She has fire in those eyes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 She has fire in those eyes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowpaw,
Member
She has fire in those eyes ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: She has fire in those eyes   She has fire in those eyes Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 22:33

Crowkit
Crowkit
CrowkitShe has fire in those eyes Da8e6kn-3d6de4de-39b6-48cf-8c80-acbfaf455f3cShe has fire in those eyes Ztut955She has fire in those eyes Da8e6px-3469263e-59a3-4549-a166-ce5fa2a52b0e

Ze snapte het niet. Ze was de den in geplaatst en was hier nu helemaal alleen. Uiteraard stond er iemand voor de ingang van de den en het zicht van de ander liet haar enkel grommen. Haar nekharen stonden in pieken omhoog, haar ogen vurig gericht op degene die haar hier gevangen hield. Waarom was dit zo? Ze draaide zich grommend om en wierp zich boos tegen een wand aan. Haar nageltjes schraapten langs de rand aan en maakten een hoog piepend geluid. Ze klapte haar nageltjes in haar nek en kromp in elkaar, haar nagels deden pijn van deze actie. Ze slikte even, draaide haar kop om en wel meteen was het onweer terug. Ze sprong naar voren en begon te rennen naar de uitgang. Ze zou door die bewaker gaan als het moest. Uit de kanten!

- Speelt zich af voor Blaze x Crow topic, na haar straf; open voor degene die toezicht op haar heeft max 1 kat dus. Ze zit in de gevangenis den ding
You are a lesser creature


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
She has fire in those eyes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: