It will never be the same 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 It will never be the same

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazeheart
Member
It will never be the same DPKsfdL
Quinty
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 58 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Blazeheart
BerichtOnderwerp: It will never be the same   It will never be the same Icon_minitimewo 28 jul 2021 - 17:43

De wind gleed door zijn dikke rode vacht heen, terwijl zijn blauwe ogen door de bomen heen keek. Hij was nog niet gaan jagen, ondanks dat hij wel die opdracht had gekregen. Rustig zou hij zijn taken doen, terwijl in zijn hoofd de beelden, de herinneringen en de gevoelens zich bleven herhalen. Hij voelde zich schrikachtig, maar aan de andere kant was dit zo'n bekend gevoel voor 'm dat hij er niet meer naar omkeek. Rustig zetten de kater een stap naar voren toe, voelde de zon die tussen de bomen heen wist te komen op zijn rode vacht, deze laten opgloeiend als het vuur dat ooit dit bos zou gaan verzwelgen. Blazeheart snoof eventjes, terwijl zijn oortjes twitchte en het puntje van zijn staart zachtjes op de grond tikte. Hij herkende de geur van zijn clan, maar het was dichterbij. Een bekende die hem had gevonden. Iemand die durfde om bij hem in de buurt te komen. Zijn blauwe ogen gleden over de omgeving heen, totdat hij de eigenaar van de geur zou kunnen vinden.

[+Settleddust]


It takes two to lie.
On to tell it, one to believe it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
It will never be the same Dutch22
Renske
2612
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: It will never be the same   It will never be the same Icon_minitimewo 18 aug 2021 - 16:58


It will never be the same Dbcxekh-1d5a2568-c9a6-4288-b9b3-d511a726f2d9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg2ZjcwMWQyLTc2OGEtNGU4My1hMTNhLTU1ZGFjMGRhYjRjOFwvZGJjeGVraC0xZDVhMjU2OC1jOWE2LTQyODgtYjliMy1kNTExYTcyNmYyZDkuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
you're afraid to let yourself be happy
because you know that it never lasts

Settleddust was in de ochtend erop uit om Tidepaw een training te geven in de dauw. Nu had hij haar erop uit gestuurd om haar jachttechnieken in haar eentje te oefenen en zoveel mogelijk prooi mee naar huis te nemen. Hij had nog een momentje voordat het Bluepaws beurt was om gedrild te worden. Dus nam hij de weg terug naar kamp waar hij het meeste kans had op droge poten. Bovendien was het zijn favoriete gebied, en de lange schaduwen die werden gecreëerd door een opgaande zon vielen comfortabel over zijn schouders. En toen hij de aanwezigheid van een andere kat bespeurde, vertraagde hij zijn pas. Hij keek over zijn schouder en tussen de bomen zag hij de rode vacht van de oudere warrior, Blazeheart. ‘Goedemorgen,’ miauwde hij vriendelijk. ‘Rent de prooi goed?’ miauwde hij vriendelijk. Hij wist dat de kater moest jagen, hij was immers degene die de patrouilles regelde. Settleddust naderde de kat kalm. Een kleine update kon nooit kwaad. En hij had het gevoel dat hij een goede band met al zijn warriors moest hebben, dat dat een verantwoordelijkheid als deputy was.
Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit


Terug naar boven Ga naar beneden
 
It will never be the same
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: