Destroying the mood 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Destroying the mood

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nelthilta
Member
Destroying the mood DPKsfdL
Ms. B
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Nelthilta
BerichtOnderwerp: Destroying the mood   Destroying the mood Icon_minitimedo 5 jan 2023 - 19:25

notesnone<3tag: Orchis
Nelthilta
the most massive characters are seared with scars.
Nelthilta voelde de koude in haar vacht bijten. Ze mocht wellicht met 25 Moons een jong volwassen kattin zijn, maar ook zij wist dat de komende Leafbare een extreem harde zou zijn. Voedsel leek al te weinig op de prooi stapel te komen en hoewel ze met moeite een klein, mager muisje had weten te vangen. Wist ze ook dat ze dit eerst naar Orchis moest brengen. Haar respect voor de General was groots genoeg dat ze hem volgde als een hongerige kat een muisje deed.

Onbewust was hij degene die haar krachtig maakte. Wellicht zelfs bewust. Ze was zo trouw als een domme hond en zo vastberaden als een pitbull. Als ze eenmaal beet had, dan liet de albino kattin niet meer los. Nelthilta was wellicht opgegroeid met het voorbeeld van Orchis vele Moons geleden echter had ze op dit moment ook geleerd dat hij geen ouderfiguur voor haar was. Enkel en alleen een voorbeeld, een voorbeeld om sterk te zijn. Om het bloed van Bloodclan nog grootser te maken. Ze was wellicht niet bijzonder, echter vloeide het bloed van Sirtlan door haar aderen.

Niet alleen door die van haar. Enkele dagen geleden had ze een kleine beweging in haar buik gevoeld en dagen ervoor was ze bijzonder gevoelig geweest voor de geuren van eten en de naar ijzer reukende geur van Blood. Ze had zelfs de katten gemeden die hadden gevochten, of wellicht een Kittypet of wat hadden proberen te pestten. Normaal wilde Nelthilta niets liever dan Clankatten en Kittypets kleineren. Echter was ze momenteel op een andere missie. Het was al weer zoveel Moons geleden dat ze voor het laatst had mede moeten delen dat jong leven de Clan niet zo versterken. Deze keer was het anders.

Echt gelukkig leek ze momenteel niet. Dat zou ze pas zijn als ze haar General had gesproken. "General Orchis." Klonk er zoals altijd kalm en rustig. Ze wist dat ze een van de weinige katten was die de kans had gekregen om zijn bloed en haar bloed te kunnen mengen. Zodat de ultieme Bloodclanner kon ontstaan. Waar zijn kracht lag, lagen wellicht haar zwakke punten. Ze mocht misschien nog iets van Shadowclan in zich dragen maar ze was mentaal niets minder dan een ware Bloodclanner. Een zacht geluidje verliet haar lippen terwijl ze sierlijk op hem af stapte en de muis voor zijn poten legde.

"Ik heb nieuws." Mauwde ze op een kalme zakelijke toon. Immers moest ze eerst proeven hoe de stemming was. Daarnaast, het was niet alsof ze partners waren. Het was enkel een zakelijke overeenkomst. Bloodclan zo sterk mogelijk maken. Ze mocht van Orchis niet veel, zodat haar bloed zo lang mogelijk de mogelijkheid had om te blijven vloeien. Zodat vanuit haar nieuw leven zou kunnen opbloeien. Hoe mislukt het in sommige ogen wellicht ook zou zijn. Want eerlijk is eerlijk. Orchis en Nelthilta waren niet katten die vanaf het eerste punt de sterkste of beste leken. Ze waren echter sluw. Kalm wachtte ze terwijl ze haar kaken stevig op elkaar klemde in de hoop dat een nieuwe golf van misselijkheid niet op zou komen.

@Orchis

Terug naar boven Ga naar beneden
Orchis
General
Destroying the mood Orchis20
m
925
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Destroying the mood   Destroying the mood Icon_minitimema 9 jan 2023 - 15:46

You can run but you can't hide
Hij had honger en het was net alsof de wereld had gehoord dat zijn maag geknord had. De tom hoorde lichtte pootstappen op de trap naar boven komen samen met de geur van een verse muis. Orchis hief zichzelf overeind op de bank waar hij op genesteld zat. Op de bank lagen wat bij elkaar geraapt stro en oude mos. Het werd weer tijd dat zijn bank weer opgefrist werd. De laatste keer was het Moros geweest die zijn bed in elkaar had gestoken maar dat was al weer even terug. Ondertussen was het al verdomme winter en was dit miezerige nest eigenlijk niet eens meer warm genoeg voor hem. Orchis schudde het plukje stro van zijn hangoor af toen hij overeind was. De gene die onderweg was naar boven kwam binnen. Het was Nelthilta. De she-cat droeg inderdaad prooi met haar mee. Orchis sprong van zijn bank en keek met likkende lippen naar de muis die ze aan hem gaf. Ze begroette hem maar Orchis negeerde het. Zijn tanden waren al in de rug van de muis geboord. Hij draaide zich weer om en sprong terug op de bank waar hij meteen veder ging om het muisje naar binnen te werken. "Ik heb nieuws." Begon Nelthilta. Orchis schrokte enkele happen naar binnen. Ondertussen maakte hij een brommend tot grommend geluid alsof hij zijn muis moest beschermen tegen vijanden. “Wat is het.” Zei hij uiteindelijk kort tijdens het kauwen door.


Destroying the mood Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Nelthilta
Member
Destroying the mood DPKsfdL
Ms. B
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Nelthilta
BerichtOnderwerp: Re: Destroying the mood   Destroying the mood Icon_minitimevr 13 jan 2023 - 16:58

notesnone<3tag: Orchis
Nelthilta
the most massive characters are seared with scars.
Nelthilta wist dat Orchis vaak pas echt een beetje aanspreekbaar was als zijn maag niet rommelde. Het feit dat het muisje direct al in zijn bek lag, gaf dat al wel aan. Hij reageerde niet eens op haar begroeting. Echter zou de albino dat ook niet van hem eisen. Het was niet belangrijk. Haar blauwe ogen stonden kalm, in afwachting van toestemming om te spreken. Orchis schrokte al grommend wat happen naar binnen toe voordat hij uiteindelijk sprak. "Wat is het?" Mauwde hij uiteindelijk tussen het kauwen door.

Nelthilta sloot haar ogen kort voordat ze hem met een kleine grijns aan keek. "Ik denk dat er spoedig kittens zullen komen. Onze kittens om precies te zijn.." Mauwde ze, haar ogen sprankelden even kort. Het was niet alsof ze het perfecte moeder materiaal zou zijn. Aan haar was niks moederlijk te noemen. Ze had immers ook maar een doel. Samen met Orchis ervoor zorgen dat de juiste bloedlijn zich verder uit zou breiden. Zodat er kittens rond zouden lopen die hen in eer zouden houden. Die Bloodclan de machtigste groep katten zou maken. Die niet bang waren om de schrik van het woud te zijn. Een zuinig glimlachje lag om haar lippen. Ze hoopte dat Orchis het nieuws goed op zou vatten, immers was ze de laatste lijn met Sirtlan. Sirtlan was de Mentor van Orchis geweest, dankzij hem had hij alles geleerd om de sterkste General te worden. Zelfs al zag hij er als een scharminkel uit. Nelthilta kende geen liefde, haar partnerschap bestond uit het in ere houden van het verleden en kracht brengen naar de toekomst. Kracht voor Bloodclan. Alles draaide om Orchis en Bloodclan..wellicht hielp het ook wel dat ze zelf mentaal ook niet helemaal honderd was.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Destroying the mood   Destroying the mood Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Destroying the mood
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: The Elite Territory :: The Elite Main Base :: Headquarter-
Ga naar: