Een ruige bloem in het bloemenbos 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Een ruige bloem in het bloemenbos

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Carrioncough
Deputy
Een ruige bloem in het bloemenbos 4n8Baju
Beertje
595
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 68 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Een ruige bloem in het bloemenbos   Een ruige bloem in het bloemenbos Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 16:14

Hij had natuurlijk meegevochten in het Riverclan en Shadowclan gevecht. Daar had hij een paar mooie krassen op zijn billen van verdient, goed verstopt tussen zijn vacht en een extra scheur in zijn oor. Carrioncough had door de ruzie de grenzen vermeden, maar nu was hij toch op een solo patrouille voor hij besloot om bij de Fourtrees te gaan kijken. De laatste keer dat hij er was, was een hele tijd geleden, maar de laatste Gathering had vele katten met angst terug doen keren. Toen hij dan ook aankwam zag hij nog de verkoolde resten van het vuur. De boom was gelukkig niet stuk, maar de voet ervan was wel zwartgeblakerd. Carrioncough drukte zijn poot er tegenaan en zag zijn pootkussentjes verdwijnen. Hij zette zijn voet neer tegen de steen en zag een afdruk. Cool!

+ Roughwolf
carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
Roughwolf
Member
Een ruige bloem in het bloemenbos EtYtPsL
Renske
200
Actief
Please run the hill down screaming

-- By order of me

CAT'S PROFILE
Age: 14 ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughwolf
BerichtOnderwerp: Re: Een ruige bloem in het bloemenbos   Een ruige bloem in het bloemenbos Icon_minitimedi 24 aug 2021 - 18:55


De oorlog met Riverclan had alleen maar bewezen dat er alleen maar vijanden waren. Niemand wilde het goed voor elkaar hebben. Als het Bloodclan niet was, dan was het wel een andere clan. En het ging niet eens om territorium, het ging om eer of trots of wat voor persoonlijke vendetta. En enkel bloed en dood volgden. Roughwolf liep nooit meer rustig door het territorium, overal zag ze vijanden. Ze maakte zich klein, deed haar taken en verdween weer in haar nest. Waarom ze zo ver weg van huis was gedreven, wist ze dan ook niet. Al helemaal niet toen ze een gevlekte kater zag staan en haar adem stokte direct in haar keel. De geur van Riverclan hing aan hem, maar het enige wat ze zag was een moordenaar met bebloede klauwen, en hij liet rode pootafdrukken af op de rots. Was dat zijn humor? Haar haren kwamen overeind en een zachte grom rolde over haar lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
Een ruige bloem in het bloemenbos 4n8Baju
Beertje
595
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 68 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: Een ruige bloem in het bloemenbos   Een ruige bloem in het bloemenbos Icon_minitimedo 26 aug 2021 - 17:21

Hij zette net zijn poot naast de ene afdruk toen hij schrok van gegrom achter zich. De pootafdruk liet een veeg na waardoor de pootafdruk groter was. Het leek nu wel op een tijgerpoot, maar veel tijd om daar over na te denken had hij niet want hij had zich defensief omgedraaide, zijn oren in zijn nek, maar zijn haren nog plat. Niet zoals de egel voor hem. Hij liet zijn blik zwijgzaam over haar gezicht glijden. Er ging geen belletje rinkelen. Ze was de zoveelste kat in het bos. Hij knikte en dwong zijn oren om rechtop te staan. "Dag dame."
carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Een ruige bloem in het bloemenbos
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: