The Cut That Always Bleeds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Cut That Always Bleeds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mizzlepaw
Member
The Cut That Always Bleeds DPKsfdL
Bunny
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Apprentice
Mizzlepaw
BerichtOnderwerp: The Cut That Always Bleeds   The Cut That Always Bleeds Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 19:20

Mizzlepaw kreunde lichtjes. Hij probeerde zijn ogen te openen, maar al het licht leek superfel en deed zo'n ontzettende pijn aan zijn hoofd. Zijn hele lichaam voelde zwak, als rubber. Hij duwde zijn oortjes in zijn nek en kneep zijn ogen weer toe. Hij lag een beetje ongemakkelijk, maar had niet de energie om zich te bewegen. Starclan, hij was zo ontzettend moe, niet alleen fysiek maar ook mentaal. De adrenaline en het trauma had zijn tol geëist op zijn lichaam en zijn geest. De jonge apprentice werd zich vaag bewust van een andere aanwezigheid in de medicine cats den, maar deed geen poging om te kijken wie het was. Hij was veilig hier - en zijn moeder zou het toch niet zijn, want die was weg. Weg. Niet dat hij dat al echt kon geloven.

+ Mousepaw


The Cut That Always Bleeds SomJWq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousepaw
Med. cat apprentice
The Cut That Always Bleeds PGFaccl
Sans
182
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: The Cut That Always Bleeds   The Cut That Always Bleeds Icon_minitimezo 25 jul 2021 - 20:52

The Cut That Always Bleeds WRUmJPd
i didn't imagine this for myself- i don't want this!
i don't want you

Ze had haar rug even naar hem toe gekeerd, zodat ze de juiste kruiden kon uitzoeken. Haar verzameling bestond tot nu toe uit wat; Chamomile, het schijnt goed voor je hart te zijn. En het kalmeert de ziel. Ja en het gaf ook kracht. Daarbij had ze ook wat Goatweed gepakt. Het hielp goed bij de rouw, iets wat wel toepasselijk was in deze situatie gokte ze. En Thyme, heel veel thyme. Toen ze allemaal geritsel en gekreun hoorde ging ze niet gelijk naar de kater toe. Ze maakte eerst haar selectie af voordat ze bij hem ging kijken. Het wakker worden moest hij toch zelf doen. De medicine cat apprentice trok aan haar oren terwijl ze de verschillende planten om elkaar stapelde en in haar bek nam. Pas toen draaide ze haar lichaam naar haar patient. Hij leek verward, of in ongeloof- ze kon het niet precies plaatsen. Ze legde Voorzichtig legde ze de kruiden voor hem op de grond. Waarna ze met haar poten over zijn gezicht heen trok; zijn ogen stonden goed. Ze waren niet dof of zoiets. En de temperatuur die zijn lichaam had aangenomen was ook wel redelijk goed. "Hier eet dit eerst maar," haar stem was helder en duidelijk terwijl ze de de kleine witte bloemen met een kenmerkend gele binnen kant voor de mond van de apprentice hield.


 
The Cut That Always Bleeds 8VPkNmA

The only familiar face left is that of the moon

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Cut That Always Bleeds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: