L.O.V.E [event] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 L.O.V.E [event]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Rabbitcharm
Member
L.O.V.E [event] Tenor
kip
355
Actief
they don't give a shit about you, not even a tiny little rabbit shit!

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Rabbitcharm
BerichtOnderwerp: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 19:19

L.O.V.E [event] Rabbit10


Sneller dan ze ooit had gedaan rende ze over de vlaktes. Dit keer streelde het gras haar poten niet, het sneed haar alsof het een straf was. Oh, ze wist van binnen dat was ze had gedaan juist was, maar zij was ook maar een kat. Een kat met gevoelens, een jonge poes die spijt in haar hart voelde bijten en bovenalles, iemand die zojuist de kater waarvan ze hield was verloren. Tranen rolden over haar wangen terwijl ze het kamp naderde, en niets eraan was geforceerd. Haar pijn was oprecht, enkel haar verhaal had ze wat verdraaid.

Buiten adem stormde ze het kamp in, vegen bloed over haar vacht. Haar ogen donker van emoties, maar haar woorden recht op haar tong. “Help! Blazesong, iemand, help!” schreeuwde haar stem door het kamp. Wolfstar bleef op haar netvlies branden, haar naam smekend op haar lippen. Het liet haar hart enkel sneller kloppen, tot het punt dat ze zelf dacht te stikken. “Het is Wolfstar! Hij.. Hij,” ze schudde haar kop. “We waren gaan jagen, maar hij is een twoleg val ingerend. Ik, ik krijg hem niet los, we moeten hem helpen!” haar ogen keken de plek rond, zochten de blik van Blazesong. Oh, ze wist dat het hem nu pijn zou doen. Maar het zou haar nog veel meer pijn doen, en op lange termijn zou het het juiste zijn. Blazestar zou de juiste kat zijn om die plek te bekleden. Rabbit huiverde, trilde op haar poten. “Schiet verdomme op! Het is bij de Tunnel ten westen van het rogue gebied, ik kan iedereen er naar toe leiden!”

Ze wilde niet terug. Wilde niet geconfronteerd worden met wat was gedaan. Met zijn lichaam dat nooit meer zou ademen. Maar dit was haar doen, en zou er nooit meer van wegkijken.


[Rabbit vertelt de clan dat Wolfstar een val in is gerend! Vervolg op dit topic Even een kleine note erbij, je bent natuurlijk 100% vrij om je karakter te laten denken wat jij wilt, maar de clan denkt dat Rabbit en Wolf een soort partners waren. Rabbit is ook mini, pluizig en heeft nooit eerder iets gewelddadigs gedaan <3 als je niet snapt hoe alles is gegaan, lees dan even de laatste post in het hierboven genoemde topic!]
 


L.O.V.E [event] Dcn7dpx-3a391222-caf9-483d-97b3-3c2aeca5c100.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvMmY1Y2YyMjUtM2ZlZC00MmUyLTgxOWEtNmI5NjYyMmU0MzRmXC9kY243ZHB4LTNhMzkxMjIyLWNhZjktNDgzZC05N2IzLTNjMmFlY2E1YzEwMC5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
L.O.V.E [event] 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 19:56

The point is not the bearing of suffering.

Het was een normale dag, tenminste dat had het moeten zijn. Dat had het starclanverdomme moeten zijn. Het had een enkele seconde geduurd voordat Ashen werkelijk begreep wat Rabbitcharm riep. De woorden klopte niet in haar gedachten maar de seconden waren eeuwen en ze dacht er te lang overna. Ze sprong in actie staarde voor een lange seconde naar Rabbit. Ze waren geen vrienden en geen rivalen. Ze wist niet wat ze waren maar wat ze wel wist was dat iemand nu in actie moest komen. Ze wachtte niet op Blazesong. Was sneller zonder patrol en scheurde het kamp uit, vloog zoals ze nog nooit gerend had over de vlakte.

Zijn lichaam was niet te missen, zeker niet met de instructies van Rabbit en wat ze aantrof was alles behalve prettig. Verstrijfd bleef ze een enkele seconde nog staan voor ze haar neus naar zijn nek duwde maar enig teken van leven leek ver weg. Starclan had hem tot zich geroepen, ver voor zijn werkelijke tijd.

Tranen rolde niet over haar wangen, emoties ver weg terwijl ze de stok begon uit te graven waar de snaar aan vast zat. Het had geen nut meer om aan het koord te trekken. Ze was geen medicine cat maar ze kende de dood goed. Vandaag, vandaag waren ze hun leider verloren.

The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
L.O.V.E [event] 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 20:16

L.O.V.E [event] Blaze_29
Een maan geleden had hij nog gevraagd om een warmere zon. Had hij alle sterren bij elkaar gescholden in de hoop dat ze het snel is wat warmer zouden maken. Maar nu hij hier lag, voor de nursery in het warme zonnetje bad hij er geen aandacht aan. Water had haar weg in de tunnels gevonden, Wolfstar was niet wie hij ooit geweest was en alles leek uit elkaar te vallen, er was weining om blij mee te zijn. De deputy slaakte een zucht voor hij een korte blik over zijn schouder wierp en een kleine glimlach op zijn vermoeide gezicht kroop. Behalve dat dan. Daar lag Fawnleap, haar kroost slapend, stil. Ja, wanneer ze sliepen, dan waren ze schattig. Maar hij wist zeker dat zodra ze hun luie fase voorbij waren, ze het hele kamp op stelte zouden zetten.

Een abrupt eind kwam aan het kleine momentje van vreugde die hij voelde toen een stem zijn naam riep. Snel schoot de kater omhoog, voelde hoe stress omzijn hart greep toen de naam Wolfstar viel. Was hij weer vergiftigd? Vermoord? Wellicht dachten katten nu dat je er mee weg kon komen. Was het een andere situatie, dan had de deputy nu gesnoven, een boze blik geworpen op de den van zijn leader. Maar de tijd vroeg daar niet om en met snelheid bewoog de kater zich naar Rabbitcharm. Haar blik verwildert in paniek terwijl ze uitlegde wat er gebeurde. Blazesong's oren draaide naar achter, zijn ogen vergrootte zich. Een val? Hij knikte, wist dat er snel gereageerd zou moeten worden. "Oke, oke"  hij knikte "Haal Routnose!" riep hij naar niemand precies. Hij was geen deputy van een stelletje idioten, iemand zou wel rennen. Hij had opgemerkt dat Ashenpatch al vooruit gerend was en hij liet haat. Zijn blik kruistte die van Rabbit "Leid de weg"

∎∎∎

Rabbitcharm rendde voor hem uit en hij volgde, voelde zijn hart kloppen in zijn keel. Voor een tunneler was hij zo in eens wel heel snel. Lang liet de vreselijke scene niet op zich wachtte. Eerst zag hij Ashenpatch. Tranen rolde over haar wangen en de deputy voelde zijn hart verzakken. Het lijk van zijn leader lag levenloos bij haar, in bepaalde lichten scheen de fijne lijn die om zijn nek heen zat. Blazesong huiverde en stapte naast Ashenpatch, schudde langzaam zijn kop. "Snel!" mauwde hij haastig, instinctief, ook al beet een ijzige gedachten in zijn achterhoofd. Drong het langzaam tot hem door dat het wellicht niks meer uitmaakte. Maar toch, in koppigheid trok hij wanhopig aan het koort.  Hij kon nog niet heen zijn, hij mocht nog niet weg. Idioot dat hij was, eikel die hij was.
MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
L.O.V.E [event] 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 20:27

The point is not the bearing of suffering.

Het ritmische graven was alles wat haar op dit moment helder hielt. Ze kon niet alweer iemand verliezen, dat was niet mogelijk in haar hoofd. Ze had net haar mentor helemaal verwerkt, had er vrede mee genomen en nu, nu was haar vriend overleden. "Starclanverdomme kom los." Siste ze woedend, haar nagels haalde ze open op de harde grond, de stok die zo verdomde diep leek te zitten.

Blazesong snelde zich naar haar toe en ze gaf de deputy een emotieloze blik voor ze verder groef, eindelijk voelde hoe de stok los kwam en deze met een harde ruk uit de diepe grond trok. Dit zou de snaar vrijheid moeten geven. Zou het nog op tijd zijn..

The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Ashbury
Member
L.O.V.E [event] Nhg3cWl
Quinty
106
Actief
"Try another verse, try another dis. You get a shot at the Queen, but you better not miss!"

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashbury
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 20:32

Haar oortjes schoten omhoog toen ze de paniekerige stem van Rabbitcharm hoorde. Ze keek op, haar blauwe ogen gericht op de kattin. Was het waar? Was hun almachtige leider dood? Ze rolde met d'r ogen, voordat ze overeind kwam en zich uitrekte. Daar ging haar middagje zonnen. Met een zachte kreun luisterde ze naar wat er aan de hand wa. Zo te zien was Wolfstar dood en nu moesten ze hem komen halen. Oké, waarom? Laat die stakker rotten, zou 'm goed doen. Haar blauwe ogen gleden naar Blazesong en ze kreunde nog een keer. Dat betekende dat dat stuk ongeluk nu leader zou worden, toch? Daar stond ze op te wachten, ugh. De rest van de katten kwamen meteen in actie om achter Rabbit aan te rennen en ze maakte aanstalte om achter ze aan te gaan, alleen maar om halverwege de rit af te buigen en haar eigen weg te gaan. Eerst jagen, daarna kwam de rest wel. Of niet, wie weet.
Ashbury
You get a shot at the queen,
but you better not missAshbury
"You get a shot at the Queen, but you better not miss!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
L.O.V.E [event] 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 21:07

RAGE, NOTHIN' BUT RAGE


Rust was niet iets wat bekend was in Windclan. Er was altijd drama en vandaag was die drama nieteens door haar gemaakt. Rabbitcharm kwam het kamp binnen redden, stoorde haar mid wasbeurt en verklaarde dat hun almachtige leader overleden was. Een enkele glimlach krulde rond haar lippen. Was hij dan nu werkelijk? Heh, misschien had ze niet een leven van hem af moeten nemen, dan had hij nog een kansje gehad. Maar then again, had hij niet kansen genoeg gehad? Ze staarde een enkel moment naar haar poten voor ze zuchtte en samen met de andere elders de wilde bloemen begon te verzamelen. Kleine kans dat hij levend terugkwam, beter alles voor zijn afscheid klaarmaken.
CAN'T FIGURE OUT IF I'M GOIN' INSANE. AIN'T NO DOUBT BUT WE SHOW NO MERCYThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
L.O.V.E [event] 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 21:22

L.O.V.E [event] Blaze_29
In zijn ooghoeken zag hij Ashenpatch graven. Samen met Rabbit trok de deputy wat harder en met veel momentum viel hij ietwat naar achteren toen het draad los schoot. Veel tijd gunde hij zichzelf niet om het duizelen in zijn kop te laten rustte. En hoewel de blik die Ashenpatch hem gegeven had koud stond, liet hij deze voor nu links liggen. Zijn ogen focuste zich op het lijk voor hen, op Wolfstar. Nog altijd net ontwaakt, nog altijd koud. Hij hoorde Rabbitcharm sniffen maar Blazesong wilde het nog niet geloven, kon het nog niet geloven. "H-help me hem tillen" gaf hij aan, zijn blik getekend in emotie. Hij had altijd al zulke expresieve ogen gehad. De bezorgheid, het verdriet en ongeloof tekende zijn gezicht. "Hoe sneller bij rout, hoe beter" hij knikte. Wolf had nog levens over, hij was nog niet dood.Koppig hield hij vast aan deze gedachten. Dat kon niet, ze waren snel genoeg, dat moest. Deze hufter mocht nog niet rustte. 

[Powerplay met toestemming van kip!]
MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
L.O.V.E [event] 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 21:33
The point is not the bearing of suffering.Ze hoorde Blazesong, hoorde de hoop in zijn stem en knikte resoluut. "Rabbitcharm ik help hem wel." Sprak ze de she-cat voorzichtig toe. Aftastend maar het was wachtte verder niet op antwoord. Ze duwde haar slanke maar gespierdelichaam naast die van Blaze knikte hem voorzichtig toe en ondersteunde het grotere lichaam van hun leader. Blaze droeg de bulk en ze moest zich inhouden met haar passen maar samen droegen ze hun leader naar het kamp.

Ze wist niet wat ze daar kon verwachten, durfde niet te hopen op een liefdevol afscheid, de moord op hem midden in het kamp zelf voorspelde weinig goeds over zijn algehele indruk op Windclan maar hij verdiende een waardig afscheid. De laatste keer dat ze hem werkelijk had gesproken was die ongelukkige dag geweest in zijn den. De woorden die gewisseld waren daar waren niet net geweest en het leek een leven geleden maar was nog zo dichtbij. Was het.. eergister geweest? Ze schudde haar kop. Focuste zich op haar taak en samen met Blaze droeg ze de leader het kamp in waar ze een stap van de deputy af deed zodat hij het lichaam zometeen kon laten zakken in het bed van bloemen wat de elders al hadden klaargelegd voor hem. Een bed van gele bloemen.

The point is how it is borne.

There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
L.O.V.E [event] ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 21:45

Crowkit
Crowkit
CrowkitL.O.V.E [event] Da8e6kn-3d6de4de-39b6-48cf-8c80-acbfaf455f3cL.O.V.E [event] Ztut955L.O.V.E [event] Da8e6px-3469263e-59a3-4549-a166-ce5fa2a52b0e

Wauw, waar kwam al die chaos vandaan? Met grote ogen keek ze op naar de poezen, die men queens noemde, zich voor de ingang van de nursery hadden verzameld. Er waren geruchten, geluiden, waar een naam vaak leek te vallen. Wolfstar? Wie was Wolfstar? Ze had nog niet veel namen gehoord in haar korte leventje en buiten haar ouders en siblings was dan ook niet zo intrested in anderen hun naam... Maar nu, leek het haar wel te fascineren. De kleine poes trippelde dichter naar de groep toe, waarna haar ogen de grond begon te scannen. Een glinstering kwam op haar kleine gezichtje, waarna ze stilletjes zich tussen de poten van de poezen bewoog. Ze was zo klein dat de katten haar niet echt leken op te merken, een van de weinige voordelen dat ze had met haar lichaamsbouw. Haar kopje kwam de lucht in toen ze wat geels zag verderop en wel meteen begon ze te stralen. Wat was dat? Wie was dat? De kleine meid sprong naar voren en viel wel meteen op haar snuitje, waardoor ze even snel zichzelf terug overeind trok. Ze wilde het beter zien! Wat was dat? Ze wilde het aanraken en porren!
You are a lesser creature


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shiverpaw
Member
L.O.V.E [event] Tumblr_inline_onikeveJ0f1tvchsh_100
Marco borsato
7
Actief
After all this time? Always.

CAT'S PROFILE
Age: 6+ Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shiverpaw
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 22:03

Het was nog altijd wennen, haar moeder weg en haar vader rondtrekkend met een nieuw iemand. Of naja, iemand? Iemand-en was wellicht een betere woord voor de situatie. Agh ja, ze hield haarzelf niet bezig met de sappige roddels. Ze had geen sterke band met haar moeder gehad, eerder ingewikkeld en vreemd dan dat, en daarom vond ze het ook niet moeilijk dat haar vader een nieuwe liefde zocht. Het was gewoon.. Ze wist niet wat te denken, wat te voelen en wat te zeggen als ze voor de poten stond van één van die she-cats. Toen dan ook eentje het kamp binnenkwam die ze vaker de grot van Wolfstar inzag gaan dan de Warriors Den bracht ze haar lichaampje ver van haar vandaan: ze verstopte haarzelf in de zijwand van het kamp. Daar luisterde ze toe wat de gevlekte she-cat te vertellen had. Er leek nood te zijn. Dat was wel overduidelijk aan Rabbit's houding. Haar blauwe oogjes keken voorzichtig haar kant op en toen de ander sprak waren diezelfde oogjes van daarnet nu twee keer zo groot. Haar vader was in gevaar. Ze slikte moeizaam. Ze had altijd als kitten naar hem opgekeken maar sinds de verbanning van Amberstorm was hun relatie ook doormidden gebroken. Ze koesterde geen haat of iets naar haar vader door die keuze. Maar er was gewoon iets.. veranderd aan hem sindsdien. Ze voelde die dezelfde ongemakkelijkheid wat ze bij Amber had gehad. Echter betekende dat ook niet dat ze haar vader wou zien lijden. Met een kloppend hartje wachten ze dan ook af. Tijd tikte harder dan ooit en over een paar minuten zou ze te weten komen dat haar vader nooit meer terug zou keren. Een patrouille schoot achter Rabbitcharm aan en de kleine apprentice dook snel de eerste de beste den binnen toen de patrol het kamp verlaten had.

Ze wist wat kwam. Ze rook de geur al. Geur van dood. De geur die ze al eerder geroken had. Shiverpaw verschool zich in de den terwijl ze de Elders al een bedje van bloemen zag maken. Haar pootjes begonnen te trillen maar ze probeerde haarzelf tegen te houden. Ze wou dapper zijn. Sterk. Zoals Wolfstar.. maar- oh, ze kon het niet. Ze kon het niet. Snel drukte ze haar gezichtje in wat mos toen ze de slome pootstappen het kamp weer terug in hoorde komen. Tijd was gevlogen en het gene wat ze vermoedde was waarheid geworden.

[open]


L.O.V.E [event] Aantek12
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
L.O.V.E [event] 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 22:08

L.O.V.E [event] Blaze_29
Hij zwoor dat het gewicht op zijn schouders zwaarder werd naarmate ze verder kwamen. Voelde hoe het lijk koud bleef, voelde hoe zijn hart verder zakte met iedere stap die hij en ashen voortzetten. Af en toe zocht de kater haar blik, zocht naar steun die ze beide overduidelijk nodig hadden. Want nu was het duidelijk, nu was er geen twijfel meer mogelijk. Wolfstar was niet meer. Had hem achtergelaten met een bende, één die hij zelf veroorzaakt had. Een clan verdeeld, wantrouwend naar elkaar, enkel omdat hij zijn moordenaar niet bekend maakte. Omdat starclan hem dat verteld had. Nou, zodra hij straks de sterren zou zien. Hij zou het ze zelf wel vragen.

Het kamp had nog nooit zo stil gevoeld, en zelfs toen het gewicht van zijn leader van zijn schouders afrolde merkte de deputy het verschil niet meer. Werd nog altijd door een druk van een goede ademhaling beroofd. Daar lag hij dan, in een bed van bloemen. "Windclan"Zijn blik gleed over de katten om hen heen, een zucht ontsnapte zijn bek. "Wolfstar heeft zijn laatste leven verloren" mauwde hij. Hij slikte, wist dat hij zo veel te doen had nu. Zo veel zooi had om op te ruimen. "May Starclan light his path" vervolgde hij. Kort liet hij zijn kop zakken, nam plechtig afscheid.  Hij stapte ietwat naar achteren, zou familie en vrienden de ruimte geven afscheid te nemen. Zijn hart stak, Winterpaw had zijn vader verloren nu, de man had kinderen. Kort zocht hij de massa af naar de bolle kop van zijn apprentice, het was zo sneu. "Het is tijd om afscheid te nemen, een vigil te houden" gaf hij aan met een teurige glans over zijn ogen. Hoewel hij boos op de kater was geweest, een betere steek af en toe zijn hart nog plaagde. Zou hij zeker bij zijn kinderen voor altijd een gat in het hart achterlaten. Hij hoopte dat voor het eerst in tijden, ze dit als een clan konde doen, zelfs al was het voor sommige het enkel voor de kinderen die de kater achter liet. De geliefde.
MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.


Laatst aangepast door Blazesong op wo 2 jun 2021 - 22:30; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
L.O.V.E [event] 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 22:26

RAGE, NOTHIN' BUT RAGE


Daar was hij dan echt.. Ze had met de andere elders net de laatste bloemen samengewoven toen hij naar binnen werd gebracht. De grote Wolfstar. Leider van Windclan, hij was werkelijk de kat van verdeel en heers. De kat die niet genoeg kon hebben en uiteindelijk teveel op zijn vork had genomen. In stilte stapte ze naar hem toe, duwde haar neus respectvol in de vacht, bracht haar mond naar zijn oor. "See you in hell." Fluisterde ze hem toe als afscheid voor ze wegstapte van het lichaam bij de andere elders. Wachtend tot ze zijn lichaam aan de hemel terug zou geven. Tot hij zou wegrotten als het stuk afval als hij was. Haar blauwe ogen gleden naar Blazesong, interesse wekkend in haar ogen. Hij zou geen werkelijk afscheid van zijn leader kunnen nemen. Hij zou naar de moonstone moeten gaan en zijn levens ophalen. Zou hij de clan anders behandelen dan Wolfstar? Zou hij werkelijk weten wat ze gedaan had.. Wolfstar had gezegd van wel, maar uiteindelijk hoeveel was de waarheid bij die kater. Ze trok even met haar oren, richtte haar ogen op de hemel waar het begon te rommelen. Onweer was op komst.. Starclan was niet blij, of wellicht wel? Ze snoof de frisse lucht van storm in. Een nieuwe start, voor haar en voor Windclan.

CAN'T FIGURE OUT IF I'M GOIN' INSANE. AIN'T NO DOUBT BUT WE SHOW NO MERCYThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
L.O.V.E [event] ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 22:33

Crowkit
Crowkit
CrowkitL.O.V.E [event] Da8e6kn-3d6de4de-39b6-48cf-8c80-acbfaf455f3cL.O.V.E [event] Ztut955L.O.V.E [event] Da8e6px-3469263e-59a3-4549-a166-ce5fa2a52b0e

Oh hey! Dat was haar papa! Blije oogjes werden gericht op haar vader, maar hij praatte heel wat dingen die ze gewoon niet snapte, waardoor ze al snel haar interesse in zijn speech verloor. Met dappere passen parradeerde ze dan ook verder, ze ging traag... maar ze ging vooruit. En met elke stap kwam ze dichter bij het bloemenbed. Ze knipperde even toen ze er eindelijk was en met grote ogen keek ze even naar de bloemen. Wauw! Die had ze nog niet gezien. Enthousiast klom ze het bloemenbed op, waarna ze even rondkeek, niet snappende waarom het zo stil was. En toen... Vonden haar ogen het lijk van de dode leader. Wel meteen begonnen haar oogjes te glinsteren, er was meteen fascinatie en dus... Na enkele tellen was ze dan ook zijn kaak aan het porren, zijn nek aan het bekijken. Wauw! Zoveel bloed! "Papa! Kijk!" riep ze dan ook enthousiast over de rouwende katten heen. Kom eens pap kijk dan hoeveel bloed! Zoveel had ze nog niet gezien hoor! Wauwie
You are a lesser creature


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Poppypaw,
Member
L.O.V.E [event] DPKsfdL
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 to 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice [Tunneler]
Poppypaw,
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 22:55

Poppykit
Een hele hoop commotie had Poppykit uit de nursery gelokt. Hoewel ze een nieuwsgierig poesje was, was ze nog jong en liet men haar niet graag naar buiten hobbelen zonder toezicht. Echter waren alle toezichthouders nu ook naar buiten, want er was wat aan de hand. Natuurlijk was haar moeder weer nergens te bekennen, maar dat was niets nieuws. Ineens suisde er een andere kitten langs haar heen. Crowkit. Tsk. Toch zou ze haar nichtje niet een voorsprong geven op alles hoor. Nee, Poppykit duwde door de menigte heen, dook onder poten door en werfde om katten heen om uiteindelijk naast Crowkit te komen staan. Nieuwsgierig keek ze naar het vreemde gestalte wat daar op de grond lag. Wie was dat? Waarom zat iedereen om hem heen? Crowkit begon hem te porren, om daarna luidkeels naar haar vader en Poppykit’s oom te roepen. Nieuwsgierig schuifelde de rood-witte kitten ook wat dichterbij en porde ze een klein pootje in het vlees van de dode kat voor haar neus. Bah, wat voelde die koud aan.
Tag @[ open ]


L.O.V.E [event] Poppyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
L.O.V.E [event] Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimedo 3 jun 2021 - 10:27

Ze wist niet wat ze moest denken. Haar hazelnootkleurige ogen stonden vol ongeloof terwijl ze keek naar de dode WindClan leader. Ze had altijd afstand gevoeld jegens de kater. Ze had niet veel met hem gehad, maar hij was wel hun leader geweest. Hij was een tijdje haar stiefvader geweest, nou ja niet echt, maar hij was wel de vader van haar jongere siblings. Waar waren Sand, Shiver en Winter? Ze moest ze steunen nu. Dat moest, zoals het een echte grote zus betaamde. Ze hield van hen, net zoals ze van haar oudere broer hield. Maar zo’n band als ze met Falcon had, had ze nog niet kunnen ontwikkelen met haar halfsibs. Simpelweg omdat familiebanden bij hun nu eenmaal nogal complex waren. Ze waren familie, maar wel eentje die hun ouders kapot hadden laten vallen. Eentje die nooit het geluk hadden kunnen proeven, zoals dat eigenlijk had gemoeten. Ze ging niet naar Wolfstar toe. Ze wist niet wat ze moest zeggen en wat voor houding daarbij hoorde, dus besloot ze op afstand te blijven. “Sand? Shiver? Winter?” Miauwde ze daarom daarvoor in de plaats. Haar blik zocht haar halfsibs. Toen trippelde ze naar de dens om te kijken of ze daar waren. De eerste die ze vond was Shiverpaw, ze had zich verscholen. “Shiverpaw.” Vervolgde ze zachtjes. Voorzichtig stapte ze naar haar zusje toe en duwde haar neus tegen haar aan. Ze trok met haar oortjes. Ze hoopte dat ze haar aanwezigheid kon waarderen. Ze bedoelde het goed. Al wist ze dat niks genoeg was op het moment. Haar vader was dood, dan was niks meer genoeg. Maar ze deed haar best, ze deed echt haar best.

Tag: @Shiverpaw


L.O.V.E [event] ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Tumblepaw
Member
L.O.V.E [event] DPKsfdL
Bunny
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner Apprentice
Tumblepaw
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimedo 3 jun 2021 - 16:47


Tumblekit was laat van de partij. Hij had helemaal achteraan in de nursery gezeten en dus niet meteen gemerkt dat er iets aan de gang was. Maar toen was hij op zoek gegaan naar Crowkit om haar dit hele leuke blaadje te tonen dat hij gevonden had. Ze was echter nergens in de nursery te bekennen. Nu keek hij de nursery uit met zijn kittenblauwe oogjes. Oh, wat was er gaande? Tumblekit spotte zijn zusje en zijn nichtje bij een grote bewegingloze pels die hij niet meteen herkende, want hij had de leider nog nooit ontmoet en wist dus niet hoe die eruit zag. De slungelige kater kwam nu ook de nursery uit, het blaadje vergeten, en voegde zich bij de twee poesjes. Poppykit porde in de vacht. "Wat is dit?", vroeg Tumblekit, nog niet ziend dat het een kat was. "Het ziet er wel pluizig uit! Is dit prooi? Waarom kijkt iedereen er naar, is het hele coole prooi ofzo? Oh! Mag ik proeven?" Hij stelde de vragen aan niemand in het bijzonder, maar liet zijn schelle piepstemmetje luid door het camp galmen. Iemand zou vast wel antwoorden.


L.O.V.E [event] OYw3cP
Tekening op het setje is van beer <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Winterbear
Member
L.O.V.E [event] W13DUcR
Cammiebammie
156
Actief
sleep like a winter bear

CAT'S PROFILE
Age: V 23 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: V Tunneler
Winterbear
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimedo 3 jun 2021 - 17:45


Zijn wereld stond stil. Met grote ogen keek hij toe hoe het lichaam van zijn vader binnen gedragen werd. Hij had de roep om hulp gehoord, had de Warriors het kamp uit zien gaan. Zijn hart klemde samen in een ijskoude greep, maar hij wilde het niet geloven. Het zal toch niet? Zijn vader had meerdere levens, die konden toch niet allemaal al op zijn? Maar hier was hij, dood. Dood verklaard. Hij had geen levens meer. Alles was op. Winterpaw beet zijn lip, hij proefde bloed. Zijn ogen prikten toen tranen die vulde, en uiteindelijk overstroomde. Zijn wangetjes werden nat. Het duurde een hele poos voor er beweging in kwam, maar uiteindelijk liep de ronde kater toch met trillende pootjes op het lichaam af. Zijn moeder was weg, verbannen. Hij had haar niet meer gezien, hij had nooit een duidelijke reden gekregen. En nu had zijn vader hem ook verlaten. Zat hier wel een reden achter, waarom hij niet nog één leven kreeg van StarClan? Nog eentje maar, alsjeblieft. Zijn lipje trilde, want hij wilde niet huilen. Hij moest stoer zijn, toch? De woorden en acties van de kittens streken hem echter tegen de haren in. Zijn blik ging naar Tumblekit, die als laatst gesproken had. De kittens van zijn mentor. Hij zou het nooit durven, maar frustraties en woede verblindde hem zoals zijn tranen dat deden. 'Hoe durf je?' mauwde hij laag, met trillende stem. 'Hij is HELEMAAL GEEN PROOI!' Zijn stem was luider dan hij had gepland, maar het maakte hem niet meer uit. 'Hij is DOOD!' Het deed pijn om het uit te spreken. Nu was het waarheid. 'Ga weg.' Winter stem was opeens hard, en zonder te denken probeerde hij de kitten weg te schuiven van zijn vader. Snikkend zakte hij naast Wolfstar neer, en drukte zijn gezicht in zijn vacht. Zijn vader was dood, en Winter voelde zich nog eenzamer dan ooit.


over the winter lake i was thrown
L.O.V.E [event] QZwHEhL
a thick ice has formed
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
L.O.V.E [event] ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimedo 3 jun 2021 - 18:01

Crowkit
Crowkit
CrowkitL.O.V.E [event] Da8e6kn-3d6de4de-39b6-48cf-8c80-acbfaf455f3cL.O.V.E [event] Ztut955L.O.V.E [event] Da8e6px-3469263e-59a3-4549-a166-ce5fa2a52b0e

In haar ooghoek zag ze dat Poppykit naast haar kwam zitten en lekker mee kwam porren. Het voelde vreemd aan, dat lichaam, maar ze vond het wel fascinerend. Toen ze de stem van haar broertje hoorde keek ze opgetogen op. Oh? "Ik weet niet!" zei Crow meteen als antwoord op de vraag van haar sibling. Tumblekit volgde dit echter op met een hele reeks vragen, waarop de kleine, grijze kitten meteen vragend rond begon te kijken. Ja, was dit een prooi? Het zag er ergens uit als een kat. MIsschien was het een slappend kat ritueel iets? Oh! Dat wilde ze ook wel proberen! Ze knipperde een paar kee, wilde blij haar bekje openen, maar werd afgekapt door een schril stemmetje. Boze woorden werden naar haar broer gegooid. Wel meteen klapte ze haar oortjes in haar nek, de kleine kitten boos kijkende naar de vreemde die naar haar vriendinnetje, broertje en haar aan het roepen is. De kleine pluizenbol draaide zich richting het bruine geval, haar haartjes dik opgezet en een boze uitdrukking op haar gelaat. "Laat mijn broer met rust stom... Stommerik!" Piepte ze moeilijk van haar lippen af, opdat het laatste woord wel heel moeilijk was voor haar. "Jij weg! zei ze sissend tegen de jongen, totaal niet het concept snappende van wat er hier aan het gebeuren was. Nee, de kleine meid was gewoon boos dat iemand tegen haar broertje boos aan het doen was. Namen ze het tegen hem op, dan namen ze het ook tegen haar op. En voor de kleine Crow, die dit alles niet snapte, was het geroep en geschreeuw gewoon teveel. Het voelde als een aanval, een aanval op haar familie, en dat slikte ze niet.
You are a lesser creature


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallenflight
Member
L.O.V.E [event] Tenor
Ema
126
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimedo 3 jun 2021 - 18:26


Rustig had ze weer in haar nest in de nursery gelegen, nadenkende over haar daden. Sinds de laatste druppel die ze had uitgelaten had ze zich… nogal vrij gevoeld? Alsof dat de uiteindelijke uitlaatklep was die ze altijd al nodig had gehad. De grijze poes voelde zich er nog steeds slecht over maar ze probeerde het te vergeten, hopende dat de rest haar zouden vergeven. Want je kon iemand nooit linken aan hun daden... Niemand was slecht geboren. Het was de omgeving wat hen zo maakte. En misschien als het ooit tot realisatie kwam, dat ze het weer goed konden maken, de fouten konden recht zetten.

Opeens was er drama toen er opeens een dood lichaam in het kamp werd gebracht. Eerst wilde ze niet naar buiten komen omdat het haar ergens pijnigde, al ging ze toch naar buiten. Haar gouden ogen gleden over het groepje katten die er omheen stond en een dode… Wolfstar. Dit was toch niet zijn laatste leven geweest of wel? Dit kon toch niet… Nee… De kattin schudde haar hoofd even terwijl ze het aanschouwde. Maar nee, deze keer was hij echt dood en had hij nooit meer een kans op leven. Zielig dit.

Nu zou er een nieuwe leider moeten heersen. Eentje die amper zo groot was als een apprentice en het grootste deel van zijn leven had gespendeerd als een brompot. Maar sinds hij vader was geworden – en zij tante leek hij aardiger te zijn dan daarvoor. Iets wat haar in twijfel had gebracht, zeker nu ze haarzelf aan het opborrelen was van woede. Ze wilde hem niet als leider, ze wilde niet. “JIJ…”, had ze snel uitgebracht zonder te denken en richtte haar blik op de rode kater van een deputy. Het enigste probleem was dat ze de rest van de zin er niet meer uit kreeg. Wat had het nu nog voor zin? Ze was helemaal leeg, ze was gebroken, probeerde de vaas weer aan elkaar te lijmen. Had het echt zin om haar eigen familie zo te haten..? Ze bedacht het zich. Wat had ze allemaal gedaan, ze had hun aan draadjes gebonden en met ze rond gespeeld, hun levens deels verpest. Was dat wie ze hoorde te zijn?  “Ik weet… Dat ik al vaak tegengesproken heb…”, ze slikte even en kalmeerde haar blik. Het was genoeg geweest.  “Het zijn zo moeilijke tijden… maar ik weet dat- dat  je een goede leader zal zijn, broer”. Het voelde zoveel beter om hem aan te juichen in plaats van hem altijd tegen te spreken. Het voelde beter om niet altijd boos te zijn. Ze had de touwen eindelijk terug in handen genomen, het was nog maar een zachte grip maar misschien als ze haar best bleef doen dat het wel zou lukken. De poes knikte even, wist niet zo goed wat hij nu van haar moest denken, want het was zo abnormaal – maar zij voelde zich er nu goed bij. Het was gedaan. Nu alleen hopen dat het zo zou blijven. Oh en daarbij, rest in pieces Wolfstar. May Starclan light your path.L.O.V.E [event] Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
L.O.V.E [event] 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitimedo 3 jun 2021 - 19:02

L.O.V.E [event] Blaze_29
De stilte kwam abrupt aan een eind. Niet door een luide snik, niet door een nies. De deputy, of was hij al geen deputy meer? Zijn maag tolde en zijn kop duizelde bij het idee alleen al. Maar zijn blik verzachtte er niet van toen hij oog legde op zijn kinderen, zijn nichtje. De eerste die wat gezegd had was Crowkit, verbaasd was zijn vader niet maar geschokt wel. In contrast met iedereen schreeuwde ze dolsgelukkig, leek zijn neusje niet op te halen bij het beeld van bloed. Jong als het was had hij natuurlijk nog geen begrip voor de situatie, maar toch draaide zijn vaders oren naar achteren. ze begreep het niet maar leren kon ze dondersgoed. Ook andere aapjes kwamen te voorschijn, poppykit porde het lijk en Tumblekit. Zijn vader slaakte een diepe zucht, hief zichzelf op zijn poten maar voor hij ze naar zich toe kon roepen was Winterpaw hem te snel af. Jammer alleen dat Crow geen schok in haar systeem had en woest terug schreeuwde. "Crowkit, Tumblekit, poppykit." klonk zijn stem streng, zijn blik stond strak. Het was duidelijk dat wat ze geflikt hadden niet kon. Een les die ze zouden moeten leren. "Hierkomen. En gedraag je, dit is een vigil, geen speelkwartier. Toon respect." Als Fallenflight haar kinderen niet opvoedde zou hij het wel doen. Dit was starclan verdomme een vigil, geen biologieles.

Fallenflight, de kater draaide zijn oren naar voren toen ze verscheen, verwachtte het ergste. Hij verwachtte altijd het ergste, maar toen ze verder sprak. Zijn mondhoeken kropen omhoog, een rustigere glans lag op zijn ogen. Hij had nooit geweten hoe veel het hem had geraakt, keer op keer door haar verteld te worden niets van leaderschap waard te zijn. Maar hier stond ze, preekte ze het tegenovergestelde, en de kater was blij om voor het eerst waar naar zijn kleine zusje te kijken. Hij knikte dankbaar, bedankte haar maar zonder geluid. Immers draaide deze vigil niet om hem, maar zelfs fallenflight kon de dankbaarheid van zijn gezicht af lezen. "Fallenflight, zou jij de kinderen alsjeblieft terug naar hun moeder willen brengen?" vroeg hij haar zachtjes, schoot een waarschuwende blik naar zijn kinderen. Ze zouden meegaan of ze het nou wilde of niet.MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: L.O.V.E [event]   L.O.V.E [event] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
L.O.V.E [event]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: