[EVENT] Peace mission 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [EVENT] Peace mission

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[EVENT] Peace mission 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: [EVENT] Peace mission   [EVENT] Peace mission Icon_minitimema 25 okt 2021 - 21:47

[EVENT] Peace mission Blaze_29
Die verdomme Sterren met hun onnozele eisen. Blazestar's woestte blik viel op de scharlaken rode lucht boven zijn kop, hij kon nog net de sterren opmaken. Zoals ze daar zaten in alle rust, op hun luie gat terwijl hij zo voor van alles en nog wat uit gemaakt zou worden. Waarschijnlijk heel Windclan tegen zich kreeg. Er was een vermoedelijk teken van de sterren. Het was niet eens duidelijk of het waar was of niet. Maar goed, de tribe had hun eerder geholpen, bla bla, een goede daad doen. Alleen om te checken, dat kan geen kwaad. Maar de leader was kwaad, de hoeveelste keer was dit dat hij de problemen van andere voor zijn snuit kreeg?

Met een zucht sprong de kater omhoog, het visier in. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clan meeting" Hij had het overlegd met Ashenpatch, had alle opties afgewogen. "Ik heb jullie alle bij één geroepen op raad van Falconstrike" de leader liet een korte stilte vallen voor hij verder uitlegde. "Een vermoedelijk teken van starclan is vanmiddag gevonden, wat misschien kan duiden op problemen in de bergen" Hij deed zijn best zijn blik zo neutraal mogelijk te houden. "Nou heb ik hier eerder dingen over gehoord, een tribe kat is mij komen opzoeken en heeft toen gevraagd hulp te krijgen met het afzetten van haar leader" Windclan verdiende een volle waarheid, verdiende te weten dat het een iffie situatie was. Ze mochten weten waar ze aan toe waren, het hele verhaal. "Ik heb dit afgewezen wegens onvoldoende bewijs, ik vertrouwde het niet. En nog steeds wil ik absoluut niet hebben dat we deze, Wren, zo maar steun hierin geven." Meegaan en kijken wat er gaande was, dat was afgesproken. Dit kon hij nog verdragen. "Dit teken, dit verteld ons dat er misschien echt iets gaande is daarboven. Al weten we niet wat. En gegeven dat de tribe ons eerder uit de brand geholpen heeft, wil ik nu diegene die dit willen doen, de kans geven, uit eigen initiatief, iets te terug te doen hiervoor. Dit is geen moeten en volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid. Ik acht jullie, als windclan warriors, zelf slim genoeg om hier in een keuze te maken." Wie wilde, mocht gaan en terugkomen, wie dit niet wilde, even goede vrienden. Windclan was wijs genoeg zelf te kiezen, hij zou dit niemand afdwingen of opleggen. Niet zo maar en zeker niet als hij zelf niet ging. "Van het duo die dit willen, vraag ik hun verstand te gebruiken. Ga mee met deze triber om te kijken wat er gaande is, niet om haar onvoorwaardelijke hulp te verlenen. Wij als Windclan zijn onafhankelijk, kritisch, we volgen niemand zo maar. Ga mee en zoek uit wie hulp nodig heeft, wat er daadwerkelijk mis is." Hij knikte "Jullie weten nu de risico's, weten nu de feiten. Voor het tweetal die dit nog steeds ziet zitten, vraag ik bij mij te komen om dit te melden" En daarmee sprong de leader van zijn plek, wachtte af wat komen zou. Zelfs al hoopte hij ergens dat niemand kwam.

INFO
- Blazestar geeft aan dat er mogelijk problemen zijn in de tribe. Voor diegene die willen is er een mogelijkheid hun karakter op pad te sturen!
- In principe mogen er maar 2 mee, zijn er meer vrijwilligers, dan zal Blazestar hier twee uitkiezen.


MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
[EVENT] Peace mission Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Peace mission   [EVENT] Peace mission Icon_minitimewo 27 okt 2021 - 17:06

Een clanmeeting? Apart. Ze wist niets van een ceremonie - bovendien was er pas een geweest - dus er zou wel wat aan de hand zijn. Werd het weer eens tijd voor een oorlog? Was het te lang geleden? Ze probeerde ongeïnteresseerd te zijn, maar eigenlijk kneep haar hart zich al samen in angst. Ze wilde niet weer. Ze wilde niet hetzelfde doormaken als toen bij RiverClan. Als hij een gevecht aankondigt ben ik weg, dacht ze. Ik zweer het. Ik vertrek hier en nu als het moet, ik haal Dust op, ik ga. Die gedachten schoten door haar hoofd, maar Blazestar sprak niet over oorlog. Hij sprak over de bergen.

Crowcalls ogen werden groot terwijl Blazestar vertelde over de bezoeker van de Tribe en het teken dat Falconstrike had ontvangen. "Ik ga mee", zei ze, onmiddellijk nadat Blazestar zijn laatste woord gesproken had. Haar hart bonkte en ze wist niet wat ze voelde - verlangen, paniek. Een kans om de bergen weer te zien - en het gevaar dat haar laatste hoop in duigen zou vallen. Alles moest in orde zijn daar. De Tribe moest goed zijn, de bergen moesten veilig zijn. Het was het enige wat ze nog had, die droom, die utopie tussen de besneeuwde toppen, de laatste veilige haven waar ze heen kon vluchten als het hier te erg werd.


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
[EVENT] Peace mission Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Peace mission   [EVENT] Peace mission Icon_minitimeza 30 okt 2021 - 19:55

De blik in haar hazelnootkleurige ogen was strak op de rots gericht. Sinds dat Falconstrike en zij terug waren zat ze daar al zo. Als een standbeeld, een lokkende zeemeermin. Hij moest daar opspringen. Het moest gewoon. Ze bleef doodstil zitten, maar er begon wel iets in haar blik te twinkelen. Toen hij dat ook daadwerkelijk deed. Jaja, het was ze gelukt. Ze had Wren kunnen helpen. Ze had het Blazestar kunnen laten zien. Dat moest wel. Hij zag nu ook dat ze haar moesten helpen. Dat het de waarheid was, dat het nodig was. Dat het het enige goede was om te doen. Het moest. Gespannen luisterde ze naar de woorden van haar leader. Het deed er eigenlijk allemaal niet toe wat hij zei. Er moesten katten naar de bergen, hij wilde dat ze gingen. Dat was het belangrijkste. Dat was alles wat er toe deed. Meer hoefde ze niet te weten. Dit was genoeg. Dit was waarop ze had gehoopt. Ze was gezien, eindelijk werd ze gezien. Eindelijk wilde er iemand luisteren. Echt luisteren. Dus kwam ze overeind. Even keek ze naar Crowcall. Die ook zei dat ze mee ging. “Ik ga ook mee.” Volgde ze Crowcall. Ze liep naar Blazestar toe. Ze kon Wren helpen, ze mocht Wren helpen. Met goedkeuring van haar leader. Dat was het allerbeste scenario die ze had kunnen hopen en die greep ze met alle poten aan. Haar vriendin, ze kon Wren helpen. Het was gelukt.


[EVENT] Peace mission ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[EVENT] Peace mission 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Peace mission   [EVENT] Peace mission Icon_minitimeza 6 nov 2021 - 10:39

Het was irritant genoeg om dit te moeten aanhoren. Ze had haar hoop gezet op de jonge leider, dacht dat hij dingen kon veranderen. Dacht dat ze hem dingen kon influistern... inplaats daarvan maakte hij idiote beslissingen op zichzelf. dacht hij dat dit de juiste keuze maakte, het was een egoistische keuze om kleine hartjes een genotje te geven. Woedend staarde ze naar haar leader, gleden haar ogen naar de verraders die mee wouden en snoof luid. 'Zodat jullie de elders werk kunnen besparen? Een afscheid zonder lichamen werkt wel tien keer sneller." Beet ze de twee katten toe. Zwak, laf, dit was hun manier van wegrennen van de clan, de tribe helpen. Wat een onzin.Those who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
[EVENT] Peace mission Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Peace mission   [EVENT] Peace mission Icon_minitimedo 11 nov 2021 - 14:51

Zij zou natuurlijk niet meegaan. Er waren er maar twee die richting de bergen zouden trekken en ze wist dat niemand erop zat te wachten om een blinde mee te nemen. Niet dat ze het niet zou kunnen, want hallo, ze zou de weg heus wel vinden, maar het stigma rond blind zijn was aanwezig. Een frons trok over haar gezicht toen ze de spottende opmerking van haar zusje aanhoorde en met een rol van haar nietszienende ogen draaide ze haar kop richting het geluid van diens stem. "Hou toch is je bek, zij doen tenminste nog wat met hun leven," sneerde ze de ander toe, waarna ze haar lip brutaal naar haar optrok. Gedrag als dit tussen de twee zussen was voor de clan niet ongewoon meer, dus ze betwijfelde of iemand überhaupt ingrijpen zou.


[EVENT] Peace mission Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallenflight
Member
[EVENT] Peace mission Tenor
Ema
126
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Peace mission   [EVENT] Peace mission Icon_minitimeza 13 nov 2021 - 21:22


Haar broer kwam natuurlijk weer met een aankondiging aanzitten. Niet dat dat erg uitzonderlijk was, hij was de leider enzo en zou altijd veel belangrijker zijn dan haar. Ze wist niet welke rol ze speelde in deze wereld – of uberhaupt in deze clan. Maar ze weigerde er nog teveel over na te denken, ze had besloten dat teveel denken zou leiden tot meer pijn dan nodig was. Haar focus lag nu op de woorden die de leider uitsprak: namelijk dat er één of andere gezellige kat was die besloot dat ze hen moest contacteren om hun leider af te zetten. En dat door enig teken zijn hele mening erover was veranderd en er nu twee katten meemoesten, wat gezellig. Twee katten hadden zich al opgeofferd, en alhoewel de vroegere Fallenflight zichzelf ook opgeofferd zou hebben voor de job deed ze het niet. Je kon iemand zoals zij niet vertrouwen. Mogelijks bleef ze daar voor altijd om weg te rotten in één of andere grot zodat ze niemand nog pijn zou kunnen doen, ze was niet iemand om op te kunnen rekenen. Vroeger was ze dat wel, nu niet meer. Ze maakte alleen alles kapot. Maar in deze Clan was zij zeker niet de enigste. Er waren altijd katten die alles verpesten, ruzie maakten of dingen deden die ze niet hoorden te doen. Ook nu maakten een stel van zussen weer eens ruzie, waaronder Wisteriawisp die zij ooit had beschuldigd van een moord. De grijze kattin geloofde er dan ook niet in dat dat kind iets goeds kon doen. “Wisteriakind, Starclan gaf je verdomme een bek, leer het dan ook eens goed te gebruiken”, snauwde ze naar de jonge elder toe die alleen maar wist te protesteren op alles. Ze had iedereen vroeger een kans proberen te geven maar dat was niet gelukt – na besef van hoe stom deze clan, deze wereld was, realiseerde ze dat al die moeite die ze gedaan had voor niks was geweest. Ze gaf niemand nog een kans.


[EVENT] Peace mission Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[EVENT] Peace mission 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Peace mission   [EVENT] Peace mission Icon_minitimedi 16 nov 2021 - 15:35

Wat hij verwacht had? Ophef, natuurlijk. Wat was Windclan zonder opstandigheid? Maar toch bleef het verrassend rustig gegeven ruzies in het verleden. Blazestar trok aan zijn rechter oortje, keek rond. Het waren twee katten die naar voren stapte, en hij had nog zo verdomd hard gehoopt dat iedereen er geen ruk om zou geven.

Met een kleine zucht boog hij zijn blik naar de twee. Hazelgrouse, diegene die hem eerder vroeg om te hulp te schieten. Wellicht had hij ook gewoon moeten wachten met dit meden te delen tot de kattin zeker weten het kamp uit was. En Crowcall. Haar naam deed bellen bij hem rinkelen, Dangerdance had hem gevraagd op zijn dochter te letten. Ach het was niet zijn schuld dat ze zich genoodzaakt voelde te helpen. Blazestar knikte terwijl hij de twee aankeek. Of hij dit nu wilde of niet, een goede meting van loyaliteit en prioriteiten was het hoe dan ook.

De leader knikte, ving de opmerking van Wisteriawisp in onverschillig op. De kattin had hem manen geleden van moord beschuldigd, een bittere smaak lag hem op de tong zodra hij aan haar dacht. De kattin was een ongeleid projectiel en hij had weerwoord van haar zeker verwacht. Al, kon je dit echt een weerwoord noemen? Blazestar besloot het te negeren, er lag geen meerwaarden in haar tegenspreken. Bovendien leken andere al ruzie met haar te zoeken. Met een schud van zijn kop stapte hij zijn den binnen, gebaarde de twee warriors te volgen. Waarna hij hen nogmaals uitlegde wat de bedoeling was. Mee gaan en kijken wat er gaande was. Zelf nadenken. Geen dienst leveren aan Wren maar aan de tribe. Alles wat hij eerder verteld had. Ze moesten het tussen de oren knopen. Die was geen oorlogs pad, dit was een mogelijke vredesmissie. En Wren was nog altijd geen vertrouwelijke bron. Dat moesten ze weten, begrijpen en onthouden.  

Vervolg topic: https://www.warriorcatsnl.com/t47744-deadliest-piece-on-the-board


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
[EVENT] Peace mission Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Peace mission   [EVENT] Peace mission Icon_minitimedi 16 nov 2021 - 17:23

Ze was nog nauwelijks uitgesproken of een tweede kat stapte naar voren. Het verbaasde Crowcall niet dat het Hazelgrouse was. Die had immers al eerder bij de Tribe verbleven en zou daar vast katten kennen. Misschien had ze zelfs vriendschappen gesloten daar. Crowcalls blik schoot naar Wisteriawisp bij de felle woorden en haar gezicht vertrok van ergernis. Wat was ze altijd snel om met beschuldigingen rond te strooien, dat nare, bittere ding. Bestond er iets goeds in haar beleving? Ze zei het woord misschien niet, maar 'verraders' stond in haar blik geschreven. Want anderen helpen stond gelijk aan verraad? Nou, ze had pech gehad, want dit keer was het het idee van de leider. Crowcalls mondhoeken krulden op toen de clan zich tegen de kwade elder richtte. Was het slecht dat het haar zo veel plezier deed om een ander eens de volle laag te zien krijgen? Mocht ze soms niet genieten van die zeldzame keer dat de clan aan haar kant stond? Ze snoof even en keurde Wisteriawisp geen verdere blik meer waardig. Zonder iets te zeggen volgde ze Blazestar, die nog eens duidelijke instructies deelde. Het doel was zowaar eens vrede, mooi, naar iets anders had Crowcall toch niet geluisterd. En Wren? Crowcall was zeer zeker van plan haar eigen oordeel te vormen en niet klakkeloos aan te nemen wat ze zei. Kritisch zijn kon ze wel. Een beetje te goed, als je sommigen mocht geloven.


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Peace mission   [EVENT] Peace mission Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[EVENT] Peace mission
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: