How about love? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 How about love?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routpaw
Member
How about love? DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: She-cat ♀
Rank:
Routpaw
BerichtOnderwerp: How about love?    How about love? Icon_minitimeza 3 apr 2021 - 13:00

Things end but memories last forever.
De jonge kitten had vaak moeite om te drinken als de anderen het deden. Niet omdat ze te zwak was maar meer omdat het nest dan te druk was om er rustig bij te gaan liggen. Al met al was Routkit nu eenmaal een rustige vaak terug getrokken kitten. Haar blauwe ogen had ze tot spleetjes geknepen terwijl ze haar eerste slokken nam, voordat haar moeder Fallenflight om de een of andere reden begon te blazen. Geschrokken deinsde de kitten achteruit voordat ze haar oortjes in haar nek drukte en haar kopje schudde. Mocht ze niet eten? Wat was er mis, wat had ze fout gedaan. 

Deze vragen stelde ze echter niet aan haar mama, in plaats daarvan sloop ze in elkaar gedoken de Nursery uit op zoek naar Bee, anders ook wel bekend als Blazesong, de Deputy en haar oom. Met traantjes in haar ogen stoof ze op de Deputy af, niet eens in acht nemende of hij druk was. 'Mamwa Bee!!!' Klonk er sip en heel zacht. Voordat de kitten zich trillend in zijn vacht drukte en weigerde afstand te nemen. Letterlijk door haar pootjes in zijn vacht te haken. 

@Blazesong & @Fallenflight


ElfjeHow about love? Routgr10
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallenflight
Member
How about love? Tenor
Ema
126
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: How about love?    How about love? Icon_minitimeza 3 apr 2021 - 13:36


Ze was erg vermoeid. Elke dag voelde het alsof de Nursery steeds aan het krimpen was en donkerder werd, des te langer ze hier bleef. Al haar gevoelens die ze opborrelde waren moeilijk binnen te houden, maar ze probeerde het gewoon in te houden. Al haar kittens - of toch bijna alle kits hadden gedronken en ze legde haar kop op haar lange, halfwitte poten, hopend wat rust te krijgen tot ze voelde dat er nog iemand van haar melk liep te drinken. De kattin begon naar de kleine witgrijze kit te blazen, teken gevend dat ze moest stoppen. Haar gouden ogen brandden boos op de kleine kit. Ze wilde niet dat er nog gedronken werd van haar melk op het moment. Moeder zijn was zwaar en soms werd het haar teveel als kittens op het verkeerde moment begonnen te drinken. Haar goude ogen volgden de kleine kit die in elkaar gedoken was, opzoek naar iemand. 'Mamwa Bee!!!', hoorde ze de kit sip piepen. Nou, dat was in ieder geval nu niet haar probleem. Ze wilde rusten, was dat teveel gevraagd? Of moesten die kleine mormels ook perse alles verpesten op het moment? Eindelijk had ze een beetje licht gevonden, probeerde ze het vast te houden, maar ontsnapte het weer bij elke kleine simpele frustratie die er opkwam. Zuchtend deed ze haar ogen dicht, trok wat met haar oor, wikkelde haar staart rond de andere kittens zodat ze binnen de kortste keren niet allemaal zouden verdwijnen. En hoopte gewoon dat de kleine Rout uiteindelijk zou terugkeren zodat ze niet rechtop hoefde te staan nu, vermoeid als de kattin was.


How about love? Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
How about love? 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: How about love?    How about love? Icon_minitimedo 8 apr 2021 - 20:05

Een onbekende naam werd zijn kant op geschreeuwd. De kater mocht van geluk spreken de tijd te hebben gehad om er een patrol op uit te kunnen sturen. Had net een laatste knik gegeven toen de jonge kitten zijn kant in rende. Mama? Blazesong fronste, tikte geïrriteerd de lucht af met het puntje van zijn korte staart. "Routkit, mijn naam is Blazesong." vertelde hij de jonge kitten streng voor hij zijn blik op haar betraande oogjes legde. Draaide zijn kleine oren ietwat naar achteren voor een zucht over zijn lippen rolde. "Wat is er loos?" zijn stem verzachtte lichtjes toen zorgen zijn hart vastpakte. De jonge aap was uit de nursery komen rennen in een paniek die dat van iemand anders goed spiegelde.


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Routpaw
Member
How about love? DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: She-cat ♀
Rank:
Routpaw
BerichtOnderwerp: Re: How about love?    How about love? Icon_minitimedi 13 apr 2021 - 15:46

Things end but memories last forever.
De kater leek ook al niet blij met haar te zijn. Ze kon ook echt niks goed doen! Verdrietig bleef ze staan terwijl ze besloot dat mama Bee toch minder eng was dan haar moeder. Geïrriteerd tikte hij met zijn staart voordat hij haar streng aan sprak. 'Routkit, mijn naam is Blazesong,' vertelde hij de jonge kitten die hem met haar pootjes zo goed mogelijk vast pakte. Haar nageltjes drukte ze in zijn haren zodat hij haar niet weg kon duwen. Een zucht rolde over zijn lippen, zodra hij door had dat ze iets nodig had. 'Wat is er loos?' Zijn stem verzachtte iets waardoor de kitten zich zichtbaar onstpande voordat ze zachtjes sprak. 'Mama stwout, mama stwom... Ik drinken... Niet drinken.' Een trillend lipje werd uitgestoken terwijl haar oortjes naar haar nek gleden en ze met haar staartje zwiepte. Haar buikje rommelde, ze probeerde zich tussen zijn poten te wurmen, zodat ze beschermd was tegen de koele temperatuur en tegen de boze wereld. 'Jij mwamwa nwu. Jwij wel wief!' Klonk er demonstratief, niemand zou dat nu nog veranderen, Routkit had gekozen en besloten.ElfjeHow about love? Routgr10
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
How about love? 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: How about love?    How about love? Icon_minitimema 19 apr 2021 - 15:56


Zoals de kleine zich aan hem vastpakte, dwong het een zachte licht geïrriteerde zucht uit zijn longen terwijl de deputy zich inhield. Hij was nooit echt extreem goed geweest met de kleintjes, en dit zou ook zeker niet één twee drie veranderen.  Routkit legde uit een aanvaring met haar moeder te hebben gehad, noemde haar stout en stom. Blazesong's oortjes draaide zich naar voren toen bleek dat het dit keer niet om niks ging. Van wat hij uit haar angstige gebrabbel kon opmaken had de jonge kitten niet mogen drinken, was Fallenflight uit haar sloffen geschoten. Blazesong slikte, zijn  verharde blik in zorgen getekend, wetende hoe onvoorspelbaar de kattin was. Met een knikje hief de deputy zich op zijn korte pootjes, schudde zijn kop toen de kitten hem als haar moeder verklaarde. "Blaze is geen Mama, Routkit" zijn stem klonk glashelder "Blaze is oom."  En zelfs die titel was één waar hij nog aan diende te wennen. "Ik zal wel even met je moeder praten, oke?" Met een kort knikje, en zonder op antwoord te wachten stapte hij richting de nursery. Kittens zouden niet zo bang moeten zijn voor hun ouders. Blazesong wist er alles van. Vandaar dat hij ook niet met de meest vrolijke kop de nursery in stapte. "Fallenflight?" zijn zware stem galmde door de nursery heen. De kater bedankte de sterren dat alle andere kinderen buiten waren, dat Shadefeather er niet was.   


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallenflight
Member
How about love? Tenor
Ema
126
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: How about love?    How about love? Icon_minitimewo 21 apr 2021 - 12:54


Rustig was de kattin blijven liggen met haar kop op haar poten gerust terwijl één van haar vier kittens huilend de nursery uit gekropen was en zocht naar een 'mama bee'. Ze had zich er niet al teveel zorgen over gemaakt, had alleen maar even zitten staren naar de uitgang en wist dat zolang de kit - net zoals de andere drie in het kamp bleef, haar niets kon overkomen. Vlak toen de poes vervolgens haar ogen wilde sluiten om verder te rusten hoorde ze een zware stem door de nursery ruisen. 'Fallenflight?'. Ze wilde bijna vloeken want ze kreeg dan ook nooit wat ze wilde tegenwoordig. "Wat?!", vroeg ze met een pak van irritatie in haar stem te horen. "Laat me gewoon met rust voor één keer in mijn leven". Fallen draaide haar kopje naar de andere kant van de uitgang en draaide enkel haar oren even naar achteren voor als de rode kater nog iets zou zeggen ze het tenminste zou horen. Iedereen om haar heen was altijd irritant dus voor haar maakte het toch niet veel verschil. En als ze het goed geraden had zou Rout waarschijnlijk hebben zitten huilen bij haar broer en was dat waarom hij hier nu was, ugh.


How about love? Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
How about love? 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: How about love?    How about love? Icon_minitimema 3 mei 2021 - 18:46

De toon waarmee de deputy ontvangen werd, was niet één vanuit een onverwachte hoek. Met Fallenflight was het hem inmiddels duidelijk het onverwachte te verwachtte. Maar toch draaide hij kort zijn oortjes van zijn jongere zus weg, vernauwde ogenblikkelijk zijn ogen. Echt helpen deed Fallenflight niet, zette enkel strepen onder de worden van haar jonge dochter. Haar woorden kleurde zijn ogen kort bitter. "Rust kan wachten" De ene keer wilde ze niks meer dan zijn aandacht, de ander was het in eens niet goed meer." Wat is er tussen jou en Routkit gebeurd?"


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: How about love?    How about love? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
How about love?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: