[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 7 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Shadowrush
Elder
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 7 DPKsfdL
Cynthia
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 143 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Shadowrush
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 7 Icon_minitimevr 19 maa 2021 - 18:32

De gathering zat vol met spanning en ergens vroeg hij zich af waarom hij ervoor had gekozen om hier naartoe te gaan. Dat gevoel bekroop hem alleen maar meer nadat Acornstar had besloten te vertrekken, maar Starclan er duidelijk een ander idee over leek te hebben en er een boom in brand vloog. Dit was toch wel het ergste wat er zo ongeveer tijdens een gathering gebeurd was als hij eerlijk was. Dat een van de vier eiken gewoon in vlammen op ging. Maar daar bleef het niet bij, het werd gevolgd door schoten. Een geluid dat hij wel vaker in windclan hoorde, maar een die ervoor zorgde dat hij zich zo snel als hij kon toch wel richting Windclan begon te begeven. Hij was misschien niet de snelste meer, maar hij wist wel dat hij hier weg moest wezen. Waarom had hij ook alweer besloten om naar deze gathering te gaan? Hij had eerlijk waar geen idee meer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Junipernose
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 7 DPKsfdL
Cynthia
121
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Junipernose
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 7 Icon_minitimezo 21 maa 2021 - 16:40

Dit was zeker niet hoe ze had verwacht dat de gathering zou gaan. Het ene moment zat ze nog gezellig te praten met de twee warriors. Het volgende moment waren de leaders ruzie aan het maken en werd er een oorlog verklaart. Maar dat was nog niet eens alles, want toen vloog een van de bomen in brand en klonken er knallen. Haar haren stonden overeind en ze knikte nog snel naar de warrior die haar vertelde om weg te gaan. Haar poten wilden in eerste instantie nog niet bewegen, maar na enkele seconden gingen ze dan toch in beweging. Ze zette het op een rennen richting Thunderclangebied, hopende dat ze niet geraakt zou worden door wat daar ook aan het rondvliegen was. Want ze kon eentje vlak langs haar kop horen gaan en ze legde haar oren in haar nek, terwijl ze haar tempo nog wat versnelde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilypool
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 7 DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Lilypool
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 7 Icon_minitimedi 23 maa 2021 - 16:41

Ze wist nog steeds niet goed hoe ze zich moest voelen over wat Crystalstar gedaan had, vooral toen Acornstar haar er openlijk van beschuldigde. Maar ze wist dat ze geen keuze hierin zou hebben. Dat ze wel achter haar clanleader zou moeten staan. Vooral wanneer een andere clanleader de oorlog leek te verklaren. Maar voor ze echt de tijd had om dat te verwerken, vloog een van de bomen in brand en volgden er een soort knallen. Ze sprong vrijwel direct op haar poten en keek wat verwildert om haar heen, wat gebeurde er? Toch het moment dat er een kogel langs haar kop heen leek te schieten, begonnen haar poten te bewegen. Terug naar haar eigen territorium, in de hoop dat ze daar niet zouden zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 7 DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 7 Icon_minitimewo 24 maa 2021 - 20:34

Settleddust vroeg hem hoe Starclan was en zijn blik verstarde iets. "We zullen het er later over hebben." De prophecy die hij gehoord had, was tenslotte iets dat hij hier moeilijk op de gathering vertellen kon op het moment. Niet met wat het waarschijnlijk te betekenen had. Hij liet zijn blik nog een keer naar de brandende boom gaan. "We moeten hier weg." Hij liet zijn blik rondgaan, kijkende of zijn katten allemaal weg waren, want hij zou niet weggaan voor het zover was. Zijn deputy ging ondertussen naar zijn kleindochter toe, waar hij dankbaar voor was en zelf begon hij over de open plek te gaan richting Shadowclan gebied. Ondertussen scande hij de omgeving af of er ergens een shadowclanner lag. Hij zou niemand achterlaten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 7 Ngzy20
Floriske
2345
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 52 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior (Tunneler)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 7 Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 18:38

Moest ze blij zijn omdat hij zich voor anderen inzette, of toch vooral gefrustreerd omdat haar broertje weigerde van zijn plek te komen terwijl ze ieder moment door zo'n vliegende klauw geraakt konden worden? "Blijf dan tenminste in beweging", grauwde ze. Ze waren een veel te makkelijk doelwit op deze manier. Haar donkere vacht maakte haar haast onzichtbaar in de nacht, maar zijn vacht stak al een stuk scherper tegen het gras af. Haar blik schoot rond. Als ze heel ThunderClan hier weg moest slepen om haar broertje mee te krijgen dan zij het zo. Een ThunderClanwarrior werd al geholpen door hun medicine cat, en een apprentice stoof voorbij. Crowcall zag zo gauw niemand op de grond liggen of verstijfd van schrik stilstaan, dus met een beetje geluk konden ze hier snel weg.

Tag: Stagtine
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 7 van 7Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: