i hope they like it ! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 i hope they like it !

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Applefrost
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Chi (:
609
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender:
Rank:
Applefrost
BerichtOnderwerp: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimewo 11 apr 2012 - 13:39

Rustig liep applepaw de rossige poes uit het windclankamp . ¨ vandaag vang ik mijn eerste prooi ! ¨ piepte applepaw . Ze had nog geen mentor dus wou ze zich extra goed voor doen zodat haar toekomstige mentor trots word op haar . Met kleine passen wipte ze over een tak . Ze knipperde snel met haar lichte groene oogjes toen de felle zon in haar oogjes scheen . Haar vacht leek wel een vuurtje in de zon . Haar dunne staart wipte achter haar aan . Applepaw zat misschien wel boordevol met energie maar soms let ze niet op wat ze doet . Normaal mag ze niet alleen uit het kamp maar ze moest en zou iets vangen . Snel stopte abrupt toen ze een klein waterratje zag . Snel dook ze in een soort sluiphouding . Ze probeerde haar moeder na te doen , ze zag hoe ze vroeger altijd voor deed hoe je moest sluipen . Scheef sluipend sprong ze veel te vroeg naar het ratje . ¨ ik pak je wel ¨ gilde applepaw van plezier . Snel schoot ze achter het waterratje aan en haalde het pas in een eind weg van het kamp . Hier was ze nog nooit geweest . Snel beet ze het ratje door en pakte het vast . Met haar licht rode staartje trots in de lucht stapte ze terug naar het kamp . Ze vond het simpel als wat ze volgde gewoon haar geur . Toen ze bijna weer terug bij het grote windclankamp was rende ze nog eens snel door . Ze kon niet wachtten om de verbaasde blikken te zien . Met zwoegende flanken stopte ze bij de kamp ingang . ¨ kijk eens wat ik heb gevangen ! ¨ riep ze luid .


Life passes us without us knowing it,
i hope they like it ! EUCl0Oq
without us living it
Terug naar boven Ga naar beneden
Linesong
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimewo 11 apr 2012 - 15:23

Linepaw gaat jaloers worden ^^

i hope they like it ! Yiglf9nkrq

De poes lag stilletjes in het hol te slapen. Ineens schrok ze wakker. Verward keek ze om zich heen, het voelde zo leeg. Plots wist ze het, Applepaw was weg! Ze geeuwde en rekte haar pootjes 1 voor 1 uit. Toen keek ze rond, ze liep rustig de Apprentice Den uit, opzoek naar haar zus. Waar was die meid toch? Even keek ze naar de zon die al hoog aan de hemel stond. Had ze echt zo lang geslapen? Ze was gister wat laat gaan slapen dat was waar, maar toch ook weer niet zo laat. Ze lette niet meer op de tijd en keek weer rond. Het warme zonnetje scheen op haar vacht, het was lekker warm en het koele briesje maakte het heerlijk weer. Misschien wel perfect weer om "verstoppertje" te spelen met haar zus. Waarom moest zij eigenlijk altijd zoeken? Ze had niet eens gemerkt dat haar zus het hol was uitgelopen, waarom moest zij altijd zo vast slapen? En wat spookte die apprentice toch uit? Linepaw zat vol vragen en liep verder het kamp in. Ze ging zitten in het midden en keek om haar heen. Links, geen lichtrode poes te zien, rechts, ook geen Applepaw te bespeuren. Ze stond weer op en liep een rondje door het kamp. Nog steeds geen enkel spoor van haar zus. Ze was toch niet... Neej, dat kon niet. Was Applepaw het kamp uitgegaan? Dat zou haar zus toch niet zomaar doen? Alhoewel, haar zus kennende, die durfde wel zulke dingen uit te halen. Haar ogen stonden groot bij die gedachtes, waarom had Applepaw haar dan niet meegenomen, dat wou zij ook! Misschien had Applepaw een mentor toegewezen gekregen? Maar al snel schudde ze die gedachte weg, dan had die poes al lang in haar oor lopen schreeuwen van geluk dat ze een mentor had en daar zou ze ook snel zijn achtergekomen moest dat niet zo zijn. Ze zuchtte en keek weer rond.

Plots hoorde ze een ontzettend vrolijke Applepaw roepen, 'Kijk eens wat ik gevangen heb!'. Haar hoofdje en oren schoten omhoog, snel zochten haar ogen waar die woorden van haar zus vandaan kwamen. Ze zag de rode poes aan de rand van het kamp en snel liep ze op Applepaw af, met ongelovige ogen keek ze haar aan. 'Ben jij het kamp uitgeweest?' vroeg ze ongelovig, 'Had me meegenomen! Ik wil ook iets vangen.' Ze keek naar de waterrat die haar zus vast had en keek er even bedenkelijk naar. Het was 1 waterratje, maar het was wel een vangst en waterratten konden erg snel lopen, dus op dat vlak was het een erg mooie. De eerste vangst van hun nestje was voor haar! Zij wou de 2de zijn. 'Mooie vangst, hoe heb je dat gedaan?,' zei ze rustig en keek haar zus even in haar ogen. Er schitterde iets van ondeugenheid in haar oogjes. 'Kom', zei ze toen snel, ' eet die muis op of gooi hem op de prooistapel en we gaan weer terug, Ik wil ook iets vangen.' Ze gl vrolijk
i hope they like it ! I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
Terug naar boven Ga naar beneden
Applefrost
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Chi (:
609
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender:
Rank:
Applefrost
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimewo 11 apr 2012 - 18:10

i hope they like it ! 120lef7
Applepaw hoorde haar zusje linepaw van alles zeggen maar ze luisterde hals . Eigenlijk was ze meer op zoek naar inkmask , ze wou de deputy haar werk laten zien . ¨ weet je we kunnen terug gaan , dan laat ik je zien hoe het moet ! ¨ zei ze trots . ¨ hij was zo traag ik haalde hem meteen in ! ¨ zei ze terwijl ze het waterratje naar de hoop verse prooi bracht . Ze stak haar staart fier omhoog toen ze doorhad dat sommige katten naar haar keken . Snel wipte ze terug naar linepaw en gaf haar een likje over haar snoet . ¨ kon sebiet zijn die muizen al 100 voor wij er zijn ! ¨ plaagde ze speels linepaw .
Ze gaapte nog eens luid en wiebelde even met haar oren . Snel keek ze even naar achter of inkmask of hij het echt niet had gezien . Ze liet haar staartje zakken toen ze doorhad dat inkmask niet eens in het kamp was . ¨ oh spijtig ¨ zuchtte ze . Ze keek linepaw teleurgesteld aan en trippelde snel door de kamp ingang . ¨ kom je nog luilak ! ¨ riep applepaw plagend over haar schouder .


Life passes us without us knowing it,
i hope they like it ! EUCl0Oq
without us living it
Terug naar boven Ga naar beneden
Linesong
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimewo 11 apr 2012 - 20:13

i hope they like it ! Yiglf9nkrq

Ze zag zuchtend toe hoe haar zusje maar half luisterde, 'weet je we kunnen terug gaan, dan laat ik je zien hoe het moet!' sprak haar zusje maar al te trots, hij was zo traag ik haalde hem meteen in ! Ze greens, had zij dat net ook niet voorgesteld? 'Jij luistert echt niet hè!' zegt ze grinnikend, 'Dat vroeg ik net ook. En leer het me alsjeblieft, ik wil ook een prooi vangen, als het moet een mankende schildpad die hier niet leeft.' Ze lachtte even en keek toen naar haar zus die wegsprong en de rat op de berg gooide. Ze zag dat Applepaw genoot van elke blik die op haar geworpen werd. Haar staart stond anders toch mooi fier als een pauw omhoog. Toen haar zussie terug naast haar stond grapte ze, Heej, fierefluiter, zie je die kat die je boos aankijkt omdat je het kamp bent uitgeweest. Er was geen kat die haar boos aankeek, maar ze had gewoon zin om haar zus te plagen. de apprentice gaf haar een lik en plaagde haar ook met de zin, 'kom sebiet zijn die muizen al 100 voor wij er zijn !' Ze keek haar zus even boos aan, moest je dat nou echt zeggen? vroeg ze geërgerd. Ze zag Applepaw rondkijken en daarna zeggen, 'Ow jammer.' 'Wat is Jammer?' vroeg ze nieuwsgierig. Nu had de kleine apprentice haar wel nieuwsgierig gemaakt. 'Kom je nog, luilak!' vroeg haar zus die al bij ingang van het kamp stond. Ze ging het misschien niet eens vertellen. Jammer, ze wou het echt weten... 'How, ja rustig!', riep ze grijnzend en sprintte naar haar toe. Ze liep Applepaw voorbij en riep haar zussie na, 'Kom je nog luilak?' Ze grinniktei hope they like it ! I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
Terug naar boven Ga naar beneden
Applefrost
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Chi (:
609
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender:
Rank:
Applefrost
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimewo 11 apr 2012 - 20:44

i hope they like it ! 120lef7
Geirriteerd crosste ze snel voor uit en haalde linepaw gemakkelijk weer in . ¨ wat zei je daar ? ¨ plaagde ze . Ze sprong over een omgevallen boomstam en belande op haar zij . ¨ humph !¨ pufte ze toen ze in het zand hapte . Snel schudde ze haar rossige vacht zo dat het zand weg ging . Hopelijk heeft ze het niet gezien dacht ze . Snel liep ze verder alsof er niets was gebeurd . ¨ linepaw , kom je nog ¨ riep ze luid . Ze rook dichtbij een dikke muis . ¨ die vang ik ! let goed op linepaw ¨ zei ze plagend . Snel ging ze weer in die scheve sluip houding en sloop zo verder . En zo als de vorige keer hoorde de muis haar weer en schoot weg . Applepaw schoot er achter en struikelde over een takje dat op de grond lag . Snel schoot ze weer recht en sprong te vroeg op het muisje . ¨ nu heb ik je kleine rat ! ¨ zei ze speels . Ze beet het dier in de nek en doodde het . ¨ heb je dat gezien ?¨ vroeg applepaw aan linepaw . Ze stond er wel wat slordig bij , haar rosse vacht was zanderig en helemaal in de was .


Life passes us without us knowing it,
i hope they like it ! EUCl0Oq
without us living it
Terug naar boven Ga naar beneden
Linesong
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimewo 11 apr 2012 - 21:39

i hope they like it ! Yiglf9nkrq

Vrolijk en lachend liep ze achter haar zus aan, even was haar zus achter een boomstam verdwenen en toen zij er ook (iets behendiger dan wel) oversprong zag ze haar zus weer rennen, maar dit keer wat dichterbij. Had ze zo snel gerend? Of was zij juist trager beginnen lopen? 'linepaw , kom je nog?' riep Applepaw. 'Jaja', miauwde ze lachend en haalde haar zus even snel in. Toen ze haar net had ingehaald rook ze de geur van een verse, dikke, sappige muis. Het water liep haar al in de mond toen ze het dier zag.Heerlijk! dacht ze alleen maar. 'die vang ik ! let goed op linepaw ', 'zal ik doen', antwoorde ze lachend, 'Ik zal op elk foutje letten dat je maakt.' Ze grinnikte en keek naar haar zus die wel erg scheef in een sluiphouding ging staan. Linepaw ging zitten en keek met een scheefkopje naar Applepaw, zo leek het tenminste of ze rechtstond. Plots had de muis haar gehoord en schoot weg. De lichtrode apprentice schoot er achteraan en zij trippelde er dan ook maar achteraan. Het ging goed met Applepaw, tot ze struikelde over een takje. Linepaw moest lachen, 'Dat doe je goed zussie' plaagde ze en zag hoe ze al snel weer opstond en een sprong maakte. 'Nu heb ik je kleine rat' schreeuwde ze, 'neenee', verbeterde ze haar, 'het is een muis geen rat.' Ze greens even en keek haar zusje toen aan toen ze weer iets schreeuwde, 'Heb je dat gezien?' vroeg Applepaw. Het duurde even tot de vraag tot haar doordrong, maar antwoorde toen: 'Tuurlijk heb ik dat gezien. Vooral toen jij struikelde over dat takje, dat zal ik echt nooit vergeten!' Ze grinnikte en haar oog viel op de slordige vacht van haar zus. 'Kan je dat volgende keer trouwens iets verzorgder doen?' zei ze lachend en wees naar de vacht van Applepaw.
'Owkeej, nu ik!', miauwde ze vrolijk, 'Is zien wat ik er van ga bakken.' Ze greens en rook al snel een overvoede rat. Hij bloede al licht, een gemakkelijke prooi, dacht Linepaw. Ze speurde even naar het dier en zag het al snel zitten. Het bloedde een beetje op zijn rug, maar kon nog makkelijk rennen. Stil sluipte ze er op af, ze deed Apple na, maar probeerde iets minder schuin te staan. Ze stond nu al erg dicht bij de rat en net toen ze het wou pakken trapte ze op een takje dat doormidden brak. Damn, siste ze en zag hoe de rat wegschoot. Snel rende ze er achteraan. Ze moest het wel een beetje van haar snelheid hebben. Met haar ogen op de rat gericht botst ze tegen een boom. Snel schudde ze haar hoofd en stond op, waar was het dier. Al snel zag ze het iets verder zitten uithijgen. De rat mocht nu niet op adem komen! Er sloop er weer op af en deze keer met iets meer succes, ze kreeg de staart van de rat te pakken en prikte haar klauw erdoor. De rat piepte luid van de pijn en ze maakte het dan ook maar af. Snel eet ze het dier dood. Ze klemde de staart van het dier tussen haar tanden en liep vrolijk naar Apple. 'En wat vond je ervan?' vroeg ze vrolijki hope they like it ! I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
Terug naar boven Ga naar beneden
Applefrost
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Chi (:
609
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender:
Rank:
Applefrost
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimedo 12 apr 2012 - 8:47

i hope they like it ! 120lef7
¨ eh ja moet ik eerlijk zijn ? ¨ vroeg applepaw een beetje plagerig . ¨ je weet toch wel dat bomen niet uit de weg gaan he ?¨ zei ze speels . Ze vond de opmerking van haar vacht niet zo leuk , maar linepaw had wel gelijk ze stond er bij als een halve gare . Snel begon ze haar rossige vacht schoon te likken . ¨ bah !¨ zei ze toen er wat zand tussen haar tanden bleef zitten . Toen ze klaar was fonkelde haar ogen van ideeën . Ze wipte overeind en trippelde naar een boom . Dan keek ze speels naar linepaw en gaf teken dat ze moest komen .

¨ een konijn ¨ siste ze . Daar beneden het ravijn was een spierwit konijn . Al haar spieren spande op en ze maakte zich klaar tot de sprong . Ze wou net springen toen ze uitschoof over de boom schors . ¨ schak ! ¨ zei ze . En het konijn schoot weg . ¨ die halen we toch niet meer in ¨ zuchtte ze . ¨ kom dan gaan we onze vangst laten zien ¨ zei ze opgewonden . Ze hoopte dat inkmask nu wel in het kamp was .


Life passes us without us knowing it,
i hope they like it ! EUCl0Oq
without us living it
Terug naar boven Ga naar beneden
Linesong
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimedo 12 apr 2012 - 13:36

i hope they like it ! Yiglf9nkrq

eh ja moet ik eerlijk zijn ? vroeg haar zus plagerig, de poes keek de apprentice nep-boos aan. 'Als dat moet', zei ze toen rustig. je weet toch wel dat bomen niet uit de weg gaan he ?, antwoorde Applepaw speels. 'Tuurlijk weet ik dat!' zei ze grinnikend, 'Ik wou gewoon even hallo zeggen en bij een boom doe je dat door er tegen te lopen', grapte Linepaw. Ze zag dat haar zus haar vacht begon schoon te likken en keek even naazr haar eigen vacht. Het zag er nog vrij netjes uit. Alleen had ze nu wel een blauwe plek op haar hoofd, dat zou wel een bult worden. Ze zuchtte even, waarom waren bomen zo hard? Ze keek op toen Applebaw 'beh' riep. Ze grinnikte, 'Tja, zand is irritant.' zegt ze lachend. Ze likte even het vuiligheid op haar vacht er dan ook maar af en wachtte toen rustig op Apple. Ze schrok even toen ze de ogen van haar zus zag fonkelen. Vol met ideeën dat was duidelijk, maar het leek zo plotseling. 'Ideeën?' vroeg ze grijnzend. Ze zag haar zus overeind komen en naar een boom lopen. Ze pakte haar ratje op en maar bleef nog even zitten. De lichtrode poes gaf een teken dat ze moest komen en ze trippelde er dus vrolijk achteraan. 'Waar gaan we heen?' vraagt ze grijnzend. Een konijn, siste Applepaw terug. Direct was Linepaw stil en zag ze het konijn zitten. Hoe wou ze dat dier te pakken krijgen? het zat zo ver. Ze zag haar zus zich klaarmaken voor een sprong en net toen ze wou springen schoof ze uit. 'Schak' zei Applepaw en ze schoot in de lach, 'Zeer goed gedaan zus', zei ze lachend. Ze wou ook over de boom springen en het konijn nog achter na gaan, maar haar achterpoot bleef een beetje haken en ze viel plat op haar gezicht. 'Auch' mompelde ze. 'Die halen we toch nooit meer in', zuchtte Applepaw. Snel stond Linepaw op en keek naar het dier, 'Niet echt', zei ze, 'en met onze behendig heid vangen we ook nooit een konijn!' Ze greens even.
Toen hoorde toen vaag haar zus opgewonde zeggen, 'Kom dan gaan we onze vangst laten zien.' Direct schoot ze wakker uit haar gedachtes en stonden haar oortjes vrolijk rechtomhoog. 'Ja', riep ze vrolijk, 'Goed idee' Ze draaide zich om en liep al vrolijk voor haar zus uit. 'Kom dan', zei ze vrolijk. Plots stond ze stil toen ze een bruin dier zag zitten. het huppelde even. Een grijns sierde haar gezicht. Dit was hun kans. Ze wenkte haar zusje, 'ik heb een idee', zei ze zacht en wees naar het konijn. 'Als jij het nu naar mij toedrijft zal ik het doodbijten. Dan hebben we het samen gevangen en hebben we allebei een konijn gevangen. Afgesproken?' Rustig keek ze Applepaw aan en wachte ze op antwoord. Ze vond het zelf wel een goed idee, maar haar zus mocht ook wel inspraak. Als ze niet te luid ging praten natuurlijk. Want anders was het konijn weer weg. 'Als je het andersom wilt is het voor mij ook goed hoor!' zei ze er zeer zacht en snel achteraani hope they like it ! I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
Terug naar boven Ga naar beneden
Applefrost
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Chi (:
609
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender:
Rank:
Applefrost
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimedo 12 apr 2012 - 13:46

i hope they like it ! 120lef7
Eerst wist applepaw niet over wat haar zus het had en lachtte luid toen ze bleef haken met haar poot . ¨ mooi gedaan hoor zus ¨ proeste ze uit . Ze zag dat linepaw ineens stil stond en naar iets staarde . 'ik heb een idee' zei linepaw . 'Als jij het nu naar mij toedrijft zal ik het doodbijten. Dan hebben we het samen gevangen en hebben we allebei een konijn gevangen. Afgesproken?' vroeg linepaw aan haar . ¨ tuurlijk ¨ fluisterde ze zacht maar opgewonde . Rustig maar scheef sloop ze naar het konijn toe en schoot er ineens achter . Snel wipte het bruine ding weg van linepaw en applepaw . ¨ nee dat is de verkeerde kant dom konijn !¨ riep applepaw . Snel vloog applepaw er achter aan en sprong ze behendig in een grote boom . ¨ let nu goed op zus , dit heb ik plaatselijk verzonnen ¨ riep ze naar linepaw . Plotseling sprong ze verweg uit de boom en belande ze voor het bruine konijn . ¨ nu hebben we je ¨ siste ze speels . Ze liep wild naar het konijn toe en het konijn liep richting linepaw . ¨ maak je klaar he we zijn er bijna !¨ riep ze .


Life passes us without us knowing it,
i hope they like it ! EUCl0Oq
without us living it
Terug naar boven Ga naar beneden
Linesong
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimedo 12 apr 2012 - 14:04

i hope they like it ! Yiglf9nkrq

'Tuurlijk' had Applepaw geantwoord. Ze greens even en verstopte zich stil, wachtend op het bruine konijn dat elk moment zou kunnen aankomen. 'Nee dat is de verkeerde kant dom konijn!' hoorde ze Apple plots roepen. Ze grinnikte zacht en het duurde even voor ze daamee ophield. Het was haar gelukt niet echt beginnen te lachen. Gelukkig maar, anders zou ze zichzelf veraden. Ze keek rustig naar haar zus die een grote boom inschoot. Dat was in ieder geval al behendiger dan bij die andere boom. 'let nu goed op zus , dit heb ik plaatselijk verzonnen', riep Applepaw. Ze knikte en keek van Applepaw naar het konijn en weer terug. Haar ogen flitsten zo de hele tijd op en neer. Het konijn was verawrd om zich heen aan het kijken waar haar aanvaller ineens gebleven was. Ze greens, 'zeer dom konijn', fluisterde ze zacht. Ze keek weer naar Apple die zich klaarmaakte voor een sprong. Nu maar hopen dat het goed gaat. Ze sprong, Gelukkig, haar sprong was goed, nu nog het landen. Daar had ze eigenlijk wel vertrouwen in, een kat landt toch altijd op zijn 4 pootjes? Ze greens even en zag hoe Applepaw perfect voor het konijn lande en iets siste als, 'Nu heb ik je.' Zo ongeveer, ze kon het niet precies horen. In ieder geval schoot het konijn weer weg recht naar haar toe.
Nu mocht zij het niet verknallen, haar zus had het zo goed gedaan! Ze maakte zich klaar en spande haar spieren, snel rekende ze uit hoe lang het ongeveer zou duren tot het konijn hier was. Ze wachte nog even en sprong toen een heel klein sprongetje. Duwde haar nagels in het vel van het dier en beet het vlug dood. Na nog wat laatste stuiptrekkingen bleef het dier liggen. 'Jaa!' riep ze vrolijk, 'We hebben een konijn te pakken gekregen, high five!' en ze hield haar pootje al klaar x'D 'Goed werk zussie!' zei ze gl tegen haar, 'Dit moeten we zeker laten zien aan, aan, aan, aan Inkmask bijvoorbeeld! Linepaw was gelukkig (tot nu toe) Ze dacht er nog niet aan wat hen misschien te wachten stond moest de deputy er achter komen dat ze het kamp waren uitgeweest. Daar dacht ze dan ook liever niet overna. Ze pakte de rat en keek toen naar het konijn, 'Wie neemt hem?' vroeg ze grijnzend. Het bruine ding lag in de bladeren met een rood sausje er op. Dat was zijn eigen bloed, maar het zag er een beetje uit alsof het er over was gelegd.i hope they like it ! I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
Terug naar boven Ga naar beneden
Applefrost
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Chi (:
609
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender:
Rank:
Applefrost
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimedo 12 apr 2012 - 14:14

i hope they like it ! 120lef7
¨ ik neem de muizen wel mee pak jij het konij maar ¨ zei ze nog steeds trots . ¨ en zusje jij ook goed gewerkt ¨ zei applepaw . Applepaw geeft zo goed als nooit zo'n complimenten dus als ze dat wel doet weet je dat ze dat ook echt meent . Snel trippelde ze naar de twee muizen en pakte ze beet . Ze hupte naar voor en struikelde bijna over het gewicht van de twee muizen . Tussen de twee sappige muizen heen riep ze over haar rosse schouder ¨ kom je nog zussie sebiet slapen ze al !¨ . Ze wiebelde met haar orrtjes opgewonde als ze dacht aan inkmask die misschien in het kamp was nu . Het moest wel het was al bijna donker ! Zijn we zo lang weg geweest ? dacht ze raar . Ze draaide zich om en keek vragend naar haar zusje . ¨ zijn wij zo lang weg geweest ?¨ vroeg ze met een scheef kopje . Ze keek naar de lucht die al donker werd en de maan al verscheen . Ze zuchtte en stapte verder . Wat als inkmask kwaad op haar werd ? Dan kon ze het wel vergeten dat hij trots was op haar werk . Snel trippelde ze voort want nu begon het ook nog te regenen . ¨ kan het nog erger ?¨ vloekte ze tegen een druppel die in haar oog spatte .


Life passes us without us knowing it,
i hope they like it ! EUCl0Oq
without us living it
Terug naar boven Ga naar beneden
Linesong
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimedo 12 apr 2012 - 14:30

i hope they like it ! Yiglf9nkrq

'Ik neem de muizen wel mee, pak jij het konijn maar' Antwoorde Applepaw trots. Linepaw glimlachte vrolijk, liet haar ratje dan maar weer los en pakte het konijn in zijn nekvel. De 2 oren van het konijn stonden nog steeds omhoog (tja er zit bot in xp) en zaten net voor haar ogen, 'Irritante oren', zei ze boos. Ze legde het konijn weer neer en pakte het dan maar gewoon bij zijn rug. Dan had ze tenminste geen last van die rechtopstaande oren. Het konijn was hun meesterwerk, de kers op de taart. Haar oogjes schitterden terwijl ze Apple volgde naar het kamp. 'En zusje jij ook goed gewerkt.' gaf applepaw als compliment. Een compliment? van Applepaw? Dat geberude ook maar zelden. Nog vrolijker en trotser als eerst wachtte ze op Applepaw, die sprong plots weg en struikelde daarbij bijna. 'Kom zussie! Sebiet slapen ze al', riep de apprentice. Dat zinnetje vond ze niet erg fijn, ze schoot naar Applepaw toe en zij struikelde wel degelijk over het gewicht van haar konijn. Ze maakte een koprol en kwam zittend naast haar zus terecht, 'hey!' zei ze lachend. Snel stond ze op en besloot niet al te snel te lopen. 'Zijn we zo lang weggeweest?' vroeg haar Applepaw. Even keek Linepaw naar de stand van de zon die je nog maar net kon zien door de bomen. 'Dat zal dan wel', zei ze vrolijk, 'Je moet er toch wel wat tijd voor over hebben om 2 ratten en een konijn te vangen. Ze greens even. Ze begon te rennen toen ze ineens een druppel op haar staart voelde. 'Ik hou niet van regen!' mopperde ze. Ze waren er gelukkig al bijna, ze kon de ingang van het kamp zien liggen. Nog een paar meter... Linepaw begon te sprinten en moest ondertussen lachen om Applepaw's opmerking. Hierdoor liet ze per ongeluk het konijn vallen, stopte ze en liep de poes snel terug naar het dier. Ze raapte het weer op en liep het kamp in, even wachtte ze op Applepaw, 'Kom dan luilak!', riep ze grijnzend en keek om haar heen. Ze stond weer op en haar ogen speurde het kamp af opzoek naar Inkmask. Aan een voorbij komende kat vroeg ze of die Inkmask had gezien, maar de kater schudde zijn hoofd en liep door. Ze zuchtte, 'Waar is Inkmask toch?' vroeg ze aan Applepaw terwijl ze weer rondkeeki hope they like it ! I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
Terug naar boven Ga naar beneden
Applefrost
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Chi (:
609
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender:
Rank:
Applefrost
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimedo 12 apr 2012 - 14:39

i hope they like it ! 120lef7
Applepaw schoot in de lach toen linepaw struikelde en een kop rol maakte . ¨ prachtig hoor ¨ plaagde ze haar . Ze liep snel verder en keek toe hoe linepaw nog een blunder maakte . ¨ eum zus als je het konij niet wilde dragen zei het dan he ¨ plaagde ze linepaw . Toen ze bijna bij het kamp waren hoorde ze linepaw ¨ kom dan luilak!¨ roepen . ¨ eh jha ik liet mijn konijn niet liggen ¨ lachtte ze nog steeds . Toen ze het kamp binnen liep stond haar staartje fier omhoog . Ik hoop maar dat inkmask er is dacht ze .¨waar is inkmask toch?¨ hoorde ze linepaw vragen . ¨ waarschijnlijk op patrol of zo iets ¨ zei ze vragend . Ze wist ook niet waar de grote kater altijd naar toe was . Ze tuurde naar boven en zag dat de zon onder tussen verdwenen was . En de regen storte naar beneden . ¨ snel ¨ gilde ze speels . Ze crosste naar de hoop verse prooi en zag dat haar watterratje die ze van middag had gevangen als weg was . Ze liet de twee muizen op de hoop verse prooi vallen en liep dan naar de apprentice den . ¨ snel zussie straks ben je nog een vis ¨ zei applepaw plagend . Ze moest lachen hoe linepaw daar maar stond te niksen .


Life passes us without us knowing it,
i hope they like it ! EUCl0Oq
without us living it
Terug naar boven Ga naar beneden
Linesong
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimedo 12 apr 2012 - 14:54

i hope they like it ! Yiglf9nkrq

'Waarschijnlijk op patrol of zoiets', antwoorde Applepaw vragend. 'Nou waarom is hij altijd weg als we hem nodig hebben?' vroeg Linepaw licht zeurend. De regen kwam nu met bakken naar beneden, Damn, dacht ze en voor ze iets kon zeggen had haar zus al 'Snel!' geroepen. 'Goh daar was ik nog niet achter', zei ze grijnzend. Ze schudde nog even wat water uit haar vacht. Owkeej, dat had werkelijk geen nut. Want de regen die ze er af schudde kwam er al even snel weer bij, ze zuchtte en hoorde haar zusje roepen. 'Snel zussie straks ben je nog een vis!' Snel stond ze op en rende achter haar zusje aan. Ze gooide het konijn op de stapel, keek nog even rond, schudde weer wat water uit haar vacht en zag hem toen, 'INKMASK', schreeuwde ze luid. Ze schaamde zich wel een beetje toen ze een paar katten verbaasd en een tikkeltje boos naar haar zag kijken, 'Sorry', stamelde ze en keek naar haar zus, 'Kom!' zei ze vrolijk en wenkte haar zus. 'We pakken onze muizen en konijn en gaan ze hem laten zien!' zei ze trots en opgewonden, snel pakte ze het konijn weer vast. Ze zag er misschien uit als een doorweekte rat van het riool, door die koprol was er namelijk modder, bladeren en takjes in haar vacht gekomen, maar ze was trots op haar prooi en wou die dan ook graag laten zien. De regen spoelde al een beetje van haar vacht, maar maakte het ook plakkerig.i hope they like it ! I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
Terug naar boven Ga naar beneden
Applefrost
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Chi (:
609
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender:
Rank:
Applefrost
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimedo 12 apr 2012 - 15:00

i hope they like it ! 120lef7
¨echt ! is inkmask er ? ¨ vroeg ze half gillend . Ze sprong vliegend uit haar nest en vloog haar zus voorbij met de twee muizen . ¨ inkmask ! ¨ gilde ze uit !. Nu keken de andere katten ook kwaad naar applepaw . ¨ eh sorry iedereen ¨ piepte ze verlegen . Snel draaide ze zich om en keek naar linepaw . ¨ hahah linepaw jij lijkt er uit als een halve gare ! ¨ lachte ze speels . Ze draaide zich weer om naar inkmask en hoopte dat inkmask dat maar niet gehoord had . ¨ inkmask kijk wat we gevangen hebben !¨ gilde in inkmasks oor . Ze keek trots naar inkmask en dan weer naar linepaw die beledigd leek te zijn. ¨ sorry zussie maar je moet jezelf een bekijken !¨ zei ze lachend . Ze keek ondeugend naar inkmask en linepaw .


Life passes us without us knowing it,
i hope they like it ! EUCl0Oq
without us living it
Terug naar boven Ga naar beneden
Angelvoice
StarClan
i hope they like it ! DPKsfdL
Your crazy Mimi girl~
790

CAT'S PROFILE
Age: Death is Ageless right?
Gender:
Rank:
Angelvoice
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimedi 24 apr 2012 - 22:39


Een beetje slaperig staarde Angel voor zich uit. Ze had haar leerling er op uit gestuurd om wat kruiden op zijn eentje te zoeken om zo wat meer begaand te worden met de verschillende soorten en hoe ze te herkennen. Voor nu was zij achtergebleven mochten er gewonden of zieke komen. Een zacht zuchtje verliet haar keel terwijl ze even met haar blauwe ogen knipperde. Het was een rustige dag en als ze haar kop uit het kamp stak leek alles op rolletjes te gaan. Kittens met elkaar spelend voor de Nursery onder toeziend oog van de Queens. Apprentices die elkar verhalen vertelde over wat ze die dag allemaal al hadden gedaan. Warriors die net terug kwamen van een jacht of net weer op weg gingen om hun Clan van voedsel te bevoorraden. Ze was blij, blij om van Windclan te zijn, blij om deze Clan te mogen dienen op haar manier. Blij om levens te mogen redden inplaats van te vernietigen. Haar eeuwige geheim. Wat iemand mocht weten. Wat niemand ooit zou mogen weten. Haar geheim niet te willen moorden. Haar haat jegens de dood van elk levend wezen. Ze gaf elk wezen een eerlijke kans. Prooidier of Roofdier. Windclan of welke andere Clan dan ook. Ze zou ze beschermen. Met haar leven zou ze alles beschermen wat ze kon. Al had ze nu als Medicine Cat van Windclan de plicht haar clan als belangrijkste te dienen. En dat zou ze altijd doen ook!

'INKMASK', schreeuwde een stem luid. Angel's oren schoten gelijk omhoog terwijl ze overeind kwam. Was er iets met Inkmask?! Direct sprong ze haar den uit om Inkmask het kamp in te zien komen. Compleet op vier poten en wel. Niets aan de hand met hem.. Opluchting vulde haar longen terwijl ze zachtjes zuchtte. ¨echt ! is inkmask er ? ¨ Klonk de stem van de rode Tabby met de naam Applepaw half gillend. Angel trok even met haar oren terwijl ze Inkmask even recht aankeek. ¨ inkmask !" gilde ze nogmaals uit en Angel kwam langzaam de open plek van het kamp op. Ze wist hoe haar vriend en hun Deputy was ingesteld op al deze aandacht. En Angel zou hem wel van zijn 'fangirls' afhelpen. Zachtjes schudde ze haar hoofd terwijl ze naast Inkmask kon staan zodat die weg kon. "Dames dames, is dat niet een beetje te veel van het goedde?" Klonk haar stem met een strenge ondertoon terwijl ze hun bijde aankeek. "Inkmask heeft belangrijke zaken te regelen. En jullie hebben jullie taak om Warriors te worden. Nou wat zou belangrijker zijn voor Windclan. Als schreeuwende mousbrains achter jullie Deputy aanrennen of trainen voor de toekomst van jullie Clan." Recht staarde ze aan terwijl haar staart laag heen en weer zwiepte. Echt de jeugd van tegenwoordig.. Sure ze was ook jong geweest. En sure in die tijd was ze wel graag in het zichtsveld van Tallstar. Maar dat had andere redenen. De jonge kat had toen der tijd willen laten zien dat ze slim was en haar Clan kon helpen zonder zo veel te doden. Dit gedrag van deze apprentices was puur.. Blindheid..

Who is that girl I see, staring straight back at me?
Why is my reflection someone I don't know?
Who is that perfect cat? It's not me though I've tried
When will my reflection show who I am inside?i hope they like it ! 2rdkruv
"I walked across an empty land I knew the pathway like the back of my hand
I felt the earth beneath my feet. Sat by the river, and it made me complete"
Terug naar boven Ga naar beneden
Applefrost
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Chi (:
609
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender:
Rank:
Applefrost
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimewo 25 apr 2012 - 7:58

i hope they like it ! 120lef7
Ze keek even opgewonden opzij en zag een lichte poes aankomen . Eerst herkende ze de poes niet , maar na een tijdje wist ze dat dit angelvoice was , de medicine cat . Bij de woorden van angelvoice kroop ze in elkaar . "Inkmask heeft belangrijke zaken te regelen. En jullie hebben jullie taak om Warriors te worden. Nou wat zou belangrijker zijn voor Windclan. Als schreeuwende mousbrains achter jullie Deputy aanrennen of trainen voor de toekomst van jullie Clan." Meteen ging haar mondje open om te protesteren . ¨ ik wou alleen laten zien wat we gevangen hadden !¨ riep ze luid . Fier keek ze naar de twee muizen en konijn . Ze keek angelvoice recht en ondeugend aan . Ze had niet door dat ze het tegen de medicine cat had . Een beetje onbeleefd draaide ze haar rug naar angelvoice en keek weer naar inkmask . ¨ damn waar is ie nu ?¨ vroeg ze nieuwsgierig . Snel draaide ze haar weer om en keek angelvoice weer aan . ¨ heb jij hem zien weg gaan ?¨ vroeg ze speels . Haar groene oogjes fonkelde ondeugend en speels . Ze wou niets liever dan haar werk aan inkmask te laten zien . Opgewonden sprong ze recht , ze kon haar energie niet meer verbergen . Speels sprong ze rond , en botste tegen angelvoice . Met haar rosse vachtje helemaal door de war keek ze angelvoice aan . ¨ eh sorry ! ¨ gilde ze in haar oor .Life passes us without us knowing it,
i hope they like it ! EUCl0Oq
without us living it
Terug naar boven Ga naar beneden
Linesong
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Cesanne
675

CAT'S PROFILE
Age: ≈ 14 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Linesong
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimewo 25 apr 2012 - 18:33

i hope they like it ! Yiglf9nkrq

Schrok toen ze plots een stem naast zich hoorde, geschrokken en verbaasd keek ze de lichte poes aan. Even keek ze met een scheef kopje naar de poes. Ze herkende haar, maar wie was het nu ook al weer? Ze trok even een vreemd gezicht, dat zag er misschien een beetje gek uit, maar ach. Ow ja! Angelvoice! Haar gezicht klaarde op, maar veranderde al snel in een 'Ik-ben-onschuldig' gezichtje bij haar woorden, "Dames dames, is dat niet een beetje te veel van het goedde?" vroeg de med cat op een beetje strenge toon, "Inkmask heeft belangrijke zaken te regelen. En jullie hebben jullie taak om Warriors te worden. Nou wat zou belangrijker zijn voor Windclan. Als schreeuwende mousbrains achter jullie Deputy aanrennen of trainen voor de toekomst van jullie Clan." Nog geen 2 seconden erna hoorde ze haar zus protesteren, "ik wou alleen laten zien wat we gevangen hadden !", riep Applepaw. 'Inderdaad! We hadden net zo'n mooie vangst!' stond ze haar zus dapper bij, vanbinnen bonsde haar hartje van vrees wat Angelvoice hierop te zeggen had. Ze greens even toen de lichtrode poes om zich heen keek, "damn waar is ie nu ?" vroeg Applepaw, 'Misschien op pad', mompelde Linepaw en al snel hoorde ze haar zusje weer, "heb jij hem zien weg gaan ?" vroeg haar zus speels. Haar ogen twinkelden ondeugend. Tja, dat was Apple, een ondeugende poes, dat was zeker. Linepaw schoot in de lach toen haar zus ineens begon te springen en tegen Angelvoice opbonsde, om zich toen te excuseren. 'Kunnen we hem echt niet opzoeken, gewoon om hem deze vangst te laten zien!' vroeg ze en keek angelvoice met de meest schattige blik die ze had aan. Een echte 'Ik-ben-een-hele-lieve, schattige-kitten-face'.i hope they like it ! I6wins
Don't cry because it's over, but smile because it happened.
Xx:
Terug naar boven Ga naar beneden
Applefrost
Member
i hope they like it ! DPKsfdL
Chi (:
609
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender:
Rank:
Applefrost
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimewo 25 apr 2012 - 18:44

i hope they like it ! 120lef7
Ze hoorde haar zus , linepaw , allemaal dinges brabelen , maar dat intresseerde haar niet . Ze was te geconcetreerd naar angelvoice te kijken , dat ze niet doorhad dat ze scheef zat . ¨ linepaw , we gaan gewoon inkmask zoekn !¨ zei ze onbeleefd . Ze liet geen respect tonen naar angelvoice . Maar zo was ze , altijd hypper actief , kijkt op naar de grote katten , maar medicine cats intresseerde haar niet . Ze begreep ook niet waarom dapplepaw medicine cat wou worden , dus had ze hem maar voor gek verklaard . ¨ oh ja angelvoice doe dapplepaw de groeten he , en zorg dat hij geen verkeerde kruiden inslikt ¨ zei ze per ongeluk spottend . Ze was iets te onbeleefd maar dat had ze niet door . Ze keek spottend naar de medicine den , en had niet door dat angelvoice naar haar keek . Ze vond dat medicine cats maar raar waren . Dromen met de starclan zou cool zijn , maar in haar ogen onmogelijk .

Life passes us without us knowing it,
i hope they like it ! EUCl0Oq
without us living it
Terug naar boven Ga naar beneden
Angelvoice
StarClan
i hope they like it ! DPKsfdL
Your crazy Mimi girl~
790

CAT'S PROFILE
Age: Death is Ageless right?
Gender:
Rank:
Angelvoice
BerichtOnderwerp: Re: i hope they like it !   i hope they like it ! Icon_minitimewo 25 apr 2012 - 19:24
Nog geen 2 seconden erna hoorde ze haar zus protesteren, "ik wou alleen laten zien wat we gevangen hadden !", riep Applepaw. 'Inderdaad! We hadden net zo'n mooie vangst!' stond ze haar zus dapper bij, Linepaw greens even toen de lichtrode poes om zich heen keek, "damn waar is ie nu ?" vroeg Applepaw, 'Misschien op pad', mompelde Linepaw en al snel hoorde ze Applepaw weer, "heb jij hem zien weg gaan ?" vroeg haar zus speels. Haar ogen twinkelden ondeugend. Linepaw schoot in de lach toen haar zus ineens begon te springen en tegen Angelvoice opbonsde, om zich toen te excuseren. 'Kunnen we hem echt niet opzoeken, gewoon om hem deze vangst te laten zien!' vroeg ze en keek angelvoice met de meest schattige blik die ze had aan. Angel schudde haar hoofd maar keek toen geschrokken naar Applepaw. ¨ linepaw , we gaan gewoon inkmask zoekn !¨ zei Applepaw onbeleefd . Ze liet geen respect tonen naar angelvoice. ¨ oh ja angelvoice doe dapplepaw de groeten he , en zorg dat hij geen verkeerde kruiden inslikt ¨ zei ze spottend . Ze keek spottend naar de medicine den , en had niet door dat angelvoice naar haar keek .

Woest staarde Angel de poes aan. "Applepaw" Klonk haar stem hard en vol autoriteit. Voor de apprentice zich nog kon bewegen zette ze haar poot op Apple's rug en drukte haar tegen de grond aan. Over Linepaw hoefde ze zich niet zo veel zorgen te maken het was Applepaw wie hier de gestoorde uithing. "Applepaw ik heb je al een waarschuwing gegeven maar dit gaat te ver!" Donderde haar stem terwijl ze haar grip op haar poot versterkte. Haar blauwe ogen staarde recht naar de apprentice. "Niet alleen gedraag je je nu tegenover je Clan als onvolwassen en als een of andere stalker. Ook negeer je hierbij de WarriorCode door zowel je Medicine Cat als je Medicine Cat apprentice te beledigen!" Haar stem toornde nu en diende geen tegenspraak. Haar ogen staarde woest naar de apprentice. "Een maan lang zal je geen training mogen volgen, en tijdens deze maan zal je de Elders moeten verzorgen! Dit houd in hun Mos verversen en hun ont-teken." Een smalend glimlachje ontstond er rond haar gezicht terwijl ze zich omdraaide naar Linepaw. "Schattige gezichtjes helpen niet." Klonk haar stem zacht terwijl ze de poes aankeek. "Jij mag je zus helpen, mos verzamelen, elke dag, van die maan, voor je aan je training begint." Daarna keek ze hen bijde recht aan. "En als ik jullie nog een keer Inkmask zie lastig vallen in wat voor manier dan ook. Zullen jullie straffen nog veel erger worden." Recht staarde ze hen aan. "Is dat begrepen!" Klonk haar stem koud en autoritair. Ze dulde geen tegenspraak en hoewel ze bekend stond als lieve zachtaardige Angel. Had ze ook een kant die respect afdwong al gebruikte ze die niet graag.

Who is that girl I see, staring straight back at me?
Why is my reflection someone I don't know?
Who is that perfect cat? It's not me though I've tried
When will my reflection show who I am inside?

Terug naar boven Ga naar beneden
 
i hope they like it !
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: