[OPEN] Cold water 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] Cold water

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Clouddancer
Member
[OPEN] Cold water 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimema 12 apr 2021 - 16:54


[OPEN] Cold water Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsKoud water trok aan zijn oranje pels, maar een ander gevoel trok nog veel meer. Zijn maag gromde toen hij opnieuw onderwater dook op zoek naar vissen. Veel prooi zwom er niet maar het weinige dat hij kon vangen ving hij ook, elke mond was hongerig en wilde een volle buik hebben. Niks dan een holle herinnering daaraan vulde zijn gedachtes toen hij weer boven water kwam en het water van zijn wangen schudde. Verdomme dacht de kater toen hij zonder prooi het water uitstapte en zo veel mogelijk water uit zijn pels schudde. Hij zou even opwarmen langs de waterkant voor zover dat ging in Leafbare en dan weer het water induiken op zoek naar prooi, voor nu ging het hem maar magertjes af."When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[OPEN] Cold water Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
[OPEN] Cold water Kfjj0PI
Butter
820
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimema 12 apr 2021 - 17:16

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantpaw had extra honing weten mee te nemen, en sinds ze het zelf niet allemaal zouden gebruiken, besloten te kijken of de Riverclan Medicine Cat Apprentice dit aan wilde nemen. Daarnaast was ze benieuwd of ze klein hoefblad van de andere kattin mee kon krijgen. Ze had niet lang na hoeven denken, voor nu hadden Riverclan en Thunderclan vrede en dus voelde het veilig genoeg voor haar om het andere territorium in te lopen. Ze deed niet haar best om verborgen te blijven en was via de Steppingstones, een tikkeltje onhandig de rivier over gestoken voordat ze met haar kostbare bundel in de richting van een sterke Riverclan geur liep. Daar bij een van de oevers zag ze dan ook een grote Warrior terwijl ze een zacht geluidje maakte tussen haar tanden door en haar bundel mos doordrenkt met honing en ingepakt in wat grote bladeren toonde aan de grote kater. Haar amberkleurige ogen stonden afwachtend terwijl ze voorzichtig haar pakket neer legde en haar slanke staat een tikkeltje nerveus heen en weer zwiepte. 'Pas je wel op dat je geen koude vat?' Mauwde ze zachtjes want om eerlijk te zijn was het niet bepaald warm. 'Ik.. ehm heb wat meegenomen voor de Medicine Cat Apprentice? Ik dacht dat ze wellicht wel wat honing kon gebruiken. Immers had ik meer dan voldoende mee kunnen nemen. Zou je eh..mij de weg kunnen wijzen of?' Ze stelde zich niet eens voor, ze was duidelijk nog jong en onervaren. Daarnaast wist ze ook niet hoe gespannen de Clan was rondom wildvreemden en de miniscule gedragsregels die in elke Clan wellicht toch nog een beetje verschillend waren. Ze klonk niet zo zacht en warm als de meeste Medicine Cat Apprentices maar het was duidelijk dat haar trotse hart op de goede plek zat. Zelfs al zou ze niet toegeven dat ze het beste voor had met de andere katten in het bos. Nee, ze zouden waarschijnlijk eerder haar een tikkeltje kortaf en terughoudend vinden. Vragend keek ze de grote kater aan. Eens zien of hij net zo chagrijnig was als de vorige Riverclan Warrior die ze had gesproken.
[OPEN] Cold water Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Clouddancer
Member
[OPEN] Cold water 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimedi 13 apr 2021 - 10:29


[OPEN] Cold water Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsVerstoord keek de kater op toen hij een hoog stemmetje hoorde. Huh? dacht hij voordat hij een grijze verschijning zag staan. De grijze verschijning had veel bladeren in haar bek en iets zoets, honing? De kater draaide zijn oren kort naar achter en toen weer naar voren. “Ik ben in orde” miauwde hij en gaf haar een knikje toen hij naar haar toestapte. Het vissen liet de kater voor wat het was, er zou waarschijnlijk toch geen enkele vis blijven hangen aan zijn klauwen vandaag en deze Thunderclan kat was wel heel dapper om zo hun territorium in te stappen zonder te wachten bij de grenzen.
Het grijze poesje vertelde dat ze wat had meegenomen voor hun Medicine cat apprentice en dat ze wellicht honing konden gebruiken en of hij haar de weg naar hun camp wilde wijzen. Zijn blauwe ogen vernauwden zich na deze woorden. ”En jij bent…?” vroeg hij haar kalmpjes. Ergens had hij een vermoeden, misschien had Thunderclan ook een nieuwe Medicine cat apprentice gekozen maar toch was de kater voorzichtig. Hij zou niet zomaar een andere Clankat hun gebied in leiden onder het mom van dat die andere kat kruiden droeg. Als deze jonge poes hier voor hem de zegen van Starclan droeg zou hij haar naar Shrimppaw brengen, maar eerst moest hij nog maar eens zien of ze geen spion was."When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[OPEN] Cold water Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
[OPEN] Cold water Kfjj0PI
Butter
820
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimedi 13 apr 2021 - 12:14

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantpaw negeerde zijn verstoorde blik, het was immers niet alsof ze zeer voorzichtig naar hem toe was gestapt, zich had verborgen in de lichte begroeiing van Riverclan's territorium. Het was waarschijnlijk beter geweest als ze gewacht had totdat er een Patrouille aan zou komen maar met de onrust van de laatste tijd had ze daar gewoon geen moment voor gevonden. Ze wilde zo snel mogelijk weer terug naar Thunderclan, en had besloten dat zolang ze met een goed verhaal en honing kwam, een slimme Warrior wel zou luisteren. Mits ze tenminste iets van een brein hadden, want het bleek nogal eens de vraag te zijn. Immers waren de meeste katten die ze aan de grens had gesproken nogal snel op de pootjes getrapt, dat deze kater niet meteen in de aanval ging, dat was oprecht verfrissend. Iets waardoor de jonge kattin een rustige en ontspannen houding aan hield. 'Ik ben in orde,' Mauwde de kater terwijl hij haar een klein knikje gunde en dichter naar haar toe stapte. Als een goed gemanierde Apprentice bleef ze rustig staan, voordat ze uitlegde waarvoor ze gekomen was. Haar amberkleurige ogen stonden vriendelijk, kalm en oprecht. Voor haar doen dan, want er was ook een zekere felheid in te lezen, een zelfverzekerdheid die ze dwong naar voren te komen. Haar houding was recht maar afwachtend, ze had haar spieren niet aangespannen voor een gevecht, ze was hier immers in vrede. De blauwe ogen van de ander vernauwden zich naar haar woorden voordat hij haar kalmpjes aan sprak. 'En jij bent...?' Vroeg hij haar waardoor ze voorzichtig haar kostbare bundeltje dichter tegen haar poten drukte zodat de bladeren goed vast bleven zitten. 'Remnantpaw, de nieuwe Apprentice van Thunderclan's Medicine Cat.' Ze wilde nog niet te veel informatie delen, zoals het feit dat Waterpaw verdwenen was nadat hij Shadowclan had geholpen met het trainen van diens Apprentices. Het was beter dat ze het niet van haar hoorden, dat ze hun eigen conclusies zouden trekken. Ze loog niet, ze hield gewoon informatie achter. 'Volgens mij is er voor nu vrede tussen Thunderclan en Riverclan. Ik wilde graag dit behouden, Starclan weet dat er met de laatste Gathering teveel katten gewond of erger nog dood zijn gegaan. Ik kan niet voor mijn Leader spreken, maar ik kan wel welwillendheid tonen vanuit mijn positie.' Het laatste dat ze nodig hadden was ruzie, ze wilde enkel vragen of ze wat mocht zoeken, ze hadden immers door Leafbare geen denderende verzameling aan medicijnen. Thunderclan had voldoende honing, zeker doordat bijen het er goed deden en de korf die door Twolegs was geplaatst, dus leek het haar niet meer dan logisch dat ze wat deelde met een vredige Clan. Als deze echt achter diens woorden stond tenminste. Haar amberkleurige ogen gleden naar die van hem. 'Met welke goede Warrior heb ik te maken?' Vroeg ze zachtjes, haar stem schor maar iets van warmte en vriendelijkheid kwam er nu wel door heen. Hij was een stuk beter dan de ander, en had haar niet direct zijn klauwen getoond, iets wat hij ongetwijfeld goed kon gebruiken. Respect was dan iets dat ze hem toonde, zelfs al was hij niet zo goed als haar eigen Clan.
[OPEN] Cold water Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Clouddancer
Member
[OPEN] Cold water 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimedi 13 apr 2021 - 16:46


[OPEN] Cold water Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsOnderzoekend keek hij nog eens naar de grijze Apprentice, hij kon het zich niet heugen dat hij haar eerder gezien had. Het vermoeden dat de kater had gehad werd daarna snel bevestigd door de grijze poes. Medicine cat apprentice. De oranje kater ook scherp een teug lucht naar binnen door zijn tanden. “Ik dacht dat Waterpaw dat was?” vroeg hij haar lichtelijk achterdochtig. De laatste keer dat hij gecheckt had wie er Medicine cat’s waren Waterpaw en Rousebell dat geweest voor Thunderclan. Had die idioot van een Stagtine het nu ook hoog in zijn bol door een willekeurige Apprentice medicine cat apprentice te maken. Hij besloot dat het er voor dit gesprek niet toe deed maar dat het wel iets was wat hij Crystalstar zou vertellen, tussen neus en snorharen door.

“Wat er op de gathering is gebeurd is treurig en zolang Stagtine zijn woord houdt is er vrede” beaamde de kater. ”Mijn naam is Clouddancer, Remnantpaw” miauwde hij en besloot dat hij haar op haar woord moest geloven, of hij wilde of niet. ”Je mag me volgen” miauwde hij toen en zette zijn poten in beweging in de richting van het kamp. Toen er niet gelijk een reactie kwam wenkte hij nogmaals met zijn staart om haar nog een signaal te geven. Lette ze op?"When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[OPEN] Cold water Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
[OPEN] Cold water Kfjj0PI
Butter
820
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimedi 13 apr 2021 - 17:32

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
De grijze Medicine Cat Apprentice was zich er bewust van dat zij nog onbekend was, zeker omdat ervoor gekozen was haar nieuwe rang niet direct bij de Gathering te benoemen, er waren voldoende andere zaken geweest, daarnaast moest ze de kans krijgen in haar rol te groeien zonder dat de andere Clans zich er te veel mee gingen bemoeien. Het leek er echter op dat ze met een oplettende Warrior te maken had, iets dat gevaarlijk kon zijn. De oranje kater zoog scherp wat lucht naar binnen voordat hij licht achterdochtig reageerde. 'Ik dacht dat Waterpaw dat was?' De jonge kattin kneep haar ogen kort samen voordat ze langzaam met het puntje van haar staart bewoog. 'Hij was dat, tot hij door omstandigheden niet meer in staat was deze taak op zich te nemen.' Ze hield alles vaag, immers ging het hen niets aan dat hij vermist werd net zoals de Leader, nee het was beter voor nu om niet teveel in detail te treden, zolang ze maar voldoende deelde om zijn vertrouwen te winnen. 'Rousebell heeft de keuze goed gekeurd en mij geaccepteerd als Apprentice, zodra ik naar de Moonstone kan zal ik dat natuurlijk doen. Maar met de hoeveelheid gewonden van de Gathering is die reis nu niet te ondernemen.' Mauwde ze zachtjes, eerlijk. Haar amberkleurige ogen gleden langs de kater dieper het territorium in.

'Wat er op de gathering is gebeurd is treurig en zolang Stagtine zijn woord houdt is er vrede,' ze zwiepte met haar staart. 'En Crystalstar, Stagstine is namelijk niet de enige met een Clan achter zich.' Haar stem klonk kalm, evenwichtig. Het was waar het op stond, regels waren er gesteld aan beide katten. Het was niet zo dat er een de regels kon overschrijden. 'Mijn naam is Clouddancer, Remnantpaw,' Mauwde hij waardoor ze knikte. Het was goed om zijn naam te weten, hij was minder akelig dan de andere Riverclanner en stiekem hoopte ze hem niet tegen te komen. Even twijfelde ze, was het wel een goede keuze geweest om dit territorium in te lopen? Aan de andere kant, ze zouden waarschijnlijk niet om oorlog staan te springen. Als ze de rest van de Clan moest geloven had Crystalstar wel meer spanning veroorzaakt met de Leader van Shadowclan. 'Je mag me volgen,' klonk de stem van Clouddancer door haar gedachten heen waardoor het even duurde voordat ze overeind kwam met haar pakket aan honing en bladeren. Hij wenkte nog een keer met zijn staart waardoor Remnantpaw kort haar grijze staart de lucht in hief en op een rustige manier naar hem toe stapte. Met de hoeveelheid aan planten in haar mond kon ze nu niet spreken, dus moest ze vertrouwen op Clouddancer en hopen dat er niks zou gebeuren die de spanning op zou doen lopen. Als Crystalstar een goede Leader was zou ze echter net zoals haar Warrior de jonge Medicine Cat Apprentice met argwaan maar respect behandelen. Er was maar een manier om daar achter te komen.
[OPEN] Cold water Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Clouddancer
Member
[OPEN] Cold water 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimewo 14 apr 2021 - 10:31


[OPEN] Cold water Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsNog altijd had de kater een hoge mate van achterdocht over zich, het gevoel van tweestrijd voerde sterk in hem maar werd een beetje gesust toen Remnantpaw zei dat Waterpaw niet langer in staat was de uitvoerende taak van Medicine cat apprentice te onderhouden. De kater besloot het onderwerp te laten rusten voor nu, misschien dat hij een onwetende apprentice aan de grens zou treffen die wel zijn mond voorbij zou praten, dat zou ongetwijfeld leuke informatie opleveren. Half luisterend naar hoe Rousebell haar had geaccepteerd stapte de kater door. Zijn oren draaiden met kleine rukjes heen en weer toen Remnantpaw de naam van zijn leader liet vallen, en dat Stagtine ook een Clan achter zich had staan. Voor een Medicine cat apprentice was deze apprentice niet zo onpartijdig vond hij zo. Ze was eerder partijdig vond de kater maar misschien moest Rousebell haar apprentice nog het een en ander leren over de regels, niet zijn pakkie aan.

Met de grijze verschijning in zijn kielzog baande hij zich een weg door het hoge riet, zo nu en dan keek hij even om om te zien of de zes manen oude apprentice hem nog bij hield. Ze moesten nog een aardig stuk lopen en ook nog een stuk door water, diverse stroompjes en plassen waar het water zelfs tot aan zijn buik reikte. ”Ik hoop dat je kan zwemmen” miauwde hij terloops, het was geen vraag meer een constatering. ”Want ik ga je je niet dragen” dacht hij er achteraan."When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[OPEN] Cold water Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
[OPEN] Cold water Kfjj0PI
Butter
820
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimewo 14 apr 2021 - 16:02

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
De grijze kattin was wellicht niet geheel onpartijdig. Dit kwam dan ook door de trots die ze naar haar Clan voelde, voor haar Clan voelde. Ze was beschermend over haar Clangenoten en dit uitte zich dan ook in de manier waarop ze sprak. Ze was wellicht niet tegen Riverclan, anders was ze ook niet honing komen brengen, maar als het erop aan kwam dan moest ze eerst voor haar Clan klaar staan voordat ze de andere Clan kon helpen. Oorlog zou voor haar nog een ingewikkelde zaak worden, maar ze had nog Moons om van haar Mentor te leren en natuurlijk de andere Medicine Cats. De rode kater leek echter niet echt tevreden te zijn met haar opmerking waardoor een zucht haar mond verliet, ze had op dit moment ook niet echt de mogelijkheid te kunnen spreken, niet met haar mond letterlijk vol planten. Tenzij ze moest, alleen veel verder dan gek gemurmel zou ze niet komen. Het was de vraag of het verstaanbaar zou zijn. Een vraag waar ze hopelijk niet achter hoefde te komen.

Ze baande zich achter de grotere kater aan, door het hoge riet. Terwijl ze af en toe verwoed met haar ogen knipperde als er wat gras of riet in haar gezicht kwam. Het was een aardig stuk lopen, al zou de jonge Medicine Cat Apprentice niet klagen. Het was, wat het was. 'Ik hoop dat je kan zwemmen,' Mauwde de kater terloops waardoor de kattin fronste. Zolang het water geen sterke stroming had en niet al te diep was, zou ze zich moeten redden. Al zou hij wellicht wel het pakket over moeten nemen, aan de andere kant, ze wist ook dat het op een zorgvuldige manier gedragen moest worden. Zodat er niet al te veel water bij zou komen. Een enkel knikje kon er wel vanaf terwijl de slanke kattin kort met haar staart zwiepte. Hij kon denken van haar, wat hij wilde. Zolang ze maar veilig weer terug naar haar Clan kwam. Hij zou haar woorden en daden wel leren onderscheiden als hij vaker met haar sprak. Want hoewel ze mondeling echt kaarsrecht achter haar Clan stond, zou ze qua handelingen wel de Medicine Cat Code volgen die haar langzaam maar zeker bekend werd gemaakt. De regels die nog niet zo vanzelfsprekend kwamen als de Warrior Code die ze als kitten al had geleerd. Ze had ook nooit verwacht deze rang op haar schouders te krijgen, en altijd gedacht een Warrior te worden. Een sterke Warrior, en nu, nu was ze een koppige Medicine Cat Apprentice. Niet minder sterk, haar kracht lag echter op een andere plek.

[OPEN] Cold water Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Clouddancer
Member
[OPEN] Cold water 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimewo 14 apr 2021 - 16:32


[OPEN] Cold water Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsIn de stilte die volgde moest de kater een grimas onderdrukken. De stilte gaf de schrik van de apprentice duidelijk te horen maar hij zou haar helpen als het echt nodig was. Al snel kwamen ze de eerste plassen tegen, plassen die ze moesten doorkruisen voordat ze bij de stroompjes en uiteindelijk nog meer water kwam. Met stevige pootstappen liep hij door de plassen heen die kleine druppeltjes de lucht in schoten om dansend neer te kwamen op zijn pels, de grond om de plassen heen. De kille kou werd doorsneden met een waterig zonnetje die zijn oranje pels in vlam zette. De kater opende zijn bek maar hij rook de geur van Shrimppaw niet, waar was hun Medicine cat? Vaag kon hij zich herinneren dat Shrimppaw wel het camp uit was gegaan om kruiden te zoeken, Starclan mocht weten wat voor kruiden het waren. Soepel sprong de kater op een overhangende steen die het grootste deel van een plas overbrugde en daarna op de grond aan de overkant waarna hij weer een pad vol rietkragen insloeg."When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[OPEN] Cold water Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
[OPEN] Cold water Kfjj0PI
Butter
820
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimewo 14 apr 2021 - 19:41

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
De kattin was niet zoveel water en riet gewend, het kietelde aan haar vacht, en bewoog mee in de wind. Zover de wind macht had over de planten, ergens was het een wonderschoon beeld, zeker met het zwakke zonnetje en de glinsteringen van het water. Zelfs al was de jonge kattin geen Riverclanner, toch kon ze niet anders dan bewonderend het nieuwe gebied in zich opnemen. Ze was Thunderclan en hield van de bomen, van het klimmen, van het uitzicht maar er ging ook een geheel nieuwe wereld open. Een wereld die ze als echte verhalenverteller zou onthouden. De jonge Medicine Cat Apprentice bleef stil terwijl ze de vlammende kater volgde, zijn vacht schitterde door de waterdruppels die er aan bleven hangen en de zon die alles in vuur en vlam zette. Zelf kreeg ze het nooit voor elkaar, om te schitteren. Al was haar vacht duidelijk goed onderhouden en gezond, het was niks bij de vacht van een Riverclanner. Het lag aan de vis, de gezonde vetten die erin zaten. 

De kater liep stevig door waardoor de jonge kattin soms stukken moest rennen om hem bij te houden. Hem vragen rustiger te lopen zat er ook niet in. Voornamelijk omdat de kleine Thunderclanner haar mond vol had en al genoeg moeite deed om door het water heen te banjeren, ze was niet zo klein als een Windclanner maar zeker ook niet zo groot als de Warrior. De kater leek te zoeken naar de geur van kruiden, waardoor Remnantpaw even iets haar pas in hield om achter hem te blijven lopen. Ze wilde hem niet voorbij gaan, niet in dit vreemde gebied. Soepel sprong Clouddancer op een overhangende steen, die het grootste deel van een plas overbrugde voordat hij zich weer door riet heen baande. Remnantpaw schudde haar slanke kop even voordat ze diep door haar neus in ademde, daarmee de bekende geur van honing in haar longen voelde komen. Het zou goed komen, met een zwiep van haar staart sprong ze de kater achterna. Grote ogen bleven gefixeerd op de glanzende vacht, de rode vacht, het zonnetje in het riet. Ze wist direct dat ze andere Riverclanners niet makkelijk op zou merken, door de hoge stengels, doordat de geur moeilijk haar neus binnendrong en door het feit dat ze op dit moment de kater voor haar vertrouwde om haar naar de juiste plek te brengen.

[OPEN] Cold water Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Clouddancer
Member
[OPEN] Cold water 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimedo 15 apr 2021 - 13:56


[OPEN] Cold water Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsSoms hoorde hij roffelende pootjes achter hem en hij wilde een beetje vertragen maar wist dat als ze te lang onderweg zouden zijn het donker was eer de apprentice weer huiswaarts kon keren. Nu het zonnetje zo op zijn pels scheen leek het daar allerminst op, dat het zo snel donker zou worden maar in een gebied wat je niet kende kon je beter niet alleen zijn na het donker. De kater hield zijn bek open terwijl hij dieper de rietkragen inging, naar het hart van de rivieren. Voor hem lag een diepere beek en daarna zouden ze er nog een aantal moeten oversteken. De kater kuchte even voor hij stopte zodat Remnantpaw hem kon bijbenen. “We gaan nu diverse beken doorkruisen, sommige lijken ondiep maar zelfs mijn buik wordt nat. Als je wil kan ik je pakket overnemen” bood hij haar aan."When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[OPEN] Cold water Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
[OPEN] Cold water Kfjj0PI
Butter
820
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimedo 15 apr 2021 - 20:13

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Een Medicine Cat Apprentice was nog niet zo'n makkelijke rang, dat was iets dat ze slager zou leren. Voor nu was ze nog onschuldig, was alles nog onbekend en wist ze enkel dat ze de honing af wilde leveren en een Warrior haar gelukkig niet direct weg had gejaagd, ze kon zich immers de strijd op de bevroren rivier nog iets te goed herinneren. De Apprentice had haar niet bepaald vriendelijk weg gestuurd, dat terwijl ze enkel was komen checken of de kattin niet in gevaar was en als een jong veulen op het ijs was uitgegleden. Haar balans was nog niet getraind, misschien dat ze ooit een van Thunderclan's Warriors moest vragen om er met haar aan te werken. Het zonnetje scheen nog vrolijk, maar aangezien de dag niet eeuwig door zou gaan, was het een zaak dat ze door liepen, de jonge grijze kattin wist dan ook niet hoe ver weg het kamp was, en ze moest de tocht terug ook nog maken. Een diepere beek kwam door de grote hoeveelheid rietkragen tevoorschijn, haar spiegelbeeld en die van haar vlammende gids keken haar vanaf de oever aan. Een spiegelbeeld, altijd iets om te bewonderen maar nu, nu zag ze er voornamelijk een tikkeltje gespannen uit. De kater was voor haar gestopt, en luchtte even voor haar aandacht. 'We gaan nu diverse beken doorkruisen, sommige lijken ondiep maar zelfs mijn buik wordt nat. Als je wil kan ik je pakket overnemen,'  Bood de kater haar aan waardoor ze langzaam het pakket weer voorzichtig los liet en voor haar neer legde. 'Ik zou het graag een beetje droog houden en ben bang dat ik te klein ben om dit goed te doen.' Praktisch gezien had ze weinig andere keuze, zelfs al wilde ze hem niet verplichten het te dragen. Ze wist dat ze haar brein moest gebruiken. Ze was nu niet bepaald de beste zwemmer ter wereld en ze was nu eenmaal niet zo groot dat ze met gemak haar kop en het bundeltje boven water zou kunnen houden. Ze schoof de bladeren die het bundeltje mos en honing omhulden naar hem toe. 'Ik weet niet hoe vaak u een Medicine Cat geholpen heeft, maar zorg dat je het recht houdt, dan loopt er zeker niks uit.' Een kleine glimlach stond op haar lippen en even leek ze net zoals elke andere Medicine Cat, benaderbaar, lief en bovenal betrouwbaar.
[OPEN] Cold water Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Clouddancer
Member
[OPEN] Cold water 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimedo 22 apr 2021 - 11:41


[OPEN] Cold water Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsHet aanbod van de oranje kater bleef nog even in de lucht hangen voordat de apprentice er toch mee instemde. De apprentice gaf toe dat ze te klein was om het pakket droog te houden. Remnantpaw legde het pakketje op de grond en hij liep naar haar toe om het over te nemen. “Ik zal het recht houden, ik heb namelijk geen zin in een kleverige vacht” miauwde hij en klemde het pakket tussen zijn kaken. Voorzichtig zette hij de eerste stappen met he pakket tussen zijn kaken en hij merkte al snel dat het prima ging. Hij waadde het water in en begon met de overtocht. Deze poel was nog niet zo diep maar de poel liep ondergronds schuin af waardoor je wel een klein stukje moest zwemmen. Met krachtige slagen die door het water kliefden liep hij kort daarna de oever op. Normaal navigeerde hij op de deurmarkeringen maar vanaf hier kende hij het als een kitten die zijn weg wist te vinden in de nursery naar zijn moeder. Wel wachtte hij nog even op de apprentice die voor het eerst de oversteek moest maken, gelukkig voor haar stond hier nog geen stroming. Die uitdaging zou later komen.


"When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[OPEN] Cold water Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
[OPEN] Cold water Kfjj0PI
Butter
820
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimeza 24 apr 2021 - 19:16

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Voor een pas benoemde Medicine Cat Apprentice deed ze haar best, maar het was duidelijk dat ze nog niet lang in haar rang had kunnen groeien. Het was duidelijk dat de grijze kattin echter wel bewust was van enkele onderdelen van haar vak. Haar amberkleurige ogen stonden warmer en vriendelijker, zachter toen duidelijk was dat de Warrior haar geen kwaad in zin had, al had hij als hij dit wel had gehad, haar natuurlijk vanaf het begin al vijandig aan kunnen pakken. Hij was geen Thunderclanner maar als alle katten van andere Clans zoals hem waren zou de jonge Medicine Cat Apprentice snel leren om een wat neutralere houding aan te nemen. Ze had geen andere keuze dan haar pakket te overhandigen want zo groot was ze niet en ze moest nog leren zwemmen, het kwam wellicht gedeeltelijk automatisch, de beweging omdat ze niet anders kon. Echter was ze geen geboren en getogen Riverclanner. 'Ik zal het recht houden, ik heb namelijk geen zin in een kleverige vacht,' Mauwde de rossige kater waardoor ze kort grinnikte. Het idee dat de honing zijn lange vacht zou besmeuren, was ietwat komisch. Zeker omdat Remnantpaw het beeld al voor zich zag, de kleverige plukken vacht die aan elkaar zouden plakken. Al met al, zou het extreem veel werk zijn om zijn vacht dan weer schoon en net te krijgen. Zelfs als hij kon zwemmen. Ze volgde de kater een tikkeltje gespannen het water in, het eerste stuk konden haar poten de bodem nog raken maar halverwege moest ze toch echt met haar pootjes slaan in de hoop dat ze snel weer vaste grond onder haar voeten zou krijgen. Echt makkelijk ging het haar niet af maar verdienen zou ze niet, enkel buiten adem raken en angst uitslaan wel. Hij wachtte kort op haar terwijl ze met een kleine grimas haar vacht uit schudde en toen naar hem toe trippelde. 'Ik benijd jullie het zwemmen niet.' Mauwde ze droogjes maar wel vriendelijk. Duidelijk aangevende dat het haar talent niet was. Aan de andere kant klonk er ook respect door in haar stem, het was een talent dat best handig kon zijn. Zeker omdat andere Clans veel lastiger het kamp konden bereiken. 
[OPEN] Cold water Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrimpnose
Medicine cat
[OPEN] Cold water NuAcDzE
Camilla
946
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimema 26 apr 2021 - 12:09


Shrimppaw snuffelde tussen het gras, op zoek naar een bepaald kruid. Helaas was die hier nu niet te vinden, dat was nou weer jammer. De jonge poes kwam weer overeind en pakte haar bundeltje op. Ze had al wat gevonden vandaag en zo zou weer terug gaan naar het kamp. Ze liep een eindje toen ze plots de rood-witte vacht van Clouddancer spotte, samen met een kleinere, grijze poes. Ze kantelde haar kopje. Ze herkende de jongere poes niet uit RiverClan. Een beetje op haar hoede liep ze naar hun toe. 'Goedemiddag Clouddancer,' miauwde ze met een knikje, waarna ze de ander ook een knikje gaf. Ze rook naar ThunderClan. Met een vragende blik keek ze weer naar de Warrior. Er waren toch geen problemen?


if you see someone without a smile, give them one of yours
[OPEN] Cold water 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Clouddancer
Member
[OPEN] Cold water 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimema 26 apr 2021 - 14:22


[OPEN] Cold water Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsDe jongere poes leek iets meer op haar gemak te zijn nu hij grappige opmerking gemaakt had. Echt grappig vond hij het zelf niet maar dat besloot hij te laten rusten. Ze hadden nu het eerste gedeelte met water overgestoken en de geur van angst leek wel door de honing heen te komen. Hij wilde doorgaan naar het volgende stuk rivier toen de stem van Shrimppaw zijn oren bereikte en hij gaf met een vluchtig rokje van zijn staart aan om halt te houden. Voorzichtig zette hij het honingpakket neer voor de grijze poes en hij gaf Shrimppaw een vriendelijke knik terug. “Goedemiddag Shrimppaw. Ik heb een bezoeker voor je van Thunderclan” miauwde hij en keek even opzij naar zijn compagnon. Hij zag haar vragende blik en schudde zijn hoofd. “Dit is Remnantpaw, de nieuwe medicine cat apprentice van Thunderclan” verduidelijkte hij zichzelf. Shrimppaw kon natuurlijk niet weten wie dit was en hij zag het als zijn taak de vreemdeling voor te stellen."When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[OPEN] Cold water Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
[OPEN] Cold water Kfjj0PI
Butter
820
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimewo 28 apr 2021 - 0:32

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Het eerste gedeelte met wat dieper water was nog best een uitdaging voor een droogpoot zoals zijzelf. Het was niet zo dat ze doodsbang was, maar echt haar grootste hobby was het zwemmen niet, en dat zou het waarschijnlijk ook nooit zijn. Dat gezegd hebbende, het was zeker niet onmogelijk voor haar en al helemaal niet nu de jonge kattin het pakket zelf niet hoefde te dragen. De kater leek in de richting te stappen van de volgende rivier toen hij bij het geluid van een stem stilhield en kort zijn staart bewoog om te signaleren dat ze zouden stoppen. 'Goedemiddag Clouddancer,' Verrast -omdat ze de kattin niet aan had zien komen- hield de jonge Medicine Cat Apprentice haar kopje schuin voordat haar blik viel op een crème kattin, die licht naar kruiden rook. Een bekende geur voor de pas benoemde Medicine Cat Apprentice, sinds Rousebell dezelfde geur droeg. Het honingpakket werd voor haar neus gelegd en ze drukte het voorzichtig tegen haar voorpoten aan zodat het stabiel zou blijven liggen. Een vriendelijke knik haar kant op werd beantwoord met een onhandige en warme glimlach van Remnantpaw. 'Goedemiddag Shrimppaw. Ik heb een bezoeker voor je van Thunderclan,' Mauwde Clouddancer waardoor de grijze kattin haar staart een tikkeltje zenuwachtig bewoog. Ze wilde namelijk niet een verkeerde indruk achter laten bij de ander. Clouddancer keek haar even aan voordat hij haar voorstelde aan de ander. 'Dit is Remnantpaw, de nieuwe medicine cat apprentice van Thunderclan,' verduidelijkte hij zijn eerste woorden. Remnantpaw gebaarde naar het pakket dat ze voor haar poten had liggen. 'Een Twoleg houdt bijen, en had een gek ding met honing open staan. Ik heb een aardige hoeveelheid mee kunnen nemen. Misschien dat jij ook wat kan gebruiken?' Mauwde ze zachtjes terwijl ze haar kop schuin hield. De desbetreffende Twoleg was echter niet in de buurt geweest waardoor de jonge kattin haar kans had genomen, en ze hoorde niemand klagen. 'En ik zou je graag willen spreken nu ik er toch ben. Als dat kan?' Deze keer kreeg Shrimppaw de vragende blik op haar gericht, ze was voorzichtig met het delen van informatie. Wetende dat niet alles met de normale Warrior werd gedeeld. 
[OPEN] Cold water Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrimpnose
Medicine cat
[OPEN] Cold water NuAcDzE
Camilla
946
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 12:00


Clouddancer begroette haar ook en zei dat hij een bezoeker had uit ThunderClan. Ze knikte, dat had ze kunnen ruiken. Ze vroeg zich af wat het pakketje was dat meegebracht werd. 'Dit is Remnantpaw, de nieuwe medicine cat apprentice van Thunderclan,' sprak hij vervolgens na haar vragende blik. De vragende blik maakte nu plaats voor herkenning, of in ieder geval begrip. ThunderClan had een nieuwe Medicine Cat Apprentice, en blijkbaar was zij dat. Ze knikte de ander vriendelijk toe. Remnantpaw vertelde over de Twolegs en de honing, die ze aangeboden kreeg. Shrimppaw glimlachte en knikte. 'Oh, ja, graag Remnantpaw, dankjewel,' miauwde ze. En ik zou je graag willen spreken nu ik er toch ben. Als dat kan?' vroeg de  jonge grijze poes toen. Shrimp wiebelde met haar oortje en knikte. 'Uh, ja, natuurlijk kan dat,' glimlachte ze, zich afvragend wat er aan de poot was. Was het iets met Rousebell?


if you see someone without a smile, give them one of yours
[OPEN] Cold water 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
[OPEN] Cold water Kfjj0PI
Butter
820
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimewo 9 jun 2021 - 17:31

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Het leek erop dat haar taak succesvol zou zijn en ze niet helemaal het kamp in zouden hoeven waardoor Remnantpaw niet nog meer water hoefde te trotseren. Iets waar ze stiekem wellicht wel opgelucht door was. Immers was haar vacht niet gemaakt om te zwemmen, zelfs al was deze best gezond en dicht voor een Thunderclanner. Toch aten ze geen vis en daarin zaten toch meer voedingsstoffen om de vacht zo stevig en goed te maken. Ook was het er wellicht in gegroeid, de katten met een goede vacht konden het beter overleven in Riverclan dan katten met een wat mindere vacht. 'Oh, ja, graag Remnantpaw, dankjewel,' Remnantpaw glimlachte voorzichtig, een beetje onnatuurlijk. Het was duidelijk dat de Medicine Cat Apprentice nog nieuw was in haar taak. Een tikkeltje onhandig gaf ze dan ook haar pakket aan de oudere kattin. Shrimppaw leek echter niet te verwachtten dat de ander met haar wilde spreken waardoor Remnantpaw even moeizaam slikte. Ze likte haar lippen voordat ze met haar staart zwiepte. 'Uh, ja, natuurlijk kan dat,' De slanke kattin knikte dankbaar voordat ze haar staart om haar poten sloeg en haar ogen langzaam sloot. Ze wist dat ze iemand moest spreken en hoewel Blazesong haar advies had gegeven durfde ze Rousebell nog niet te vragen. 'Waterpaw is verdwenen. Onze High Ranks in Thunderclan.... Ik... Wat moet ik. De Clan moet hoop houden. Rousebell wil.. wil ik niet te veel druk geven.' Haar oortjes liet ze somber zakken, het was zelden dat de kattin deze kant liet zien maar dit was een van de andere katten. Een van de katten die net zoals haar door Starclan gekozen was voor dit pad, als ze dit moest geloven als ze echt goed gekeurd werd.
[OPEN] Cold water Tzfuz9H
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrimpnose
Medicine cat
[OPEN] Cold water NuAcDzE
Camilla
946
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitimema 26 jul 2021 - 16:58


Met wiebelende oortjes luisterde Shrimppaw naar het verhaal van de ander. Het was dus een zooitje in ThunderClan. Shrimp zuchtte zachtjes, leefde echt mee met de katten daar. Het klonk niet als een makkelijke situatie. Toch.. 'Het spijt me dat te horen, Remnantpaw,' miauwde ze. 'Maar, ik ben bang dat ik je niet.. kan helpen. Ik kan niet komen helpen, in ieder geval.' RiverClan had haar nodig, zij was immers de enige Medicine Cat in de Clan. Ze kon niet even weg om te helpen. 'Het spijt me ook dat Waterpaw verdwenen is, maar.. Jullie hebben Rousebell nog.' Shrimp snapte wel dat Remnant haar niet teveel druk op wil leggen, maar je kon ook niet anders. 'Ik zou haar gewoon helpen zo goed als je kan, Remnant. Meer kun je ook niet doen.' Shrimppaw wist niet goed hoe ze hen anders kon helpen, maar Remnantpaw moest leren samen te werken met Rousebell.


if you see someone without a smile, give them one of yours
[OPEN] Cold water 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Cold water   [OPEN] Cold water Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Cold water
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: