Home sweet home 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Home sweet home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
Home sweet home 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
987
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Home sweet home   Home sweet home Icon_minitimedo 12 jan 2023 - 17:59


Warm kleurig licht viel sporadisch de nursery binnen toen de kater zijn ogen opende, het was nog is wat anders dan in zijn eigen den waar de zon enkel in de na middag en avond naar binnen viel. Veel was hier echter anders, het was er warmer en drukker. En de geur van melk was iets waar hij maar niet aan wennen kon. Maar het was beter dan zijn den, alles was momenteel beter dan zijn den. Fawnleaps geur noch shaduw hing hier, dood was hier nog vele jaren ver weg en belangrijker dan al die redenen was- zijn babies waren hier. Zijn twee jongste kindjes konden hier bij hem slapen. Met een kleine gerustgestelde zucht keek hij neer op de twee bolletjes vacht die nog diep in dromenland wandelde. In de eerste twee weken van hun leven was hij er niet voor ze geweest, en het voelde zo magisch om ze nu zo dichtbij te hebben. Hij had ze immers bijna verloren en de herinnering daaraan alleen al deed ze wereld draaien. Maar nu lagen ze hier, veilig bij hem en ver weg van hun moeder. Ze waren bij hun broertjes en zusjes- ze waren thuis, ze waren veilig.

+ Waspkit en Honeykit <3


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Honeykit''
Member
Home sweet home DPKsfdL
Cammie
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⊹ 0 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ⊹ baby
Honeykit''
BerichtOnderwerp: Re: Home sweet home   Home sweet home Icon_minitimezo 22 jan 2023 - 19:12


Honeykit ontwaake uit zijn droom met een luide gaap. De warmte om hem heen was niet per se vreemd, maar het was anders dan hoe het normaal was. De rode kitten opende zijn oogjes en keek op naar de grote kat die naast hem en zijn zusje lag. Hij had geleerd dat dit zijn papa was. 'Allow,' piepte het kleine bolletje gebrekkig. Hij kwam wat overeind, verloor bijna zijn evenwicht en strekte zich zo goed als hij kon uit. En daarna viel hij alsnog neer. Balans was nog niet zijn sterkste punt op dit moment in zijn leven.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Home sweet home
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: