The future is a cold nightmare 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The future is a cold nightmare

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonwane
Member
The future is a cold nightmare Giphy
Emaatje
54
Actief
Just like the moon,
we'll have to get through
our different phases
to get another view on life


CAT'S PROFILE
Age: ☾ 20 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonwane
BerichtOnderwerp: The future is a cold nightmare   The future is a cold nightmare Icon_minitimevr 5 maa 2021 - 19:00

The future is a cold nightmare 6bb68197-2511-11eb-8d32-21e006e2e106

Het was een rustige ochtend. Het was wat frisjes, maar de zon leek zijn eerste zonnestralen al over het kamp uit te brengen. De boomtoppen werden verlicht door de zon en raakten daarna al de grond. Het was een mooie ochtend, inderdaad. De witte poes rekte haarzelf eens goed uit en slaakte een gaap voordat ze haar warm nest verliet. Het was zo vreemd om geen apprentice meer te hebben. Ze was gewend op te gaan staan en dan hem op te halen voor een training, maar hij was er niet meer. Niet hier in ieder geval. Ze vroeg zich soms af of hij nog leefde en nog ademde. Maar dat was een raadsel die voor altijd zou blijven hangen, het maakte echt niet uit wat ze deed of wat ze te horen kreeg. Slenterend stapte de poes de den uit, een lichte frons op haar gezicht. Als ze geen apprentice een goede warrior kon maken, dan moest ze voor zichzelf maar de beste warrior zijn, eh?+Loudpaw


You forget what you want to remember
The future is a cold nightmare Moon_s11
And you remember what you want to forget
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
The future is a cold nightmare DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: The future is a cold nightmare   The future is a cold nightmare Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 17:06

Loudpaw was één van de eersten op. Het bracht hem tevredenheid dat zijn spieren onder zijn pels bewogen als hij door het territorium wandelde. Het bracht hem ook tevredenheid dat zijn final assesment al vast stond en dat dit niet heel lang meer ging duren. Zijn ceremonie zou er binnen de kortste keren zijn en Loudpaw was er meer dan klaar voor. Dan zou hij, hopelijk met al zijn siblings, verhuizen naar de warrior’s den en dan zou hij vanaf dan meer verantwoordelijkheid op zich kunnen nemen. Hij wilde het er sowieso met Acornstar over hebben om al mentor te worden als ShadowClan nog eens zou kampen met een mentortekort en dan had hij ook nog wel andere dingen die hij wilde doen. Maar goed, eerst moest hij maar eens gaan trainen voor zijn ultieme test. Zijn blik viel op Moonwane en hij kneep zijn ogen kort samen. Flutterpaw was al even vermist, maar dat leek de poes niet heel veel te deren. Loudpaw kwam dichterbij zodat hij haar aandacht trok en knikte begroetend naar haar. “Wat erg voor je dat Flutterpaw verdwenen is,” zei hij tegen haar, waarbij hij haar reactie stevig peilde en ondertussen net deed alsof hij iets uitzocht van de prooistapel.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The future is a cold nightmare
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: