➤ Shadowclan Events Timeline 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ➤ Shadowclan Events Timeline

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
➤ Shadowclan Events Timeline DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: ➤ Shadowclan Events Timeline   ➤ Shadowclan Events Timeline Icon_minitimedi 15 dec 2020 - 20:48

Events timeline
Beste Gast,

Hier kun je een timeline vinden van wat er allemaal gebeurd is in shadowclan qua events in het verleden. Ik heb er bewust voor gekozen om dit pas vanaf de journey te doen voor nu, want alles daarvoor kan ik niet echt makkelijk terugvinden en zou daardoor op geheugen moeten gebeuren. Maar wie weet doe ik dat ooit nog. Ik zal proberen dit verder ook gewoon bij te houden met elk nieuw event dat gebeurd. Als ik iets heb gemist laat het me dan ook vooral weten via discord of pm^^. In deze post zal je een tijdlijn vinden met een korte samenvatting van elk event. In posts er verder onder zal ik er uitgebreider op in gaan en ook de topics plaatsen die ermee te maken hebben (Dit zal alleen langzaam maar zeker aangevuld worden wanneer ik tijd heb en er niet allemaal in een keer staan).
Clans vs Bloodclan
De clans komen terug uit de bergen en treffen Bloodclan daar aan. Er ontstaat een gevecht waarbij Claw wordt gedood door Firedance, waarna Bloodclan zich terugtrekt van fourtrees. De clans scheiden weer van elkaar en gaan ieders terug naar hun eigen gebied.
The reaper
Warlord en Snowynight worden vermoord door bloodclanners. Warlord door Lethal en Snowynight door Cobra. Acorndust vindt beide lichamen en brengt ze terug naar het kamp, waardoor hij de bijnaam 'the reaper' krijgt. Sunvoice beschuldigd Acorndust hierbij ook ervan dat hij Snowynight vermoord heeft, omdat het wel heel toevallig is dat hij steeds de lichamen vindt.
Aanscherpen patrols
Door de moorden worden de patrouilles aangescherpt en worden de grenzen beter in de gaten gehouden voor Bloodclanners.
Tallshadow -> Tallstar
Tallshadow haalt zijn negen levens en wordt tot Tallstar benoemd.
Tallstar confronteert Sinclaw
Tallstar confronteert Sinclaw met de dood van Innerstar. Dit nadat hij van Innerstar zelf gehoord heeft wat er werkelijk gebeurd is.
Skullpaw bestraft
Skullpaw ontmoet een Bloodclanner en wordt ontdekt door een patrouille. Hierbij valt Skullpaw Acorndust aan, waardoor Skullpaw een straf krijgt.
Verbanning Skullpaw
Skullpaw wordt verbannen voor de omgang met een bloodclanner en het negeren van straffen die hem opgelegd waren voor een eerdere ontmoeting met een bloodclanner en het aanvallen van de deputy.
Skullpaw's dood
Skullpaw is om het leven gekomen door een monster.
Leaders den
Acorndust stelt aan Tallstar voor om de leaders den zijn slaapplek te maken. Dit omdat Tallstar eigenlijk altijd in de medicine cat den slaapt en het handig is om toch iemand aanwezig te hebben in de leaders den.
Vakantie
Tallstar en Acorndust zijn op vakantie naar het meer in Skyclan gebied. Ondertussen ontstaat er een revolutie in Shadowclan.
Oeps
➤ Shadowclan Events Timeline JW5FP5

Revolutie
Tallstar en Acorndust komen terug van hun vakantie midden in een revolutie.
Windclanner vermoord
Acefray vermoord een windclanner om Bloodkit te beschermen. Hierdoor komt Oceanstar verhaal halen bij Shadowclan.
Ontvoering Sunvoice
Sunvoice wordt ontvoert door een bloodclanner, dit wordt gezien door Finchpaw. Een patrouille gaat op zoek naar haar, maar zonder al te veel succes. Sunvoice blijft uiteindelijk in Bloodclan onder de naam Peril.
Boodschap Sunlight
Sunlight komt met een boodschap voor Tallstar naar Shadowclan. Ze vertelt dat Windclan wordt aangevallen door een vos, honden en een aantal tweebenen. Het besluit wordt genomen dat Tallstar samen met Acefray en Bloodpaw er naartoe gaat.
'Gestolen' kitten
Tallstar komt terug van Windclan met een kitten, Pepperkit. Tallstar claimt hierbij dat Pepperkit zijn kitten is en dat ze vanaf nu een Shadowclanner is. Hierbij wordt ook bekend dat Riverclan zo goed als de oorlog aan Windclan verklaard heeft. Welke kant Shadowclan kiest moet nog bepaald worden.
Bloodpaw med. cat apprentice
Bloodpaw wordt benoemd tot medicine cat apprentice.
Senior warrior overleg
Er wordt gesproken over de situatie met Windclan en Riverclan in een senior warrior overleg. Ook komt Bloodclan ter sprake.
Verbanning Seagull
Tijdents een sharing tongues valt Seagull Pepperkit aan, omdat hij het niet eens is met hoe Tallstar met alles weg lijkt te komen. Anderen worden hier juist voor gestraft namelijk. Seagull wordt verbannen voor het aanvallen van een kitten.
Moord Lionstep
Sinclaw vermoord Lionstep. Russetfur en Acorndust vinden sporen van bloed en geuren van de beide katten, maar wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk.
Lionstep gevonden
Lionstep's lichaam wordt gevonden door Bloodpaw en Smokebreath en wordt terug naar het kamp gebracht. Dit alles nadat Lionstep Bloodpaw bezocht had in een droom.
Aanval Shade
Bloodpaw wordt aangevallen door Shade en gered door Oceanstar. Dit start de hele oorlog tussen Riverclan en Windclan.
'Windstil'
Coyotepaw komt naar het shadowclankamp om het teken door te geven van Butterstar aan Tallstar. Hierna gaan Tallstar, Acorndust en Settledpaw naar het gevecht tussen Riverclan en Windclan.
Riverclan x Windclan
Tallstar stopt het gevecht tussen Windclan en Riverclan door Stallionheart een leugen te vertellen. Het gaat over dat Oceanstar wil dat Windclan zich terugtrekt.
Puffincliff
Puffincliff bevalt van een kitten op Winclan gebied en overlijdt tijdens de geboorte. Zij en de kitten worden gevonden door Windclan. Waarna Stallionstar Acorndust informeert over wat er gebeurd is. Ze maken een afspraak dat de kitten voor nu het beste af is in Windclan, maar zodra het sterk genoeg is zal deze terug naar Shadowclan genomen worden. Acorndust haalt ook het lichaam van Puffincliff op in Windclan gebied en neemt haar mee terug naar het kamp.
Acorndust elder
Tallstar verklaart Acorndust voor onbekende reden tot elder tijdens een ceremonie, waarop de kater Tallstar een tik verkoopt en Acefray hem in zijn kont bijt.
Tallstar vertrekt
Tallstar neemt afscheid van een aantal katten en verlaat de clan, waarna hij naar Bloodclan gaat. Acorndust vraagt de clan om voorlopig niks te laten merken aan de andere clans en neemt voor nu tijdelijk de leiding over van Shadowclan. Ook is bekend dat Sinclaw naar Bloodclan is.
Senior warrior meeting
Er wordt in een senior warrior meeting om advies voor de huidige situatie gevraagd door Acorndust.
Routnose
Routnose krijgt in een droom van Tinderlight te horen dat Tallstar niet de echte vader van Pepperpaw is en gaat daardoor naar Shadowclangebied waar ze Acorndust tegenkomt. De twee praten over het feit dat Tallstar er vandoor is gegaan en dat hij dus waarschijnlijk niet de echte vader van Pepperpaw is. Ze besluiten om het Pepperpaw op een goed moment te vertellen.
Drills
Er worden drills georganiseerd om de clan voor te bereiden op een mogelijke aanval van Bloodclan, vooral nu dat Sinclaw daar naartoe is.
Gathering
Er volgt al snel een gathering waar Acorndust toegeeft dat Tallstar er vandoor is gegaan en dat hij op het moment de leiding heeft over Shadowclan. Butterstar vertelt de andere clans over een prophecy die ze gehad heeft. Verder wordt er ook nog Sinclaw geroken bij de gathering, maar wordt ze niet gevonden.
Beechresin ontvoert
Beechresin wordt tijdens de gathering meegenomen door Bloodclan, nadat ze Indigo niet kunnen vinden. Ze gaan er vanuit dat zij wel de antwoorden heeft over waar de kitten zich bevindt.
Slatefur aangevallen
Slatefur wordt aangevallen door Sinclaw en ontsnapt maar ter nauwernood met haar leven.
Bloodpaw naar highstones
Bloodpaw gaat naar highstones om antwoorden te vinden van Starclan, maar krijgt daar geen duidelijke antwoorden die van nut kunnen zijn voor de huidige situatie.
Prophecy
Acorndust vertelt de clan na de gathering over de prophecy en het feit dat volgens de Thunderclan deputy Sinclaw de commander van Bloodclan geworden is. Ook vraagt hij of er een patrouïlle op zoek kan gaan naar Beechresin.
Trainingen aanscherpen
Door wat er allemaal is gebeurd tijdens de gathering mogen apprentices niet meer alleen het kamp uit gezien de mogelijke dreiging van Bloodclan. Verder worden mentoren geadviseerd om vroeg te beginnen met de vechttraining voor apprentices, zodat deze zich kunnen verdedigen wanneer nodig.
Rat raid
Vanwege de schaarse prooi in Leafbare bij Shadowclan wordt er besloten om op ratten te gaan jagen in de carrionplace.
Beechresin is terug
Beechresin is met de hulp van Tallstar ontsnapt uit het Bloodclankamp. Ze laat de clan hierbij dan ook weten dat de kater daar gevangen zit. Acorndust besluit om over drie dagen naar het Bloodclankamp te gaan om Tallstar te bevrijden.
BC vs SC
Shadowclan gaat met de sterkste katten naar het Bloodclankamp toe om daar alleen Sinclaw met een paar katten aan te treffen. Ze beseffen dat dit een val was en dat ze zo snel mogelijk terug zouden moeten naar het kamp. Helaas verraden een aantal Shadowclanners de clan hier door de kant van Sinclaw te kiezen en Acorndust verband ze. Ook wordt Southernwolf nog vermoord door Orchis voor ze terug kunnen naar het kamp. Ze nemen uiteindelijk Sinclaw mee en gaan terug naar het shadowclan kamp.
Elite overname
In de tijd dat de gevechtspatrol naar het bloodclan kamp is wordt de rest van de clan overgenomen door Cobra en de rest van Bloodclan. De paar warriors en Bloodpaw die achtergebleven waren doen hun best om tijd te rekken tot Acorndust terug is met de rest van Shadowclan. Ondertussen wordt ook bekend dat Tallstar bij Bloodclan is en dat hij dus de clan verraden heeft. Acorndust komt terug en een gevecht breekt uit, alleen verliest Shadowclan deze en wordt Acorndust meegenomen door Settleddust en Demonslayer naar Riverclan.
In Riverclan
Acorndust, Settleddust en Demonslayer worden opgenomen in Riverclan waar Acorndust behandelt wordt voor zijn wonden.
Plan
Acorndust beraamt een plan om Shadowclan te bevrijden van Bloodclan en vraagt hierbij om de hulp van Riverclan, Windclan en Thunderclan.
BC & SC vs clans
Acorndust leidt in eerste instantie de aanval op Bloodclan, alleen op een bepaald moment herinnert hij zich dat Tallstar waarschijnlijk gaat proberen te ontsnappen en besluit achter hem aan te gaan en de leiding aan Pantherstar over te laten. Het gevecht begint, maar het wordt door Shadowclan gezien als een aanval door Riverclan. Ook worden ze bedreigt door Bloodclan, waardoor ze geen andere keuze hebben dan om te vechten. Hierdoor besluiten de clans zich uiteindelijk terug te trekken, waardoor Shadowclan nog steeds niet bevrijd is van Bloodclan.
Tallstar & Acorndust
Ondertussen is Acorndust achter Tallstar aan gegaan en eindigen ze in de buurt van highstones. Ze praten wat met elkaar, waar Acorndust vraagt naar de reden van alles. Wanneer er een hond komt om hun aan te vallen beschermt Acorndust Tallstar door de hond weg te lokken wat hem uiteindelijk zijn leven kost.
Acornstar resurrected
Ondanks dat Acorndust dood is, laat Tallstar het hier niet bij zitten en sleept hem mee naar de moonstone. Hier geeft Tallstar zeven van zijn acht levens op om aan Acorndust te geven en hem daarmee de nieuwe leider van Shadowclan te maken, wel met maar acht levens in plaats van negen.
Verbanning Tallshadow
Eenmaal weer terug van starclan verband Acornstar Tallshadow van Shadowclan.
De deal
Na de leadership ceremony maken Acornstar en Tallshadow een deal. Acornstar zorgt ervoor dat Tallshadow nog een keer Slatefur kan zien en afscheid van haar kan nemen en Tallshadow zal voor Acornstar uitzoeken of hij inderdaad kleinkittens in de bergen heeft.
Settleddust deputy
Acornstar gaat terug naar Shadowclan territorium om te kijken wat de situatie is. Daar ontmoet hij met Settleddust en stelt hem aan als deputy omdat de kater de enige is die hij ziet voor maanhoog. Hij belooft verder om over een paar dagen terug te komen waar hij Cobra zal uitdagen.
Cobra vs Acornstar
Acornstar daagt Cobra uit voor een één op één gevecht om te bepalen of Shadowclan vrij zal zijn. Tijdens het gevecht verliest hij een leven, maar weet uiteindelijk Cobra te vermoorden. Bloodclan wordt hierdoor weggestuurd en Shadowclan is weer vrij van Bloodclan.
Pepperpaw & Newtpaw med cat apps
Pepperpaw en Newtpaw krijgen in de tussentijd te horen dat ze medicine cat apprentices gaan worden, omdat Bloodpaw, nu Bloodhound, geen medicine cat meer zal kunnen zijn.
Clanmeetings
Acornstar roept een paar clanmeetings bij elkaar, waar hij een paar dingen even goed duidelijk maakt. Hij zorgt ervoor dat de clan op de hoogte is van de regels die verandert zijn en dat apprentices extra in de gaten gehouden zullen worden omdat ze toch de toekomst van de clan zijn. Verder wordt er een meeting afgeroepen waarin hij de clan vraagt of er nog meer verraders zijn, hierbij verband hij bijna zijn eigen dochter, Moonpaw, omdat hij het gevoel heeft geen andere keuze te hebben.
Settleddust zijn kittens
Settleddust en Inkspots komen terug naar het kamp met twee kittens. Airwisp claimt ze als haar eigen, waarbij ze vertelt dat ze ze in de steek heeft gelaten. Acornstar straft haar ervoor, ondanks dat Settleddust hem om probeert te praten en Airwisp zal vanaf dat moment moeten verblijven in de leaders den.
Acornstar's deel van de deal
Acornstar houdt zich aan zijn woord en doet zijn best om Slatefur te overtuigen om Tallstar te ontmoeten. Hier stemt ze uiteindelijk mee in en de meeting vindt plaats.
Acornstar & Crystalshell
Acornstar ontmoet met Crystalshell waarbij ze een onenigheid krijgen om Tallshadow, wat uiteindelijk eindigt in een ruzie waarbij Acornstar zegt dat hij Crystalshell nooit als leidster van Riverclan zou accepteren. Niet al te lang daarna wordt Crystalshell leidster en weet Acornstar dat wanneer het moment juist is hij waarschijnlijk kracht achter zijn woorden gaat moeten zetten.
Acornstar verliest leven
Acornstar verliest zijn tweede leven door Tallfright en een monster. Hij wordt gevonden door Twistedpaw en Ferretpaw en teruggebracht naar het kamp.
Cormorantwing vermoord
Cormorantwing wordt vermoord door de carnation killer. Acornstar vindt hem samen met wat mogelijke aanwijzingen en brengt hem terug naar het kamp voor een fatsoenlijk afscheid.
Hoarsepaw TNR
Hoarsepaw verdwijnt voor een aantal dagen en wanneer hij terugkomt na een die dagen vertelt hij over wat tweebenen bij hem hebben gedaan.
Darkmoon's dood
Newtpaw maakt een fout in het gebruik van kruiden, waardoor Darkmoon komt te overlijden. Acornstar probeert dit zoveel mogelijk verborgen te houden voor de clan, gezien hij geen paniek wilt zaaien over het gebrek aan goede medicine cats. Hij weet echter wel dat er wat moet veranderen wil dit niet nog een keer gebeuren.
High rank overleg
Acornstar roept alle high ranks bij elkaar om te overleggen wat te doen met de huidige medicine cat situatie. Het besef is er uiteindelijk dat ze misschien hulp gaan moeten vragen bij de andere clans.
Roadtrip
Er vindt een tocht voor de apprentices naar de highstones plaats.
Gathering
De eerste gathering nadat Bloodclan vertrokken is uit het shadowclankamp. Acornstar vertelt erbij wat er allemaal gebeurd is en dat hij zijn levens ontvangen heeft. Routnose en Waterpaw gaan uiteindelijk mee om de medicine cat situatie op te lossen.
Fireflies
De clan komt samen om naar de vuurvliegjes te kijken.
Coldheart verbannen
Coldheart wordt verbannen, omdat hij al meer als een maan van de clan verdwenen is en daardoor wordt gezien als een verrader.
Acornstar verliest leven
Met alle dark forest bezoeken ontvangt Acornstar er ook eentje, alleen kost hem dit een leven door de verwondingen die hij oploopt.
Yellowcough
Acornstar voelde zich al een tijdje niet helemaal lekker en na ingestort te zijn bij een ceremonie zal bekend worden dat hij Yellowcough heeft. Helaas betekent dit ook dat er een kans is dat andere clangenoten besmet zijn geraakt. Hierom organiseert Routnose dan ook een check-up om alle katten te controleren op symptomen.


If you are strong, you'll find responsibility
➤ Shadowclan Events Timeline 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 


Laatst aangepast door Acornstar op za 3 apr 2021 - 20:47; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
➤ Shadowclan Events Timeline DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Events Timeline   ➤ Shadowclan Events Timeline Icon_minitimema 11 jan 2021 - 16:34
Clans vs Bloodclan


De clans komen terug uit de bergen en treffen Bloodclan daar aan. Er ontstaat een gevecht waarbij Claw wordt gedood door Firedance, waarna Bloodclan zich terugtrekt van fourtrees. De clans scheiden weer van elkaar en gaan ieders terug naar hun eigen gebied.

Topic: https://www.warriorcatsnl.com/t34868-return-of-the-warrior
Event: De clans komen terug uit de bergen om Bloodclan bij fourtrees aan te treffen. Een gevecht breekt uit tussen de clans en Bloodclan.

Updates:
 


If you are strong, you'll find responsibility
➤ Shadowclan Events Timeline 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
➤ Shadowclan Events Timeline DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan Events Timeline   ➤ Shadowclan Events Timeline Icon_minitimema 11 jan 2021 - 19:55
The reaper


Warlord en Snowynight worden vermoord door bloodclanners. Warlord door Lethal en Snowynight door Cobra. Acorndust vindt beide lichamen en brengt ze terug naar het kamp, waardoor hij de bijnaam 'the reaper' krijgt. Sunvoice beschuldigd Acorndust hierbij ook ervan dat hij Snowynight vermoord heeft, omdat het wel heel toevallig is dat hij steeds de lichamen vindt.

Topic: https://www.warriorcatsnl.com/t35278-if-karma-doesnt-hit-you-i-will-closed-topic
Event: Warlord wordt vermoord door Lethal. Acorndust vind hem en brengt hem terug naar het kamp.

Topic: https://www.warriorcatsnl.com/t35284-they-killed-one-of-us
Event: Acorndust brengt het lichaam van Warlord terug naar het kamp.

Topic: https://www.warriorcatsnl.com/t35484-the-world-is-burning
Event: Snowynight wordt vermoord door Cobra en Acorndust vindt haar en brengt haar terug naar het kamp.

Topic: https://www.warriorcatsnl.com/t35489-red-snow
Event: Acorndust brengt het lichaam van Snowynight terug naar het kamp.

Updates:
 


If you are strong, you'll find responsibility
➤ Shadowclan Events Timeline 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
➤ Shadowclan Events Timeline
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: ShadowClan-
Ga naar: