Once more is all I ask 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Once more is all I ask

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Once more is all I ask DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Once more is all I ask   Once more is all I ask Icon_minitimema 25 okt 2021 - 15:17

Het was zover, vandaag zouden ze dan vertrekken naar de bergen. Hij wist dat dit een beslissing was waar niet iedereen het mee eens was, maar het was niet alsof ze er tegenin konden gaan. Tenslotte waren de clans de tribe wat verschuldigd, ook al waren de meeste hier te jong voor tegenwoordig om het echt te begrijpen. Zijn eigen kittens waren tenslotte allemaal geboren na de journey. Ook al was het voor hem zeker niet de eerste reden dat hij er naartoe ging. Hij hoopte er te vinden wat hij wilde vinden. Iets waar hij eigenlijk helemaal niet zeker van kon zijn, maar hij wilde het bevestigen.
Hij liet zijn blik over de rots gaan, voorlopig zou dit de laatste keer zijn dat hij daar zou staan. Misschien zou het zelfs wel de laatste keer zijn. Hij had tenslotte nog maar twee levens, maar hij hoopte ze niet beide te verliezen in de bergen, dat was niet de plek waar hij dood wilde gaan. Hij wist dat hij terug wilde komen en dat hij er alles aan zou doen om dat mogelijk te maken. Hij klom op de rots en liet nog een keer zijn blik over het kamp gaan. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting." Hij zou alles overlaten aan Settleddust. Hij hoopte dat de kater er klaar voor was. Ceremonies leken hem in ieder geval goed af te gaan, dat was toch wel een van de belangrijkste dingen om de clan voort te laten gaan. Hij wist ook dat er genoeg katten achterbleven die hem zouden kunnen helpen. Dus hopelijk zou het allemaal goed gaan en zou er nog een clan zijn om naar terug te keren. "Het is tijd om te vertrekken naar de bergen." Begon hij toen alle katten verzameld waren. "Settleddust zal tijdelijk de leidersrol vervullen terwijl ik weg ben en ik verwacht dat de senior warriors hem zullen helpen de clan te leiden." Hij wist hoe het was om een clan helemaal alleen te moeten leiden. Iets wat zeker niet makkelijk was, maar in ieder geval verraadde hij de clan hier niet mee, niet zoals Tall had gedaan. Dit was iets dat ze terug moesten doen voor de tribe, ook al waren ze hier misschien de enige clan in. "Ik ga er vanuit dat een ieder elkaar zal helpen en ik zal mijn best doen zo snel mogelijk terug te keren." En met die woorden sprong hij van de rots af.
Hoeveel van deze katten hoopten stiekem dat hij niet terug zou komen? Er zouden er vast wel een aantal zijn. Nam hij het ze kwalijk? Nee, dat deed hij niet. Hoe meer zich tegen hem keerden, hoe meer de clan een geheel werd. Degene die echt rot waren lieten zichzelf wel zien hierdoor en de rest wist daardoor samen te werken. Hij liet zijn blik nog een keer over de clan gaan, de paar katten die met hem mee zouden gaan. Zou er een tussen zitten die hem zou proberen te vermoorden? Die hem zijn laatste levens zou proberen af te pakken? Hij wist dat het een mogelijkheid was en dat hij er op voorbereid moest zijn, maar het was niet iets waar hij zich nu al druk over zou moeten maken. "Laten we gaan," Hij draaide zich om en verdween door de uitgang van het kamp heen. Op weg naar de tunnel die naar de bergen zou leiden.

[Dit is het topic waar de groep naar de bergen gaat vertrekken. Houdt er rekening mee dat er ook katten achter moeten blijven en dat Acornstar niet iedereen mee zou nemen. Bedenk ook of je kat in staat is om de tocht naar de bergen te maken of niet.]


If you are strong, you'll find responsibility
Once more is all I ask 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Once more is all I ask DPKsfdL
Naomi
186
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Littlepaw''
BerichtOnderwerp: Re: Once more is all I ask   Once more is all I ask Icon_minitimema 25 okt 2021 - 18:31

De stem van Acornstar klonk. Met een zucht kwam hij de apprentice den uit. De kater had geen idee waar deze meeting voor was. Zover hij wist was er niets bijzonders. Of toch... Gingen ze weg? Ja, een paar katten zouden met de leader naar de bergen trekken. Settleddust zou de leiding overnemen. De kater moest nu beslissen. Hij wilde mee ondanks hij niet precies wist waarom. De reis naar de bergen was lang en zwaar. Hij moest Spiritpaw achterlaten. Zijn broer was misschien ouder, maar wel een echte sukkel. Hoe zou de Clan zijn als Acornstar terugkeerde. Zou alles hetzelfde blijven of zouden er dingen veranderen. Wilde hij erbij zijn, of koos hij toch om zichzelf te verassen. Uit verhalen waren de bergen soms best mooi. Gevaarlijk, maar mooi. Littlepaw was een apprentice dat graag hielp, dat graag sterker en beter werd. Hij wilde niet een saai doodnormaal leven. Misschien had hij ooit wel andere dingen meegemaakt, maar niet de beste. Geen teken van kracht. Respect was er niet voor nodig geweest. Het was immers zijn eigen schuld geweest. Soms probeerde hij zichzelf te overtuigen dat het dapper was. Een grote indringer proberen weg te jagen. Maar het was roekeloos, dom. Nu wilde hij mee. Het was misschien een fout, maar alles kon een fout zijn. De kater was jong, maar vriendelijk en vrolijk. Misschien kon hij anderen blij maken en helpen onderweg. Hij was niet de jongste meer. De tabby kon al aardig wat. Hij ging mee. De kater volgde de leader de tunnel door. Hij voelde spanning. Wat zouden ze onderweg tegenkomen?


Once more is all I ask Little-banner
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Once more is all I ask Db0e02779105cdba79f503b450413881
Sannemander <3
41
Actief
Crowned by an overture bold and beyond.

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: ↠ Apprentice
Barkingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Once more is all I ask   Once more is all I ask Icon_minitimema 25 okt 2021 - 22:39

Toen Acornstar hen alle bij één riep hoopte hij zijn naam te horen. Oh hoe hij hoopte uitgekozen te zijn geweest. Het zou hem een gods gegeven zijn even weg hier te zijn. Weg van Lovebird, weg van zijn mentor, oom, vader of wat hij nu ook was. De leugenaars. En daarbij ook nog is een ander van dienst te zijn geweest. Het zou muziek voor zijn oren zijn geweest. Maar zijn hoop mocht niet baten, zijn naam was geheel niet genoemd noch dat van de andere die zich hadden opgegeven. Barkingpaw draaide zijn oren naar achteren, zijn ogen bitter kleurend terwijl hij naar zijn leader opkeek. Wat was dit nou weer voor onzin? Maar lang bleef hij niet bitter, wat bleek namelijk? Acornstar ging zelf weg. Zijn ogen glinsterde kort, een diepe opgeluchte ademhaling nodigde zijn spieren uit te ontspannen. Een kleine glimlach kleurde zijn kopje ietwat rooskleuriger. In eens was de apprentice een stuk minder gretig op die tocht naar de bergen.

Because failure isn’t an option

If success is just a matter of more effort.
BARKINGPAW

Because failure isn't an option.
If success is just a matter of more effort.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Once more is all I ask Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Once more is all I ask   Once more is all I ask Icon_minitimema 1 nov 2021 - 21:46


Once more is all I ask Dbcxekh-1d5a2568-c9a6-4288-b9b3-d511a726f2d9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg2ZjcwMWQyLTc2OGEtNGU4My1hMTNhLTU1ZGFjMGRhYjRjOFwvZGJjeGVraC0xZDVhMjU2OC1jOWE2LTQyODgtYjliMy1kNTExYTcyNmYyZDkuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
you're afraid to let yourself be happy
because you know that it never lasts

Acornstar riep de clan bijeen en.. het was een bijzondere. Hij zou vertrekken en hij sprak hier hardop dat hij de leiding zou hebben in de tijd dat hij weg was. Settleddust was dat dit iets was wat misschien ooit permanent zou zijn en nu.. nu was hij alleen. Hij kreeg nog de raad om naar zijn seniors te luisteren. Hij klemde zijn kaken steviger op elkaar terwijl hij een bittere snuif niet kon onderdrukken. Acornstar deed dat zelf niet. Luisterde naar niemand. Maar opeens wel naar een gevlekte vreemdeling met een vaag verhaal. Maar wat de leider wilde, ergens was het een opluchting. Alsof Settleddust vanaf vandaag ontketend zou zijn en eindelijk niet meer kluisters aan zijn poten had. Hij kon vrij bewegen, vrij spreken, vrij denken. Hij was nu tijdelijk leider. Hij kon alles doen wat hij wilde. En hij wist dat hij van heel wat leden in zijn clan support had. Hij glimlachte zonder warmte achter zijn blik naar de leider. ‘May Starclan light your path.’ Woorden die iedereen kreeg als ze een reis zouden ondergaan. Hij twijfelde of Acornstar die woorden nog zou geloven.


VERVOLG https://www.warriorcatsnl.com/t47744-deadliest-piece-on-the-board#904720
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Once more is all I ask
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: