I dont think about it~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I dont think about it~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I dont think about it~ DPKsfdL
Ann -3-
288

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
Frostychill
BerichtOnderwerp: I dont think about it~   I dont think about it~ Icon_minitimeza 10 nov 2012 - 20:37


Sommigen van ons zijn speciaal. Anderen onder ons, zullen zoals iedereen hetzelfde zeggen. Zoals tegen natte poten nee zeggen, zeggen sommigen ja. De anderen zullen zoals ieder ander nee zeggen. Klauwen tikten op het steen. Nog prooi? Dat wist Frozen niet, alleen dat er hier vaak prooi langsliep. Haar klauwen schraapten over het steen, en het maakte een vreselijk piepend geluid. Ze glimlachte. Zij vond het eerlijk gezegd het heerlijkste geluid dat er was. Het gaf haar het gevoel alsof ze iemand anders over het vel schraapte. Een slang kroop het geïrriteerd het hol uit. Niet door het geluid, slangen zijn namelijk doof, maar door de trillingen die het steen doorgaf. Frozen zag haar kans, sprong op het dier en dat was dat. De ogen van de slang werden glazig, en zijn zielen verlieten het slappe lichaam. Ze greep het dier en legde het in een kuil. Ze schopte er wat aarde overheen, en het zompige spul bleef aan haar poten plakken. Het gevoel negerend liep ze door. Ineens vloog er een langwerpig ding op haar af. Nog een slang. Lenig en watervlug als ze was vloog ze weg en draaide zich om. Nu was het haar beurt om aan te vallen. Ze vloog naar voren en beet de slang dood. Haar tweede slachtoffer. Ze draaide haar oren, en hoorde pootstapjes. Ze herkende de geur die naar haar toedreef uit duizenden. 'Hallo, Shrewleap' zei ze gniffelend.


Shrewleap only


I dont think about it~ 2jcxyip
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrewstar
StarClan
I dont think about it~ DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank:
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: I dont think about it~   I dont think about it~ Icon_minitimeza 10 nov 2012 - 23:45

Het was laat. Veels te laat. Gehaast sloot de poes haar ogen en durfde niet omhoog te kijken. De zon stond al op z'n hoogste punt en pas op dat moment was Shrew wakker geworden. Hoe kon ze nou zo stom zijn? Ze wist dat alleen luie Warriors tot dit tijdstip sliepen. Veranderde ze? Werd ze echt lui? Even dacht ze aan Wolftail, die haar had gezegd het wat rustiger aan te doen. Hij was hier de schuldige. Hij had haar 'gedwongen' een paar dagen rust te nemen. En nu had ze dit. Haar gezicht kreeg een kwade frons en ze opende haar fel groene ogen. Wolftail dacht alleen maar aan zichzelf. Hij wilde er gewoon een vriend bij, iemand die hij kon lastig vallen wanneer hij maar wilde. En waarom was zij dat nou geworden. Stomme Mousebrain. Shrew stopte met haar gehaaste pas en dacht even na. Waar was ze nou mee bezig? Begon ze nou echt anderen de schuld te geven? Een schrale glimlach verscheen op haar gezicht. Nee. Het was niet de schuld van Wolf geweest. Ze had de vorige nacht gewoon te hard gewerkt. Dat was alles. Snel vervolgde ze haar pad weer. Verrassend genoeg leidde dit tot het gebied dat bezaaid was met bomen. De frisse geuren van de namiddag gleden haar neus binnen en vaag rook ze de geur van bloed. Gelukkig afkomstig van een prooi. Dus was hier een kat in de buurt? Nieuwsgierig volgde ze haar neus en al snel zag ze de bron. Frostypaw had twee slangen weten te doden, en had ze nu begraven onder een slordig hoopje zand. Shrew had niet als enige de lucht gecheckt, want Frostypaw begroette haar. "Gegroet Frostypaw," Sprak Shrew vriendelijk en gaf een knikje met haar kop. Deze Apprentice had duidelijk al ervaring met jagen, want een jongeling had dit niet zo makkelijk kunnen voltooien. "Je hebt een goede vangst gehad, zie ik." Een compliment verliet haar bek en ze keek de Apprentice goedkeurend aan.


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
I dont think about it~ 71EXQJW
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I dont think about it~ DPKsfdL
Ann -3-
288

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
Frostychill
BerichtOnderwerp: Re: I dont think about it~   I dont think about it~ Icon_minitimezo 11 nov 2012 - 7:51


Frostypaw keek op haar tweede dode slang neer, met slechts een staartje dat onder het hoopje zand uitstak. Ze duwde het staartje onder het zand en stampte het zand aan. Ze keek naar Shrewleap, die inmiddels de bosjes uit was gekomen. Verdoofd keek ze naar een groepje bomen. Één ding snapte ze niet in het leven: waarom haatten de andere Clans juist hen zo? Oké, de Clans hadden een eeuwig durende oorlog met elkaar, maar waarom zou de ShadowClan juist de slechtste van allemaal? Wat deden wij fout? Wij hebben meer territoria nodig, oké, maar dat zegt toch niets over ons? Wij zijn gewoon veel sterker. En als ze dat niet accepteren, dan gaan ze maar weg. Bij de twolegs wonen of zoiets. Bij de BloodClan. Waar ze toch niet worden geaccepteerd... Ach ja. Maar ja, ze zeggen ook dat de ShadowClan zuur stinkt! Dat vond ze maar vreemd. Er hing altijd een lekkere zoete geur in het kamp, vooral in de Nursery. En die fish-heads van de RiverClan dan? Die stinken een uur in de wind met die vreselijke vislucht van hun. En dan nog de WindClan. Ruikt naar een stelletje windende konijnen. Nu had ze een conclusie: als iedereen het zo erg vond dat de ShadowClan beter was dan... Nu pas had ze door dat Shrew tegen haar gesproken had. Gelukkig, ze had niks gemerkt. Ze keek naar Shrew. Ze knikte naar haar. Frosty snorde en knikte terug. "Je hebt een goede vangst gehad, zie ik." zei ze, en keek naar de slangen. Daarna keek ze weer naar haar en keek haar goedkeurend aan. Een klein stemmetje vanbinnen riep dat Shrew een belangrijke persoon zou worden. Waarom? Nu Faithmind zijn negen levens zou halen en leader werd, zou Shrew dan... Misschien... Ze wist het niet. Wat nu? Eerlijk zeggen? 'Ik had geluk toen ik een slang ving, en de ander deed het zelf, alleen ik was hem voor. Het zijn toch geen adders hè?' Ze keek bezorgd naar Shrew. Straks gaat er een eigen Clangenoot dood door haar! Nee, daar mocht ze niet aan denken. Nu stond ze heen en weer te schuifelen. 'Eh, Shrew? Kan ik je iets vertellen? Wat ik voel?' vroeg ze zachtjes, en het leek alsof StarClan de bomen stilhield om op het antwoord te wachten.


I dont think about it~ 2jcxyip
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrewstar
StarClan
I dont think about it~ DPKsfdL
Miss de V <3
5400
Actief

CAT'S PROFILE
Age: No need to count anymore.
Gender:
Rank:
Shrewstar
BerichtOnderwerp: Re: I dont think about it~   I dont think about it~ Icon_minitimedi 13 nov 2012 - 20:52

Er werd even niets gezegd en Shrew voelde een ongemakkelijk gevoel over zichten glijden. Deze Apprentice was al op jacht geweest, terwijl zij alleen nog maar een beetje lui had liggen slapen. Wat een schande. Shrew sloot haar ogen voor een moment en probeerde helder na te denken. Misschien kon ze Frostypaw wel even met zich meenemen. Een patrouille zou wel handig zijn. 'Ik had geluk toen ik een slang ving, en de ander deed het zelf, alleen ik was hem voor. Het zijn toch geen adders hè?' Shrew richtte haar blik snel op de twee slangen, maar zag gelukkig geen uitstekende giftanden. "Nee, doe maar rustig aan." Zei ze vriendelijk, maar iets zat de Apprentice blijkbaar dwars. Of was het gewoon extra bezorgdheid om de Clan? Meteen voelde Shrew een steek van sympathie door zich heen gaan. Frostypaw's poten gingen heen en weer, kwam het omdat ze nerveus was? 'Eh, Shrew? Kan ik je iets vertellen? Wat ik voel?' Haar stem klonk zacht, maar was duidelijk te horen over de stilte die plotseling heerste. Geen enkel briesje verstoorde het ritme van de bomen en alle prooien leken zich schuil te houden. Shrew nam een hap lucht. "Wat zit je dwars? Je kan me alles vertellen als je wilt." Sprak Shrew teder en ging zitten, ze hield haar groene ogen strak gericht op de licht getinte Apprentice.


Tumblr - Meet Shrew - Dropping
I dont think about it~ 71EXQJW
Me > You:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I dont think about it~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: