Boys and girls across the globe 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Boys and girls across the globe

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thawrage
Member
Boys and girls across the globe DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Boys and girls across the globe   Boys and girls across the globe Icon_minitimedo 30 jun 2022 - 13:00

Met een stevige tred liep Thawrage door het territorium heen. Het was nog behoorlijk vroeg in de ochtend en Thawrage had besloten om eerst zijn poten te strekken alvorens hij Bearpaw zou halen voor een training in de tunnels. Hij had het gevoel dat de apprentice nog wel een extra boost kon krijgen voor zijn zelfvertrouwen. Daarna zouden ze zich storten op een vechttraining, want ook daar kon de apprentice nog wel wat begeleiding in gebruiken. Het waren nog die kleine dingetjes die ze af moesten werken voordat Bearpaw zijn final assesment kon doen, maar Thawrage had er wel vertrouwen in. Dat kon ook niet anders, met hem als zijn mentor. Thawrage ging altijd voor de volle honderd procent en die zouden ze halen, op welke manier dan ook. Hij was geen bruut en hij zou Bearpaw nooit dwingen tot iets te doen wat hij niet wilde, maar hij verwachtte wel goede resultaten van de apprentice en dat hij op zijn minst wat dingen uitprobeerde. Hij wist dat de tunnels niet zijn favoriete bezigheid was en stiekem maakte het Thawrage des te trotser dat hij zijn schouders er zo achter zette, al zou hij dat natuurlijk nooit laten zien aan zijn omgeving. Zo was hij dan ook wel weer. De massieve kater werd uit zijn gedachten gehaald door de geur van een oudere she-cat, maar hij draaide zijn kop niet om om haar te begroeten en wandelde in plaats daarvan stevig door. Hij wilde immers nog even rust aan zijn kop hebben voordat hij zijn apprentice op zou halen.

@Sacredwish
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Boys and girls across the globe
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: