besodemieterd 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 besodemieterd

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sparkpaw
Member
besodemieterd  Sirius
Renske
104
Actief
BOOM

CAT'S PROFILE
Age: ✴ Nine moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ✴ Tunnels zijn stom
Sparkpaw
BerichtOnderwerp: besodemieterd    besodemieterd  Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 21:10


besodemieterd  D51re35-40a7e9ea-6cc1-4945-9640-21a8093f3f7c.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM5NDI5MzIwLTBmNjEtNDI0ZC1hOGVmLTE2YWVmM2NkNmQ1OFwvZDUxcmUzNS00MGE3ZTllYS02Y2MxLTQ5NDUtOTY0MC0yMWE4MDkzZjNmN2MuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Joehoe! Het was weer een nieuwe dag. De zon had eindelijk die stomme maan verjaagd, en de eerste lichtstralen kwamen de nursery weer binnen. Sparkkit was al een poosje wakker geweest, maar zodra hij het eerste teken van daglicht zag, was hij de den naar buiten gescheurd. Mama zou hem vast later wel komen zoeken, maar voor nu wilde hij het kamp in de ochtend zien. Hij wilde weten wat de rest van de katten in de ochtend deden. Hij wilde niet altijd beginnen met zijn stomme bad en ontbijt. Nee, hij wilde zijn zoals de warriors! Helemaal stoer en officieel. Op jacht, op patrouille! Op... wat ze ook maar deden.. Wat deden ze eigenlijk? Vechten? Oh, gingen ze vandaag vechten? Mocht hij mee?! Dus hij liep naar de eerste de beste warrior en kantelde zijn kopje omhoog. ‘Ik wil mee!’ kwetterde hij vrolijk. Geen idee wat hij ging doen, maar hij wilde mee!!

- Iets van Cam     
I've never have been one to
half-ass shenanigans

besodemieterd  Sparkos
Terug naar boven Ga naar beneden
 
besodemieterd
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: