[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende
Rousebell
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Fabfac
Anouk
1167
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

438 IC

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 19:36

Al de hele gathering zat ze op de achtergrond. Vanaf het begin had een onbeschrijfelijk gevoel haar bekropen. Hoe je er ook tegenaan keek, het was naar. De leiders begonnen aan hun praatje maar al snel sloeg dat om. Riverclan sprak alsof ze de belangrijkste clan uit het woud waren. Shadowclan reageerde daarop met beschuldigingen over het onfatsoenlijk behandelen van een verdwaalde, nog jonge, kat. Thunderclan, haar clan, reageerde daarop met het feit dat ze hun gebied weer terug wilde. Riverclan gaf toe wat ze met de kat hadden gedaan, het gaf haar geen mooi beeld van de nieuwe Leader. Daarnaast kwamen de beschuldigingen over Tallstar er uit, die had ze al zien aankomen. Echter niet onder deze redenatie. Daarbij kwam ook nog dat ze weigerde tegen de tijdelijke Thunderclan leiding te praten. Windclan probeerde er nog sussend tussen te komen maar dat bleek tevergeefs te zijn. Thunderclan kwam had terug met de beschuldiging van de moord op een van hun apprentices. Moge zij in vrede rusten.

De wolken bedekte langzaam de maan. Het witte licht dat de heilige plek bescheen werd minder. Het werd donkerder. Starclan was het hier niet mee eens.

Riverclan leek zich wat rustiger te gedragen hierdoor. Een voorstel om het probleem met Thunderclan op een andere tijd te bespreken. De plek waar het allemaal om ging. Daar zou dan ook verder gesproken worden over de dood van de apprentice. Een voorstel tot vrede tussen haar clan en Windclan -ook al mochten de leiders elkaar niet- werd gedaan. Het klonk echter niet helemaal oprecht in haar oren. Windclan sloeg dat voorstel dan ook recht af, er op wijzend dat Starclan het niet eens zou zijn met de acties van Riverclan. Dat zou de reden zijn geweest voor het bedekken van de maan, niet het geruzie tussen de clans. Shadowclan zag geen ander pad dan oorlog en wilde terugkeren naar het kamp.

Een flits verblindde haar, vervolgd door een knal wiens luidheid ongeëvenaard was. Zodra ze haar ogen weer kon openen vulde de vlammen haar zicht. Een van de fourtrees stond in brand.

Opeens werd ze meegenomen. Vlammen woekerde aan alle kanten om haar heen. Het hele bos was veranderd in een vuurzee. Verward door de plotselinge verwarring van haar omgeving keek ze bewilderd om zich heen. "We warned you for blood. We warned you for pain. Now watch what you've done. Standing in these fiery rain." Starclan. Alles werd vervolgens zwart, haar ogen vingen niets meer op. Tot langzaam maar zeker een kat verscheen. Naarmate de kat duidelijker werd, bleek ze het zelf te zijn. Haar vacht druipend van het bloed. Ze viel. Vanuit het niets leek ze vanuit Starclan terug naar het bos te storten. Tot ze er ineens weer stond. Dit was niet goed, zo'n droom had ze nog nooit gehad. Starclan was woedend. Waarschijnlijk waren Routnose en zij de enige die alles zo helder mee hadden gekregen. De rest van de Medicine Cats waren nog jong en onervaren.

Knallen, een ander soort deze keer. Luid maar minder extreem dan de eerste. Deze knallen waren bekender bij de clans. Dit waren twolegs. En ze waren op jacht.

Haar hart bonsde in haar keel terwijl de chaos zich om haar verspreidde. De clans waren op oorlogspad, een van de fourtrees brandde, Starclan was woedend en er waren twolegs op jacht. Dit was een groter probleem dan dat ze ooit eerder had gezien. Ze liet een ademteug los waarvan ze niet wist dat ze hem vast hield. "Thunderclan, vlucht! We laten niemand achter!" schreeuwde ze zo hard dat haar longen er pijn van deden. Alle andere problemen konden wachten. Voor nu moesten ze er voor zorgen dat ze hier zo snel mogelijk weg kwamen. Deze heilige plek was in een kwestie van minuten veranderd in het huis van de dood. Ze moesten voorkomen dat de clans katten zouden verliezen. Om dat te kunnen doen moesten ze hier eerst weg. En snel. De rest zou later wel komen. Voor nu was er maar een oplossing: vluchten. Zelf verschuilde ze zich achter een van de bossen aan de rand, op die manier zou ze buiten het zicht van de twolegs blijven terwijl ze in de gaten kon houden of alle katten veilig weg konden komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 21:00


De tonen van de leaders stonden hem niet aan. En dat was ook duidelijk te zien bij de kater naast hem. "Als ik zie hoe Crystalstar zich opstelt tegenover de andere clans..." Hij draaide even iets een oor terwijl hij naar de kater keek. Ja.. Het was duidelijk dat ze een kracht was waar veel clans niet op hadden gerekend. Een sterke poes. "Katten martelen, voor wat? Een paar loze antwoorden die ze gewoon hier had kunnen vragen. Haar methodes zijn niet goed." Falcon voelde een gevoel van misselijkheid omhoog komen, oh bah. Bah, bah. Hij zou het niet eens kunnen aanzien dat er dat met een andere kat werd gedaan. "Er zitten nog geen wolken voor de maan, het lijkt er op dat StarClan dit tot nu toe nog goed keurt" Falcon liet zijn blik naar boven gaan, naar de maan. Hoelang, klonk de vraag binnen hem. Als de clanleaders elkaar zo behandelden op een gathering..? Stagtine duwde zich er ook tussen met woorden en Falcon voelde zich gewoon ongemakkelijk op een gathering als deze. Toen hij zijn blik weer naar boven liet gaan ging een rilling door zijn vacht heen. "Wolken..." sprak hij zachtjes, meer tegen zichzelf dan de kater naast hem. Ze waren nog niet bij de maan, maar ze kwamen er aan. Geen goed teken. Crystalstar dat ze dit niet meer wilde discussiëren in verband met het teken van StarClan en Wolfstar probeerde alles te kalmeren, waardoor Falcon zachtjes maar opgelucht zuchtte. Echter leek Acornstar er gebrand om er op door te gaan en de oorlog te verklaren aan RiverClan. Falcon kromp even kort in elkaar, nee, waarom deed hij dat nou? Zag hij het teken van StarClan niet? Was hij zo idioot? Dit was een avond van vrede, niet van oorlog verklaren aan elkaar. Toen Acornstar vertelde dat ShadowClan zou vertrekken, klonk er een luide knal. Het galmde door zijn hele lijf heen en met grote ogen keek hij naar één van de eiken. "Nee.." sprak hij met grote blauwe ogen terwijl hij naar het vuur keek die in de boom woekerde. Idioot. Dat was het enige wat Falcon kon denken.

Het vuur hypnotiseerde hem zowat, dat was het eerste wat hij dacht. Maar toen hij nog meer vuur om zich heen zag en geen andere katten keek hij met grote blauwe ogen om zich heen. Wat? Het hele bos, hun huis, stond in brand. Een paniek gevoel kwam in hem naar boven, waarom? Hoe had dit zo ver kunnen komen? Hoe was dit ooit tot stand gekomen? Was dit echt? Gebeurde dit op dit moment en was dit een waarschuwing van bovenaf? Zijn gedachten gingen wild, tot er een duidelijke stem hoorbaar was.

We warned you for blood
We warned you for pain
Now watch what you've done
Standing in these fiery rain


Het werd zwart. Behalve zijn eigen lichaam, zijn spiegelbeeld. Besmeurd met bloed, druppelend van zijn vacht af terwijl zijn eigen teleurgestelde ogen hem aan staarde. Hij haalde trillerig adem, hij wilde iets zeggen, iets doen, maar hij kon niets. En toen voelde het alsof hij viel. Naar beneden. Zijn ogen groot van angst, dit was het. Dit was de furie van StarClan die op hen neer kwam. Dit was de straf van StarClan. En ze moesten klaar zijn voor de gevolgen.

Luid hijgend keek hij verward om zich heen, luide knallen hoorbaar overal waardoor zijn vacht meteen poof ging. Zijn blauwe ogen meteen op zoek naar zijn mentor, Routnose. Had zij dit ook gezien? Had iedereen dit gezien? Zoveel vragen spookten en er door zijn hoofd, katten waren zich aan het terug trekken en trillerig zette hij een stap naar voren. Er zouden gewonden vallen, katten die geraakt zouden worden door de onbekende knallen. Hij zag Blazesong verder op katten de tunnels in leiden, waarop Falcon even diep, trillerig adem haalde. De boodschap van StarClan kwam later. Eerst was het tijd om iedereen veilig te laten vertrekken. "Snel! Allemaal vertrekken!" riep hij tegen de katten die misschien nog in de buurt waren. Zijn ogen zochten bekenden, bekenden die misschien gewond waren en directe hulp nodig hadden. Hij hield zijn lichaam laag bij de grond terwijl hij rond keek. Katten die niet weg konden rennen door een wond moesten geholpen worden, zelfs als dat betekende dat hij zijn eigen leven op het spel moest zetten door in de buurt van de vuurzee te blijven.


Tag: eerst Ravenpaw, daarna open
Terug naar boven Ga naar beneden
Runningwind
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 DPKsfdL
Danny
141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Runningwind
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 21:29


Runningwind was meegekomen naar de bijeenkomst om te luisteren naar de nieuwtjes en roddels van andere clans en vooral naar wat er gaat gebeuren met de zonnerotsen. Aangekomen van de gathering besloot hij bij de rand van de holte te zitten omdat hij kwetsbaar is voor groenhoest, dus ging bij een boom zitten onder de struiken. Ondertussen luisterde hij naar de gesprekken daaronder, ergens in de menigte zag de bruine kater ook Stormflight zitten babbelen met een leerling. Hij herinnerde zich aan de ontmoeting aantal dagen geleden bij de rivier, maar besloot om geen gesprek aan te gaan." De volgende keer probeer ik met hem een praatje aan te gaan besloot hij".

Eindelijk begon de vergadering, eerst begon Crystalstar de nieuwe clanleider waar hij al veel over gehoord heeft. Ze begon over het verlies van hun vorige leider Pantherstar wat zeker een groot verlies was voor hun clan, toen begon de poes te hebben over de streven naar samenwerking enzovoorts. Daarna kwam Wolfstar over de grote brand en de verbanning van Amberstorm. Daarna kwam Acornstar aan het woord, die het had over de dat de samenwerking met Crystalstar onmogelijk is betreft het verleden. Zo vorderde de vergadering tussen de leiders wat uiteindelijk tot een conflict leidde met de 3 leiders tegen Crystalstar. "Runningwind keek ook met afschuw naar de nieuwe rivierclan leider". Opeens kwamen er wolken voor de maan en riep Crystalstar dat het een teken is van de starclan en dat de vergadering voorbij was, Wolfstar liet duidelijk maken aan Crystalstar dat het volgens starclan duidelijk is dat dit gedrag niet getolereerd wordt en Acorstar kondigde aan dat het kan leiden tot een oorlog waarop hij van de rots sprong om te vertrekken met de schaduwclan.

Opeens kwam er een fel licht bij 1 van de vier bomen en stond binnen de korste keren in de brand, waarop volgens een knal kwam uit het donker. Toen Runningwind beter keek zag hij tweebenen aan komen rennen met soort stokken in hun handen. De kater was van plan om weg te rennen richting de struiken toen er opeens een onbekende kracht door zijn staart ging waardoor die opzij werd geblazen, waarop volgens een siddering door zijn lijf ging. Toen hij keek wat en waar het onbekende ding geraakt had zag hij een bloedende wond in zijn staart. De licht-bruine kater probeerde op te staan maar kwam met moeite overeind maar besloot door te zetten, hij liep wankelend richting de doornstruiken en sprong erin waarin die zich verborg.

De wond bleef hele tijd bloeden en het deed nog pijn van de schock door het onbekende voorwerp wat hem geraakt heeft. Runningwind probeerde te achterhalen hoe hij de wond kon stelpen zodat die niet zal verzwakken vanwege bloedverlies.In de tijden dat hij in het medicijnhol verbleef, had hij vele behandelingen gezien van verschillende katten. Hij had de Medicine Cat verschillende kruiden zien gebruiken voor allerlei dingen en toen herinnerde hij zich opeens iets vaags, dat helderder werd. Hij keek om zich heen en zag een doorzichtig draden netwerk van spinrag. Als hij zijn herinneringen kon vertrouwen, was spinrag hetgene wat hij nodig had. Hij pakte het en legde het neer op de wond. Runningwind bleef toen zitten tot de wond gestopt was met bloeden.

Buiten de struiken hoorde hij geknal en gemiauw waarvan hij hoopte dat het maar een droom was.....


Laatst aangepast door Runningwind op di 2 maa 2021 - 21:41; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 21:39

Hij had nog maar amper gezegd dat ze terug naar het kamp gingen toen een van de bomen in de fik vloog. Het stopte hem voor een moment in zijn passen en hij staarde ernaar. Was Starclan boos om zijn beslissing een oorlog te verklaren? Om hier weg te lopen? De vlammen begonnen de boom op te slokken en als Starclan dit gestuurd had net als de wolken, dan moest dit slaan op wat hij gezegd had niet? Of misschien op hun allemaal. Op wat ze allemaal gedaan hadden.

Een luid geluid kwam als volgende. Hij ontmoette de ogen van Settleddust en knikte. Ze moesten hier weggeraken, maar hij raakte zelf al buiten adem door de rookvorming. Dit was niet bevorderlijk voor hem, niet na alles dat er zich voorgedaan had met de ziekte. Hij wankelde en zette nog een stap. Hij moest hier weg geraken, maar het leek er niet op dat zijn lichaam bereid was te luisteren. Een knal, dat was wat hij hoorde, gevolgd door een scherpe pijn rond zijn borst. Voor een moment stond hij nog, het bloed kleurde zijn vacht rood rond de openingen. De kogel was dwars door hem heengegaan. Hij wankelde nog een keer, voor hij door zijn poten zakte. Vlekken begonnen voor zijn ogen te verschijnen en het geluid begon te vervagen. Hij verloor weer een leven, hij voelde het gewoon of eigenlijk niet. Want hoe meer bloed hij verloor, hoe minder hij voelde tot het moment dat zijn ademhaling stopte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Smouldertongue
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 DPKsfdL
Aimée
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 22:00


Have fun around take all your time!

You got nothing to worry about!
De Gathering verliep zeker niet soepel en ook Smouldertongue voelde de spanning door zijn lijf heen gaan, die vooral van Crystalstar aankwam. De meesten woorden waren op haar gericht en het leek erop dat er veel meer gebeurt was dan waar zij van af wisten. Ze had zelfs gewaagd een Shadowclanner te martelen, waardoor Smouldertongue maar al te blij was dat ze Sunpaw mee terug gekregen hadden. Dat hield niet in dat Hollypaw's moord zomaar vergeten kon worden en het duurde niet lang voordat Stagstine dat benoemde. Enkel wist de grijze poes daar niks van. Misschien een opluchting, dat ze nog niet zo ver heen was, maar ook een teken dat er in haar clan een gevaarlijk iemand rond kon lopen. De Gathering ging niet al te rustig verder en er waren alle wolken voor de maan verschenen. Smouldertongue twijfelde om iets te zeggen, maar hij wist even veel als Stagstine en nu hij hier zat kon hij ook niet de juiste woorden bedenken. Later zou hij het nog bespreken met Stagstine. Acornstar was er klaar mee en gaf het teken aan zijn clan om te vertrekken. Voordat ze daar de kans voor kregen, sloeg de bliksem in. Rechtstreeks in een van de vier bomen die erdoor in brand vloog. Smouldertongue's vacht rees omhoog als hij naar het vuur keek, voordat hij zichzelf weer kon bemannen en rond keek naar de katten die in paniek schoten. Hij wou net zijn bek open doen en Thunderclan toespreken toen er schoten klonken, heel dichtbij. Dit meende je niet. Hij draaide zich om naar Stagstine, maar hoorde de stem van Rousebell al Thunderclan waarschuwen. ''Geen tijd te verliezen!''riep hijzelf, als hij rondkeek naar de katten. Zoekend naar de katten van zijn clan, maar ook naar die van anderen. Het eerste wat hij zag was Runningwind die geraakt werd in zijn staart en in een struik invluchtte. Waar was Rousebell. Hij was de Deputy nu, hij had een taak om zijn clangenoten te beschermen. Meer geknal. Nee, Runningwind was hopelijk veilig daar. Hij moest weg hier. De roodwitte kater zette het op een lopen, maar met zijn felle vacht was hij een gemakkelijk doelwit voor de Twolegs. De zilveren vacht van Rousebell verscheen, ze had zich verstopt maar was nog niet weggegaan. Mooi, hij kon zich bij haar voegen. Met dat plan in zijn gedachtes begon hij naar haar toe te rennen. Totdat er een harde knal achter hem klonk, wat meteen gevolgd werd door een brandende pijn in zijn schouder. Foxdung. Hij wankelde, sterrentjes danste voor zijn ogen als het geluid om hem heen niet meer dan gepiep werd. Zijn clan. Hij moest bij ze komen. Hij moest ze vinden. Waar waren ze? Hij wist zeker dat hij Rousebell zonet gezien had, maar nu wist hij niks meer. De pijn maakte elke stap een hel en de enige reden dat hij doorliep was omdat hij niet anders kon. Hij wist niet wat er met de anderen gebeurde, of er al doden waren. Oh nee, alstublieft niet. Zou hij...Maar Starclan wou hem niet. Smouldertongue beet op zijn lip om zichzelf wakker te krijgen en probeerde weer te rennen. Uiteindelijk deed hij dat op drie poten en hij wist niet hoe hij bij de bossen kwam. Oh ja, daar was Rousebell. De anderen. ''We moeten..''hij hijgde, even was hij de pijn vergeten. Niet dat het uitmaakte, hij moest nog steeds voor de anderen zijn. Zoiets simpel kon hij toch wel. ''Ik denk dat Runningwind geraakt is''zijn stem was doordrenkt met pijn, maar nu probeerde hij te herinneren wat hij gezien had. Zijn rode vacht was nog roder gekleurd bij zijn schouder als het bloed uit de schotwond ging. De kogel zat vast in zijn schouderblad, maar dat had hij niet door. Vlekken danste voor zijn ogen als hij vermoeid ging zitten. Ze moesten iets doen, alleen kon hij niet bedenken wat. Hij kon niks bedenken. Het enige wat hij wou was liggen en slapen. Misschien dat de pijn dan weg ging.

To:Rousebell|| Words:-|| Notes:-
girlwhowaited @ (cttw)(​shine)(​tcb)
Terug naar boven Ga naar beneden
Nightcurse
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 XrIzuZf
<3
111
Actief
I gave you a rare gift

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Nightcurse
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 22:50

Achteraan de groep was hij meegegaan naar de Gathering. Er speelde zoveel momenteel, zoveel dingen die hij niet in de hand had, maar die hem wel tegemoet kwamen. De witte kater vond 't geweldig, het paste precies in zijn straatje. Hij had aan de rand van de groep gezeten toen het heen en weer bij de Leaders begon en hij genoot. Nightcurse had een glimlach op zijn gezicht staan, terwijl zijn twee gekleurde ogen langs de katten heen gleden. Er zat zoveel mod bij die leaders. Crystalstar had dingen geflikt waar Acornstar weer kwaad om was. Terwijl Stagtine de plek van Thornstar had ingepikt omdat de leader foetsie was. Zoveel dingen waar hij gebruik van kon maken, waar hij misbruik van kon maken.
Toen .. ging alles mis. De wolken dreven voor de maan en binnen een seconden stond een van de bomen in brand. Nightcurse's ogen gloeide van genot terwijl hij langzaam in de schaduwen dook. Gelukkig net op tijd, aangezien er vuur gelost werd door de tweebenen. Voor zijn ogen zag hij paniek uitbreken en in alle vluchtigheid had hij geen oog meer gehad voor de leaders. Meerdere Deputies waren bezig met hun clans terug te leiden, maar zijn blik focuste zich op Acornstar. De kater lag op de grond, een donkere vloeistof leek uit 'm te lopen. Zijn ogen fonkelde, als hij de wond nu groter zou maken, zou hij dan...? Het was een droom geweest, een leven van een leider nemen. Hij twijfelde of hij naar zijn leader toe zou gaan, maar hij wist dat hij niets zou kunnen doen. Dus drukte de witte kater zich tegen de grond en wachtte totdat het merendeel van Shadowclan verdwenen was.

[Indirect @Acornstar]
Terug naar boven Ga naar beneden
Ravenstrike
Editor
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 SnKxPwp
Kiek
242
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 23:37


Alles was gespannen. De situatie tussen de leiders, het gevoel dat tussen de katten hing. Raven voelde het in zijn snorharen. Zijn oor draaide naar Falconpaw die iets mompelde. Wolken? Zijn blik schoot omhoog. Oh nee.. de maan was deels bedekt. Zijn blik schoot door naar de clanleiders, nog altijd bekvechtend. Dit ging fout. StarClan zou dit nooit goedkeuren, ze zouden de maan bedekken en dan..

Toen ontstonden er heel snel een hoop vlammen. Vlammen die gretig om de stam van de eik grepen en deze in lichterlaaie zette. Het was alsof heel fourtrees verlicht was door het vuur. De kater kon alleen maar geschokt kijken naar de brandende boom. Was dit de kracht van StarClan? Falconpaw die naast hem stond was net zo geschokt als hij was en bleef ook aan de grond genageld staan. Totdat de kater wankelde en dreigde om te vallen. Ravenpaw ving hem op. "Falconpaw? Gaat het goed?" maar de kater leek in een soort trance te zijn. Hij legde hem zachtjes neer op de grond en dook zelf ook plat, voor de schoten die hij nu hoorde. Luid hijgend kwam de apprentice weer bij en hij hielp hem met opkrabbelen en staan.  "Falcon, wat is er gebeu-"

"Snel! Allemaal vertrekken!"

Ravenpaw knikte naar hem. "Blijf veilig. Pas goed op jezelf." toen vertrok hij zelf ook. Laag aan de grond schoot de kater door het gras heen, haastig opzoek naar Wolfblood. "Wolfblood?! Wolf, waar zit je?!" riep hij toen. Zijn stem iets vervormd door angst. De klappen die hij hoorde waren geen onweer. Dit waren de knalpijpen van de tweebenen. Zijn blauwe ogen keken haastig rond. Ze was zo groot, waar kon ze zijn? Tenzij... nee.

Tag: Falconpaw en daarna (opzoek naar) Wolfblood
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimewo 3 maa 2021 - 11:45

De zilver gevlekte kater had zijn aandacht verdeeld tussen zijn gezelschap en het gespannen gesprek tussen de leaders. Beiden volgde hij, voor een moment teruggebracht naar zijn oh zo bekende stilte. In stilte kon je meer opvangen, kon je meteen je winsten aan informatie met elkaar combineren en conclusies trekken die nodig waren om verder te komen. Daarbij, andere vulde de stilte graag, en Arcticwolf had geen enkele behoefte meer over zichzelf te vertellen dan nodig. Het gesprek tussen de grote eiken waren des te interessanter, de tentie hiertussen liep op en het was voor hem duidelijk dat ze een periode van oorlog naderde. Shadowclan was hier een gegeven op, Thunderclan zo waarschijnlijk met hun een alliance voeren in het mom van gedeeld moreel. Windclan leek een neutrale partij, maar zeker niet stuiterend op een samenwerking. Gelukkig waren dit zaken waar hij zijn kop niet over hoefde te breken. Nee, hij kon met vrede toekijken en later steunbieden waar dit hem aangewezen werd. De voornamelijke witte kater had immers weinig politieke ambities.

Maar de spanning vloeide over van intern naar extern. Knallen lieten het rumoer van de gathering als stilte klinken, en voor een moment drukte hij zijn oren naar achteren in een onzekerheid. De geur van twoleg bereikte hem, en zo deden hun acties. Vuur ontvlamde vanuit een van de vier grote eiken, en de massa werd beschoten met de donder die enkel mensenhanden konden regeren. "Vlucht. Snel" Sprak hij zowel Juniperpaw en Rabbitcharm toe. Maar zelf bleef hij onbewogen staan. Hoewel zijn binnenste dezelfde leven op dood stres ervaarde als ieder ander om hem heen, was zijn uiterste even kalm en ondoordringbaar als altijd. Hij moest ook vluchten. Hij moest leven. Met gevaren zoals deze moest er iemand zijn om zijn partner en zijn kittens te kunnen beschermen. Maar zijn verantwoordelijkheid lag bij meer dan alleen zijn gezin. De kater klemde zijn kaken op elkaar en zette been aan, richting de in vuur omhelste bomen. Zijn passen gehaast maar in controle terwijl hij omhoog sprong, op deze manier Crystalstar naderend. Hij had geen enkele twijfel over de bekwaamheid van deze kat, ze had veel moons over hem en zou hier levend uitkomen. Maar in hun overeenkomst hadden ze besproken over bescherming, en dit was een moment waarin dat gewenst kon zijn. "Crystalstar" Sprak hij enkel, een knik gevende, wetende dat deze zelf zou concluderen waarom hij hier was gekomen. Arcticwolf flankte de grijze kattin en gaf kort een blik omhoog naar de brandende takken, waarna hij in motie kwam om diens schaduwen te verlaten. "Takken zullen weldra breken.." Mompelde hij, vooral tegen zichzelf, als een rede om haast te maken. Maar dit verlangen werd weldra verstoort door een pijn die hij niet voor mogelijk had gehouden. Hij hapte naar adem, maar forceerde zijn lichaam om groot en sterk te blijven naast zijn leader, zodat deze beschermt bleef. Van binnen schreeuwde hij, van binnen gaf hij toe aan deze pijn. Maar van buiten bleef hij stabiel, enkel de strakheid van zijn gezicht gaf mee dat hij zeer had. De kogel had zijn baan geslagen aan de bovenkant van zijn schouders, met als enige geluk dat de kogel hem enkel had geschampt en niet compleet in zijn vlees was gekomen. Echter haalde mogelijke ergere opties niet zijn huidige pijn weg. Al snel vulde zijn vacht zich met een diep rood en doorbrak hiermee het witte van zijn eigenlijke vacht. De warrior beet door de pijn heen en drong aan met zijn lichaam om vaart te maken.

Tag: Crystalstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Mazelock
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 FiB5aEE
Bo II
333
Actief
You don't know now who you are, you don't know now what love is for. The mirror face you see is strange; there's no one here to share your pain.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mazelock
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimewo 3 maa 2021 - 12:43


Het was weer eens tijd voor een gathering. De senior warrior had besloten ook vandaag mee te gaan naar deze nutteloze vergadering. Ja, nutteloos. Of het nieuws was altijd hetzelfde of de leaders zaten als een bende kleuters te kibbelen. Mazelock had helemaal geen energie meer om dat soort dingen aan te horen. De clans hadden een bende onbekwame katten aan de macht... En al zeker Riverclan die een poes aan de leiding had. De point vond het maar niks dat een vrouw zowaar de leader was geworden. Deputy was fijn, maar mannen waren duidelijk het sterker ras. Ze snoof even en trok met haar gekleurde oortjes. Weldra zou ook de grijze dame het leven laten, zoals al de leaders voor haar. Maze had zoveel katten al zien gaan, het zou haar zeker niet verbazen dat ze de volgende zou zijn.
Toen de leaders echter de gathering wilden opzeggen, brak hell uit. Wel meteen was de oudere kattin achter een rots gesprongen toen luide geluiden door de lucht sneden. Haar helderblauwe ogen werden wat groter waarbij ze gespannen haar lijf tegen de grond hield. Ze moest kalm blijven, paniek was zwakte op dit moment. Haar ogen scanden even de omgeving langs waarna ze diep adem haalde en opsprong toen een kat voorbij haar steen kwam gelopen. Ze schoot voor de kat en haalde meteen uit naar diens poten zodat die struikelde, een makkelijk doelwit voor de twolegs dus. De oudere poes grijnsde even naar de kat waarna ze zich omdraaide en het op een lopen zette. De aandacht werd, zoals verwacht, gericht op de kat die ze had aangevallen. Zo had Mazelock de kans om te ontsnappen. Sorry moppie, het was jij of haar...

Tag: Open, Maze laat iemand random struikelen zodat deze beschoten word ipv haar <3 ALs je zin hebt deze rol in te vullen be my guest hihi
Terug naar boven Ga naar beneden
Tansypaw.
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 FfefbVt
Yanthe
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tansypaw.
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimewo 3 maa 2021 - 12:49


Wat was ze enthousiast geweest. Ze was nog maar net apprentice geworden en had de eer gekregen om mee te gaan naar de eerstvolgende gathering. Dat er spanning in de lucht hing, was haar ontgaan. Tijdens het gesprek van de leaders was Tansypaw met heel andere dingen bezig geweest. Ondanks dat ze normaal heel snel naar katten toestapte, had ze zich met kriebels in haar buikje, behoorlijk op de achtergrond gehouden. Ze observeerde de vele aanwezigen. Ze vond het ergens heel gek om katten met andere geuren zo dicht bij haar te hebben. Haar oortjes stonden echter wel alert en ergens wilde ze heel graag naar een ander toestappen. Misschien dat ze het wel op het einde van de gathering kon doen? Maar alles veranderde toen één van de bomen vuur vatte. De jonge poes kromp verschrikt in elkaar. Wat was dit? Wat gebeurde er? Hoorde het zo te gaan? Ze had nog nooit vuur gezien en wist dan ook niet of dit iets was om voor te vluchten. Er brak paniek uit. Ze maakte meteen de link: gevaarlijk! Oh Starclan, wat moest ze nu doen? Ze schuifelde naar achteren zodat ze in een struik zichzelf kon verbergen. Dat was haar eerste reflex, verstoppen. Haar hartje klopte in haar keel en haar ogen waren gericht op het schouwspel voor haar. Ze hoorde veel geroep, instructies, maar het was voor haar moeilijk om de stemmen te filteren in deze chaos. De knallen maakte het er niet beter op. Ze probeerde de bron van de knallen te zoeken, maar de rook maakte het moeilijk om te zien. Wat ze echter wel haarscherp zag, was dat Acornstar neer was gevallen. De kater, leader van Shadowclan als ze het goed had, had net nog op de rotsen gestaan. het ontnam haar adem en even hield ze haar adem in. Ze schuifelde nog iets verder onder de struiken en bleef stil zitten waar ze zat. Ze iep niet weg, bang dat ze misschien de volgende was.

Open
- Tansy zit verstopt in een struik bij Fourtrees, ze is niet gevlucht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hermitshell
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Hermit10
Eline
883
Actief
B*tch don't kill my vibe

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Hermitshell
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimewo 3 maa 2021 - 14:07


Er werd heel wat geroepen door de leaders, allemaal dingen waar hij na de Gathering goed over na zou moeten denken. Als gekozene voor Crystal's groepje was dat zijn verantwoordelijkheid. Behalve haar vuile werk opknappen wilde hij ook meedenken met haar keuzes, of hij daar nou invloed op had of niet. Op een dag wilde hij immers ook die verantwoordelijkheid kennen. Plotseling werd hij uit zijn gedachten gerukt door de harde realiteit van vuur en schoten. Een groot licht vulde de maanverlichte plek: één van de eiken stond in brand. Blinde paniek ontstond in de menigte en katten schoten langs elkaar heen. Met grote ogen zocht hij naar Bluepaw, die gelukkig nog naast hem stond. Toen zijn ogen Crystalstar vingen ontstonden er twijfels. Arcticwolf was met haar en ze waren niet ver weg. Hij wierp een laatste blik op zijn vriendin en duwde haar richting de bosjes. "Ren!" Riep hij, al werd hij overstemd door luidere deputies. Hij moest zich nu geen zorgen maken om zijn buitenclanse vriendin.

Met alle macht onderdrukte hij zijn paniek toen hij zich een weg baande naar zijn leader. Het was belangrijk om kalm te blijven. Hij had immers een belofte gemaakt. Verschillende katten van andere clans botsten tegen hem op en hij vroeg zich af waar iedereen in hemelsnaam naartoe ging, al was zijn richting ook niet bepaald logisch. Eenmaal aangekomen verstijfde hij bij het zien van het bloed op Arcticwolf's vacht. "Shit." Schold hij, waarna hij in actie kwam. Ze moesten weg hier. In plaats van Crystalstar te flankeren kwam hij aan de kater zijn zijde. Of de wond diep was wist hij niet, maar het was belangrijk dat hij niet in shock ging. Voor geen tel week hij van zijn zijde, zodat hij hem op kon vangen mocht hij inzakken.

Tag: Bluepaw, @Crystalstar & @Arcticwolf
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimewo 3 maa 2021 - 14:43

Stormflight
Vlak nadat hij Dinspots de rug toe had gekeerd en er nog iets gezegd werd door Wolfstar kondigde Acornstar aan dat ShadowClan zou vertrekken. En toen barstte opeens de hel los. Eén van de bomen vlakbij de leaders stond in brand en er vlogen dingen in het rond die ervoor zorgden dat de grond explodeerde, dat katten op de grond vielen, schreeuwend in pijn en dat de grond binnen een mum van tijd bevlekt was met kleine bloedspetters. Stormflight’s klauwen schoten uit hun hulzen terwijl hij voor een paar momenten hulpeloos toekeek, maar daarna schoot hij in actie. Zijn blik gleed naar opzij en hij wist niet goed waarom hij het deed, maar zijn aandacht werd getrokken door Acornstar. De kater viel zwak in elkaar en Stormflight’s poten draaiden in zijn richting, begonnen het op een lopen te zetten. In zijn kopje schreeuwde het dat hij moest kijken de apprentices van zijn eigen Clan in orde waren, maar hij luisterde niet naar dat stemmetje. Was het in tijden van gevaar niet zo dat je elkaar niet mocht negeren? Stormflight liep dus door, maar opeens was er iets voor zijn poten dat ervoor deed zorgen dat hij struikelde. Zijn blik gleed naar boven en hij nam een bekende vacht in zich op, maar op dat moment ging er een helse pijn door zijn staart heen en daarna schampte er iets pijnlijks langs zijn schouder. Stormflight viel op de grond neer, happend naar adem terwijl hij warme vloeistof van zijn schouder en zijn staart naar beneden voelde gaan. De kater wilde bewegen, maar bewegen deed zeer en iets vertelde hem instinctief dat hij beter stil kon blijven liggen. De grond explodeerde nog één keer naast hem en daarna leek de aandacht van hem afgeleid te zijn. En terwijl hij probeerde te bevatten wat er was gebeurd, drong de helse pijn door hem door en begonnen zwarte vlekken zich voor zijn ogen te verzamelen. Nee. Was dit zijn straf? Was dit zijn straf omdat hij naar Acornstar liep terwijl hij voor zijn Clan had moeten zorgen? Was dit StarClan’s manier om te zeggen dat hij niet goed bezig was? De kater hapte hulpeloos naar adem terwijl de pijn zo verzengend werd dat hij zijn ogen moest sluiten. StarClan, liet dit snel voorbij zijn.
OOC: Stormflight is door Mazelock gestruikeld omdat zijn focus op Acornstar lag en is nu geschoten in zijn staart en een schampschot langs zijn schouder, ligt tegen het bewusteloze aan op de grond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Rousebell
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Fabfac
Anouk
1167
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

438 IC

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimewo 3 maa 2021 - 14:49

Ze probeerde op te letten. In het licht van het vuur te zien welke katten er gewond raakte. De prophecy had alleen een te grote invloed op haar. Ze voelde het nog steeds in haar botten. Ze probeerde het voor nu van zich af te schudden en zich te focussen op de katten in het open stuk. De Shadowclan Leader verloor een leven. Hij leek niet vooruit te kunnen komen en werd vol door een schot geraakt. Het bracht het gevoel van haar droom weer naar haar terug. Het ergerde haar op niveaus die ze nog nooit gevoelt had. Haar aandacht werd getrokken door Smouldertongue die hijgend door de bossen kwam gestapt. ''Ik denk dat Runningwind geraakt is'', zei hij. Al snel viel het haar op dat Runningwind niet de enige was, de tijdelijke deputy was ook geraakt. Het eerste wat ze deed is zijn wond bekijken. Het leek er op dat het ding er nog in zat, het moest enorm veel pijn veroorzaken. Echter bloedde het niet heel extreem. "Breng Smouldertongue naar het kamp, als je ergens schone spinnen rag ziet, doe dat op zijn wond", zei ze tegen een dichtbij zijnde warrior. Haar ogen scande de omgeving voor ze op Runningwind, wie in de bosjes zat, vielen. Hij was echter niet de enige die ze zag. Een Windclan apprentice was ook in de bossen verstopt. Ze liep met een bochtje richting de apprentice. "Ga snel terug naar je kamp", zei ze vriendelijk maar toch ook wat dwingend tegen de jonge kat. Ze vervolgde haar weg richting de Thunderclanner. Hij bleek ook geraakt te zijn door een van de Twoleg dingen. Zijn staart was al bedekt met spinnen rag. "Runningwind, kun je lopen?"

Tags: Smouldertongue & random warrior > Tansypaw > Runningwind
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarlethaze
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 DPKsfdL
Cynthia
202
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimewo 3 maa 2021 - 16:40

Ze had geprobeerd om alles te volgen wat de leaders aan het zeggen waren, maar voor haar ging het allemaal wat te snel en het zorgde ervoor dat ze een lichte koppijn begon te krijgen. Het was in ieder geval wel duidelijk dat haar opa niet blij was. Ze keek kort naar de apprentice naast haar een thunderclanner en ze wilde wat zeggen, maar op dat moment gebeurde er ineens heel veel tegelijk. Het besef was er nog maar amper dat er een boom in de fik stond toen er een hard geluid was, een die ze nog niet eerder gehoord had. Iedereen leek te bewegen, maar zij begreep niet waarom. Nog niet. Alles begon haar eigenlijk te veel te worden, zoveel geluiden, zoveel beweging, dit was te veel voor haar. Ze had nog geen stap gezet voor alles zwart werd voor haar ogen en ze naar de grond stortte, het was allemaal even te veel geworden.

Tag: Eggpaw eerst, daarna niemand meer.

[Scarletpaw is flauwgevallen]
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimewo 3 maa 2021 - 20:45

Er ging iemand over haar heen staan en angstig keek ze op toen ze Thawrage's stem hoorde. Hij had gelijk wist ze, maar ze durfte niet als een laffe hond te vluchten. Echter, als ze om zich heen keek zag ze dat iedereen dat deed. De hoge rangen riepen hun clan bij elkaar en ook Blazesong's stem klonk door het lawaai heen. Storkpaw knikte zo vastberaden als ze kon en rende onder de bescherming van Thawrage uit. De tunnels, ze moesten naar de tunnels. Ze zag dat de andere windclanners niet hun normale weg namen. De poes keek om zich heen om te zien waar haar clangenoten waren, zocht naar een teken van duidelijkheid. Ze zag Blazesong staan, de kleine deputy stond daar als een rots in de branding. Ze moest langs hem heen, daar ergens begonnen de tunnels. Achter haar de brandende boom, kogels en voor haar de nauwe tunnels. Het was een keuze, veel moeilijker dan nodig. Maar ze wist wat juist was en als ze niet dood wou, moest ze een angst overwinnen. De Apprentice rende met haar clangenoten mee, zo vlug mogelijk weg komend van gevaar. Waar was Hedgepaw?
Tag: Thawrage
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrimpnose
Medicine cat
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 NuAcDzE
Camilla
946
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedo 4 maa 2021 - 12:17


Shrimppaw had haar best gedaan het allemaal te volgen, maar haar hoofd zal vol met schuimend water. Ze deed haar best te volgen wat er gezegd werd, maar ze kon niet helder nadenken. Ze had zoveel spanning. Toen ze het woord oorlog hoorde werd het alleen maar erger. Ze wilde geen oorlog, waarom wilde anderen dat wel? Wanhopig keek ze om haar heen, haar mede Medicine Cats zoekende. Hoe dachten hun erover? Veel tijd om verder na te denken kreeg ze niet. Acornstar ging de Gathering verlaten, maar nog voor hij met de Clan Fourtrees kon verlaten sloeg het noodlot toe.

Een luide knal en vuur ontstond uit het niets. Shrimppaw stond verstijfd van angst, haar ogen zo groot als schoteltjes. Ze hoorde stemmen roepen, katten, Twolegs. Het vuur... Het was overal. Shrimppaw kon eindelijk een beetje bewegen. Toen ze om zich heen keek was alles vuur. Dit kon toch niet...

We warned you for blood
We warned you for pain
Now watch what you've done
Standing in this fiery rain

Het werd zwart. Shrimppaw sloeg een kreetje van schrik toen ze zichzelf zag. Besmeurd onder het bloed, haar blik droevig. Shrimp staarde haarzelf aan, wilde iets zeggen maar er kwam niets uit haar bekje. Voor ze het wist viel ze. Zwetend van het angst was ze terug op Fourtrees, de chaos om haar heen nog even aanwezig als eerst. Ze zocht naar de andere Medicine Cats, hopend op een antwoord, maar ze kon niemand vinden. Katten renden alle kanten op, schreeuwend dat ze weg moesten, sommige in elkaar zakkend, geraakt door de Twolegs. Shrimppaw wilde weg, maar dwong zichzelf te blijven. Ze mocht nu niet vluchten, dat zou StarClan haar betaald zetten. Dat moest wel. Maar ze had geen overzicht op de situatie, wist niet wie ze het eerste moest helpen. Ze voelde zich zo ontzettend nutteloos, daar aan de rand van Fourtrees, te bang om ook maar iets verkeerds te doen dat ze uiteindelijk niet in beweging kwam.

Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedo 4 maa 2021 - 13:35

Thawrage was niet vaak bang in zijn leven, maar hij moest toegeven dat over een apprentice heen staan terwijl de kogels rond zijn ogen vlogen niet echt iets was wat hoog op zijn verlanglijstje stond. Het bracht een bepaald level van nervositeit naar boven die hij weigerde om te laten zien. De blik van Storkpaw werd vastberaden en toen hij Blazesong hoorde, krabbelde ze onder hem uit. “Volg Blazesong naar de tunnels!” riep hij haar nog na. Thawrage liet zijn blik haastig rond glijden, op zoek zijnde naar andere WindClanners die moeite hadden. Dat was toen zijn blik op Rousebell wierp, de medicine cat van ThunderClan. Zijn blik gleed verder en hij zag Tansypaw zitten, verscholen in de bosjes. De grote kater rende naar de bosjes toe toen Rousebell verder rende. Het was nu iedere Clan voor zich en Thawrage weigerde om zich bezig te houden met eventueel getroffen ThunderClanners. Of katten van welke Clan dan ook. “Tansypaw, meekomen,” zei hij op een barse toon tegen haar. “We nemen een omweg naar de tunnels. Iedereen van WindClan is al op weg en jij gaat mee.” Hij wrong zijn grote lichaam moeizaam tussen de struiken door en ging naast haar zitten, zijn blik naar voren gericht. “Oké, we gaan het volgende doen,” zei hij op een barse toon tegen haar. “Ik begin te lopen en jij loopt voor mij uit. Zo is de kans groter dan ik geraak word dan dat jij dat doet. Heb je het begrepen?” Hij keek haar strak aan met zijn gouden blik. Ze moesten hier weg en wel nu.

Tag: Storkpaw, Tansypaw

OOC: Thawrage heeft Storkpaw in Blazesong's zorg achter gelaten en ontfermt zich nu over Tansypaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 1706e310
Sannemander
912
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedo 4 maa 2021 - 14:44


Zijn ogen waren gebrand op de bende voor hem, probeerde door de heisa heen katten van elkaar te onderscheiden, terwijl achter hem al warriors de tunnels in schoten, de rest leidde naar veiligheid. Hij probeerde er zeker van te zijn dat niemand achterbleef, dat iedereen veilig terug zou komen. Niet later en niet eerder zou hij vertrekken, moest er zeker van zijn dat iedereen langs hem gekomen was, dat iedereen fourtrees verlaten had. De blik van de deputy, die inmiddels een waypoint vormde voor de vluchtende massa's, viel op Tansypaw. Zag hoe de apprentice haarzelf schuilhield onder het struikgewas. De kater vernauwde bezorgd zijn ogen, vertrouwde er op dat de groep windclanners elkaar wel zouden volgen. Dat de ene windclanner de ander leidde, richting de tunnels. Stond al snel in de startblokken om Tansypaw de weg te tonen, aangezien angst haar ervan weerhield haar mede windclanners te volgen, de tunnels in. Echter bleek dit tot zijn verassing onnodig, zag hoe het vage beeld van Thawrage zich al om de poes ontfermde. Blazesong remde kort af maar vervolgde zijn pas toen hij Storkpaw ongedekt in haar eentje achter haar clangenoten naar hem toe zag komen rennen. Met verbazingwekkende snelheid, zeker voor deze man, sprintte de kater haar tegemoet,  over het veld. Voelde hoe een kogel net boven zijn rug heen scheerde, zijn hart klopte in zijn keel. Toch wel fijn, klein zijn. "Stork!" riep hij de kattin naast zijn zijde. Sprinten met haar achter de rest aan richting  veiligheid. Wist dat daarna de massa inmiddels elkaar de juiste richting in zou leiden. Dat Tunnelers weg wijs genoeg waren daarbeneden. Dat hij beter oog kon hebben op de uitschieters, diegene die achter liepen en dekking kon geven waar nodig. Hij zou pas volgen als er niemand over was om de weg te wijzen.

Tag: Storkpaw
Ooc: Storkpaw is opgevangen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Outrage
StarClan
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Tumblr_omcueqXSSX1sandloo2_r1_400
Sean
296
Actief
I may be as pretty as an angel, but I sure as hell ain't one.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Outrage
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedo 4 maa 2021 - 15:48

Hij had besloten om mee te gaan naar de gathering. Misschien kreeg hij wel de kans om met zijn zoon of dochters te praten. Hij wist echter ergens wel dat Settleddust nooit met hem zou willen praten. Hij had zich er altijd slecht bij gevoeld. Hoe dan ook had hij geen spijt gehad van zijn keuze. Als hij dit nooit had verteld had hij Little niet in zijn leven gehad. Zijn kleine meid, zijn alles. Zij had hem zoveel geluk geschonken die hij nooit had gekend in het leven daarvoor. Haat en angst waren niet langer een blijvend iets in zijn bestaan. Hij was voldaan, had het gevoel dat het leven hem niks meer te bieden had. Een kleine glmimlach verscheen op zijn gezicht bij het besef hoeveel geluk hij wel niet had met een dochter zoals Littlefish. Ze was fantastisch, prachtig en gewoon perfect. Zijn kleine meid. Rustig trippelde de jonge elder de meeting op waarna hij kalm plaatsnam aan de rand van de groep katten. Hij was immers geen sociaal iemand. Hij bleef liever afzijdig dan dat hij teveel moest praten met een wildvreemde kat. Nee, hij was niet het type die connecties wilde leggen met elke clan.
Toen er een hells geluid door de hemel brak, kromp de gestreepte kater ineen. Hij was blind, zijn ogen nutteloze zintuigen die hem niet konden helpen in de hell die uitbrak. Wat gebeurde er? Schoten en schreeuwen van paniek zorgden ervoor dat hij even naar adem hapte. Dat klonk alsof het twolegs waren. De geuren van alle clans gemengd met een zware ondertoon van rook zorgde ervoor dat zijn haren overeind kwam. Hij durfde zich echter niet te bewegen, hij was aan de grond genageld. De riverclanner wist helemaal niet welke kant hij op moest. Geluiden en geuren waren verradelijk. Hij kon niks vertrouwen en alles was o zo overweldigend. Hij hapte naar adem maar haalde daarbij meteen wat rook binnen. Hij hoeste, zijn staart trokn hij weg onder zijn lichaam. Wat moest hij in starclans naam doen? Zijn kinderen... Oh starclan, hij moest ze vinden, hij moest ze veilig stellen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies   [GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies - Pagina 5 Icon_minitimedo 4 maa 2021 - 18:38


Settleddust zijn kreten echoënde al snel over de open plek in de stemmen van andere deputies, medicine cats. Al snel was er paniek, kreten van pijn. Over de overheersende geur van rook, begon hij zo hier en daar bloed op te merken. Maar het geluid om hem heen leek oorverdovend. Het vrolijke geknisper van vuur, die zich likte rond de droge takken van de eik, de oorverdovende knallen die keer op keer afgevuurd werden. Zijn groene ogen gingen om zich heen, kijkend of zijn clangenoten veilig de heuvel opkwamen. Hij kneep zijn ogen dicht toen een stuk brandend schors voor zijn poten viel en een vonkenregen deed opspatten. Toen hij zijn ogen weer opende zag hij het gebeuren. Voor, enkele staartlengtes van hem verwijdert, zag hij Acornstar door zijn poten zakken. Oh Starclan, ze hadden geen tijd te verspillen. Was hij dood? Hij moest mee, ze konden hem niet hier laten zitten. Op dat moment nam zijn instinct over. Hij was bang, bang om ook dood te gaan, zoals Acornstar. Maar Acornstar kon terugkomen, maar dan moest hij wel snel zijn. Als hij als enige overbleef hier, zouden ze hem te pakken krijgen en wie wist hoe wreed de tweebenen waren.
Maar juist toen hij probeerde bij de zijde van zijn leider te komen, botste hij tegen een rood lichaam aan. Zijn vacht stonk naar de rivier en angst. Zwak en hoestend, en Settleddust herkende hem direct. Zelfs nu, zelfs als hij niets met hem te maken had, moest zijn vader hem in de weg zitten. ‘Ren, debiel,’ snauwde hij naar de Riverclanner. Hij had geen zin om ook nog maar een seconde tijd aan hem te verspillen. Hij keek langs de kater heen en keek naar Acornstar. Hoe lang zou het duren? En was hij wel echt dood? Straks was hij niet dood, maar bloedde langzaam dood. Hoe cru om te denken, maar als hij niet op tijd dood ging, dan waren ze nog verder weg van huis...

Tag: Outrage
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[GATHERING] Some allies are more dangerous than enemies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 5 van 7Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: