It's only hello, hello, no goodbye 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's only hello, hello, no goodbye

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
It's only hello, hello, no goodbye EcgOB5-WoAEGEpq
Nyn
5
Actief
Tell me do you, tell me do you still remember feeling young?

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Laurelpaw.
BerichtOnderwerp: It's only hello, hello, no goodbye   It's only hello, hello, no goodbye Icon_minitimema 22 feb 2021 - 22:30


Met een diepe zucht dwarrelde Laurelpaw van het Windclan territory af, naar de Fourtrees. De jonge kater had vanochtend het kamp vroeg verlaten, want eerlijk is eerlijk, hij had gewoon niet zo veel zin om z'n dagelijks taken te doen. Dus was hij zodra de zon aan de horizon stond opgestaan en vertrokken, om op z'n eigen tempo het territorium en verder te ontdekken. Nu was hij hier, op de Fourtrees, waar hij de vier gigantische bomen met grote ogen bekeek. De apprentice had echt wel verhalen gehoord over de grootte van de vier eiken, maar dat ze zó groot waren? Dat had hij zich nog niet gerealiseerd. Maar ja, dat kreeg je er ook van als hij kleine genen had. Hij was maar klein en slank gebouwd, wat voor een Windclanner natuurlijk essentieel was. Toch hoopte Laurel dat hij ooit ng wat groter zou groeien en wat meer spieren zou ontwikkelen, want zelfs voor een Windclanner was hij smal en klein van stuk. Maar goed, dat alles kon alleen maar gebeuren als hij zich zou concentreren op zijn trainingen, wat hij tot zover nog niet echt had gedaan. Kortom, dat hij zo klein was, was puur zijn eigen schuld. Met zijn ogen groot en bek half open liep hij verder de open plek op, omhoog starende naar de bomen. Woooow, wat zou het cool zijn als hij ook zo groot kon zijn!

- Soundpaw eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's only hello, hello, no goodbye
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: