Maybe not so alone 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Maybe not so alone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarletmacaw
Member
Maybe not so alone DPKsfdL
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Scarletmacaw
BerichtOnderwerp: Maybe not so alone   Maybe not so alone Icon_minitimezo 3 apr 2022 - 17:01

Scarletmacaw had zorgen, en dat was logisch. Ze was bezorgd om de Medicine Cat Apprentice, bezorgd om Routnose. Eigenlijk was ze bezorgd om iedereen die het lijk van Wisteriawisp had gezien. Ze was niet snel van haar poten geslagen maar de laatste dagen waren zwaar. Ze wist niet hoe het was met haar broer, ze wist niet wat ze kon doen. Of ze überhaupt iets kon doen en het beeld van een totaal verslagen Routnose had haar diep geraakt. Dit was dan ook de reden dat de kleine kattin langzaam, een beetje onhandig, in de richting van de vroegere Medicine Cat was gestapt en haar kop voorzichtig tegen diens schouder drukte. 'Routnose.... Ik eh... Ik weet dat ik je niet goed ken... Maar ehmmm.... Als... Als je een vriend kan gebruiken.... Ik wil er voor je zijn.' Haar ogen glinsterden eerlijk terwijl ze deze langzaam knipperde en een onhandig glimlach op haar gezicht toverde. Ze mocht normaal een grappenmaker zijn en dit was niet echt een rol die ze goed op zich kon nemen, maar dat betekende niet dat ze Routnose alleen zou laten. Ze kon er niet voor Blazestar zijn, ze wist niet hoe ze de kinderen onder controle kom houden maar ze kon wel Routnose proberen te steunen en Storkpaw. Ze schudde haar kop, misschien wilde ze er ook wel voor hen zijn omdat zijzelf niet wist wat ze moest. Behalve hopen, hopen dat alles weer goed kwam.

The jokes and fun

will not remain forever...

Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Maybe not so alone BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Maybe not so alone   Maybe not so alone Icon_minitimeza 9 apr 2022 - 16:51


Maybe not so alone D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81


Ze had zichzelf opgekruld in haar nest, diep verborgen in de warriorsden. De rest van haar clangenoten waren vast bezig met het zoeken van de dader, maar zij had zich niet bij hen aangesloten. Ze wist dat het alleen maar tot meer wanorde zou leiden, meer pijn, meer dood. En eerlijk gezegd kon ze het niet meer aan. Toen ze het lichaam van Milkypw had gevonden dacht ze al dat ze nooit meer zou kunnen glimlachen, en toen namen ze ook nog eens Wisteriawisp van haar af. Ieder lichtpuntje werd gedoofd, en alles deed teveel zeer om weer op te staan en te bedenken dat het leven door ging. Ze had Storkpaw en Falconstrike met een holle stem om papaverzaadjes gevraagd, die ze had opgelikt om haar hoofd te ontdoen van alle gedachtes. Het bracht een roes over haar heen die niet genoeg was om haar in slaap te wiegen, maar net genoeg om het scherpste puntje van de pijn af te halen en haar hoofd te vullen met dikke, zachte wolken waar de stem van Scarletmacaw amper doorheen kwam. Ze spitste haar oortjes, haar groene ogen glazig. "Ik ben oké, bedankt.." klonk haar stem hol en afwezig, amper op deze wereld door de medicijnen. Ze wilde alleen zijn, of met Wisteriawisp.


It is both a blessing and a curse
Maybe not so alone 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarletmacaw
Member
Maybe not so alone DPKsfdL
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Scarletmacaw
BerichtOnderwerp: Re: Maybe not so alone   Maybe not so alone Icon_minitimewo 27 apr 2022 - 20:31

Scarletmacaw had over het algemeen weinig verliezen gekend. Natuurlijk ze had nooit een vader gehad maar als ze goed begreep zou ze diens afwezigheid ook niet echt missen. Daarnaast, haar broers en zussen leken allemaal het goed te doen als Warriors, al waren er nog al eens zorgen om Fallenflight en ze had het na haar zin als doodnormale Warrior die af en toe nog kitten streken uit kon halen. 'Ik ben oké, bedankt,' Mauwde Routnose hol en afwezig waardoor Scarletmacaw haar kop schuin hield en haar staart voorzichtig over de rug van Routnose liet glijden. 'Het is prima dat... Dat je niet wilt praten maar mag ik tenminste bij je blijven? Je hoeft niet alleen te zijn.' Mauwde ze zachtjes terwijl haar amberkleurige ogen blonken in het zachte licht van de den.

The jokes and fun

will not remain forever...

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Maybe not so alone   Maybe not so alone Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Maybe not so alone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: