(Closed) Bismarck - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 (Closed) Bismarck

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Blueflower
Member
(Closed) Bismarck - Pagina 2 VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: (Closed) Bismarck   (Closed) Bismarck - Pagina 2 Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 10:27

(Closed) Bismarck - Pagina 2 Daq67ki-108553f7-7c6f-4d36-8983-6853320a12f7.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYzA3ZTE4NWItMmRiYy00NTQ0LTk4ZTctMDQ3MzBkYWNiOGZlXC9kYXE2N2tpLTEwODU1M2Y3LTdjNmYtNGQzNi04OTgzLTY4NTMzMjBhMTJmNy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Acornstar haakte er natuurlijk meteen op in en ze bekeek hem met weinig genegenheid. Het was een vreemde gewaarwording dat ze hem altijd had bekeken als een leider die een hoog eer- en plichtsgevoel had. Maar nu dat ze tegenover elkaar stonden zag ze hem alleen maar als een bedreiging. Een bedreiging voor haar clan, een bedreiging voor haar kinderen, een bedreiging voor haar bestaan. Hoe kon hij zichzelf leider noemen en tegelijkertijd zo meegetrokken te worden door zijn emoties? Zag hij dan niet in dat ze niet hoefde te vechten? Nee.. die profetie heeft daar wel voor gezorgt. Ze liet haar blik afdwalen omhoog. Wat was Starclan’s positie hierin? Tot nu toe waren alle aantijgingen alleen maar via Acornstar gekomen. Starclan zelf had nog niet gesproken. Althans, Blueflower weigerde te geloven dat de afgebrande boom een teken van hen was geweest. Ontkende het met angstwekkende stelligheid.

Crystalstar stond op. Een ijzige windvlaag trok door Blueflower’s vacht en verkilde haar tot op het bot toen ze die blik in haar leiders ogen zag en haar harde woorden aanhoorde. Angst greep haar aan. Was dit wat het betekende om een leider te zijn? Was dit wat haar te wachten stond als zíj ooit haar negen levens zou ontvangen? Zou ze dan ook zo kil en calculerend moeten worden? Blueflower wist daar niet het antwoord op, net zomin als ze een antwoord wist op het ultimatum wat Crystalstar aan Shadowclan had gegeven. Woordeloos stond ze op en keerde ze zich om zonder nog maar één blik op Acornstar en Settleddust te werpen. Ze ontmoette Crystalstar’s blik, wat goedkeuring uitstraalde. Dat stak haar in ieder geval een klein hartje onder de riem. In haar ogen had ze hier niets kunnen bereiken. Niet tijdens het gesprek met Settleddust, niet tijdens dit gesprek. Maar ze had haar mannetje gestaan en niet gebogen. Ongebogen en ongebroken. Dat moest voor iets staan toch? Ze liet zich van de rots afglijden op de grond en liep met gespannen schouders zwijgend naar huis. Het zou toch niet lang meer duren voor ze hen weder zal zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
(Closed) Bismarck - Pagina 2 DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: (Closed) Bismarck   (Closed) Bismarck - Pagina 2 Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 13:22

Acornstar
If you are strong, you'll find responsibility, Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Natuurlijk ging Crystalshell hier niet mee akkoord, dat wist hij zelf ook wel dondersgoed. Maar hij ging hier niet voor minder weg. Het was een klein offer om te geven, om je clan te redden, maar dat was ze blijkbaar niet bereid om te doen. "Je wilt dus liever je eigen rang behouden dan je clan een oorlog besparen? Ik dacht dat je clan het belangrijkste voor je moest zijn?" Ja, hij was gemeen bezig, dat wist hij zelf ook maar al te goed. Maar hij kon het niet helpen om die laatste woorden nog te spreken toen de poes verkondigde dat dit voorbij is. "Weet wel dat Riverclan jou hiervoor te wijten heeft," En dat was het laatste dat hij zou zeggen erover. Zijn blik ging naar Settleddust en hij wist dat er nog maar een ding te doen zou zijn. "Laten we terug gaan, we moeten ons voorbereiden," Hij sprong van de rots af zonder ook nog maar een keer naar de riverclankatten te kijken liep terug richting Shadowclan gebied.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
(Closed) Bismarck
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: