{SPT - Open} Burnt 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 {SPT - Open} Burnt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Slatefur
StarClan
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimema 15 dec 2014 - 21:54

De boom zag er triest uit, zo verbrand en eenzaam. Slatepaw wierp een wat behoedzame blik omhoog. Hoe lang zou deze boom al in deze staat zijn? Generaties? Manen? Ze wist het niet. Ze had er nooit naar gevraagd. Zou ze er ooit naar vragen? Ook dat wist ze niet. Een enkele regendruppel tikte op haar neus neer en brak haar neus neer en liet haar even verbaasd met haar kop schudden. Gatver, ging het regenen?{SPT - Open} Burnt C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
{SPT - Open} Burnt 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimema 15 dec 2014 - 23:11

Hij liep voorzichtig over de met blaadjes bedekte grond, en meed de plassen die al gevormd waren op de grond van eerdere buien. Het leek helaas nog niet over te zijn, ze kregen nooit rust, weer ging het regenen en.. Oh nee, omdraaien. Onmogelijk. Opzij? Bosjes. Andere opzij? Spinnenweb, dat was dus een definite no. De enige weg die hij nog kon gaan was die rechtdoor. De kater zuchtte, zij die gaan sterven groeten u. "Hallo," Klonk het niet heel enthousiast uit zijn mond, waarna hij neerplofte naast de grijze poes, op een afstand natuurlijk.


{SPT - Open} Burnt Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimema 15 dec 2014 - 23:15


Geritsel in de struiken liet Slatepaw opkijken met vernauwde ogen, maar haar oren gingen plat naar achter in horror toen de poes herkende wie eraan kwam. Oh Starclan nee. Gelukkig hoefde ze geen den meer te delen met deze enge demoon, (echt, het zou haar niet verbazen als hij voor de lol kevers plattrapte in zijn vrije tijd) maar ze kon blijkbaar niet voorkomen dat ze hem tegen kwam. Haar nekharen iets overeind, schuifelde ze nog iets verder bij hem vandaan toen hij neerplofte. "Hallo," sprak ze terug, stijfjes, formeel. Hij was immers een warrior. Die moest je wel respect tonen. Maar Starclan, kon hij niet verhuizen naar de Windclan ofzo.{SPT - Open} Burnt C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Silhouette
Member
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1371
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 73 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimema 15 dec 2014 - 23:37

Waarom was hij nou nog niet eerder hier geweest had de sterke kater zich afgevraagd toen hij met al zijn sluiperigheid het Shadowclan gebied in was gegaan. Wel,hij had het antwoord. Zijn poten waren inmiddels al erg nat en koud aan het worden en stilletjes lopen ging moeilijk door al die plassen. Er viel een regendruppel op zijn kop en geïrriteerd keek hij omhoog. Fijn,regen. Hij had een slecht moment uitgekozen om een inval te doen. Langzaam kwam de regen op gang. Silhouette merkte echter dat de vele bomen hier de regen deels opving,anders dan bij hun op de vlakte. Bovendien zorgde het lawaai voor een goede dekmantel. Wel,dat was geluk hebben. En die twee tortelduifjes onder de struik ook. Wel,twee kattenvachten die best wel ver van elkaar waren voor een zo'n struik. Leuk. Silhouette sloop op de struik af en ging er voor staan. Zonder enig woord sprong hij erin en viel de tabby aan. Ze rolde samen uit de struik. Silhouetteheart drukte hem zo stevig mogelijk op de grond en herkende hem toen. Wat leuk,die was een tijdje terug nog samen met wat vrienden op hun territorium geweest. "Suprise"fluisterde hij in diens oor en boorde even zijn nagels in zijn vel. Daarna sprong hij weer op de grond en keek de andere aan. Een jong poes,zo te zien pas net Apprentice. "Toe,laten we vechten"siste hij tegen haar en sloeg een poot naar haar uit. Hij zorgde er enkel voor dat de poot haar net niet raakte en begon daarna te lachen. "Leuk,niet?"

-wie houdt nou niet van wat spanning? En de volgende post word hopelijk spt-


{SPT - Open} Burnt Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
{SPT - Open} Burnt 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimedi 16 dec 2014 - 15:42

De poes leek in dit licht nog enger dan normaal, en dus was hij blij dat ook zij afstand hield. Haar hallo klonk haast nog stijver dan die van hem en even fronste de kater dus, hij had zo zijn redenen stijf te zijn, zij niet toch? Veel tijd om er echt over na te denken had hij niet want ten eerste begon het toen te regenen -great- en ten tweede werd hij plots omgegooid. Tall liet zich meevallen, zoals altijd moest bij verassingsaanvallen, en keek geirriteerd naar de kater, maar er lag een beetje dankbaarheid in zijn blik. Nu kon hij tenminste iets anders doen dan een super awkward gesprek met Slatepaw. Of was het leuk geworden? Hij zou het nu nooit meer te weten komen, want hij lag hier op de grond met een Windclanner boven hem. Stom beest. "Suprise" Tall grijnsde sarcastisch, en voelde de klauwen van de ander gelukkig niet. Dat was een voordeel aan zijn dikke vacht, het was nog best lastig erdoorheen te komen. Vergeleken met deze kat kon hij eigenlijk maar voordelen blijven noemen. Zoals het feit dat hij niet eens veel jonger was, wel veel groter, waarschijnlijk ook sterker aangezien Inner een voorliefde had voor zware trainingen, en hij had goede motivatie want wat in the world of Starclan deed die gast op het territorium?!
Dat was echter niet eens hetgene wat hem het meest verbaasde, nee, dat was namelijk dat die kater 'Silhouetteheart' volgens hem, zomaar zijn rug naar hem keerde om Slate te kunnen pesten. Het deed Tall fronsen, alleen hij mocht dan doen, ze was dan wel een duivel, maar wel in zijn wereld, en oke, misschien ook erbuiten maar toch! Met een grote stap stond hij achter de aanvaller, en sloeg hem simpel met een krachtige slag vol in de zij. De klap zou hem zeker wel weghalen van Slate, en hopelijk deed ie ook nog eens flink pijn omdat de kater zijn nagels langs de ribben van de ander had gehaald. Zijn ogen vonkten nu wel degelijk. "Waag het niet bij haar in de buurt te komen," Gromde hij diep, met de typische mengeling van autoriteit van zijn moeder en dreiging van zijn vader.


{SPT - Open} Burnt Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimedi 16 dec 2014 - 16:17

{SPT - Open} Burnt V9y2R1j

De sfeer was al ongemakkelijk toen Tallshadow verschenen was. Maar het werd absoluut er niet beter op toen er ineens een zwart met witte schim hun kant op kwam en de grote kater omgooide. Slatepaw's ogen werden groot en haar korte, grijze pels stond alle kanten op. Wat was hier aan de hand? De zwart met witte kater had Tallshadow duidelijk eventjes kort overmeesterd. Of tenminste, zo leek het voor Slate. En toen kwam de kat haar kant op. Hij stonk naar hazen en heiden. Windclan? Slatepaw trok haar kop geschrokken terug toen klauwen net niet over haar gezicht gingen en stootte een geschrokken geblaas uit, haar oren plat in donzige nek gelegd. Ze had nog niet leren vechten... Maar ze was niet van plan om dat te laten merken. Ze ontblootte haar tanden naar de zwart met witte kater en zakte weg in iets wat leek op een jachthouding. Maar voordat ze nog wat kon doen aan de dreiging, was Tallshadow daar alweer. "Grijp hem!" Bracht Slatepaw uit. Moest ze Innerghost of Shrewstar halen of proberen zijn snorharen uit te trekken? Ze twijfelde...{SPT - Open} Burnt C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Wolftail
StarClan
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
Chi
1455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Time has stopped {55 moons}
Gender:
Rank:
Wolftail
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimedi 16 dec 2014 - 17:46

Nee, niet weer.. Een zucht verliet zijn bekje waarna hij zijn kopje terug naar beneden haalde. Hij had zonet de verse geur van Windclan opgevangen, en aangezien hij wist dat hij zich op Shadowclan gebied bevond, was er een belletje bij hem gaan rinkelen. Er moest toch werkelijk iets mis zijn met hun zintuigen? Serieus, kom op zeg. Konden ze zich dan echt niet aan de regels houden en de grenzen respecteren? Hij wou hun koppen wel eens zien als hij iedere dag enkele konijnen van hen ging stelen. Maar Wolftail was een kater van eer en trots, nooit zou hij zich laten zakken tot het niveau van zo'n konijnenvreter.
Met ruime pootstappen baande de breed gespierde kater zich een weg achter de markeringen. Hij wist na verloop van tijd ze altijd wel te vinden. Het was zo'n gewoonte geworden om katten van het gebied af te jagen, dat dit een routine voor hem was. Maar vaak was slechts één blik op hem al genoeg om de anderen schrik aan te jagen. Wolftail wist dan ook dat hij er alles behalve vredig uitzag. En anders dan de rest van Shadowclan, had hij meerdere vecht technieken geleerd. Vroeger als apprentice was hij een tijd getraind geweest door twee gevreesde rogue's. En hij moest toegeven dat deze ongekende vecht technieken vaak van pas kwamen.
Zodra de krijger gearriveerd was bij de plaats waar de rat zich bevond, snoof hij even diep. 'Waag het niet bij haar in de buurt te komen,' Hoorde hij plots iemand zeggen. Tallshadow? Wat deed die nou weer hier? Eigenlijk was dat best een stomme vraag, afgezien de nieuwe krijger zich gewoon in zijn eigen territorium bevond. Maar nadien gleed zijn blik naar een jongere poes, eentje die hij herkende als Slatepaw. Uiteindelijk richtte hij zich tot de zwart witte Windclan warrior. "De weg kwijt gespeeld?" Miauwde hij, toonloos maar met een zekere ingewortelde dreiging. Zijn felle blauwe blik priemde zich in die van de indringer, wetende dat hij geen schijn van kans maakte tegen zowel hij als Tallshadow.


{SPT - Open} Burnt CSSuX15
there's such a difference between us and a million miles. it's no secret, the both of us are running out of time
Terug naar boven Ga naar beneden
Silhouette
Member
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1371
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 73 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimedi 16 dec 2014 - 18:41

Ugh,wat konden sommige katten toch vervelend zijn. Woest blies hij toen hij e klauwen van de andere kater langs zijn ribben voelde komen. Hij draaide zich om en keek de kat smalend aan. "Calm down, ik doe haar niks. Ik kwam hier voor een Warrior. Ik plaagde haar maar een beetje". Silhouetteheart wou net aan een aanval beginnen toen er nog een kat bijkwam. Ditmaal een stuk ouder en een stuk sterker. Toch was Silhouette niet onder de indruk. Zijn zwarte staart gaf een zwiep en hij keek de bijkomer vernauwend aan. ''Nee,ik ben niet verdwaald. Vriendelijk dat je het vraagt''zei hij sarcastisch zijn vraag. Intussen bleef het regenen. Silhouetteheart hoopte dat dat hem van pas ging komen zodadelijk. Hij deed een paar stappen achteruit zodat hij beide Warriors in het vizier had. Over de grijze Apprentice maakte hij zich niet zoveel zorgen. Als ze vervelend werd was een klap wel genoeg. Shadowclanners waren inderdaad groot en gespierd,maar hij wist dat hij veel sneller was dan hun. Hij zou moeten vechten als een Windclanner. Als een flits schoot hij naar voren en krabde de oudste op zijn gezicht. Daarna gleed hij opzij naar de andere en krabde hem in zijn borst. Met een sprong achterwaarts stond hij weer op zijn oude plek. Glimlachend keek hij de twee aan. ''2-0"


{SPT - Open} Burnt Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
{SPT - Open} Burnt 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimedi 16 dec 2014 - 18:49

De kater raakte de flank, en glimlachte toen de ander blies in antwoord. Hard voor hem. "Calm down, ik doe haar niks. Ik kwam hier voor een Warrior. Ik plaagde haar maar een beetje" De shadowclanner rolde met zijn ogen, wat een waanzinnig lastige katers waren die beesten uit Windclan toch. Ondertussen was Slate ook wel bezig met een interessante techniek, wat leek te bestaan uit "Grijp hem!" roepen, en nadenken over wat ze moest doen. Tall glimlachte even, alleen al dat ze erover nadacht was een goed teken, in ieder geval geen bang geval. Alleen maar meer goed nieuws kwam eraan, zijn vader. Een van de enigen in de clan die zijn lengte nog net overtrof. "De weg kwijt gespeeld?" Mauwde de grote kater naar de miezerige indringer. ''Nee,ik ben niet verdwaald. Vriendelijk dat je het vraagt'' Een zucht verliet de katers mond, wat een irritant geval, waarom hadden zij hier nou weer mee te maken? Kon Windclan niet voor hun eigen problemen zorgen? Blijkbaar niet dus, want de kater schoot in de aanval. Dankzij de reflexen die ze leerden in de donkere nacht wist Tall nog net achteruit te springen, en keek toe hoe de ander een plukje haar van hem wegnam. Een frons tekende nu zijn gezicht, dat was van hemzelf. Zijn blik verschoof even naar zijn vader, waarna hij op de Windclanner afrende. Toen hij echter bijna bij hem was boog de kater af en sprong tegen de boombast van een nabije boom. Vandaar zette hij zich weer af, waardoor hij achter de indringer kwam. Nu stond Wolftail aan de andere kant, en hadden ze zo mogelijk nóg meer voordeel.


{SPT - Open} Burnt Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Lurkingshade
StarClan
{SPT - Open} Burnt KXWmV33
The A Doc
3682
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimewo 17 dec 2014 - 11:19

Met snelle passen rende de gevlekte apprentice door het woud. hij had de windclan geur al opgepikt en hij was er meteen op af gegaan. Hij wist niet van wie het was, maar hij zou het uitvinden en de eigenaar afmaken. Zijn blik hard en koud, de druppels sloegen in zijn gezicht, maar eerlijk gezegd kon het hem niet zoveel schelen. De geur was langzaam aan het verdwijnen, maar dan opnieuw, deed het hem niet veel. Hij wist naar waar de Windclan kat was gegaan, Burnt Sycamore. Toen hij een geschreeuw hoorde, draaide hij wat en rende hij in de richting, de stem herkende hij als die van Slatepaw en zijn hart raasde even een paar slagen sterker, zijn klauwen kwamen uit zijn hulsel. Hij ontblootte zijn tanden. Hij mocht haar! Hij mocht haar echt graag! Want ze was een kat die hem leek te begrepen en die echt nadacht over hoe hij zich -niet- voelde. Hij voelde zich goed bij haar, gewoon als... Vriendin? En hij wilde niet dat er iets zou gebeuren met haar, een beetje hetzelfde als met Wind en Ivy. Misschien ook met Rough, maar het verschil met haar en de tabby grijze apprentice was dat Rough zich wel kon verdedigen en sterk was. Er zat veel verschil in.
Toen hij eenmaal een onbekende pels zag en Tallshadow die achter de kater schoot, twijfelde hij niet langer en schoot hij aan razendsnel tempo op de zwart-witte kater. Zijn klauw raasde langs diens kop en hij draaide zich razendsnel naar hem en reageerde immens snel door omhoog te springen en een klauw tegen diens kin te slaan, een klop tegen de onderkant van zijn kop. Hij won hoogte en besloot naar voren te leunen, op diens rug te springen en zijn klauwen erin te boren waarna hij zich afzette en naar voren sprong om zich naast Tall te voegen en even naar de warrior te kijken, zijn blik hard en koud. Hij had eerlijk gezegd gedacht dat dit de apprentice zou zijn die hij een keer had aangevallen, maar zo was het niet. Hij zette zich klaar, klaar om alles op te vangen.


Rip Augurkielurkie
{SPT - Open} Burnt 66u15yb9_o

♥:
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimewo 17 dec 2014 - 11:48

{SPT - Open} Burnt V9y2R1j
Alles ging snel, alles ging heel erg snel voor de jonge Slatepaw. Ze had haar al redelijk ronde ogen nog verder opengesperd, waardoor ze zo rond waren geraakt als de ogen van een uil. Wat deed de Windclan kater hier? De poes dacht koortsachtig na, maar nee, ze kwam niet tot een antwoord. Hij hoorde hier niet te zijn! Gelukkig kwam Wolftail ook al ten tonele. De jonge apprentice keek eventjes omhoog naar de tabby kater, die dreigend boven alles uit torende. Ze wist bijna zeker dat hij nog groter was dan Tallshadow. Maar de Windclan kater leek niet op te geven. Hij krabde weer van zich af en Slatepaw trok haar kop even terug alsof het bij haarzelf gebeurd was. Dat moest zeer gedaan hebben... Ze blies nog steeds zachtjes. Gemene kat.. Ze schrok op toen er nog een kat verscheen. Nog meer Windclan? Maar nee, gelukkig was het Lurkingpaw. Nu waren er drie sterke katten! Plus haar, maar zij telde niet echt, want zij was niet echt sterk. Zij konden die Windclan kat verjagen! Ze moest echt eens aan papa vragen of hij haar ook wat goede battle moves wilde leren... Dan kon ze ook nuttig zijn.
{SPT - Open} Burnt C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Silhouette
Member
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1371
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 73 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimewo 17 dec 2014 - 12:07

Toen de bruine tabby op hem afkwam rennen zette Silhouette zich schrap op de klap op te vangen. Tot zijn verbazing sprong de Warrior echter over hem heen, hij keek achterom en zag hoe de sterke kat zich tegen een boom afzetten en achter hem landde. Ah,nu stonden ze dus aan twee kanten van hem. Leuk kunstje. Silhouetteheart ging zitten en begon in zijn voorpoten te klappen,wat een dof geluid weergaf. "Geweldig"zei hij met een neutrale stem en stond weer op. Met een sprong stond hij weer wat verderop en had beide katten weer in zicht. Sukkel. Dacht hij nou echt dat Silhouette zich zo gemakkelijk liet overmeesteren. Er kwam een zwart witte vacht op hem afstormen en Silhouette rende weg,maar de klauw had zijn kin al geraakt. Ugh,waarom deden soort plekken altijd zoveel pijn. Silhouetteheart sprong weg toen de kater op zijn rug landde en voelde enkel even de klauwtjes waarna de nieuwkomer naast zijn maatje ging staan. Silhouette draaide zich woest om en zag dat hij te maken had met een Apprentice. Vernederend, maar op een opluchting. Hij veegde het bloed van zijn kin. Daarna schoot hij naar voren en raakte de zwart witte Aprentice in zijn flank. Met een sterke kracht mepte hij hem omver. Daarna sprong hij op de andere af en drukte die nogmaals op de grond. Hij zette zijn klauwen in de dikke vacht en zorgde er dit keer voor dat ze er wel goed doorkwamen. Silhouette trapte enkele keren met zijn achterpoot in de buik en liet de kater toen weer los. Als een bliksemschicht stond hij weer een stuk verderop. De twee Apprentices moesten geen probleem zijn,die andere twee waren het belangrijkste nu.


{SPT - Open} Burnt Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Ghosteyes
Elder
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
61
Actief
Ghosteyes
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimewo 17 dec 2014 - 14:59

Wat begonnen was als een gewone wandeling tussen de naaldbomen, leek een hele andere weg in te slaan toen Ghost bij een van de mijlpalen van het ShadowClan territorium aan kwam. Je had geen ogen nodig om te kunnen vertellen wat hier gaande was. De WindClan geur was vers, maar leek maar van één kat af te komen. Naast de buitenstaander rook hij twee apprentices en twee warriors van zijn eigen Clan. De situatie was hoorbaar in het dreigende gesis en gegrom dat van de katten af kwam. Zogenaamd niets vermoedend liep Ghost half tegen de WindClanner op, waarna hij een paar onhandige passen achteruit zette. "Enkel een dwaas zou toch zeggen dat je er verstandig aan doet het op te nemen tegen vier ShadowClan katten. Ben je een dwaas?" vroeg hij op nonchalante toon. Als de kat hem aan zou vliegen dan was dat maar zo, hij was niet bang voor het onbekende.


{SPT - Open} Burnt E1dMwl8
"Never forget what you are. The rest of the world will not.
Wear it like armor, and it can never be used to hurt you.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Silhouette
Member
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1371
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 73 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimewo 17 dec 2014 - 15:40

Silhouetteheart wankelde toen er iemand tegen hem botste en keek kwaad opzij. Een rode kater stond naast hem en keek zijn kant op,maar hij miste zijn ogen. Een Elder dus,zeker weten. "Enkel een dwaas zou toch zeggen dat je er verstandig aan doet het op te nemen tegen vier ShadowClan katten. Ben je een dwaas?" Silhouetteheart haalde zijn schouders op,al wist hij dat de kater ze niet kon zien. ''Ach,het was een stuk rustiger eerst"antwoordde hij rustig. Hij ging de Elder niet aanvallen,zelfs hem ging dat wat te ver. In plaats daarvan keek hij weer terug naar de rest. ''Wat als dit een afleiding is?"merkte hij op en keek de vier katten een voor een aan. Hoewel hij inderdaad bang was,liet hij dat nauwelijks merken. Hij moest gewoon kalm blijven en redden wat er te redden viel. Als de grond te heet werd onder zijn poten ging hij wel weer weg. "Ik doe een luidruchtige en opmerkelijke inval hier en alle sterke Warriors komen op mij af en de gevechtsgroepen sluipen intussen naar jullie Camp toe"vertelde hij als een voorbeeld. Het was niet handig wat de katten hier deden,in de Windclan zouden ze een stuk verstandiger zijn. ''En dan laten jullie ook zomaar Elders vrij rond lopen, er kon zo'n Elder zomaar iets overkomen"'. Wel,genoeg geklets. Hij sprong naar voren en viel dit keer de langharige kater aan,die door de anderen bekent zou staan als 'Wolftail'. Silhouetteheart was niet kort van stuk dit keer. Hij beet en krabde zo hard als hij kon en stond stevig met zijn achterpoten op de grond om tegenaanvallen zo goed mogelijk te kunnen afslaan.

Samenvatting:
-Even handig,lijkt me zo-

-Kunnen we afspreken dat we de limit katten hierbij laten? Het is door mijn autisme erg moeilijk om me op te veel katten te gelijk te concentreren-


{SPT - Open} Burnt Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
{SPT - Open} Burnt 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimewo 17 dec 2014 - 18:14

De kater trok zijn wenkbrauwen op toen er geklapt werd, maar boog toen een keer vol spot om te laten zien dat niemand de indringer serieus nam. Sowieso al helemaal niet meer toen een zes maanden oude apprentice hem een klap wist te verkopen. Tall glimlachte even, dit was de trotse Shadowclan, als er ergens een gevecht was waren ze er altijd bij. Hij had nog meer gelijk dan dat hij eerst had gedacht, Ghosteyes, een blinde elder, kwam rustig aangelopen en liep tegen de zwart witte kater op. De warrior keek toe hoe die een ellenlang verhaal begon, en wendde zich al snel tot Lurking toen de indringer druk was. "Kan jij met Slate de elder in veiligheid brengen?" Vroeg hij hem, hij vroeg het hem omdat hij Lurk erop vertrouwde de taak als een ware warrior op zich te nemen. Hij kon het natuurlijk fout hebben.


{SPT - Open} Burnt Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Innerstar
StarClan
{SPT - Open} Burnt R0nBhw9
Nathalie
4728
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimewo 17 dec 2014 - 18:38

In het kamp was het rustig. Vele warriors waren of op een patrouille gstuurd, of indivivueel aan het jagen. Leafbare kwam er aan, dus genoeg jacht patrouilles konden er niet zijn. Nog een aantal warriors waren in het kamp om daar alles op orde te houden. Een zucht verliet haar bek toen haar ogen zich op de medicine cat den vestigde. Ja, alles liep dan misschien goed, dingen waren niet super goed. De zwarte poes stond op, rekte haar poten uit, voornamelijk haar linker achterpoot, gezien die nog steeds stijfjes voelde, vooral na het zitten, liggen en stilstaan. De poes melde bij Shrewstar even afwezig te zijn, en ging er vandoor.
Uit het kamp zette ze een sprintje, die zich al snel versnelde bij het reuken van Windclan geur, afkomstig in de richting van The Burnt Sycamore. Ze versnelde haar pas nog meer, waarbij haar achterpoot begon te protesteren. Ze negeerde het als of het een irritante strontvlieg was en hoorde al snel stemmen. Als eerste kwam Slatepaw in haar zicht, en vervolgens haar warriors, een elder, en Lurkingpaw. Innerghost liet een luide grom horen en kwam te voorschijn. Ze had een withekel aan Windclan. De Winclan kat had Wolftail aangevallen, en Innerghost aarzelde geen moment en wierp zich tegen de Windclan kat aan zodat hij van Wolftail af zou zijn. Geen gevecht nu, ze wou weten wat hier gaande was, en als het aan Innerghost lag, zouden ze de Windclan kat persoonlijk terug brengen naar het Windclan kamp, wou ze meteen een woordje met Everstar spreken. Geen slecht idee. "Wat is hier in Starclans naam gaande?!" Klonk haar stem, kwaad. Haar lontje was kort, en dat was te merken. Don't mess with Innerghost and what belongs to her.


{SPT - Open} Burnt Env9oX7
.:
Thanks Waz <3:
:'STAMPS':
Terug naar boven Ga naar beneden
Silhouette
Member
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1371
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 73 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimedo 18 dec 2014 - 12:58

Net toen Silhouette zijn tanden in Wolftail's borst wou zette,kwam er een zwarte vacht tegen hem aan en rolde hij verder over de grond heen. Woedend stond hij op en keek naar de laatste kat die er bijgekomen was. Een zwarte poes die hij maar al te goed kende van de Gatherings. Innerghost,deputy van Shadowclan. Zijn vacht ging meteen een stuk hoger staan en hij zette zich stevig vast op de grond,wachtend op een terugaanval. De overmacht was te groot,hij had Tall gemakkelijk aangekund,maar nu was hij ingesloten. Zou hij sterven en zou hij dan Firework weer zien? Maar dan zou hij Silvergale nooit meer zien en waarschijnlijk zou hij naar de Dark Forest worden gestuurd. Firework,hij was geduwd door een kat,maat Lionbeat wist niet wie. Misschien was het wel een Shadowclanner. "Firework,door jullie is hij dood!!"schreeuwde hij woedend richting de katten. Nee,hij wist het niet zeker. Maar op dit moment was alles gericht op Shadowclan.,"Geef de kat die die wandaad begaan is,dan duw ik hem voor een Monster!" gilde hij nu en keek hijgend naar de katten. Geen weg terug,enkel nog vooruit. Hij voelde een traan over zijn wang glijden. Er ging een gevoel door zijn lichaam wat zeldzaam was bij hem. Angst. Verdriet. Silhouette zakte rillend op de grond,van de sterke en volhoudende kat van zonet was niks meer over. "Firework,Silvergale"sprak hij rillend. Enkele keren herhaalde hij beide namen. Hij legde zijn hoofd op zijn voorpoten en sloot zijn ogen. Het kon hem allemaal niet meer schelen.

-drama-


{SPT - Open} Burnt Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Ghosteyes
Elder
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
61
Actief
Ghosteyes
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimedo 18 dec 2014 - 14:45


Hoe makkelijk het was voor anderen om hem te onderschatten. De pogingen van de WindClan kater om hen af te leiden met woorden waren tervergeefs. Hij sprak zichzelf tegen. Alle sterke katten hier? Dat waren toch slechts twee apprentices een elder en twee warriors, waarvan één nog vreselijk jong. Ghosteyes hoorde vaag wat over de elder wegbrengen, maar was te gefocust op wat er gaande was met de WindClanner om zich daar nu zorgen over te maken. Als ze hem terug in het kamp wilde hebben tegen zijn wil in, dan zouden ze hem moeten slepen. Voor het verder uit de hand kon lopen verscheen Innerghost en liet de indringer dan eindelijk zijn ware toestand zien. De kat liet zich overspoelen door emotie en daar bracht hij zichzelf mee in gevaar. Ghost kon enkel hoofdschuddend luisteren naar zijn uitbarsting.


{SPT - Open} Burnt E1dMwl8
"Never forget what you are. The rest of the world will not.
Wear it like armor, and it can never be used to hurt you.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Lurkingshade
StarClan
{SPT - Open} Burnt KXWmV33
The A Doc
3682
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimevr 19 dec 2014 - 14:03

"Kan jij met Slate de elder in veiligheid brengen?" Hij keek even opzij naar de warrior en ontmoette diens goudgele ogen. Na enkele tellen knikte hij. "Ok, als jij me belooft hem af te maken," zei hij terwijl hij een stap terug pakte. O ja er was nog eens doodleuk een elder komen aflopen... Fijn echt fijn... Hij zuchtte even en sprong simpel aan de kanten toen de Windclan kater op hem af liep. Toen hij hem passerde scheerde hij even snel met zijn klauwen langs dien zij, waarna hij snel wegschoot naar Slate. Toen de windclan kat iets begon te ratelen, keek hij even naar de grijze kattin. "Kom, ik moest je wegbrengen van Tall," zei hij terwijl hij even omkeek om te kijken wat er gebeurde. Iets met praten en vechten, maar eerlijk gezegd, lette hij niet zoveel op. Hij zag ook hoe Inner erbij kwam en liep dus naar de elder. Hij had geen ogen. "Ik moest u mee terug nemen," zei hij met een knikje, waarna hij afwachtte op wat de kater zou doen.


Rip Augurkielurkie
{SPT - Open} Burnt 66u15yb9_o

♥:
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
{SPT - Open} Burnt DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitimevr 19 dec 2014 - 18:45

{SPT - Open} Burnt V9y2R1j
De situatie begon meer en meer uit de hand te lopen en Slatepaw haatte het dat ze zich zo nutteloos voelde. Gelukkig liet de Windclan kat haar nog wel redelijk met rust. Ze keek even geïnteresseerd naar de rode elder die erbij was gekomen. Wat was er met zijn ogen dan? Daar ging ze ooit nog wel achter komen. Maar voor nu wilde Tallshadow, de duivel, haar weer terug naar het kamp laten brengen. Wat? Het begon net interessant te worden, ondanks dat de situatie eng was, en wie weet kon ze er wat van opsteken! Vooral toen Innerghost verscheen, dan kon er toch niks meer mis gaan? Ze waren zwaar in de meerderheid! De Windclan kat begon ook nog eens te flippen, waar Slate met grote ogen naar keek. Toen Lurkingpaw voor haar stond, weigerde Slatepaw om mee te gaan. "Nu-uh!" Bracht ze lichtjes teleurgesteld uit, "Ik wil blijven kijken, wie weet steek ik nog iets op."{SPT - Open} Burnt C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{SPT - Open} Burnt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: