I'd be a criminal 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'd be a criminal

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dreamdust
Member
I'd be a criminal Original
✮ Michelle ✮
289
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: I'd be a criminal   I'd be a criminal Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 20:22

A moment later the boy whispered, "I don't think you're ugly."
Nog nooit had ze zo gevlogen over de afstand. Haar poten droegen haar alsof ze gemaakt waren hiervoor en even kon ze geloven dat er windclan bloed door haar aderen stroomde. Echter liet haar conditie na afloop van de lange ren genoeg zien dat ze niet gemaakt was voor lange afstanden rennen. Met zwaar bewegende flanken stond ze uit te zuchtten en sloot haar ogen even. Ze had zelf nog nauwelijks gegeten. Maar hopelijk was er ook tijd genoeg tussen de vroege ochtend en de aanval om voor hun samen wat te halen. Samen. Met die gedachte keek ze op naar haar partner in deze opdracht en glimlachte naar Littlemane. "Dat is sowieso een recordsnelheid." Mauwde ze nog iet wat uithijgend en schudde haar vacht uit. "Heb jij honger. Ik sterf van de trek. Dus ehm.. om en om wacht houden en wat prooi zoeken?' Stelde ze de kater iet wat vragend voor. Ze voelde alsof ze een soort van leiding had. Ze moest zich voorbereiden op rogues aanspreken zometeen. Rogues of all things maar daar moest ze de ballen wel even voor kweken. Dus was het handig om nu de voorhand te nemen toch? Voorbereiding was het halve werk after all.

-Littlemane only!

"Shhhh!" the girl hissed. But hidden by the deep shadows of the cupboard, she smiled


Laatst aangepast door Dreamdust op di 6 apr 2021 - 22:30; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlemane
Member
I'd be a criminal WF35YZV
Yanthe
20
Actief
Hand of the Queen

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Littlemane
BerichtOnderwerp: Re: I'd be a criminal   I'd be a criminal Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 21:26

Van zodra de orders waren gegeven, was hij samen met Dreamdust in de grootste vaart vertrokken. Ze konnen het niet wagen om traag te gaan, wetende dat Shadowclan elk moment kon aanvallen. Communiceren met elkaar tijdens de tocht was uiteraard niet gebeurt. Beide hadden hun focus op het besneeuwd landschap en over hun verplaatsing naar Fourtrees. Pas ter plaatsen kon er gesproken worden. Hij ademde diep in en uit toen hij tot stilstand kwam. Het was niet iets dat hij dagelijks deed. "Dat is sowieso een recordsnelheid." Hij knikte even en pufte even om zijn adem terug op het goede ritme te krijgen. "Als ze hier maar niet binnen een paar tellen staan." mauwde hij met een zucht en liet zijn blik even richting het Shadowclan gebied gaan. Als ze nu direct moesten vertrekken zou hij neervallen in het Riverclankamp en niet kunnen deelnemen aan het gevecht. Dat zou stom zijn. Even keek hij rondom zich, zoekende naar een plek waar ze niet direct in het zicht zouden zitten. "Heb jij honger. Ik sterf van de trek. Dus ehm.. om en om wacht houden en wat prooi zoeken?'' Bij het voorstel van de poes knikte hij zijdelings, nog steeds zoekend naar een goed plekje. Aha. "Ga jij maar eerst, ik hou je plekje wel warm." greens hij en zette zichzelf alvast klaar voor de wacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Dreamdust
Member
I'd be a criminal Original
✮ Michelle ✮
289
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: I'd be a criminal   I'd be a criminal Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 22:33

A moment later the boy whispered, "I don't think you're ugly."
Gelukkig was ze jong en gezond want anders was ze sowieso out gegaan na deze inspanning. Nu was ze al bijna op adem gekomen en knikte op de woorden van Littlemane die zichzelf al iets comfortabel leek te maken. "Goed plan. Ik zal kijken of ik ook iets voor jou kan vinden, maar zal je niet te lang alleen laten." Ze glimlachte naar hem en stapte weg van fourtrees om op jacht te gaan.

Niet veel later kwam de calico she-cat terug met twee muizen in haar mond. Ze was geen geweldige jager op land maar het was haar gelukt om deze twee te verkrijgen. Ze was best nog behoorlijk trots op zichzelf al zat haar snoet onder de poedersneeuw. Met een zachte plof zette ze zichzelf weer naast Littlemane en richtte haar blik op de shadowclan border. "Nog geen nieuws aan de horizon?" Vroeg ze hem zachtjes terwijl ze een van de twee muizen naar hem toe speelde.
"Shhhh!" the girl hissed. But hidden by the deep shadows of the cupboard, she smiled
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlemane
Member
I'd be a criminal WF35YZV
Yanthe
20
Actief
Hand of the Queen

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Littlemane
BerichtOnderwerp: Re: I'd be a criminal   I'd be a criminal Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 23:45

Het duurde eventjes voordat Dreamdust terug was. Hij was stil geweest en had zijn blik geen moment van fourtrees gehaald. Er zat een zekere spanning in de lucht en daarmee wilde hij zeker zijn dat hij niets gemist had. Toen de andere warrior terug kwam, draaide hij even kort zijn oortje toen hij haar hoorde aankomen. Bij het vallen van twee muisjes op de grond, draaide hij kort zijn kopje. "Nog geen nieuws aan de horizon?" Hij schudde zijn kop en keek terug naar Fourtrees. "Nog niet," zei hij wat zachter dan eerder. Een prooi was welkom geweest en hij glimlachte dan ook even dankbaar naar de poes. Elk beetje energie was goed voor een dag als deze en vooral ook nodig.

Hij had nog maar net één van de muisjes op, toen hij in zijn ooghoek iets zag bewegen. "Dream," Haar volledige naam uitspreken was onnodig geweest. Er was geen tijd te verliezen. "Ze zijn hier." Zonder verder nog iets te zeggen tegen haar, zette hij snel zijn poten in beweging en maakte hij zich uit de voeten. Dreamdust zou een ander pad inslaan. Zijn doel: Riverclankamp.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'd be a criminal
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: