[Open] Cast me out 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Open] Cast me out

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetbliss
Member
[Open] Cast me out XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: [Open] Cast me out   [Open] Cast me out Icon_minitimezo 30 mei 2021 - 0:14


burnetbliss
Met lome passen liep de poes heen en weer voor de high rock, af en toe opkijkende naar de steen waar Wolfstar de clan altijd aansprak. Ze beet op haar onderlip, schudde haar kop en staarde terug naar haar poten voordat ze verder strompelde, af en toe omvallende. Ze was in dilemma. NU dat Flutterpaw wist wie ze werkelijk was, was het dan ook niet eerlijk als ze hetzelfde deed met haar andere zonen? Haar blik gleed even naar de apprentice den, waar de twee jongens momenteel waren. Ze hadden een gelukkig leven, nu, of niet? Een zucht gleed van haar lippen af. Wie hield ze ook voor de gek. Ze had hun leven verpest, net als die van de tabby. Wat voor een moeder was ze ook.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[Open] Cast me out 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Cast me out   [Open] Cast me out Icon_minitimezo 30 mei 2021 - 0:41

[Open] Cast me out Blaze_29
Water. Eerst vuur en nu was het water. De kleine kater zijn humeur werd er niet better op. Zijn blik stond nog altijd vurig maar zijn houding was vermoeid. Waar eerst vuur hun jacht bellemerd had, stonden nu enkele tunnels onder water. Waren enkele in slechte staat. De kater zuchtte diep, liet zijn korte staart de grond, nu sneeuw vrij, aftikken. Het begin van new leaf was iets waar hij naar uit had gekeken, maar zo? Zo vond hij geen vreugde in de bloemen, zoals hij eerder deed. Kon enkel vreugde vinden in zijn toekomstig vaderschap. Al vond hij dat toch nog altijd wat spannend. Kon vreugde vinden in het feit dat ze alle nog rechtop stonden, gegeven de situatie. De deputy rekte zich uit, schudde de modder zijn pels uit en bewoog zichzelf door het kamp. Probeerde zo sterk te ogen als hij maar kon, liet zijn blik glijden over de groepen katten, liet deze hangen op Burnetbliss. De kattin ijsbeerde voor highrock. Hij trok aan zijn oortje, ze was een figuur op de voorgrond geworden de laatste paar dagen. Nam de schuld van Wolfstars dood op zich voor geen enkele reden. Het hele gedoe liet een bittere nasmaak bij hem achter. Kon nog altijd niet begrijpen wat er in Wolfstar omging. Het deed hem zwakker ogen, alsof je hier weg kon komen met moord. Maar goed, dat was niet van belang nu. "Burnetbliss" begroette hij de kattin met een knikje. "Alles oke?" ze deed maar raar. Zo heen en weer lopen.
MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
[Open] Cast me out XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Cast me out   [Open] Cast me out Icon_minitimezo 30 mei 2021 - 10:26


burnetbliss
In haar ooghoek zag ze de klein tabby komen, ze lifte haar kop op en knikte een enkele keer naar de deputy. Wat moest hij van haar? Echter begroette hij haar, gevolgd door een vraag. De poes trok met haar oortjes, dit zou ze niet aan hem vertellen, hij was een vreemdeling. Hij was daarbij ook een dwaze volgeling die niet dieper groef. HIj was niet het type om Wolfstar te vermoorden. "Je zus heeft Wolfstar niet vermoord," murmelde ze zachtjes tussen haar lippen door. Die poes was een gek en leek plezier te halen uit moord, dus vergiftiging was not the way she would go. "Anyway, ja hoor, alles ok. Windclan daarintegen, niet," zei ze strak, haar ogen afdwalende naar de apprentice den. "Wanneer ga je doen wat gedaan moet worden? Dit is niet de manier waarop we één worden," ze keek kalm terug naar de deputy, haar ogen kalm maar een zacht blauw vuurtje reflecteerde in haar blik.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Cast me out   [Open] Cast me out Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Open] Cast me out
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: