl de oude gedachte van vroeger aan haar hersens begonnen te knagen. Ze schudde even gebaarloos haar kop. Daar mocht ze niet meer aan denken. Ze was een windclanner, door en door... En geen druppel halfclan bloed zou dat veranderen.
Het enigste wat ze tot nu toe had geroken was het verse bloed van haar prooi, daarom was ze dan ook licht verbaasd toen een nieuwe geur een intrede maakte. Langzaam kwam de rossige poes tot een halt, waarna ze de prooi uit haar bek liet vallen. Met een halfopen mond begon ze de lucht te proeven. Was dat... Rook? Haar oren wipten even op waarna ze al snel omkeek. Toen de grijze rook op haar netvlies verscheen, kwamen haar haren overeen en haar spieren meteen in actie. Hart voor logica en geen oog voor veiligheid, zo was zo altijd al geweest.

Hoestend kwam ze tot een stilstand toen ze over het heuveltje was. Met grote, ronde ogen staarde ze dan ook naar het tafereel. Vlammen dansten over het heidegras heen, een waarlijk griezelig beeld. Kort slikte ze even, waarna ze al snel moest hoesten van de rook die haar longen vulde. Ze moest weten dat niemand erin zat. Zo was ze, altijd al geweest. Toen de vos windclan had aangevallen had ze haarzelf ook opgeofferd om de honden weg te leiden. Haar gedachten hadden geschreeuwd om het niet te doen, maar in haar hart had ze altijd geweten dat ze het wel moest doen. Zo was het nu ook... Want toen ze een silhouette door de vlammen en rook zag, spande ze haar spieren aan en sprinte ze de heuvel af. Zigzaggend cirkelde ze rond zodat ze dichter bij de hete zee kon komen. Ze polste de situatie even, waarna haar lichaam even verkrampte om een zware hoestbui vrij te laten. Kort schudde ze haar kop waarna ze naar voren sprong en het gebied scande. Amberstorm. Ze twijfelde geen seconde voordat ze een paar sprongen dichter nam, nog steeds afstand houdende van de vlammen. Al haar instincten schreeuwden het uit om het op een lopen te zetten, maar ze wist dat ze ertegen moest vechten. De gestreepte kat was een moeder, ze had een familie. Burnet kon haar hier niet laten. Eenmaal ze wat dichter was, kon ze zien wat de bruine kattin aan het doen was. Was ze aan het graven? "Amberstorm!" schreeuwde ze naar de ander toe. Haar longen branden, iets dat een nieuwe hoestbui opwekte. Ze hapte naar adem en sprong naar voren waarna ze een poging waagde haar lichaam tegen de ander te gooien, een actie om de ander weg te halen van haar hopeloze actie. Het was een poging, niks meer. Burnet was zwak, mager en klein. Ze wist heel goed dat ze niet veel kon doen... Maar ze moest wel iets doen. "Ga!" Woede danste in haar ogen. Niet alleen voor de ander, maar ook voor dit alles. Voor haarzelf, haar nutteloze zelf. Ze kon niks doen, enkel hopen en haar angsten onderdrukken.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
[event] Burn it Frkp8xW
Kiki
326
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimewo 6 jan 2021 - 21:35

Hij trok zich terug met de rest. Althans, dat was wat hij dacht want toen hij achterom keek zag hij dat Amberstorm nog bij het vuur stond. Hij vloekte. Maar hij stond als aan de grond genageld. Zijn ogen gingen naar Rabbitcharm. "Ga d'r halen," sprak ze fel tegen hem. Ze had gelijk. Hij was de vader van haar kinderen. Van hun kinderen. Hun kinderen konden geen ouder verliezen. Niet vanavond. Hij knikte naar Rabbitcharm. "Hou de rest veilig op afstand, alsjeblieft." vroeg hij toen aan de poes.

Toen schoot hij naar voren en langs hem heen zag hij nog een witte vlek flitsen. Het was Burnetbliss die net iets eerder bij Amberstorm was dan dat hij was. Ze beukte tegen de gestreepte kattin aan, maar het leek wel alsof er geen beweging in haar te krijgen was. Wolfstar maakte zich boos. Hij keek Burnetbliss aan. "Ga terug! Het vuur is te heet." schreeuwde hij gevolgd door een hoestbui. Hoe meer heide verzwolgen werd door vuur, hoe dikker de rookpluimen leken te worden. Het zou niet lang meer duren voordat het vuur bij de 'geul' zou zijn. Wolfstar pakte Amberstorm bij haar nek. Ze mocht dan wel een volwassen warrior zijn, hij was nog altijd groter en sterker dan dat zij was. Hij begon haar weg te slepen van het vuur.

Maar toen keerde het element waar WindClan op gebouwd was zich tegen hem. De wind draaide en blies de vurige zee met een boze bries naar voren toe. Wolfstar voelde zijn gezicht warmer worden dan ooit, voelde hoe zijn snorharen wegschroeide en hoe zijn longen zich opnieuw moesten vullen met de rooklucht. Sterretjes verschenen voor zijn ogen maar hij mocht niet opgeven van zichzelf. Hij zou de moeder van zijn kinderen niet laten versterven in een vuur. Ondanks de leugens, ondanks de haat. Het mocht niet.

Zwarte vlekken vermenigvuldigden zich maar hij kreeg Amberstorm weg. Sleepte haar voort tot hij niet meer kon. De groep katten was niet ver meer. Hij liet Amberstorm los. Wolfstar draaide zich om, wou terug lopen naar Rabbitcharm en Storkpaw om te kijken hoe het met hun ging maar ineens voelde hij zijn poten zwaar worden. Hij wankelde en viel aan de grond, hevig ademend. De kater vocht om zijn gouden ogen open te houden, om meer lucht in zijn longen te krijgen. Het voelde alsof hij onder water werd gehouden en aan het stikken was. Maar hij lag gewoon op het gras. Wild maaide hij met zijn laatste kracht met zijn poten. Misschien als hij zich uitstrekte zou hij wel meer lucht krijgen. De nodige zuurstof kwam niet. Wolfstar sloot zijn ogen en wist dat hij weer een leven ging verliezen nu.

Maar Amberstorm was veilig. Ze zou veilig zijn.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
StarClan
Events
[event] Burn it DPKsfdL
118
StarClan
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimedo 7 jan 2021 - 12:41


Windclan event
Open event
De vlammen lijken nog geen enkele aanstalte te maken om te doven en het vuur grijpt om zich heen... Tot overmaat van ramp komt er een nieuw geluid bij. Een laag gebrom klinkt in de lucht. Komt er nog meer onheil aan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[event] Burn it BBTakD
Bunny
1491
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimedo 7 jan 2021 - 13:00

Amberstorm keek niet op toen ze haar naam hoorde, wetend dat het enkel iemand was die haar tegen zou willen houden. Maar de oorsprong van de roep was niet iemand die ze verwacht had; de witte blur van vacht die plots in haar gezichtsveld kwam en haar toen aan de kant leek te willen beuken bracht haar voor een seconde van haar stuk. Burnetbliss, wat deed zij hier? De kattin was niet sterk genoeg om de koppige elder aan de kant te duwen; het leek bijna alsof ze de duw niet eens voelde. Een frons verscheen op haar gezicht en ze duwde terug, de jongere kattin verder van het vuur weg. Maar toen was het een sterkere gedaante die opdook en haar ruw bij haar nek nam, alsof ze slechts een kleine kitten was. Amberstorm vocht terug, krabte en duwde en beet in een poging om te blijven staan. Rook kwam haar longen binnen met elke ademtocht en ze hoestte, luid, voor een moment haar gevecht moeten staken terwijl ze probeerde zuurstof binnen te blijven halen. Maar Wolfstar was natuurlijk veel sterker en veel groter, en haar stribbelingen konden niet voorkomen dat hij hen beiden wegsleepte van de hitte van het vuur. Amberstorm haalde diep adem maar ademde enkel rook. Ze voelde haar zicht verslappen en haar klauwen waren niet langer gefocust. Uiteindelijk vielen ze beiden neer, nadat de leider geen kracht meer in zijn poten leek te hebben om hen recht te houden. Haar flank zwoegde; haar ogen waren gesloten en haar vacht plakte aan haar lijf in zweet. Ze ademde, zuurstof, ook al hing de geur van rook nog zo zwaar in haar longen en voelde ze haar keel raspen bij elke ademhaling. Maar de kater aan haar zijde leek minder geluk te hebben, leek meer rook ingeademd te hebben. Amberstorm had geen kracht om zich recht te zetten, om hem aan te kijken. Haar hart klopte in haar keel en haar hoofd draaide als een tornado om zijn eigen as. Waarom, waarom was hij haar het vuur uit komen trekken? Hij had zijn leven moeten houden en dat van haar laten wegbranden. Zij deed toch niets anders dan verwoesten en hij moest er zijn voor zijn kittens - voor hun kittens. En nu, wat was nu opgelost? Het vuur raasde verder, alsof hun inspanningen en hun opofferingen ongemerkt waren. En ze hoorde nog iets, een laag gebrom dat ze meer leek te voelen dan effectief te horen - hoorde ze het zelfs echt, of was het de ruis van haar bloed in haar oren terwijl ze hier lag, zo nutteloos, terwijl Wolfstar naast haar aan het sterven was?


[event] Burn it 5FUjk8
[event] Burn it 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[event] Burn it DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimedo 7 jan 2021 - 22:24

Storkpaw  It's all good girl

Burnetbliss kwam er opeens bij, vlak nadat Wolfstar aanstalte maakte om de poes achtergebleven bij het vuur te redden. Storkpaw keek toe hoe Burnetbliss net zoals zij probeerde Amberstorm over te halen, met Wolfstar die haar beveelde zich terug te trekken. Ze zouden alles doen om Amberstorm te redden, meer dan zij ooit kon. Ze keek opzij naar Rabbitcharm die de Leader overtuigd had, zoals als bij het stoppen van het graven als bij deze reddingsactie. Ze wist wat ze moesten doen en zelfs als men de verkeerde keuze had genomen deed ze nog mee. Burnetbliss die uit het niets kwam om Amberstorm te redden, wie niet opgaf om haar clan te kunnen redden. En Wolfstar, die de poes nu meesleepte, terwijl de rook hun omsingelde. Zij waren helden, zij waren niet bang. Opeens begon het harder te waaien en draaide de wind ook nog, het enkel erger makend. Wolfstar had gebeden tot Starclan, had ze om hulp gevraagd. Als ze al iets hadden gedaan kon het enkel dit zijn, het erger maken. Nee, ze zouden voor verwoesting zorgen, net zoals tot ze weer een ziel konden afpakken. Desondanks zette de grote kater door, sleepte hij de Elder weg van het gevaar, tot hij haar liet vallen. Was het veilig of kon hij niet meer verder? Hij stond nog overeind, hij keek nog naar hun en probeerde nog te lopen. Met bange ogen zag Storkpaw hoe hij neerviel en opeens wild begon te maaien met zijn poten. Vanaf waar ze stond kon ze zijn heftige ademhaling horen, al werd dat opeens lichtelijk verdrongen door een ander geluid. Het kwam vanuit de lucht, maar Storkpaw keek niet. Ze durfde niet. Ze staarde enkel met grote angstige ogen naar Wolfstar die daar lag te sterven. Starclan had een ziel...maar dat was onwaar. Hij was een Leader, hij had negen levens gekregen. Als dat allemaal waar was, dan zou hij terugkeren. Hij wel. En al die andere katten die niet de eer hadden om negen levens te hebben, voor hun was het in een keer over. Wat was Starclan voor een plaats als ze niet eens hielpen de clans te beschermen, als ze maar een kat per clan de kans gunde om negen keer te kunnen sterven. Ze deden niks en ze zouden ook nooit iets doen. Alleen, zij deed ook niks. Ze stond er enkel bij, kijkend in doodangst. De gevlekte poes scheurde haar kopje van de inmiddels gestorven Wolfstar, of tenminste, dat dacht ze. Ze durfde niet te checken. Het was een blik die in haar netvlies gebrand stond nu. Ze had wel eens dode clangenoten gezien, maar ze had nog nooit iemand zien sterven. En op deze gruwelijke manier dan ook nog. Gestikt. Ze keek naar Rabbitcharm, naar Burnetbliss. Probeerde sterk te blijven terwijl haar poten trilde. Dit was hoe het was om een Warrior te zijn, ze waren onbevreesd en ze maakten zich sterk voor de clan. Zij wou dat ook kunnen, ze moest dat ook kunnen. "Misschien moet ik hulp halen''sprak ze onzeker. "Denk dat ik te zwak ben om...''ze keek weer even achterom, naar Wolfstar en Amberstorm. Zij ging niet van veel nut zijn als ze die wouden verplaatsten. Enkel, Rabbitcharm was ook maar klein, maar ze had wel meer getraind. Het vuur raasde inmiddels nog door en het zou ook niet lang duren voordat de rest hier was. Nee, hulp halen was dan ook nutteloos. Ze was nutteloos. "Sorry, stom idee''mompelde ze. Rabbitcharm en Burnetbliss wisten wel wat ze verder moesten doen en zo dadelijk kwam er vast meer. Zeker nu de rookpluimen veel dikker waren.

(Storkpaw is het topic uit)
Elfje


[event] Burn it Ae29f410

no limit reached:


Laatst aangepast door Storkpaw op za 9 jan 2021 - 22:18; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Rabbitcharm
Member
[event] Burn it Tenor
kip
342
Actief
they don't give a shit about you, not even a tiny little rabbit shit!

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Rabbitcharm
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimedo 7 jan 2021 - 23:53

[event] Burn it Rabbit10
Burnetbliss rende als een blinde richting de vlammen. Rabbit keek haar slechts enkele seconden na, niet dapper of dom genoeg om haar na te doen. Nee, zij konden hier allemaal vergaan, maar hij niet. Hij had genoeg levens. Ze keek hem aan, in haar ogen vlamde iets anders dan de reflectie van het vuur. En hij luisterde. De kater instrueerde haar om de rest mee te nemen verderop, en ging terug het vuur in. Even knarste ze met haar tanden, niet blij met een nieuwe verantwoordelijkheid waar ze niet om gevraagd had. "Ga de heuvel op, blijf uit de wind," vertelde ze de anderen en bleef dichtbij de apprentice. Eenmaal veilig zag ze de donkere kater uit het vuur komen, de moeder van zijn kinderen trok hij mee. Het haalde een last van haar schouders, maar erg ver kwam hij niet. De vlammen hadden zijn vacht weggevreten en de kater stortte in elkaar. Rabbitcharm was duidelijk gespannen toen ze naar Storkpaw keek. "Nee, dat is het niet," moedigde ze de ander aan, hopend dat deze niet door zou hebben hoe haar hart in haar keel klopte. "We kunnen het vuur niet stoppen, maar iedereen moet gewaarschuwd worden," ze hield er niet van om bevelen te geven, hield er niet van om keuzes te maken die een impact hadden op andere. Ze was hier niet om deputy te spelen of apprentices gerust te stellen, maar ze wilde evenmin dat Windclan katten in vuur opgingen. De poes klemde haar kaken kort op elkaar. "Maak iedereen wakker, alle kittens ook. Wil je dat doen? Als het vuur te dichtbij komt, kom ik jullie waarschuwen. Ik-" ze ging rechtstaan. "Ik ga Amberstorm halen," Haar blik zocht Burnetbliss, hoopte dat deze zou helpen. Ze haalde diep adem, voelde de rook prikken en moest iedere stap uit zichzelf dwingen, terwijl haar instinct schreeuwde om de andere kant op te gaan. Eenmaal bij de twee figuren zag ze dat enkel één nog ademde. Wolfstar was dood. Even bleef ze stil staan, keek recht in zijn dode ogen. Het vuur kwam snel deze kant op, en ze kon maar één iemand dragen. "Hij heeft zat levens," murmelde ze tegen Amberstorm, terwijl ze diens nekvel pakte en probeerde haar verder naar de veiligheid te trekken. Een laag gebrom kwam uit de hemel, maar ze moest zich focussen op Amberstorm de heuvel op krijgen. Als dat mens nou mee zou werken, als zij nou sterker zou zijn. Een grom van inspanning verliet haar bek en ze keek eenmaal achter zich naar de leader. Hij was nog steeds niet opgestaan, en de vlammen kwamen gretig dichterbij. Ze zag hoe ze aan zijn hielen likte, en iets in haar stak oh zo pijnlijk. Ze wilde hem redden, huilen omdat hij dood was, en zeggen wat hij voor haar betekende. Maar Rabbitcharm wendde zich van hem af en focuste zich op Amberstorm. Zij had maar één leven, en dat maakte het zoveel meer waardevol.


[event] Burn it Dcn7dpx-3a391222-caf9-483d-97b3-3c2aeca5c100.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvMmY1Y2YyMjUtM2ZlZC00MmUyLTgxOWEtNmI5NjYyMmU0MzRmXC9kY243ZHB4LTNhMzkxMjIyLWNhZjktNDgzZC05N2IzLTNjMmFlY2E1YzEwMC5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
[event] Burn it XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimeza 9 jan 2021 - 22:08

Amberstorm duwde enkel koppig terug, waardoor ze even onhandig op haar zij viel. Burnet was niet de grootste en was eerder gebouwd voor snelheid dan voor kracht. Haar vrouwelijke lichaam was tenger en breekbaar. Even snoof de kattin waarna ze met een snelle beweging overeind krabbelde. Hoe dan ook kwam er een derde kat tevoorschijn. Wolfstar was niet al te blij en beval haar dat ze terug moest. Even slikte ze, maar al snel knikte ze met wat tegenzin waarna ze zich omdraaide. Nu pas zag ze de andere twee gestaltes hogerop de heuvel. Met een paar snelle, soepele sprongen rende ze naar het hogere gebied. Eenmaal aangekomen bij het duo kwam er een nieuwe hoestbui vrij. Ze draaide beleefd haar kop weg van de anderen en kneep haar helderblauwe ogen tot spleetjes door de pijn in haar smalle borstkasje. Ze probeerde te slikken, maar haar mond was kurkdroog, het was pijnlijk. Toch probeerde ze het allemaal aan de kanten te duwen zodat ze zich kon focussen op wat er werd gezegd door de twee gevlekte kattinen. Nadat Rabbitcharm haar instructies had gegeven, keek de rossige poes even op. Ze twijfelde even en volgde de mooie poes enkel even met haar blik. De ander was ook niet al te groot, ze was vast niet veel sterker dan zij was. Ze keek daarom om naar de apprentice en knikte. "Doe wat ze zegt, ik blijf hier en help waar ik kan," ze deed een poging om haar stem kalm te houden, maar ergens wist ze dat de ander het toch zou merken dat ze bang was. Ze knikte even naar de jongere kattin voordat ze zich omdraaide.
Ze spande haar spieren aan en sprong al snel bij de gevlekte warrior. De mooie poes had al heel wat werk gedaan, maar Burnet wist dat ze sneller zouden zijn met twee. Kort probeerde ze oogcontact te maken met de andere waarna ze haar lichaam tegen de gestreepte warrior duwde en haar greep beet. Ze gaf steun aan het lichaam en probeerde het gewicht deels van Rabbitcharms lichaam af te nemen. Zo zouden ze sneller kunnen gaan. Ze hoopte enkel dat de ander dit zou apprecieren. Ze had ook een poging kunnen doen om hun leader te gaan halen. Maar de young warrior wist dat ze de grootte tom-cat nooit in haar eendje zou kunnen verplaatsen. Dit was de enige manier waarop ze zich nuttig kon maken.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
StarClan
Events
[event] Burn it DPKsfdL
118
StarClan
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitimema 11 jan 2021 - 23:00


Windclan event
Open event
Het gebrom zwelt aan, sterker en sterker. Een schaduw trekt over de heide heen, te donker voor een wolk. En plots valt er een enorme plons water naar beneden over de heidebrand, de meeste van de vlammen dovend.Een blusvliegtuig heeft zijn lading gelost boven de vlammen. Hopelijk houden jullie van een nat pak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [event] Burn it   [event] Burn it Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[event] Burn it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: