I feel like I'm in slow mode 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I feel like I'm in slow mode

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconstrike
Member
I feel like I'm in slow mode SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: I feel like I'm in slow mode   I feel like I'm in slow mode Icon_minitimezo 1 aug 2021 - 22:29

Misschien was het raar om te denken, maar soms had hij de gedachte wat er zou gebeuren als hij in RiverClan zou zijn gebleven. Hoeveel drama daar zou zijn gekomen, hoeveel drama hij daar zou gaan krijgen. Hij zou daar bij zijn moeder kunnen zijn. En Shrimppaw had het vast ook niet erg gevonden als hij wat langer bleef? Of voor altijd was gebleven? Een zucht gleed over zijn lippen. Ja, goed, er was een oorlog geweest in de tijd dat hij daar was gebleven maar… Het was geen nare tijd geweest daar. In tegendeel, hij had zich daar best welkom gevoeld en ook heel erg rustig gevoeld. Geen nare katten die hem op de hielen zaten. Goed, hij mocht niet alles weten binnen de clan maar.. Het was prima daar. Er was niet zoveel drama als in zijn eigen clan. En het nieuws dat hij kreeg toen hij terug kwam in zijn huidige clan was… ook niet al te fijn geweest. Hij wist dat hij het allemaal ooit nog een keer te horen zou krijgen zelfs als hij in RiverClan zou zijn gebleven. Maar het was niet de manier waarop hij thuis had willen komen. Een zucht gleed over zijn lippen terwijl hij naar de drie bomen keek. Dit was het begin geweest van onder andere de oorlog van RiverClan en ShadowClan. Hij ging zitten terwijl hij zijn staart om zich heen sloeg. De stilte hier was welkom, waarbij niets anders dan de wind te horen was.
+ Shrimpnose
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrimpnose
Medicine cat
I feel like I'm in slow mode NuAcDzE
Camilla
946
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: I feel like I'm in slow mode   I feel like I'm in slow mode Icon_minitimezo 15 aug 2021 - 16:06


Shrimpnose wist niet zo goed hoe ze zich moest voelen. Het was een.. Zware tijd geweest. Maar het was ook oké... Ups en downs, dat was het vooral. Shrimpnose ging door, want dat moest. Ze moest haar Apprentice opleiden. Ze moest voor de Clan zorgen. Ze had haar volledige naam nu, dan werd er ook wat van je verwacht. Toch... Twijfel sloeg soms nog steeds toe. Maar ze mocht niet toegeven aan twijfel, of aan angst. Ze moest sterk blijven voor de Clan, Mousepaw, haarzelf... Een zucht rolde over haar lippen toen ze Fourtrees op sjokte. Misschien kon ze hier wat rust vinden, of zo. Het werd of zo, toen ze Falconstrike herkende. Haar gezicht klaarde meteen op toen ze haar vriend zag. Falconstrike was zo'n grote steun voor haar geweest. Het was kort geweest, maar ze miste hem. 'Falcon, hey,' miauwde ze met een zachte, maar vriendelijke stem. Een klein glimlachje sierde haar snoetje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
I feel like I'm in slow mode SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: I feel like I'm in slow mode   I feel like I'm in slow mode Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 21:18

Toen een bekende geur zijn neusgaten vulde draaide hij zijn kop zo snel op, dat hij zichzelf nog verbaasde dat hij geen last van zijn nek kreeg met een zweepslag. Eerlijk, na alles met Routnose was hij blij om iemand te zien waar hij goed mee overweg kon. Iemand die ook begreep hoe het in het vak er aan toe ging. Ze hadden misschien ander soort trainingen doorgemaakt, maar.. ze deden precies hetzelfde. ’Falcon, hey,’ Zijn gezicht vormde zich automatisch naar een zachte glimlach. Het was goed om goed gezelschap te hebben. Hij twijfelde ook niet om zijn kop zachtjes tegen haar lichaam aan te drukken. ”Hey Shrimp,” sprak hij met een zachte glimlach. ”Hoe is het met je?” specifiek je. Hij wist wel dat er veel bij RiverClan moest spelen. Dat speelde er al toen hij weg ging. Hij was gewoon oprecht meer geïnteresseerd in hoe het met haar ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrimpnose
Medicine cat
I feel like I'm in slow mode NuAcDzE
Camilla
946
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: I feel like I'm in slow mode   I feel like I'm in slow mode Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 21:54


Gelukkig leek Falcon ook blij haar te zien. Ze snorde luid toen hij zijn kop zachtjes tegen haar aandrukte. Ze wreef als antwoord de hare tegen hem aan. 'Hey Shrimp,' miauwde hij met een zachte glimlach, eentje die Shrimp altijd een stuk beter deed voelen. 'Hoe is het met je?' Ze haalde kort haar schouders op, een klein lachje ontsnapte haar bekje. 'Ach, je weet wel. Het gaat,' miauwde ze, waarna ze nog een kort lachje niet kon onderdrukken. 'Ik heb trouwens mijn volledige naam gehaald. Niet lang nadat je weer naar WindClan ging,' vertelde ze, met een verlegen maar brede glimlach op haar snoetje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
I feel like I'm in slow mode SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: I feel like I'm in slow mode   I feel like I'm in slow mode Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 22:29

De creme-kleurige poes spinde luid toen hij zachtjes zijn kop tegen haar aan drukte en ze zachtjes haar kop tegen de zijne aan wreef. Toen hij zijn kop rustig terug trok vroeg hij aan haar hoe het met haar ging, waarop de poes kort haar schouders ophaalde. ’Ach, je weet wel. Het gaat,’ klonk er van de poes af, waarop Falcon even kort zijn kop kantelde. Het gaat? Dat klonk niet super positief of iets in die trant… ’Ik heb trouwens mijn volledige naam gehaald. Niet lang nadat je weer naar WindClan ging,’ klonk er met een ietwat verlegen maar brede glimlach op haar kop. Falcon brak uit in een hele brede glimlach terwijl zijn ogen oplichtte. ”Oh, Shrimp! Gefeliciteerd!” sprak hij enthousiast en warm tegen haar. De trots lijnde zijn stem lichtjes terwijl hij zijn woorden sprak. ”Wat is je nieuwe naam? StarClan zal je zeker een passende naam hebben gegeven!” Dat kon niet anders. StarClan zelf zou nooit een slechte naam aan iemand geven, daar geloofde hij niet in. StarClan kende de kat het beste.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I feel like I'm in slow mode
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: