Guess I'm a quitter 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Guess I'm a quitter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Roughwolf
Member
Guess I'm a quitter EtYtPsL
Renske
200
Actief
Please run the hill down screaming

-- By order of me

CAT'S PROFILE
Age: 14 ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughwolf
BerichtOnderwerp: Guess I'm a quitter   Guess I'm a quitter Icon_minitimema 3 aug 2020 - 22:22

Roughpaw was geklommen in de burnt sycamore. In de boom die jaren geleden, misschien wel generaties geleden door de bliksem was getroffen. Niet veel meer dan dode takken waren over, maar ze waren nog stevig genoeg voor een kleine kat als Roughpaw om op te klimmen. Roughpaw wilde gewoon eventjes iets anders voelen dan alsof ze elk moment bekeken werd. Ze klom hoger en hoger, waarna ze uiteindelijk op een wat tak balanceerde die niet al te stevig leek. Het deerde haar echter niet, ook niet toen het begon te kraken. Ze hapte wel eventjes naar adem, maar op één of andere manier vond ze dit een stuk minder eng. Ze sloeg haar klauwen wat klunzig in de tak boven haar, die ook weer luid en zeurend kraakte. Maar ze wist erop te klimmen en de tak onder haar splinterde toen ze zich erop had afgezet. Misschien ruïneerde ze nu wel haar pad naar beneden, maar prima. Het boeide haar ook niet meer. Ze wou gewoon dat het zo nu en dan even zou stoppen, de chaos in haar kop. Gewoon... stoppen.

+ Rudepaw eerst


Guess I'm a quitter Dbl6hi8-a10f09a7-53a0-4afc-9921-33177fc8267f.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzY1MmI3Nzc0LTI1ZWYtNGRiMS1iMTIxLTM5MGIzMTI3NTQzNVwvZGJsNmhpOC1hMTBmMDlhNy01M2EwLTRhZmMtOTkyMS0zMzE3N2ZjODI2N2YucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
πιξελ
Terug naar boven Ga naar beneden
Rudepaw
Member
Guess I'm a quitter Ezgif.com-crop29ad6108cab81ab79
Nelson
1130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Re: Guess I'm a quitter   Guess I'm a quitter Icon_minitimezo 9 aug 2020 - 20:19


Stilaan begon de kater niet meer op de pijn in zijn borst te letten. Het was slechts een doffe aaneenhoudende pijn. En daarom waren verdere toeren in het Shadowclan territorium minder een probleem dan eerst. Rudepaw was op weg naar de grens. Met alerte ogen bewoog hij zich over de aarde. Toen hij de geur van dood hout rook wist hij dat hij al een eind was. Het gekraak van takken deed hem echter nieuwsgierig zijn pas versnellen. Hij had vele verhalen gehoord over de Burnt sycamore van de Elders. Over trotse Warriors die hier hun eerste klimtraining hadden als Apprentice. En donkere verhalen. Hoewel de sycamore kleiner was ten opzichte van de Fourtrees, was hij nog steeds gigantisch. Zijn lange takken reikten tot aan de lucht. Rudepaw's ogen verwijden zich tot grote kralen toen hij almaar dichter bij de sycamore naderde. Hij kon niet zeggen waar de boom eindigde en staarde er bedwelmd naar. Zijn blik gleed omhoog via de stam tot hij de bron van het gekraak zag. Niet de wind trok aan de takken maar een grijze poes. Roughpaw. Rudepaw trok met zijn oren. Zat ze in de problemen? "He daar." Riep hij luid.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Guess I'm a quitter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: