[OPEN] Spiderman 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] Spiderman

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Remnantwolf
Medicine cat
[OPEN] Spiderman Kfjj0PI
Butter
829
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: [OPEN] Spiderman   [OPEN] Spiderman Icon_minitimeza 3 apr 2021 - 9:30

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantpaw had haar weg weer naar de Fourtrees gebaand. Het was een plek waar ze evaak kwam, niet alleen om andere geuren te leren maar ook omdat het gevarieerde struikgewas zorgde voor een goede plek voor spinnen om zich te verstoppen nu het wat kouder was. Een ding dat ze met gewonden nodig hadden was verse spinnenwebben en dus was de Medicine Cat Apprentice op weg gegaan om deze te verzamelen. Haar amberkleurige ogen gleden nieuwsgierig langs de drie blijvende bomen voordat ze zich voorzichtig het struikgewas in waande en zocht naar een goed web. Op het moment dat ze haar poot bewoog om er eentje te pakken, raakte haar oor een ander minder zichtbaar web en sprong een spin op haar kop. Een ijselijke gil verliet haar bekje voordat ze geschrokken met haar kop begon te schudden. Spinnenmans was blijkbaar toch niet echt haar vriend.


Terug naar boven Ga naar beneden
Orchis
General
[OPEN] Spiderman Orchis20
m
918
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Spiderman   [OPEN] Spiderman Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 16:54


[OPEN] Spiderman Dd5cjs10

Gegil, geschreeuw, een roep voor hulp, alles wat een beetje in die soort categorie viel was als een lokroep voor Orchis. Met kaarsrechte oren ving hij het geluid op als een adelaar. Hij was een ronde gaan lopen, iets wat hij steeds vaker begon te doen nu hij General was. Hierdoor was hij dus vlakbij de Fourtrees terecht gekomen. Dat betekende dat ditmaal er ook iemand anders in de beurt was. Meestal als hij hier rondliep, was het maar stilletjes. Hoe vaak hij wel niet over de heuvel naar beneden getuurd had naar de grote rots. En hoe vaak hij werkelijk op de rots gezeten had. Hij kon het bijna niet meer op zijn gore tenen tellen. Zo snel als zijn hazenpoten hem konden brengen, stond hij ineens weer tussen de drie en een halve afgebrande boom. Het was een jonge she-cat die had geschreeuwd. Grijs gekleurde vacht. De geur van Thunderclan als honing op haar lijf. Agh kijk nou. Dat was leuk. Eindelijk iemand anders van Thunderclan waarmee hij even kon kletsen naast Stagtine. ''Geen paniek meissie. Er zijn wel engere dingen om te vrezen dan een spinnetje.'' Mauwde hij met een glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sandgorse
Member
[OPEN] Spiderman DPKsfdL
Cynthia
117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner (Young warrior)
Sandgorse
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Spiderman   [OPEN] Spiderman Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 20:05

Natuurlijk had hij willen zien hoe de afgebrande boom eruit zag na de verhalen van de gathering gehoord te hebben. Ja, zijn tante was er overleden door het feit dat er geschoten was, maar als het goed is zouden die er nu niet meer zijn. Hij had dan ook koers gezet richting fourtrees of zou het nu eigenlijk threetrees moeten heten? Hij had geen idee of dat was hoe het ging. Voor hij echter de kans had om echt een stap op de open plek te zeggen merkte hij dat er twee andere katten waren en besloot hij om voor nu van een afstandje toe te kijken om te zien hoe het zou gaan, want hij herkende geen van de katten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Nighttooth
Member
[OPEN] Spiderman DPKsfdL
Steen
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: warrior
Nighttooth
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Spiderman   [OPEN] Spiderman Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 21:12

Nighttooth was niet op de Gathering geweest. Eigenlijk was ze blij ook. Toch wilde ze even een kijkje nemen. Ze kon amper geloven dat een eikenboom weg was. Bij de fourtrees gebeuren nooit zo vaak bijzondere dingen, behalve dan tijdens de Gathering. Rustig liep ze door. Ze dacht een kreetje te horen, maar het klonk niet hard, dus dacht ze dat het een rare vogel was. Bijna bij de fourtrees aangekomen rook ze meerdere geuren. WindClan, ThunderClan en BloodClan. Als de BloodClan maar niet meer plannetjes had. Aan de overkant van de fourtrees zag ze een lichte jonge kat zitten. Waarschijnlijk WindClan. De warrior keek even om haar heen om te kijken waar de ThunderClan en BloodClan geuren vandaan kwamen. Ze schrok zich rot toen ze hen had gevonden. Nighttooth zag Orchis en Remnantpaw. Orchis zei iets tegen de medicine apprentice wat Nighttooth niet kon verstaan. Nighttooth rende richting Orchis en Remnantpaw. "Wat is..." de poes stopte met praten. Wat gebeurde hier?
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
[OPEN] Spiderman Kfjj0PI
Butter
829
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Spiderman   [OPEN] Spiderman Icon_minitimezo 11 apr 2021 - 22:28

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantpaw probeerde nog steeds de spin van zich af te krijgen, hoe meer ze bewoog, hoe moeilijker het was. Totdat er ineens een stinkende kater voor haar neus stond, niet zomaar een kater, al herkende ze hem en het gevaar dat hij met zich mee bracht niet. Hij rook niet zoals haar en de andere drie Clans, was hij een Rogue? Hij leek haar geen Kittypet, het was pas toen ze de halsband zag, een glitterend roze met tanden, dat het Thaise begon te dagen dat dit een Bloodclanner was. Starclan, hier had ze niet op gerekend, waar waren haar Clangenoten als ze er een nodig had. 'Geen paniek meissie. Er zijn wel engere dingen om te vrezen dan een spinnetje.' Haar oortjes gleden onschuldig en langzaam in haar nek, haar ogen gleden langs hem heen voordat ze deze stil op hem gericht hield. Ze rook een vraagje van Windclan maar verwachtte niet dat de Windclanner haar te hulp zou schieten. Een grimas trok kort over haar open gezicht heen voordat het geluid van vlugge poten en de geur van een van haar Clangenoten zich bij hen voegde. Ze fronste kort terwijl ze de Bloodclanner aandachtig in zich op nam. 'Terug om meer katten te ontvoeren? Ik hoop wel dat de kittens in orde zijn?' Ze kon zich niet voorstellen dat de kittens gewond zouden raken, Eveningglow zou niet zonder slag of stoot toegeven, die had haar training en ervaring nog. De kittens, nee, waaronder Beetlekit hadden minder geluk. 'Wat is...' Begon de zwart-witte Warrior die ze als Nighttooth herkende. Remnantpaw sprak nog niet haar naam, dat was te gevaarlijk. Ze wilde de kater niet teveel informatie geven. Zo slim was ze wel weer, al was de spanning in haar spieren duidelijk te zien.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Spiderman
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: