No one should be asleep during this marvelous show 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 No one should be asleep during this marvelous show

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Soulstone
Member
No one should be asleep during this marvelous show Giphy
Starlord Shiwi
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soulstone
BerichtOnderwerp: No one should be asleep during this marvelous show   No one should be asleep during this marvelous show Icon_minitimeza 6 maa 2021 - 15:38


Het was een duistere nacht. Maar de kleine poes wist haar slaap niet goed te vatten. Ze trappelde met haar voorpootjes vooruit om van haar zacht roos dekentje af te komen en hoorde haar wielen tikken over de tegels terwijl ze onderweg was naar haar tuintje. De aarde hier was wat hobbelig, maar nog steeds soepel genoeg voor haar wieltjes om erover te geraken. De witte poes werkte haar weg naar buiten en bemerkte de mooie sterren in de lucht deze nacht. Ze zag ze niet vaak. Ze kwam ook niet vaak buiten 's nachts. Meestal lag de poes nu gewoon rustig te slapen, wachtend op de volgende dag. Maar een mini avontuur in de nacht kon ook geen kwaad, toch?

Haar wieltjes piepten terwijl ze over het voetpad wandelde. De grond hier was zeker kouder dan die van binnen in haar huis. Ach ja, het maakte ook niet erg veel uit voor haar. Het koude was een aangenaam gevoel soms, en dat was het nu voor haar ook. De zachte winden droegen verschillende geuren mee en in het duister, aan de overkant van een donderpad, zag ze een bruine schim. Toen ze haar ogen wat fijnkneep merkte ze op dat het een kat was die daar stond, eentje met een halsband. Oei, een Bloodclanner. Dat was niet wat ze moest hebben nu.


+Kauhu


No one should be asleep during this marvelous show Soul_s10

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kauhu
Member
No one should be asleep during this marvelous show DPKsfdL
Anonymous
76
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kauhu
BerichtOnderwerp: Re: No one should be asleep during this marvelous show   No one should be asleep during this marvelous show Icon_minitimeza 13 maa 2021 - 17:33

Kauhu verliet het kamp niet vaak ’s nachts, maar als hij het deed, dan was het omdat hij de slaap niet kon vatten. Iedereen in het kamp was rustig aan het slapen en Kauhu liet zijn amberkleurige blik over de aanwezige katten glijden. Hij woonde al 22 manen van zijn leven met ze samen en hij kon geen enkele als echte vriend beschouwen. Natuurlijk waren er wel bij die dachten dat hij het beste met ze voor had, maar dat was niet zo. De enigen waar hij echt affectie naar voelde, als hij het zo al kon benoemen, waren zijn kinderen. En ook zij moesten er hard voor werken om dat te verdienen, al leek het nog zo gemakkelijk te gaan als je naar zijn houding keek. Maar goed. Hij had het kamp dus even achter zich gelaten om wat door Twolegplace te dwalen. Het zachte piepen van iets trok zijn aandacht en Kauhu keek op toen hij de geur van kittypet rook. De zoete geur toonde aan dat het om een vrouwtje ging en Kauhu kneep zijn ogen lichtjes samen toen hij in de verlichting een kittypet zag staan. Alleen waar haar achterpoten hoorden te zitten, zat iets anders en Kauhu kwam dichterbij om het te bestuderen. Het leek een soort ondersteuning voor haar achterpoten te zijn en Kauhu trok kort met zijn oortje. “Ik moet zeggen dat ik het wel dapper van je vind om jezelf zo ’s nachts te vertonen. Er zijn oudere kittypets met heel wat minder ballen aan hun lijf dan jij hebt,” zei hij tegen haar op een oprechte toon, een glimlach verschijnend om zijn lippen. Het compliment was oprecht, de glimlach niet. “Het doet me afvragen waarom een kittypet niet liever haar warme nest verkiest boven de koude straat.” Hij bewoog met zijn oortjes en keek haar op een sympathieke manier aan, wachtend op antwoord.


No one should be asleep during this marvelous show 2gxnp75 No one should be asleep during this marvelous show 10pvxmw No one should be asleep during this marvelous show 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No one should be asleep during this marvelous show
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: