{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 {SPT - Open} Burnt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Tallshadow
Member
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimevr 19 dec 2014 - 20:09

De kater knikte met een glimlach toen hij Lurk's voorwaarde hoorde. Hij wist natuurlijk niet of het nodig zou zijn, maar het zou wel mooi zijn. Echter hoefde hij al niet meteen te hulp te schieten want ook Innerghost was al ten tonele verschenen, en toen plots had de Windclan cat een mental breakdown. Serieus. Een Mental. Breakdown. Zegmaar, in die combi ook, op dit moment. Tall trok een wenkbrauw op, en kon een verwarde glimlach niet onderdrukken. Waarom kreeg Shadowclan altijd van die sentimentele indringers? Konden die gasten nergens anders heen ofzo? Hij zuchtte, en liep toen maar naar Slate, Lurk, en de Ghosteyes toe. Ze stonden nog steeds op dezelfde plek, en daardoor overhoorde de kater nog net Slate's woorden, de duivel. "Misschien wel ja," Beaamde hij, en knikte eens. "Zolang jullie het dan maar op een veiligere plek doen mag het dan wel, maar niet in het 'strijdgewoel'," Hij sprak het spottend uit, want op het moment was het vooral heel vreemd wat er gebeurde. "Die weirdo kan nu dan wel ineens overspoeld worden door een zee van zelfmedelijden en… " Hij stopte. Schudde toen zijn hoofd, en herriep zijn woorden. "Om eerlijk te zijn snap ik ook niet wat hij ineens heeft," De kater haalde zijn schouders op, en vertrouwde toen verder die katten wel een veilige plek te vinden, waarna hij naar de andere warriors liep om die gek in de gaten te houden.


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Silhouette
Member
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1371
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 73 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimevr 19 dec 2014 - 22:57

Waar was hij mee bezig? Jammeren op de grond als een gek. Come on, hij was Silhouetteheart,meester van de duisternis. Gamemaster. Silhouetteheart stond op en hoorde nog net de laatste woorden van Tall. Een woedende blik brandde in zijn ogen terwijl hij zijn kant opkeek. De Apprentice die zonet Slate werd genoemd stond bij hem. Silhouette rende weer op hem af en duwde hem opzij. Daarna pakte hij Slate op en rende weg met haar. Ze was zwaar,maar zijn snelheid was altijd nog beter dan die van de anderen. Silhouetteheart rende over de bosgrond heen,terwijl het zware lichaampje bungelde in zijn bek. Hij rende zonder achterom te kijken naar de Border en zette haar halverwege de vlucht op de grond. Hijgend bleef hij stilstaan. Ze konden elk moment komen. Hij hoorde ze al. "Slate,je bent een dapper poesje volgens mij"zei hij vlug tegen haar. "Leergierig"een grinnik verliet zijn mond. Bloed liep van zijn flanken naar beneden,maar hij leek er nauwelijks last van te hebben. "Het gaat je goed" knikte hij haar toe en wou net naar de grens rennen toen hij gekraak hoorde. Oh foxfung,ze waren er...t


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Silse14


Laatst aangepast door Silhouetteheart op za 20 dec 2014 - 1:38; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lurkingshade
StarClan
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 KXWmV33
The A Doc
3682
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimevr 19 dec 2014 - 23:12

Hij draaide zich even om toen hij hoorde wat Tall zei. Hij knikte instemmend wat bij deze had gezegd. Daarna keek hij naar Slate. "Als jij wilt blijven, mij ook goed," zei hij terwijl hij zijn schouders optrok en even naar de elder keek. "Euh laat maar meneer, sorry," zei hij daarom op zijn neutrale toon, waarna hij zich terug omdraaide en naar Tall en Slate toeliep. "Die weirdo kan nu dan wel ineens overspoeld worden door een zee van zelfmedelijden en… " Hij knikte even. "Hij probeert gewoon zielig te doen," zuchtte hij terwijl hij even een blik legde op de zwart-witte kater. "Om eerlijk te zijn snap ik ook niet wat hij ineens heeft," Hij haalde zijn schouders op. "Mental breakdown," zei hij. "Heb ik wel nog eens gezien," zei hij terwijl hij even omkeek naar de zwart-witte kater. Toen tall echter wegging, schoot de kater opeens naar hem voorbij en pakte hij Slate op. Wel meteen vlamde zijn ogen op en hij schoot meteen razendsnel achter de Windclan kat. Met zijn lange poten en kleine lichaam kon Lurk hem goed bijhouden, maar hij was inderdaad sneller. Geen probleem, geen probleem. Hij snoof en versnelde zijn pas. Hij voelde hetzelfde vurige verlangen om Slate te beschermen net zoals hij bij Wind en Ivy voelde. Was dit omdat hij graag had? Vast. Hij had zijn zusjes ook graag. Hij snoof even zachtjes en versnelde nog. De regen tikte hard tegen zijn kop, maar hij probeerde het te negeren en enkel maar te lopen achter deze weirdo. Hij zou eraan gaan.
Toen hij het duo tussen de struiken zag, spande hij zijn spieren op. Zijn klauwen vlogen uit hun hulsels en hij vloog op de kater af. Met een snelle haal haalde hij uit naar diens kop, waarna hij achteruit sprong en afstand nam van hem.


Rip Augurkielurkie
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 66u15yb9_o

♥:
Terug naar boven Ga naar beneden
Firedance
Warrior Goddess Lightning
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Fireda11
WazBeer
12040
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 108 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimevr 19 dec 2014 - 23:13

Silhouette,

Je kat kan nog zo snel zijn, maar dat geeft al één ding aan: hij is lichtgebouwd anders zou zijn snelheid niet kunnen. Tevens is hij een WindClanner, wat dit bevestigd. Een grote kitten is soms al vermoeiend te dragen, laat staan een zwaar gebouwde apprentice van 6 manen. Tevens is Silhouette slechts 16 manen oud, dat is iets meer dan een jaar. Een oudere warrior zou het al niet voor elkaar krijgen, laat staan een jonge, om Slatepaw helemaal naar de border te slepen. Die laat zich natuurlijk niet gewoon meenemen en hij heeft nog tig katten op zijn hielen die hem zonder twijfel al zouden hebben ingehaald na een paar meter. Gelieve rekening te houden met realisme en je post wat aan te passen. Of zo laten maar accepteren dat de rest het stuk van al bij de border zijn negeren en hem gewoon op zijn weg al pakken.

Mvg. Firekit


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimevr 19 dec 2014 - 23:34

De poes had een hoop geuren geroken, een aantal herkenbare en natuurlijk ook een onbekende. Het zou weer eens niet of een andere clan bemoeide zich met hun leventje, die al moeilijk genoeg was in haar ogen. Een zwart met witte kater schoot voor haar langs en in die flits zag ze dus hoe haar dochter tussen zijn kaken bungelde. Haar redelijk goede bui sloeg met een klap om en volgde - samen met Lurkingpaw, al had ze dat op dat moment niet zo door - de kater. Hij kwam niet ver, zeker niet ver. Hij mocht dan wel snel zijn, niemand zou ooit ver komen met haar dochter op sleeptouw. De poes zag hoe Lurking de eerste aanval deed, hij krabde de kater en sprong toen van deze weg. Nu was het haar beurt. Met vlammende ogen sprong de zwarte kattin bovenop hem, luid sissend en hem tegen de grond smakkend. Vechten was nooit haar ding geweest, maar woedde was nu meester. "Jij gaat nergens heen met mijn dochter, vuile rat."


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimeza 20 dec 2014 - 1:12

Hij grinnikte om de reactie die hem nog gegeven was, en merkte dat toen hij zich omgedraaid had de kater plots langs hem heen schoot met Slatepaw. Verbaasd stond Tall even stil en keek toe hoe er een stoet katten meteen volgde. Een diepe zucht verliet zijn keel en de kater rolde met zijn ogen. "Waarom krijgen wij altijd de vreemde indringers?" Vroeg hij aan niemand in het bijzonder, en draaide zich toen geërgerd om, om dan ook maar de rest te volgen. Hoe kon het in de naam van die irritante dode katten dat een stom awkward gesprek met de duivel, ineens in een achtervolging van de ontvoerder van de duivel was veranderd?! Misschien wilde hij het niet eens weten. Een ding was zeker, er waren hier veel katten.


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Silhouette
Member
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1371
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 73 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimeza 20 dec 2014 - 1:47

Een klauw kwam in zijn kop terecht en schreeuwend trok hij zich terug. Bloed vloeide in zijn ogen en hij knipperde ermee. Zwarte poten drukte hen op de grond en even dat hij dat het Innerghost was,maar toen hij zijn kop omdraaide zag hij dat het een jongere poes was. Maar ze leek wel heel erg. Dit was dus Slate's moeder,leuk kennis te maken. Silhouette bleef onder haar houding stil liggen en keek om zich heen. Vijandige katten die allemaal zijn vacht wouden bewerken en waarschijnlijk nog veel meer. Hij had het echt niet verwacht,dit was de eerste keer dat er zo veel katten waren gekomen. Nu wou hij enkel nog maar weg. "Ik doe haar niks"fluisterde hij en keek wanhopig naar Slate."Help me, ik kan je geen pijn doen. Hoe graag ik het zou willen,je bent iets bijzonders in mijn ogen. Al weer ik niet wat. Behalve dan dat zij ook een grijze vacht heeft."


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolftail
StarClan
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 DPKsfdL
Chi
1455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Time has stopped {55 moons}
Gender:
Rank:
Wolftail
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimeza 20 dec 2014 - 13:50

Ondanks de snelheid van de kat, had Wolftail de aanval weten te ontwijken. Echter hadden de nagels toch zijn pels bereikt, maar hadden ze geen wonden achtergelaten. Het was al een hele opgave om zijn lange pels te doorboren, laat staan dat deze Windclan krijger daar genoeg kracht voor had. En uiteindelijk was hij niet voor veel nodig, aangezien Tallshadow het meeste deel al alleen deed. Hij schrok dan ook niet op toen hij plots Innerghost zag verschijnen, en knikte haar slechts respectvol toe. Algauw werd de situatie uitgelegd, en bleven er steeds maar meer katten komen. Deze plek werd nogal te bevolkt, om het zo te noemen. Echter trok hij zijn oren wel naar achteren toen de Windclan krijger plots van alles begon te brabbelen tegen Slatepaw. Was hij een pedo? Algauw viel zijn blik op Fawnstep die de krijger aanviel. Zij was de moeder van Slate, het leek hem dan ook alleen maar logisch dat ze woedend werd van deze opmerkingen. Rustig stapte hij naar de deputy toe. "Zullen we 'm meenemen naar het kamp? Ik vind dat hij toch 't een en het ander uit te leggen heeft." Sprak hij koel, zijn ijsblauwe blik in de hare priemende. Dit was veel verder gegaan dan slechts een overtreding van de grensregels. "Windclan heeft ondertussen al genoeg kansen gekregen." Ook al gingen zijn woorden misschien tegen de mening van zijn partner in, bijna iedere kat in Shadowclan was bereid om hun klauwen in het vel van die konijnenvreters te laten zinken, zeker na dit.


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 CSSuX15
there's such a difference between us and a million miles. it's no secret, the both of us are running out of time
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimedi 23 dec 2014 - 1:59


Alles ging ineens gigantisch snel. Het ene moment zat ze nog rustig mee te kijken met het gevecht, stiekem toch informatie opnemende over hoe haar clangenoten met een indringer omgingen. Het volgende moment werd ze ineens meegesleurd en hapte ze geschrokken naar adem. Ze werd meegesleurd en spartelde geschrokken met haar poten, wild om zich heen slaand met haar klauwen. "Laat me los hazenadem!" Siste ze geschrokken, paniek liet haar hart in haar keel kloppen. En uiteindelijk werd ze ook op de grond gedropt. "Oof!" Bracht ze uit, toen haar kin op de grond klapte. Ze krabbelde echter snel en geschrokken overeind en achteruit toen de kater tegen haar begon te praten, haar oren plat gelegd in haar donzige nek. Maar gelukkig kwam versterking al snel. Lurkingpaw en haar moeder verschenen om de kater aan te vallen. Toen de zwart met witte kater op wanhopige toon tegen haar begon te praten, zette Slatepaw alleen maar een angstige stap naar achter. Het klonk als wartaal in haar oren. Eventjes keek ze met platgelegde oren omhoog naar Wolftail. De kater had ze altijd al een beetje eng gevonden, maar nu wilde ze zich het liefste achter hem verstoppen, aangezien hij het grootst en meest intimiderend was.{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Innerstar
StarClan
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 R0nBhw9
Nathalie
4728
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimedi 23 dec 2014 - 9:03

De Windclan warrior kreeg een emotionele uitbarsting en begon van alles uit te kramen. Innerghost negeerde dat vooral en liet eerst een blik over haar katten heen glijden. De Windclan kater ging er vandoor met Slatepaw voor Innerghost het in de gaten had. Ook zij ging er achteraan en zag hoe haar warriors de kater aanvielen. De kater bleef stil liggen op de grond, en wou hoogstwaarschijnlijk enkel nog maar weg. Maar hier ging de kater niet zomaar mee weg komen. "Wolftail en Tallshadow, jullie houden hem in bedwang, we nemen hem mee terug naar het kamp," grauwde ze, toen ze haar ijsblauwe blik strak op de Windclan kater richtte. Innerghost was intussen beschermend bij haar klein dochter gaan staan. Ze wou wel eens weten wat Shrewstar hier van denken zou. Het werd tijd dat Windclan eens een lesje werd geleerd.

OOC: Blegh, sorry voor mijn flutpost. Het was ineens heel veel.


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Env9oX7
.:
Thanks Waz <3:
:'STAMPS':
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimedi 23 dec 2014 - 10:44

"Ik doe haar niks," fluisterde de gevlekte WindClan kater, terwijl ze haar nagels nog iets dieper in zijn vacht liet zinken, hij zou het voelen. "Help me, ik kan je geen pijn doen. Hoe graag ik het zou willen, je bent iets bijzonders in mijn ogen. Al weet ik niet wat. Behalve dan dat zij ook een grijze vacht heeft." Een lage grom ontsnapte uit haar mond en ze draaide haar oren wat naar achteren, met haar scherpe snijtanden ontbloot. "Wacht maar totdat ik je te pakken krijg," gromde ze dreigend. "Wolftail en Tallshadow, jullie houden hem in bedwang, we nemen hem mee terug naar het kamp," grauwde haar moeder toen, die er blijkbaar ook bij was geweest. Fawnstep sprong van de kater af, maar haalde hierbij haar nagels niet in. Nee, beschaamd was ze er niet over, het enige wat haar nu vulde was een gevoel van afgrijzen en woedde. Ze liep naar Slatepaw en Innerghost toe, knikte kort naar haar moeder en keek toen naar Slatepaw. "Gaat het?" vroeg ze voorzichtig, niet al te beschermend over willen komend. Maar het was logisch dat ze zo'n vraag zou stellen in deze situatie.


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimedi 23 dec 2014 - 11:44

De kater kwam aangesjokt toen die weirdo kat yet another mental breakdown had. Een zucht kon het niet laten te ontsnappen. Dit beest was kierewiet, niet helemaal honderd, en toch liep hij hier random te zijn op hun territorium. Had de clan Starclan zo geteisterd dat ze dit verdienden? Hopelijk niet zeg, en als ze het wel hadden gedaan prefereerde hij een grote storm ofzo, niet dit, want dit was vreemd. Vooral toen die zwart-witte kater ineens allerlei awkward dingen tegen Slate ging zeggen, want zelfs de duivel leek toen oprecht een beetje bang. Ze kroop naar zijn vader toe, maar aangezien de blik die ze daarvoor naar Silhouette wierp, nu ook op haar vader gericht was, stapte de kater behulpzaam naar voren en ging tussen haar en de gestoorde Windclanner staan. Wat een gek. "Wolftail en Tallshadow, jullie houden hem in bedwang, we nemen hem mee terug naar het kamp," Klonk het uit de mond van Innerghost, en ook al leek het niet echt dat die gast in bedwang gehouden moest worden, liep hij toch naar hem toe.


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Silhouette
Member
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1371
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 73 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimedi 23 dec 2014 - 16:21

Hij begon het inmiddels wat zat te worden en probeerde zich onder het zware lichaam van de poes te wringen. Oef,wat aten ze hier? Hij had altijd gedacht dat ze met hun konijnen en hazen wel de grootste prooien aten. Maar blijkbaar aten zij meer van hun kleine diertjes. Skatepark begreep hem niet en hij vond dat ergens jammer,maar er was niks aan te doen. Van de kater van net was niks meer te zien,zijn eigen ik was gelukkig weer terug. Innerghost wou hem inderdaad meenemen naar het kamp. Waarschijnlijk niet zijn kamp. De poes sprong van hem af en even voelde Silhouette haar nagels in zijn vacht dringen. Verwoest stond hij op en keek de twee Warriors aan die hem in bedwang moesten houden. "Blijf uit mijn buurt,ik kan zelf wel lopen" siste hij richting Tallshadow die nu zijn kant opkwam. Silhouetteheart blies kort en maakte zich groot. Met een blik vol afkeer keek hij naar de andere katten. Even bleef zijn blik hangen op Slate. "Blijkbaar ben je net zo dom als de anderen hier."


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolftail
StarClan
{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 DPKsfdL
Chi
1455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Time has stopped {55 moons}
Gender:
Rank:
Wolftail
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitimedi 23 dec 2014 - 19:44


Toen de kleinere grijze poes zich plots achter hem ging verschuilen voor de Windclan kater, streek hij eventjes beschermend met zijn dikke staart over de rug van de apprentice. Hij was niet van plan haar zomaar te laten ontvoeren door dat gek mormel daar, dus ze moest zich nergens zorgen over maken. Onder die dikke pels van spieren en vacht was er toch nog een gouden hart verstopt. Hij knikte dan ook meteen  toen Innerghost zei dat ze de kater onder bedwang moesten houden. Zijn blauwe blik volgde het gestalte van Tallshadow, om vervolgens ook zelf in actie te komen. Met ruime pootstappen baande hij zich naar de indringer toe, en ging hij achter diens lichaam staan om vervolgens met zijn ferme poot hem een duw in de richting van het kamp te geven. "Lopen jij." Klonk zijn stem, licht grommend maar tegelijkertijd ook vreemd kalm. Hij was niet van plan om zich van zijn stuk te laten brengen door een verdwaald gelopen Windclanner.

{Vervolg topic: Klik


{SPT - Open} Burnt - Pagina 2 CSSuX15
there's such a difference between us and a million miles. it's no secret, the both of us are running out of time
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {SPT - Open} Burnt   {SPT - Open} Burnt - Pagina 2 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{SPT - Open} Burnt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: