Unnoticed 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Unnoticed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Inkpaw
Member
Unnoticed Fs2_by_aldarrok_dfq3ns1-pre.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9MTEzMiIsInBhdGgiOiJcL2ZcL2U3MzM3YWQwLTRhNDQtNGRiZi1iZmI3LTIyODUyM2Y0NWI1OFwvZGZxM25zMS1kZDQ5YzljYi1kYjQ1LTQ5NGUtYTEzOC0wNTJiNDRhMTg5ZjYucG5nIiwid2lkdGgiOiI8PTEyODAifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ
12

CAT'S PROFILE
Age: ● 6 moons ●
Gender:
Rank: ● apprentice ●
Inkpaw
BerichtOnderwerp: Unnoticed   Unnoticed Icon_minitimezo 22 jan 2023 - 22:30


Unnoticed Dah0jho-beecdf37-bce3-43ba-a852-9804aff3de92.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzZjZWE5NjQyLTA2YjktNGJhOS1iNGYwLThhZDcxZTllMmU5MVwvZGFoMGpoby1iZWVjZGYzNy1iY2UzLTQzYmEtYTg1Mi05ODA0YWZmM2RlOTIucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Oogjes waren nét open en bekeken de wereld in de vreemde afstandelijkheid die enkel een kitten kon hebben. Hij zag dingen maar ze waren nog ontzettend wazig, sinds kijken iets bleek te zijn wat om oefening vroeg. Daarbij had nog niks een waar betekenis. Het jochie wist enkel dat hij in zekere zinnen alleen was. Een diep gevoel dat in hem sprak en hem duidelijk liet weten dat het nest waarin hij zich bevond, niet het zijne was. Hoewel de queen hem met liefde en warmte verzorgde en alles gaf wat hij ooit maar kon wensen... hij kon maar geen band met haar opbouwen. Hij kon geen liefde nog warmte teruggeven. Hij was niet van haar en zij was niet van hem. Het donkere ding, met nog donkerdere vlekken, bleef maar kijken. Een stille kitten, een die al een paar woordjes kende maar ze niet snel uitsprak, de reden niet inzien om zomaar te spreken. Zijn nestgenootjes waren immers net wat jongers, en voor hem net zo ongewenst en vreemd. Hij was klein, en koud en zwak. Niet zo zwak om bezorgd om te zijn, maar simpelweg van bouw, duidelijk getast door een moeder die niet voor haarzelf of ongeboren jongen had gezorgd. Hij speelde daarom ook weinig, en bleef liever zitten en alles over zich heenkomen. Maar zijn kittenblauwe oogjes keken op bij het zien van een figuur, een schaduw die over hem heen kwam. Het kopje kantelde gefascineerd. Hallo daar.

+ Stagspots
Terug naar boven Ga naar beneden
Stagspots
Member
Unnoticed Kt8zTVj
A Fanniball
42
Actief
I felt terrified. And then I felt powerful.

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior [Moor Runner]
Stagspots
BerichtOnderwerp: Re: Unnoticed   Unnoticed Icon_minitimema 30 jan 2023 - 14:29

Zijn hoofd was nog niet helemaal terug waar 't hoorde te zitten. Nog steeds zag hij beelden die er niet waren, schaduwen in zijn ooghoek en voelde hij iets kleven aan zijn poten. De gevlekte kater had zijn blik strak op de nursery, daar waar een kitten was die niet van hem was, maar waar hij zich vreemd genoeg wel toe aangetrokken voelde. Misschien was het omdat hij zich zo lang zorgen had gemaakt om de moeder, misschien omdat hij als een van de eerste een blik had geworpen op het kleine ding. Terwijl zijn maag rommelde van de eeuwig aanhoudende honger, kwam de kater overeind en wist langs de queens te sluipen om de nursery in te komen. Sommige kattinnen keken hem een beetje vreemd aan, alsof hij hier niet hoorde. Het klopte in een zekere zin ook wel. Hij was geen queen, hij had niet eens een kitten, maar hij moest het kleine ding zien. Het duurde dan ook niet lang voordat hij de queen had gevonden. Ze had de kitten ingepikt toen Sacredwish er niet voor kon zorgen. Stagspots was er niet blij mee geweest, maar hij kon er nog niets van zeggen. Uiteindelijk zou hij de kitten krijgen. Uiteindelijk.
"Hallo daar," miauwde hij zachtjes tegen de kitten, terwijl hij ging liggen zodat ze oog in oog konden kijken. En nu? Wat moest hij met een kitten doen?


"I don't feel like myself. I feel like I've been gradually becoming different for a while.
Unnoticed LSpYC9J
I just feel like somebody else."
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Unnoticed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: