Broken apart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Broken apart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bloodhound
Member
Broken apart Tenor
Mark
522
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Broken apart   Broken apart Icon_minitimedi 28 feb 2023 - 13:22


HEAVY IS THE MOON WITH BLOOD
CRIMSON IN A SKY FULL OF BLACKDe clans. Zijn ogen keken rond. Er was veel veranderd zijn hij hier was geweest. Niet alleen de vier eiken waren veranderd, maar de weg die hij had genomen om hier te komen was anders. De wereld die hij kende, de wereld waar hij hoopte terug te keren, leek bijna niet meer te bestaan. Een zenuwachtig gevoel had hem sinds vast gegrepen in zijn borst. Wat als de andere dingen waar hij hoopte weer te zien, ook waren veranderend? Of erger, wat als ze er niet meer waren net als de half verschroeide eikenboom?

Zijn blik bleef vastgegrepen op de boom. Ooit vier zulke machtige bomen, en nu éen daarvan zo vernietigend geraakt. Wat in Starclan’s naam was er zo machtig en slecht dat hij dit heilige deel van het woud had gesloopt? Het deed hem zeer om het zo te zien. Hij vroeg zich af wat voorn andere kwaadheden de afgelopen tijden hier hadden rondgedwaald. Hij rook narigheid, hij rook dat het woud was veranderd.

+ Beechresin
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Broken apart DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Broken apart   Broken apart Icon_minitimedi 28 feb 2023 - 16:40

Ze wist niet precies waarom ze had besloten om naar fourtrees te gaan, maar het moment dat ze de open plek betrad, vroeg ze zich af of dit de reden was geweest. Of ze het onbewust misschien had geweten dat hij hier zou zijn. Hoe lang was het geleden dat ze hem gezien had? Ze wist het niet precies, maar er was geen twijfel over dat hij het was. Haar hart maakte een sprongetje, ook al wist ze niet goed hoe ze zich moest voelen. Ze nam een keer diep adem en zette toen de passen die nodig waren om de afstand tussen hun twee te overbruggen. "Bloodhound?" Ze had zijn blik wel naar de verbrandde boom zien gaan, een van de vele dingen die verandert waren sinds hij weg was geweest. Zoveel dat ze niet eens wist wat verder te zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
Broken apart Tenor
Mark
522
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Broken apart   Broken apart Icon_minitimeza 4 maa 2023 - 14:02


HEAVY IS THE MOON WITH BLOOD
CRIMSON IN A SKY FULL OF BLACKBloodhound had zichzelf op de grond gezet. Al zittend had hij zijn blik nog al die tijd gevestigd op de eikenboom. In zijn hoofd gingen meerdere zorgen rond. Hij was met een doel hier gekomen maar de weg erna toe leek ineens afgebroken zijn. Het voelde alsof hij overal waar hij keek slechte omens zag. Tekens om weg te blijven, tekens dat het woud verwoest was en de clans niet meer waren als eerst. Hij maakte zich al zorgen maar nu leek hij even verstikt te zijn. Wat als de narigheid ook zover was gekomen bij de gene die hij had liefgehad? Hij had ze gemist, hij wou weer bij ze zijn, al was het maar nog voor één korte keer, maar wat als dat ook niet meer mogelijk was? Zou hij al te laat zijn? Zijn hart kneep nog niet tot verplettering door de zorgen.

Een stem. Zijn naam. Hij hoorde het niet alleen in zijn oren maar het echode geheel door zijn lichaam. Zijn hart die net nog verpletterde nam weer adem en maakte zelfs een sprongetje. Bloodhound kop schoot direct naar waar de stem vandaan was gekomen. Hij zou haar stem van kilometers afstand herkennen. Op zijn scheve gelaat vormde een glimlach. Zijn houding versmolt als sneeuw voor de zon. De angsten van daarnet waren voor nu verjaagd. Ze was er nog. Hij hield opgelucht adem.

“Ik ben blij dat jij het bent die ik als eerste zie.” Mauwde hij toen. Zijn stem was in de moons nog erger verzwaard. Zijn kop stevige en zijn littekens nog steeds duidelijk zichtbaar. Zelfs een deel van tong begon nu uit zijn scheve kaak te drukken. Hij werd ouder. “Het is goed je te zien Beech, en nog steeds knap, zie ik.” Hij was zijn jongensachtige karakter niet verloren in de bergen hoor.Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Broken apart DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Broken apart   Broken apart Icon_minitimeza 4 maa 2023 - 14:31

Hij was er echt, hij was niet een verbeelding, zoveel was zeker. Maar waarom was hij hier nu? Nu dat ze een nest had gehad die sowieso niet van hem was. Dat was tenslotte niet iets dat ze zou kunnen verbergen als hij terug kwam naar Shadowclan. Als hij hier was om dat te doen tenminste. Voelde ze zich schuldig? Waarschijnlijk wel, zeker nu hij hier was, ondanks dat ze elkaar seizoenen niet gezien hadden. Er zat alleen ook een ander gevoel onder, een waarvan ze niet meer zeker was geweest dat deze er was en die voor een glimlach zorgde bij zijn woorden. Ja, ze waren beide verandert, maar diep van binnen waren ze nog hetzelfde, ongeacht wat ze zelf gedaan had. "Nog steeds knap? Ondanks hoe oud ik ondertussen ben geworden?" Het was geen serieuze vraag, dat was duidelijk te zien aan de glimlach die ze op haar gezicht hield. "Ik is ook goed om jou te zien." Sprak ze en ze wist dat ze het moest vragen, dat ze moest vragen of hij terug was voorgoed, voor ze wist hoe dit verder zou gaan. "Ik heb je gemist." De woorden waren anders dan dat ze bedoelt had. Ze had hem willen vragen of hij echt terug was, maar ergens was ze misschien ook wel bang voor het antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
Broken apart Tenor
Mark
522
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Broken apart   Broken apart Icon_minitimema 6 maa 2023 - 13:10


HEAVY IS THE MOON WITH BLOOD
CRIMSON IN A SKY FULL OF BLACKHoe hij net zijn blik niet van de bomen had kunnen houden kon hij het nu niet meer van haar halen. Hij wou elke seconde meepakken. Als hij knipperde vervloekte hij zichzelf. Stel als dit de laatste keer zou zijn dat hij haar zag, dan wou hij elke milliseconde voor zich kunnen halen. Het puntje van zijn geknakte staart trilde lichtjes. Hij voelde zich weer even zenuwachtig als toen hij Apprentice was geweest. Vooral toen hij de opmerking gegooid had hoe knap ze na als die tijd nog steeds was. "Nog steeds knap? Ondanks hoe oud ik ondertussen ben geworden?" Bloodhound lachte brommend. Hij knikte overtuigend. “You aged well like fine wine.” Mauwde hij terug. “Wat geen verassing is. Ik wist al dit al ging gebeuren toen we Apprentice’s waren.” Mauwde hij er achteraan. Beechresin was ook blij hem te zien en dat ze hem ook gemist had maakte hem warm van binnen. Hij was bang geweest terug te komen.. bang om thuis te komen zonder haar. Maar ze was er. “Ik heb jou ook gemist.” Mauwde hij toen, zachter dan daarnet. Hij meende het met heel zijn hart. Hij had elke dag aan haar gedacht toen hij zijn werk had moeten doen in de bergen. Bij de sterren die hij s’nachts zag in de hemel dacht hij aan haar. Bloodhound kwam overeind en hij keek haar aan. Zijn ogen spraken, mag ik naar je toe?Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Broken apart DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Broken apart   Broken apart Icon_minitimema 6 maa 2023 - 14:31

Ze kon niet ontkennen dat de aantrekking er nog steeds was en ergens luchtte dat ook op. Was ze bang geweest dat het verwaterd zou zijn met de tijd? Dat het allemaal niet meer hetzelfde zou zijn. Maar dat was wel zo, het was allemaal niet meer hetzelfde. Er was zoveel gebeurd. Toch wilde ze dit moment voor even nog vast kunnen houden. Al het slechte nieuws kwam later wel. "Jij bent er ook zeker knapper op geworden." Sprak ze dan ook. Ja, ze waren beide verandert, maar tegelijkertijd ook nog steeds hetzelfde. Zijn blik sprak boekdelen en ze voelde hoe ze warm werd van binnen. Ze knikte, hem toestemming gevende dat hij dichterbij mocht komen. Ze wilde dit moment hebben, later zou ze hem alles vertellen wat ze kon zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
Broken apart Tenor
Mark
522
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Broken apart   Broken apart Icon_minitimezo 2 jul 2023 - 19:24


HEAVY IS THE MOON WITH BLOOD
CRIMSON IN A SKY FULL OF BLACKEr had misschien een enige tijd tussen hen ingezeten, hij voelde dezelfde magnetische kracht nog aan hem trekken als toen. Hij glimlachte onbewust, zijn oren warm. Hij bleef overtuigd dat ze bij elkaar hoorde. Het was in de sterren geschreven. Hij had zijn plichten gedaan als Medicine cat en nu kon hij bij haar zijn. Niks zal hem nu nog tegenhouden om haar gelukkig te maken. Na al die tijd.. dat verdiende ze. Hij hoopte dat ze hem zou toelaten, weer in haar leven en in haar hart. De grote tom werd zelfs een beetje verlegen toen ze terug mauwde dat hij knapper was geworden. Hij gaf haar een scheve glimlach om de zenuwen weg te spelen. Daarna gooide hij nog net niet zijn brede lichaam op haar toen ze hem een goedkeurend knikje gaf. Bloodhound sloot zijn grote poten om haar heen en drukte haar dicht tegen zijn hart aan. Met zijn ogen dicht nam hij alles in zich op. Haar geur, haar zachte vacht krullend in de zijne, haar ademhaling, haar warmte. De oude verroeste motor in zijn borst begon weer te lopen. Een ronkend geluid ontsnapte diep vanuit zijn keel. Hij kon zich amper nog herinneren wanneer hij voor het laatst zo gespind had van geluk.Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Broken apart DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Broken apart   Broken apart Icon_minitimewo 5 jul 2023 - 20:14

Het moment dat het Bloodhound kostte om dichterbij te komen nadat ze hem toestemming had gegeven leek een eeuwigheid te duren. Maar tegelijkertijd ging het ook veel te snel. Ze had zich zo goed mogelijk proberen voor te bereiden, maar had niet beseft hoe erg ze hem eigenlijk had gemist. Hoe erg ze stiekem wel naar hem op zoek was geweest toen ze in de bergen was, maar daar helaas niet succesvol in was geweest. Ze duwde haar kop tegen de zijne toen hij contact maakte, sloot haar ogen voor en moment en nam zijn geur diep in zich op. De geur was verandert, rook meer naar de bergen, maar toch was de bekende geur er nog onder te vinden. Een vertrouwde geur. Ze begon vrijwel meteen te spinnen toen Bloodhound dat ook deed. Het was bijna als vanouds, als ze tenminste even alles kon vergeten wat er in de tussentijd gebeurd was. Ze wilde dan ook niet de eerste zijn die het contact verbrak, maar ze wist ook wel dat ze hier niet voor eeuwig konden blijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Broken apart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: