Feel Good Inc. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Feel Good Inc.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitefur
Member
Feel Good Inc. DPKsfdL
Eden
108
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior [Moorrunner]
Whitefur
BerichtOnderwerp: Feel Good Inc.   Feel Good Inc. Icon_minitimedi 31 mei 2022 - 23:25

Feel Good Inc. Dcar01b-b820e7ec-32ca-4232-a3a4-3c8b3e4a64c7.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2NmMjgzNmNiLTU4OTMtNGE2Yy1iMTU2LTVhODlkOTRmYzcyMVwvZGNhcjAxYi1iODIwZTdlYy0zMmNhLTQyMzItYTNhNC0zYzhiM2U0YTY0YzcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Trots kwam Whitefur het kamp binnen wankelen. Het was iets na sun high, dus het kamp barste van het leven. Perfect om een mededeling te maken over hun nieuwe krijger. "Attentie Attentie" mauwde ze luidruchtig. "Jullie leider, Whitestar, brengt nieuw krijger." mauwde ze trots. Ze hief haar kin en maakte een gebaar met haar staart naar de Thunderclan apprentice Hawkpaw. Ja ja, dat had ze mooi even gefixt voor haar clan. Ze glimlachte breed naar haar clangenoten. Haar onderdanen. "Warm welkom" mauwde ze toen firm. Ze moesten wel lief zijn voor hun nieuwe clangenoot.


@Hawkpaw & open voor windclanners.
Voor de gene die het nog niet door hadden, Whitefur is van het padje af en was weer eens afgedwaald van het kamp. Hawkpaw komt haar terug brengen.
Vervolg op: https://www.warriorcatsnl.com/t48981-you-did-it-in-the-dark


Feel Good Inc. Nusjice
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
Feel Good Inc. DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Feel Good Inc.   Feel Good Inc. Icon_minitimedi 31 mei 2022 - 23:42

Storkpaw was net bezig in haar en Falconstrike's den om verse kruiden in te delen in bundels toen ze een stem door het kamp heen hoorde. Dat was misschien niet al te erg geweest, maar de inhoud die gezegd werd liet haar met een ruk opkijken. Whitestar.. Dat moest Whitefur zijn, Storkpaw wist hoe onstabiel de poes geworden was na die klap van de bliksem. Het was al een wonder dat ze het overleeft had, maar het had een blijvend effect op haar gehouden. Alleen, ze had niet precies door hoe erg het was. Met grote zorgen snelde ze zich naar buiten, om net de laatste woorden van Whitefur's mededeling te ontvangen en een vreemde kat in hun kamp te zien staan. Thunderclan. Haar nekvel ging instinctief omhoog bij het zien van van een kat van een andere clan in hun kamp. Gelukkig was hij al omringd door katten, dus als hij iets stoms van plan was zou hij dat snel berouwen. ''Whitefur, waar ben je mee bezig?''drong ze aan bij de Warrior, wie misschien niet al te lang meer Warrior moest blijven als dit niet beter werd. Storkpaw probeerde oogcontact met haar te zoeken en hoopte dat ze haar echte naam nog kende.


Feel Good Inc. Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkpaw*
Member
Feel Good Inc. DPKsfdL
Steen
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hawkpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Feel Good Inc.   Feel Good Inc. Icon_minitimezo 5 jun 2022 - 21:17

Zijn maag verkrampte toen hij bij het kamp was aangekomen. Oh StarClan... Hij zou nu nog kunnen omdraaien natuurlijk, maar misschien kon hij Blazestar maar beter vertellen dat White...? van haar padje af was. Hij gunde niemand zo'n rare situatie die hij had meegemaakt op de fourtrees naast dat het misschien ook echt link zou kunnen worden. Hij was niets van plan, maar wie weet had de witte poes wel een Bloeddorstige groep BloodClanners het kamp ingenomen. Gespannen liep hij met de poes mee het kamp binnen waarna hij de vijandige en verbaasde blikken van de WindClanners probeerde te vermijden. Het liefste draaide de kater zich nu meteen om en verdween, maar dat zou aardig vreemd zijn. Helaas. White...? stelde hem voor als een nieuwe warrior en gaf hem een warm welkom. De kater legde wat ongemakkelijk zijn oren in zijn nek. Wat deed hij hier ook al weer? Zelfmoord ofzo? Gelukkig kwam de medicine cat apprentice al snel met een paar worden voor de poes, die blijkbaar Whitefur heette, waardoor Hawkpaw zijn stem weer terugvond. "Zou ik met Blazestar mogen spreken?" vroeg Hawkpaw iet wat ongemakkelijk. Hij was hier echt niet om lid te worden van WindClan. Geen denken aan.

- Tag: indirect Whitefur, Storkpaw en Blazestar


Feel Good Inc. Webp.net-resizeimage
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
Feel Good Inc. 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
342
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 30
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: Feel Good Inc.   Feel Good Inc. Icon_minitimezo 5 jun 2022 - 23:52

Hij fronste diep op de situatie. Ergens voelde hij zich ook wel schuldig - hij was er een soort van bij geweest toen Whitefur geraakt werd door de bliksem, waardoor alles nu.. Zo was. Storkpaw richtte zich tot Whitefur, waardoor Hawk besloot maar naar de random Thunderclan apprentice te gaan. "Hé, ja, we gaan hem voor je roepen," sprak hij zachtjes, een beetje geruststellend. Hij keek opzij naar Plover, en deed een knikje naar de leader's den. Voor nu zou hij de apprentice even opvangen, want hij wist hoe sommigen van zijn clangenoten konden zijn. "Wat is je naam?" vroeg hij om het gesprek zo vriendelijk en lowkey mogelijk te houden, alsof dit de normaalste zaak van de wereld was.


Too fast for his own good
Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
Feel Good Inc. ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Feel Good Inc.   Feel Good Inc. Icon_minitimema 6 jun 2022 - 0:52

Crowpaw
I'm going to hell with all of my traitors
And losing my mind in all of this anger
De sterke geur van Thunderclan was meteen op te merken. Het werd mee gedragen met de wind en kwam hun kamp gevaarlijk binnen. Wel meteen had ze haar ogen gefixeerd op de ingan, bijna ademloos starende. Haar zintuigen waren nooit off. En toen er dan ook een onbekende kat tevoorschijn kwam na Whitefure, rezen de haren in haar nek overeind. Wel meteen sprong ze op om de andere apprentice aan te vliegen, hem tegen de grond te pinnen en een kopje kleiner te maken. Maar nog voor ze goed en wel opgesprongen was begon Whitefur een boel onzin uit te kramen. Een diepere frons ontstond op haar gezicht, waarbij ze wel meteen verward omkeek naar haar mentor. Een mengeling van woede en vraag dansende in haar honingkleurige kijkers. Hawk begon wel meteen met een poging om small talk te maken met de ander. De gevlekte poes keek al snel terug naar de thunderclanner, haar staart even nijdig heen en weer zwiepende. Ze haalde even diep adem en begon hem te bestuderen, van top tot teen, waarna ze even wat zijwaarts begon te wandelen. Een halve cirkel op een goede afstand van hem wandelende om hem te observeren... Voordat ze aan de andere kant van haar mentor terug tot stilstand kwam. Stil drukte ze haar kopje tegen Hawk aan, kort en met aanduiding dat ze niet op haar gemak was. Steun zoekende bij iemand die ze door alles kon vertrouwen sinds ze al een kitten was. "Wat als hij meer katten naar hier brengt..." sprak ze zachtjes, tegen niemand specifieks. Eerder luidop denkende. Voor nu bleef ze echter dicht bij Hawkchase staan. Deze hele situatie gaf haar nare vibes. Ze vertrouwde het voor geen meter.


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitefur
Member
Feel Good Inc. DPKsfdL
Eden
108
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior [Moorrunner]
Whitefur
BerichtOnderwerp: Re: Feel Good Inc.   Feel Good Inc. Icon_minitimema 6 jun 2022 - 12:56


Whitefur keek toe hoe meer en meer katten zich rond het tafereel vormden. Ze keek triomfantelijk rond. Een nieuwe krijger was altijd goed. Hoe meer katten hoe beter. Hoe sterker de clan zou zijn. Ze keek de gevlekte kitten aan die aan haar vroeg waar ze mee bezig was. "Wat denk jij," mauwde ze. En ze rolde met haar ogen. Muizenbrein. Waarom was iedereen zo dom aan het doen vandaag. Het was toch overduidelijk dat ze haar taak als leader aan het vervullen was? Domme katten. Met een ruk van haar kop keek ze naar de nieuwe krijger van Windclan. "Nee" mauwde ze boos. "Niet Blazepoep." zei ze koppig en ze hief haar kin. Die kat die gooide altijd roet in het eten van haar plannetjes. Hij behandelde haar als een domme kitten. No way dat ze hem hier bij zou gaan betrekken. Nee. Wankelend ging ze voor de rossige kater staan die de nieuwe apprentice benaderde. "Nee," siste ze in zijn gezicht. Nee. Nee. Nee. Waarom werkte iedereen nou weer zo tegen.


Feel Good Inc. Nusjice
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
Feel Good Inc. 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
993
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: Feel Good Inc.   Feel Good Inc. Icon_minitimema 20 jun 2022 - 9:51


Feel Good Inc. PcQdOyF
Oh I'm like a kid who just won't let it go
Twisting and turning the colours in rows

Ze waren naar hem opzoek- zochten in zijn den. In alle hoeken en gaatjes van het kamp, maar nergens zouden ze hem vinden. Nee, Blazestar was er op uitgegaan en zou bijna terug het kamp uit zijn gelopen gegeven de situatie die zich voor hem afspeelde. De kleine tom zuchtte diep, de geur van Thunderclan brandde op zijn reukvermogen. Starclan verdomme- kwam nu ook Eveningstar een woordje doen? Een zwakke speling op zijn wensen en doen geven? Blaze schudde zijn kop een beetje terwijl hij doorstapte. En al snel legde hij oog op een geheel andere situatie- gadver hij had nog liever Eveningstar. Met een diepe zucht stapte hij op het tafereel af- hoorde de thunderclanner (zeker nog een apprentice) naar hem vragen. En hoorde daarbij de verwarring die Whitefur uitstootte- de rest kon de leader eigenlijk al wel invullen. "Dat ben ik." bromde de leader, terwijl hij zijn ogen tot spleetjes kneep. "Wat heeft dit in starclans naam te betekenen?" zijn blik schoot naar de twee voor hen. Hij vroeg het. Maar eigenlijk wist hij het antwoord al.I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
Feel Good Inc. DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Feel Good Inc.   Feel Good Inc. Icon_minitimedo 23 jun 2022 - 22:49

Storkpaw vroeg zich voor een kort momentje tussendoor af of de andere clans ook last hadden van..lastige types. Het leek namelijk wel een voorkomend fenoneem te zijn in Windclan en het was een beetje vermoeiend. Gelukkig zag het er naar uit dat de Thunderclanner niet veel kwaads van plan was en dat hij tegen zijn wil hier in meegetrokken was. Hawkchase richtte zich op hem, terwijl Storkpaw zich bezig hield met de verwarde poes die duidelijk niet eens was met de ontwikkeling van deze situatie. Storkpaw wist niet zeker wat ze hier moest doen, de poes in haar waanbeelden laten of een poging te doen haar naar de werkelijkheid te halen. Natuurlijk hadden ze intussen wel wat publiek gekregen. "Whitefur, jouw naam is Whitefur. Je bent niet de Leader''sprak ze voorzichtig en langzaam tegen Whitefur. Kruiden, hadden ze hier kruiden voor? Wel, er was genoeg om een kat te kalmeren, pijn weg te nemen en ze te laten slapen als je dat wou. Maar die konden weinig doen tegen de schade die Whitefur opgelopen had tijdens die storm. Gelukkig kwam de ware Leader het kamp binnengestapt vlak nadat de Thunderclanner naar hem gevraagd had en Storkpaw onderbrak wat ze nog meer wou zeggen om hem wat ruimte te geven. Wel, hun gast kon waarschijnlijk het beste uitleggen wat er aan de hand was hier.


Feel Good Inc. Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkpaw*
Member
Feel Good Inc. DPKsfdL
Steen
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hawkpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Feel Good Inc.   Feel Good Inc. Icon_minitimevr 24 jun 2022 - 15:55

Hij voelde zich echt vreselijk ongemakkelijk hier in het WindClan kamp. Overal onbekende en vijandige katten en een ehm... Verwarde poes die helemaal van haar padje af was. Weet je, misschien was dit toch niet zo'n goed idee geweest. Misschien had hij haar beter daar bij de fourtrees kunnen achterlaten. Maar aan de andere kant was Whitefur bijna richting het kamp van ShadowClan gewandeld. Hawkpaw bleef stil in het kamp staan terwijl zijn blauwe kijkers alert en ongemakkelijk om zich heen keken. Het hielp wel iets dat een WindClan kater hem probeerde gerust te stellen. Dat was al iets beter dan al die vijandelijke katten. "Hawkpaw," beantwoordde de apprentice de vraag van de onbekende WindClanner. Hij deed zijn best om zo zeker mogelijk te klinken. Hij was hier niet voor niets. De donkerbruine apprentice keek probeerde oogcontact met Whitefur te ontwijken. Die zal wel woest zijn. Gelukkig duurde het niet al te lang totdat Blazestar te voorschijn kwam en vroeg wat er aan de hand was. "Ik kwam toevallig langs de fourtrees waar ik Whitefur? tegenkwam. Ze ehm.. Ze zei allemaal rare dingen zoals dat er maar één Clan was enzo. Ik besloot tegen haar te vragen of ik mee mocht om haar zo terug te brengen en misschien maar beter ook. Ze was bijna richting het kamp van ShadowClan gewandeld." Hawkpaw legde ongemakkelijk zijn oren in zijn nek. "Het spijt me dat ik het kamp in ben gekomen. Ik zal zo snel mogelijk weer vertrekken," De donkerbruine tabby draaide zich in de richting van de kampuitgang, maar wachtte wel op wat Blazestar zou zeggen. Hij wilde niet onbeleefd weglopen en al helemaal geen gedoe creëren tussen ThunderClan en WindClan.


Feel Good Inc. Webp.net-resizeimage
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
Feel Good Inc. ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Feel Good Inc.   Feel Good Inc. Icon_minitimevr 24 jun 2022 - 16:45

Crowpaw
I'm going to hell with all of my traitors
And losing my mind in all of this anger
Whitefur was een kat die de laatste tijd enorm derailed was als je het aan haar vroeg. Als kitten was Crowpaw een pootvol geweest, maar dit nam de term irritant naar een volledig nieuw level. Toen de witte poes echter een beledigende term uitsprak, over haar vader, liet de kleine moor runner apprentice ene grom horen. Haar fijne nageltjes kwam uit hun hulsel en wel meteen sprong ze naar voren. "Houd je bek over me vader jij mismaakte vogelpoep," schreeuwde ze dan ook woest naar de witte poes. Haar ogen spuwden vuur en keken intens op naar de compleet gestoorde kattin. Haar poten jeukten om op de ander te vliegen en haar een lesje te leren over respect. Over wat er kon gebeuren als ze dit soort gedrag aanhield. Ze had de geruchten wel gehoord, dit was niet de eerste keer dat de poes compleet van het sane padje was gestapt. ALs het aan haar had gelegen had ze de poes al lang uit de clan gekegeld. Opgeruimd staat netjes, dan was het ook je probleem niet meer. Want dit, dit was gewoon een headache and a half om mee te dealen. Storkpaw probeerde de poes dan ook te corrigeren en even trok een lachje van haar lippen af bij het horen wat de ander probeerde. Het enigste dat Whitefur nog kon helpen was een goede tik tegen die dikke schedel van haar. Als ze immers een blikseminslag kon overleven, dan kon ze vast wel het geschud van een tweede toer aan schade aan. En wie weet, misschien zou dat het probleem wel oplossen. Crowpaw opende haar mond dan ook, klaar om spot en sarcasme naar de ander te gooien. Maar het was de stem van de thunderclan apprentice die haar meteen liet opkijken. Ze draaide haar kop en liet een zacht gegrom horen. SNel sprong ze behendig langs de katten heen om hem de weg te versperren naar de uitgang. "Jij gaat nergens heen tot Blazestar gesproken heeft," siste ze dan ook, duidelijk on edge door de hele situatie. De haren op haar schouders, in haar nek en haar staart stonden op, waardoor de normaal vrij kleine kattin er wat groter uitzag. A ball of fluff, oh very scary.

Angy


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Feel Good Inc.   Feel Good Inc. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Feel Good Inc.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: