Light 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Light

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluejay
Member
Light Yo10
Sannemander
615
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior / Papa
Bluejay
BerichtOnderwerp: Light   Light Icon_minitimema 6 mei 2024 - 14:20

When I break pattern.
I break ground.
I rebuild when I break down.

Light D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzczZTBiMTk2LTdkZTQtNDMwMC1hOGU4LWM1MzIyMTYyYjkxN1wvZDlxZ2Mxay04M2I5MDA1ZS0yYThkLTRlZmItYjcwNC04NjNkOTcwZTllODEucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Wat een gift wat een vreugde. Nu dat zijn nieuwste doperwtjes het kamp uit mochten waren er voor hem minder verantwoordelijkheden waaraan hij zich houden moest- al het stomme ruste nu op de schouders van hun mentoren en vanaf nu kon hij de lol broek met ze uithangen. Een rol die hem, eerlijk gezegd, veel beter beviel.

De goedzak was hij nu, terwijl hij met zijn dochter Violetpaw er op uit getrokken was om samen op papa dochter tripje te gaan. Een wekelijks uitje die hij eigenlijk met al zijn kinderen inplande om zo uit te horen hoe het met ze ging, hun trainingen te bekijken en guidance te bieden waar nodig- allemaal dingen die hij met zijn vader nooit gehad had. Maar wel naar verlangd had.

Hij had zelf namelijk vrij weinig aan de verrader gehad in zijn jeugd en dit gemis deed hem sterk er in geloven dat zijn kinderen hier ook behoefte aan hadden- Bluestrom had dit zeker in ieder geval, hij merkte nog steeds dat ze af en toe wat jaloers uit d'r sloffen kon schieten wat betrof zijn aandacht en hoe hij deze verdelen moest nu. Maar de kater wist wel dat dit vanzelf wel overging, Bluestorm mocht hier ook wel even aan wennen na al die manen dat ze enkel met z'n tweetjes waren.

"En, hoe bevalt je trainen lieverd?" vroeg hij zijn andere dochter nu, een kleine grijns op zijn speelse koppie "Je houdt em wel op zijn teentjes toch?" grapte hij vervolgens terwijl een warme grinnik te volgende stilte tussen hen opvulde.

+Violetpaw  Timing is everything.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Light
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: