Enough is enough - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Enough is enough

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
Orchis
Deputy
Enough is enough - Pagina 3 3HdqnGZ
me, myself & i
343
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 11:46


Enough is enough - Pagina 3 Dd5cjs10

Orchis neusgaten groeide groot door de ademstoten die hij woest naar buiten blies. Zijn vacht dat piekerig langer was op zijn nek en rug prikkelde omhoog en zijn blauwe ogen stonden wijd opengesperd. Hij had Whitepaw opgedragen om samen met de twee andere meissies naar voren te komen maar een andere tom hield hem tegen. Zijn blik werd niet van die van de grijze Shadowclanner afgehaald en hij brandde het uiterlijk van de ander in zijn brein. Oh hij zou die kikker laten ontploffen door in de weg te staan. Voor nu liet hij het gaan, want er waren andere dingen die voor gingen. Zijn lip trilde terwijl hij zich half omdraaide en weer met zijn konijnen loopje richting Sinclaw stapte. De commandant liet de zoon van Acorndust los maar smeet hem zijn richting op. Een duidelijke hint voor hem. De warrior probeerde te ontsnappen maar no way dat hij dit liet gebeuren. Orchis was niet sterk maar zijn mentor, Sirtlan, had hem andere dingetjes geleerd. De Elite member greep de staart van de tom tussen zijn kaken en trok. Hier zou hij hem onderuit krijgen en tijd winnen. Snel kroop hij boven op de ander en gebruikte een techniek die hij net veel andere katten ooit had zien doen. Veel gebruikte hun dikke lichaam om de ander in bedwing te houden, of hun brute kracht maar zoals jullie Orchis kende ging dat voor hem niet lukken. Daarom had hij een ander speciaal ontwikkelde methode. De tom zette zijn poten op bepaalde plekken van het lichaam waar hij de spieren knelde en hem daarmee genoeg pijn mee kon veroorzaken dat hij liggen bleef. De tom hief zijn kop terwijl hij zijn ogen liet rusten op Acorn. Zie je dat deputy? Je zoon word overmachtig door een konijn. Ben je nu trots op je zoon? hihi. Sinclaw had zich ondertussen om haar, blijkbaar, kindjes heen gekruld en Orchis trok zijn neus op. Jeetje, kon dit zoetsappigheid niet zo dadelijk gedaan worden? En zegmaar, weg uit zijn gezichtsveld. Bah. Een vrouwelijke warrior stapte nu naar voren en dwong hen om de twee weer vrij te laten. Orchis kantelde zijn kop en keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. Wat dacht ze wel niet? Dat dit een business meeting was waar onderhandelingen gemaakt konden worden? De tom grinnikte. Wat een dombo. ''ze gaan nergens heen platkop, is dat soms niet duidelijk?'' Mauwde hij tegen haar met een giechel terwijl hij harder duwde op de spieren van de warrior onder hem.


Enough is enough - Pagina 3 Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Enough is enough - Pagina 3 DPKsfdL
Cynthia
2871
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 82 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 13:34

Hij hoorde amper de woorden van een van zijn apprentices die blijkbaar was gekomen om hem te waarschuwen. Daar was het nu al iets te laat voor en hij had wel meer dingen om zich nu druk over te maken dan om een antwoord te geven op Darkpaw. Hij had tenslotte net gezegd dat hij elke kat die over zou stappen zou verbannen en hij hoopte dat daarmee degene die hij niet kon vertrouwen ertussen uit zouden gaan, maar hij hoopte dat er niemand meer zou zijn die over zou stappen. Hij kon het niet hebben nu, niemand moest overstappen zelfs al was het om zijn domme zoon te redden. Hij zou iets anders moeten bedenken om Southernwolf te redden van Sinclaw. Er werd hem nogmaals door een van de shadowclanners gezegd dat ze terug moesten gaan en dat leverde alleen maar meer woede bij hem op. "Denk je dat ik dat niet weet?" Snauwde hij dan ook naar Poisonivy. Hij kon alleen niet Southernwolf in deze situatie laten en met de rest terug gaan naar het Shadowclankamp. Dat kon hij gewoon niet doen.
Hij wist niet waarom hij nog stiekem had gehoopt dat niemand over zou stappen, maar dat vleugje hoop vervloog zodra de eerste naar de andere kant begon te lopen, Bleaktail. De kater durfde er ook nog eens bij te zeggen dat hij een bloodclanner van deze aanval had verteld. Een grom ontsnapte uit zijn keel en hij moest er alles aan doen om niet ter plekke bovenop de kater te springen. "Dan ben je hierbij ook verbannen van Shadowclan, Bleaktail." De woorden kwamen makkelijker dan hij had verwacht. Maar wat had hij anders verwacht? Als hij niet eens meer wist wie hij kon vertrouwen van zijn eigen katten? Er werden een aantal specifiek naar voren geroepen, kittens van Sinclaw wist hij. Als ze nu aan zijn kant bleven wist hij dat hij ze kon vertrouwen, maar staken ze over naar Sinclaw, dan kon hij er niet meer zeker van zijn en moest hij zich aan de woorden houden die hij net uitgesproken had. Toen Feverpitch dan ook naar Sinclaw begon te lopen, al was het wel wat twijfelend, wist hij dat er geen weg terug meer was. Hij slikte een keer, proberende de woede die bij elk nieuw verraad naar boven kwam weg te slikken. "Feverpitch, het feit dat je hier voor Sinclaw kiest betekent dat ik ook jou moet verbannen van Shadowclan." Het overlopen gaf aan dat ze niet genoeg vertrouwen hadden in wat hij zou kunnen doen. Hij zou een andere manier vinden om Southernwolf te helpen als dat moest, maar ieder die nu over stapte leek dat vertrouwen niet in hem te hebben.
Zijn blik ging ondertussen naar Southernwolf. Ze waren hier al te lang en ze moesten terug naar het kamp zien te gaan, maar hoe kon hij dat doen terwijl zijn zoon elk moment vermoord kon worden? Toch zou hij zich nooit overgeven, hoe graag de bloodclanners dat wilden, dat zou niet gebeuren. Hij zou zijn leven geven om dat te voorkomen al was hij de enige Shadowclanner die er nog tegen was. De volgende die echter overstapte deed hem pijn met elke stap die ze dichter naar Sinclaw zette. Was alles dat ze hem verteld had een leugen geweest? Hoe graag ze Sinclaw neer had willen halen? De blik die de poes hem nog wierp vertelde hem alles dat hij wilde weten, maar dit was niet wat hij wilde dat ze deed. Ze zouden er wel uitkomen als ze maar bij Shadowclan bleef. Hij wist dat hij haar niet voor de anderen kon trekken die hij net had verbannen. Hopelijk zou ze begrijpen waarom hij dit op dit moment moest doen. "Wolfpaw," Waarom was het deze keer zo moeilijk? De vorige waren makkelijker geweest. "Voor het kiezen van Sinclaw over Shadowclan kan ik niet anders dan je te verbannen van Shadowclan." De woorden waren eruit, maar hij voelde zich er niet beter bij. Eerlijk was hij gewoon moe van alles dat op hem af kwam, maar hij moest doorgaan, stoppen was nooit een optie geweest en dat was het ook nu niet. Al was hij alleen, dan zou hij zich nog niet over geven.
Sinclaw leek alleen nog maar oog te hebben voor Wolfpaw en schoof Southernwolf naar een van de andere Bloodclanners. Dit was zijn kans, dit kon hij niet laten gaan nu. Deze bloodclanner leek lang niet zo sterk als Sinclaw en had ook geen vitale plek van zijn zoon te pakken. Hij probeerde met zijn blik die van Wolfpaw te zoeken. Als ze daadwerkelijk nog aan de kant van Shadowclan stond, dan zou ze hem hier helpen. Ze waren nog steeds met veel meer katten als de bloodclanners en ze moesten snel terug zien te komen naar het kamp. Dat kon alleen als Southernwolf vrij was en daar was nu de mogelijkheid toe. Hij negeerde dan ook alle katten om hem heen verder. Hij had alleen nog maar oog voor de bloodclanner die bovenop zijn zoon zat. Hij zette zich af tegen de grond en vloog recht op de bloodclanner af, hopende diegene met zijn gewicht van Southernwolf af te drukken. "Ren zodra je vrij bent," Grauwde hij nog wel naar zijn zoon. Hij had geen idee wat voor een effect zijn actie op de rest van de clan had gehad, maar dat zou hij binnen de kortste keren merken. Voor nu was het voor hem belangrijk dat Southernwolf vrij kwam, want dan konden ze terug naar het kamp. Dan hielden ze hier in ieder geval niks meer boven zijn kop.

Tag: Poisonivy, Bleaktail, Feverpitch, Wolfpaw, Southernwolf, Orchis en de rest ook soort van


If you are strong, you'll find responsibility
Enough is enough - Pagina 3 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enough is enough - Pagina 3 Original
Renske
1321
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 15:32


Alles leek versneld af te spelen vanaf het moment dat Acefray overliep naar de verkeerde kant. Southernwolf wierp zichzelf op het duo en een geschrokken kreetje kwam uit Settleddust zijn bek toen Sinclaw met eenvoud de kater tegen de grond werkte. De haren op de rug van de jonge kater kwamen allemaal overeind toen hij de tanden van Sinclan om de nek van de kater zag. Hij moest vast doodsangsten uitslaan en er was niets wat ze konden doen. Eén van de BloodClanners begon namelijk uitleggen wat de situatie was. Sinclaws dochters voor Acorndust zijn zoon. Zijn blik ging naar de twee poezen, waarna zijn hart sneller begon te kloppen. Er werd nog meer heen en weer geroepen. Dit was alleen maar uitstelgedrag. Ze moesten terug naar kamp, niet koppig verwenzingen naar elkaar roepen. Zijn familie, de enige familie die hij nog had, was thuis. Pepperpaw, Softpaw. Zijn blik ging naar Acorndust die Acefray verbande. Zo simpel was het, de medicine cat werd uit de clan geschopt.  En iedereen die zou volgen zou ook niet meer terug verwelkomd te hoeven worden. Maar, er zouden toch vast niet meer gaan? Ze waren één clan, sterk. Zijn bezorgde blik ging naar de twee zusjes die mee waren. Die waren toch ook zeker wel sterker dan dat? Ze moesten toch weten dat ze nooit zouden krijgen van die slang wat ze hoopten?

Maar het had wel een beweging in gang gezet. Eerst stak Bleaktail over die met zijn domme kop trots vertelde dat hij de mol was. Settleddust gromde laag. Hij wist het, hij had al verdenkingen gehad. Maar, dat was zo lang geleden. Hij kon zich nu wel voor zijn kop slaan dat hij het Acorndust nooit had verteld. Ze hadden die bloedzuiger al lang geleden weg moeten snijden. En daarna stapte al aarzelend de eerste van Sinclaws gespuis de grens over, die meteen ook keihard werd verbannen. En toen.. zelfs Wolfpaw. Settleddust had haar nooit gemogen, maar hij had verwacht dat ze beter was dan dat. Maar kennelijk geloofde ze in loze beloften. Blijkbaar hield ze meer van haar moeder dan van de clan die haar altijd had verzorgd en gevoed. Maar ze vroeg nog of Southernwolf mocht gaan. Beter, want deze chantage was voorbij. Southernwolf wist een gaatje te vinden en probeerde weg te kruipen, maar al snel werd hij alweer tegen de grond gedrukt. Settleddust zijn hartslag bonkte inmiddels in zijn keel. Bijna, bijna waren ze er geweest. Hadden ze terug kunnen gaan. Ze moesten niet veel meer tijd verspillen. Wie wist hoe het eraan toeging in het kamp? Misschien werden ze daar wel één voor één gedood, elke seconde die voorbij tikte was cruciaal. En toen gebeurde iets wat hij niet had verwacht. Sinclaw leek wat tegen Acorndust te zeggen. ‘Dit is bluf, ze is tijd aan het rekken,’ mompelde hij nog onder zijn adem.

Acorndust dook naar voren, op de lelijke BloodClanner die Southerwolf in zijn klauwen had. Alles leek nu in slow motion te gaan, behalve zijn hersenen die op volle toeren draaide. Settleddust moest een beslissing maken, snel! Rennen, of terug gaan. Maar Acorndust zou waarschijnlijk nu het middelpunt staan om aangevallen te worden. Maar zij waren nog steeds in grotere getalen, zelfs met de overlopers. Settleddust knipperde een keer, waarna hij zijn spieren aanspande en naar de deputy werkte, om daar zijn rug te beschermen. Ze hadden samen getraind, hij kende Acorndust zijn bewegingen als geen ander. Ze zouden elkaar kunnen spiegelen, schouder aan schouder vechten als het moest. Hij sloeg ook richting de kop van de lelijke kater, op Southernwolf een kans te geven het op een lopen te zetten. En dan zouden ze met zijn allen moeten vertrekken en dit gespuis geen kans geven om zich ook bij de rest van hun clan aan te sluiten en hun kamp terug veroveren.

Tag: Acorndust, Orchis, Southernwolf
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poisonivy
Member
Enough is enough - Pagina 3 DcziKBt
Chi
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Poisonivy
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 19:09

De snauw die Acorndust haar gaf kwam niet onverwacht. Poisonivy bleek haar gifgroene ogen op hem gericht houden en legde haar oren plat in haar nek."Wat doen we hier dan nog?" snauwde ze terug, iets minder fel als de deputy naar haar toe had gedaan maar nog altijd luid genoeg. Alles kon er nu gebeuren in hun kamp. Ze zaten hier tijd te verdoen, verloren hun Clangenoten aan Bloodclan. Zo bleek toen er nog enkele katten naar de overkant liepen. Poisonivy schudde haar kop. "Lelijke viskoppen." siste ze, haar stem laag maar dreigend. Wat er vervolgens gebeurde, ging te snel voor haar begrip. Er wierp een Bloodclanner zich op Southernwolf, wat resulteerde in een Acorndust die op het tweetal afvloog. De zwart met witte kattin keek in het rond, niet goed wetende wat ze moest doen. De bruine kater kon het alleen af, dat was duidelijk. Maar voor de rest? Wat deden ze hier nog? Was dit het teken om terug te keren? In haar ooghoeken zag ze Settleddust die ook naar het schouwspel liep. Een akelig gevoel borrelde zich op in haar maag. Ze hadden hier geen tijd voor! Ze beeldde zich het ergste in: hoe Bloodclan hun kamp was binnengevallen. Hoe kittens doodsbang achter hun moeder schuilde. Erger nog... wie weet welke slachtoffers waren daar al gevallen. Haar groene ogen keken ongeduldig in het rond, hopende dat Acorndust het teken zou geven om om te keren. Want één ding was zeker, ze liet haar Clangenoten hier niet alleen achter.


Enough is enough - Pagina 3 VJgtDFi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
Enough is enough - Pagina 3 3HdqnGZ
me, myself & i
343
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 19:25


Enough is enough - Pagina 3 Dd5cjs10

Orchis had de deputy van Shadowclan goed in de gaten gehouden. Wel zo slim als je boven op zijn zoon stond en bedreigingen over hem naar de overkant spuwde. De tom kwispelde enthousiast met zijn bobtail en liet een piep van opwindingen horen toen hij zag hoe de bruine tom zijn beheersing verloor en zich afzette om de aanval in te zetten. Orchis zou nooit een gevecht winnen tegen iemand zoals Acorndust en dus deed hij hem op een andere manier pijnigen. De Bloodclan member aarzelde geen seconde en sneed met zijn klauw de keel open van de warrior die onder hem lag. Zijn gelach doorklonk het kamp en snel maakte hij zich uit de voeten met het bloed klevend van deputy's zoon aan zijn poten. Hij was niet het snelste maar snel genoeg om in ieder geval weg te zijn voor Acorn hem ook de keel doorsneed. Orchis lachte door en huppelde met grote sprongen naar Zahida en Ivory toe. Hen zouden hem wel beschermen totdat Sinclaw hen veder opdroeg wat te doen. Voor nu had hij zijn deel al goed gedaan en met een brede grijns keek hij over de schouder van de twee andere Bloodclanners heen naar Acorndust en de rest van de kikker leger die hij mee genomen had.


Enough is enough - Pagina 3 Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Southernwolf
StarClan
Enough is enough - Pagina 3 BBTakD
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 19:34

Maar hij kon niet ontsnappen. Een harde snok aan zijn staart deed hem zijn evenwicht verliezen, waarop hij met zijn kin tegen de grond terechtkwam. Voor hij opnieuw kon opstaan kwam er een klein lichaam op hem staan; en met goedgemikte drukpunten schoot er een scheut van pijn doorheen zijn lichaam. Southernwolf schreeuwde het uit; maar verstijfd van de pijn kon hij niet veel doen. En toen maakte zijn vader de beslissing om aan te vallen. Eindelijk. maar het kwam te laat, de Bloodclanner die hem in zijn greep had aarzelde niet en sneed zijn keel door. Bloed gutste uit de wonde; Southernwolf's ogen werden groot van schrik. Nee, nee, nee.. De pijn was overweldigend; de jonge warrior sloot zijn ogen. Hij wou iets zeggen, zich verontschuldigen voor zijn vader misschien - sorry dat ik zo'n teleurstelling ben, sorry dat ik het niet beter kon doen.. Maar hij kon geen woord uitbrengen. En plots was alle pijn weg. Hij opende zijn ogen opnieuw en leek wel te zweven, hoog boven zijn lichaam en alle katten eromheen. Hij was nu bij de sterren - bij Starclan. Nu maar hopen dat zijn dood niet voor niets had hoeven zijn..


Enough is enough - Pagina 3 BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenpaw
Catministrator
Enough is enough - Pagina 3 FvKfk2C
Kiek
144
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ravenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 20:02

RAVENPAW // SHADOWCLAN 9 MOONS OLD

De jonge kater stond aan de grond genageld naar het schouwspel te kijken. Hoe de een na de andere kat leek over te lopen naar de verkeerde kant. Zijn blik bleef strak gevestigd op Wolfpaw, ze zou het niet doen. Toch? Maar toen de poten van de jonge kattin in beweging kwamen sloeg er een nieuw soort paniek om zijn hart. Emoties die hij nog nooit eerder zo intens gevoeld had raasde in een rap tempo door elkaar door de kater heen. Hij wist niet wat hij moest, moest hij haar stoppen? Ging ze naar Sinclaw of ging ze om Southernwolf te redden?

Het leek eeuwen te duren voordat Wolfpaw de overkant bereikt had. Maar toen Acorndust de woorden uitsprak die hij nooit had willen horen knapte er iets. Dit was een nieuw soort verraad op een ongekend niveau voor Ravenpaw. Hij had nog nooit zoiets gevoeld. Zoveel paniek en woede door elkaar heen. Iemand waar hij naar op had gekeken had hem verraden. De clan. Weer. Zijn moeder had zijn vertrouwen beschaamd en nu Wolfpaw ook. Hij zou nooit meer vertrouwen leggen in anderen vanaf deze dag. Dan kon niemand hem nog pijn doen. Als een soort donderslag door zijn lichaam voelde hij hoe hij zijn emoties afsloot, hoe hij alles onderdrukte. Alles was woede nu. Boos trok hij zijn neus in kreukels om zijn tanden te laten zien. "Hoe durf je?!" blafte hij naar Wolfpaw. "Het góre lef dat je hebt! Verrader! Je zult nu voor altijd een apprentice blijven Wolfpaw, niets meer. Je hebt net in één klap je warriordroom vergooid. En voor wat? Een stel schurftige vuilnisbakken beesten die samen maar één collectieve hersencel delen?" oh hij was zo boos, alle woede die hij de afgelopen weken in zich had gehouden kwamen er uit. Hij moest het stoppen. Zijn ogen schoten naar Sinclaw. Als hij haar uitschakelde.. dan was het voorbij, toch? Dan konden Wolfpaw en Feverpitch terug komen?

Toen zag hij wat de Bloodclanner met Southernwolf deed. Nog voordat zijn hersens konden registreren wat er gebeurde, was het al gebeurd. Bloed sijpelde uit de grote wond die nu over Southernwolf's nek liep. Een koude rilling trok over de kater zijn rug. Hij had de dood nog nooit gezien en nu staarde het hem in de ogen. Het was koud en leeg. Ravenpaw dacht niet meer na. Zijn hoofd stond nog maar op één ding nu. Sinclaw moest dood. Hij zou haar doodmaken. Voor Wolfpaw en voor ShadowClan. Met een aantal lenige sprongen kwam hij naar voren toe en schoot richting Sinclaw om zijn klauwen naar haar nek uit te strekken. Hij zou haar slagader opentrekken zoals de Bloodclanner dat bij Southernwolf had gedaan.

Tag: indirect, Wolfpaw. Direct, Sinclaw (aanval)


Die a little to survive
 

Ravenpaw

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindred
Member
Enough is enough - Pagina 3 Mini_a10
Anouk
175
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

112 IC

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Kindred
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 20:09

Ze was braaf met de patrouille mee gegaan, net zoals haar werd opgedragen. Op weg om haar voormalig mentor te redden. Dat bleek enkel iets anders te verlopen dan ze had verwacht. Het begon met dreigementen, natuurlijk, daar begon het bij Bloodclan altijd mee. Al ging het snel over naar iets waar ze met haar kop niet bij kon. Overlopers. En de eerste die overliep was haar vader nog ook. Hij ging naar zijn partner, de partner die ze nooit helemaal had begrepen. Dit was misschien wel waarom. Er volgden meer. Dit was tegen de regels toch? Waarom deden ze dat, maakte ze deze keuze? Ze begreep er weinig van. Iets vertelde haar dat ze ook moest gaan, bij haar familie blijven. Aan de andere kant had ze in nummers meer familie die nog in Shadowclan bleef. Wat moest ze doen?

Omdat alles blijkbaar nog niet erg genoeg was werd er ook nog eens bij Southernwolf de keel doorgesneden door een van de Bloodclanners. Een diep rode kleur trok in de aarde. En het gekke er aan? Het maakte haar gedachten helderder. De duizenden vragen namen spontaan af naar slechts een stuk of tien. Al waren dat nog steeds geen vragen die ze zomaar kon beantwoorden. Helemaal niet als ze nog moest proberen na te denken tussen het geschreeuw vanuit de Shadowclan kant en het gelach vanuit de Bloodclan kant door. Dus daar zat ze dan. Aan de rand van de groep Shadowclan katten. Een enorm verwarde uitdrukking op haar kop en op en neer kijkend tussen de twee groepen katten.


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,
Enough is enough - Pagina 3 Lambs_11Enough is enough - Pagina 3 Signat10Enough is enough - Pagina 3 Wolfs_11
though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Enough is enough - Pagina 3 Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
799
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 19 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 20:41

Hungry dogs

Alles in haar lichaam was gespannen, klaar om te vechten. Om te strijden, om dit te winnen. Maar Sinclaw deed niets, ze liet zich op de grond werken en stribbelde niet tegen. Helemaal niets. Verdomme, vecht. Sla me, bijt me, vecht met me. Maar het zwart-witte lichaam onder haar bleef onbewogen, Sinclaw liet enkel haar nagels in haar hulzen glijden en deed niets. En dat deed nog veel meer pijn dan fysiek geweld ooit zou kunnen. Ze kon geen oogcontact maken en stiekem was ze daar dankbaar voor, bang voor de emoties die daarin stonden. Zou ze woedend zijn? Of enkel gebroken? Het was beide vuur waar ze zich nooit aan zou willen branden. Haar hart klopte niet eens in haar keel, alles aan Wolfpaw leek ijzig koud. Ze had verwacht dat er adrenaline door haar lichaam zou pompen nu ze eindelijk haar kans had, dat het goed zou voelen om eindelijk haar grootste verlangen, haar grootste angst zo bij de strot te hebben. En toch, schreeuwde alles in haar dat het verkeerd was. Het was haar moeder. Mam. En ze deed niets.

Bijna liet ze los, deze ene kans gaan. Want daar stond Feverpitch, verraden en gepijnigd. Wolfpaw keek haar aan, al evenveel pijn in haar eigen ogen. Zij en Fever waren vroeger zo close geweest, maar dit zou de schop zijn die hun band zou breken, bleek. Nog een laatste maal zag ze die verrotte pijn in haar groene ogen die meer zei dan woorden ooit zouden kunnen. En zij kon niets, niet eens schreeuwen dat Feverpitch moest blijven, dat ze hier uit zouden komen... Dat het haar speet. Nee, want het enige wat ze kon was vast blijven houden aan de keel van haar moeder, als de moordenaar waarvan Sinclaw altijd gewenst was dat ze zou zijn. Maar ze zou nu niet doorbijten, zelfs niet als Acorndust het haar zou bevelen, zelfs niet nu ze het puntje van Feverpitch staart nog in de verte zag verdwijnen. Weg, verdwenen. Haar eigen zus had zich omgedraaid en had alles achter gelaten. De poes verstijfde en als het niet Hazelnut was die zich ook op Sinclaw stortte had ze dit alles bijna laten ontglippen. Wat had ze gedaan? Ze had het bloed van haar clan boven haar eigen bloed gekozen, nu ze haar moeder in een doodgreep had en haar zusje misschien wel voor goed verdwenen was. De pijn in haar was terug te vinden in haar ogen glazig van achterliggende tranen. Het voelde alsof er een onmogelijke last op haar borstkas lag, iedere keer dat ze adem haalde. Had ze de juiste keuze gemaakt? Want, wat had de clan ooit voor haar gedaan? Ze was geslagen door zelfs hun eigen deputy, veracht door de andere apprentices en vernederd met haar rang. Maar dan, had haar moeder niet eigenlijk hetzelfde gedaan? Alles was moeilijk en niets van dit voelde aan als juist. Het enige dat ze met zekerheid kon zeggen was dat ze haar poten niet besmeurd zou laten raken met het bloed van onschuldige katten. Starclan, wat voor hond ze Southernwolf had gevonden. Maar om te zien hoe zijn eigen vader zijn bebloede lijk mee moest dragen? En de Bloodclanner die dit gedaan had zo laf verscholen achter zijn vriendjes? Nee, nee, zo zou ze niet mogen worden. Hopelijk was dat dit waard.

"Wolfpaw, hierbij hef ik je verbanning op. Neem een paar warriors en neem Sinclaw mee. Zorg ervoor dat ze niet ontsnapt." ze was weer terug, waarschijnlijk de kortste verbanning ooit. Toch, als ze eerlijk was kon ze geen vreugde voelen. Alles in haar leek zo op de schop gegooid dat ze de opluchting amper meer kon plaatsen. Het kostte haar al haar zelfbeheersing om niet als een kitten in tranen uit te barsten en zich tegen haar ma aan te drukken, zoals een groot deel van haar hart schreeuwde. Nee, verdomme, ze wist wel beter dan dat. Niets was meer simpel, maar starclan, het deed pijn. Wolfpaw haalde diep adem via haar neusvleugels en sloot haar ogen.  Nee, belangrijkste nu was Shadowclan veilig hebben, was Slatefur, Pepperpaw, Softpaw en al die belangrijke katten veilig krijgen. En Tallstar, bovenalles Tallstar. De kreet die boven alles uit was gekomen had ook haar geraakt en in stilte beloofde ze hem dat ze hem zou helpen, haar oude mentor. Verdomme, ze had hem nooit kunnen bedanken. Zou hij wel weten hoeveel hij eigenlijk voor haar betekende? 'Hazelnut zou het een idee zijn om Sinclaw zo te verwonden dat ze nog wel kan lopen, maar niet zou kunnen vluchten?' haar oren zakten diep weg in haar nek, en ondanks dat zowel Hazelnut als Acorndust al antwoord gaven gromde ook zij nog tussen haar tanden door dat dat niet zou gebeuren. Nee, mooi niet dat een of andere rat aan haar ma zou zitten nu, alleen zij zou dat doen... Als het nodig was. Ondertussen beval Acorndust hen om terug naar het kamp te gaan, haar moeder als gevangenen. Wolfpaw nam nog één tel, waarna ze langzaam, waakzaam haar moeder los liet. "...Russetfur, Hazelnut, jullie helpen me met Sinclaw mee te nemen," haar stem was hard en klonk als een bevel dat zij helemaal niet zou mogen geven met haar rang, maar ondanks dat keek ze hen niet aan. Want niemand mocht de pijn in haar ogen zien, die ze niet meer kon verbergen. Ze gaf Sinclaw een trap,die er pijnlijker uitzag dan dat hij in werkelijkheid was; ze hield zich in. "Sta op en waag het om iets te proberen," Bij ieder woord voelde haar keel nog meer aan als schuurpapier en ze slikte, alles in haar lichaam gespannen terwijl ze nu achter de stoet Shadowclanners aan liepen. Nog één laatste maal keek ze achter zich, naar de poes die nog over was gebleven - haar vriendje vluchtte weg als de lafaard die hij was. Woede vlamde op in haar ogen bij het beeld dat de moordenaar van Southernwolf er zo ongeschonden van af kwam en innig wenste ze dat er na de dood een hell op hem te wachten stond. Ze zou zijn tanden er ooit nog eens één voor één uitrukken. "Als Tallstar nog één leven verliest vinden jullie ratten je commander in stukken terug,""blafte ze nog één keer vol dreiging in haar stem. Had het zin? Was het waar? Het maakte haar niet meer uit.


Tags: Sinclaw, Zahida, Russetfur & Hazelnut Wolfpaw is het kamp uit.

Are never loyal


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Enough is enough - Pagina 3 Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02


Laatst aangepast door *Wolfpaw op di 31 maa 2020 - 20:01; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vlinder
Member
Enough is enough - Pagina 3 EET53MY
Beertje
205
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Vlinder
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 21:44

Ze werd ontvangen door haar moeder. Haar frêle lichaam drukte zich dankbaar er tegen. Ze snoof de geur op van haar moeder en verdween bijna in haar vacht. Tranen biggelden zachtjes over haar wangen. Oh wat had ze dit verlangd. Sinds dat ze zich had afgezet tegen haar moeder had ze dit gewild. Ze geloofde het eerst niet, maar oh. Toch voelde het niet zoals ze gedacht had. De woorden van Acorndust wierp een schemering op haar hart. Maar dan... Dan kwam Wolf. Lieve Wolfpaw. "mijn wolfstar." Haar hart verkilde. Ze drukte haar oren tegen haar kop en deinsde een paar stapjes terug. Vol ongeloof keek ze van haar moeder naar Wolfpaw en terug. Haar ogen versmalden. Feverpitch behoorde nergens toe. In Shadowclan stond ze in de schaduwen van haar zuster Wolfpaw en in Bloodclan stond ze in de schaduwen van haar moeder. Tranen dropen uit haar ogen. Vol ongeloof. Ze deed nog een paar stappen achteruit. Haar gifgroene ogen flitsten naar Acorndust, ze keken bijna smekend. Tot... ze werd afgeleid door een gorgelend geluid. Ze had volledig de conversatie van die vieze kleine rat gemist. Haar ogen werden groot toen ze zag hoe het leven uit Southernwolf bloedde. Ze begon te trillen. NEE! De aarde kleurde rood. Feverpitch begon nu openlijk te huilen. "Nee, nee nee!" Op dat moment van zwakte gebeurde misschien nog wel het aller ergste. Haar zus bracht met een grote smak haar moeder ten val. De kleine poes stak haar staart tussen haar poten. Nee. Ja! Ze deinsde nog een vossenlengte achteruit. Als haar moeder dit overleefde was Wolfpaw eraan, als ze ging helpen ging Feverpitch eraan. Hoe dan ook, alle ogen waren op haar zus gericht. Nooit op haar. Zij was de schaduw en... Soms zijn schaduwen sneller dan voorzien. Feverpitch keek naar haar zus. Een laatste keer. "Ik kom terug!", fluisterde ze zachtjes huilend. Daarna draaide ze zich om. Ze vluchtte, want dat was wat iedereen verwachtte van haar. Dat was wat het kleine meisje Feverkit zou doen. Ze liet alles achter, maar ook niets. Niemand zou ooit een traan laten om haar vertrek, want... Haar zus had op deze dag een heldendaad gedaan.

Ze bleef rennen.


Enough is enough - Pagina 3 CbeiWWc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
Enough is enough - Pagina 3 Mini-avatar-Darkpaw
305
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 22:03

Darkpaw merkte al snel dat er niet op zijn woorden gereageerd werd, tja het was ook niet anders, maar toch bleef hij staan naast zijn mentor. Maar alles ging zo snel. Southernwolf werd vermoord op het moment dat Acorndust de aanval inzetten en Wolfpaw greep haar moeder. Settledust ging hun deputy helpen en Ravenpaw schoot al op Sinclaw af. Wolfpaw stond alleen tussen de bloodclanners en kon gemakkelijk gedood worden als ze geen hulp kreeg en Ravenpaw kon hen nooit alleen de overloopster helpen, maar ze scheen nog altijd aan hun kant te staan. Feverpitch vluchten weg en Darkpaw stormde langs haar heen om Wolfpaw te beschermen al was ze door Acorndust verbannen. Ze had wel haar eigen moeder aangevallen! Darkpaw was in een paar sprongen bij hen en ging zo staan dat hij de rug van Wolfpaw beschermen kon. Zijn blik op de bloodclanners gericht. Mochten ze de aanval in zetten dan kon hij meteen reageren!


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Enough is enough - Pagina 3 DPKsfdL
Cynthia
2871
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 82 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 23:01

Het moment waarop hij de aanval inzette was ook het moment waarin hij besefte dat alles fout ging. De klauwen van de Bloodclanner gingen recht door de keel van Southernwolf en dat deed hem haperen in de laatste stap voor de aanval, waardoor de Bloodclanner de kans had om wel te schieten. Maar daar ging zijn aandacht voor het moment niet naar. Nee, het ging naar zijn zoon waar steeds meer bloed uit begon te vloeien. Instinctief probeerde hij zijn poten nog op de wonde te drukken in de hoop het bloeden te stoppen. Starclan kon hem toch hier niet zijn zoon afnemen? Hadden ze niet al genoeg gedaan? Wat had hij ooit gedaan dat hij dit allemaal verdiende? Het bloed bleef maar vloeien over zijn poten heen, de witte vacht daar rood kleurend. Wat kan hij zeggen? Hij kon niet zeggen dat het goed kwam, dat besefte hij maar al te goed, maar hij kon ook niet niets zeggen. "Je was de beste zoon die een vader kon hebben, Southernwolf." Sprak hij zachtjes. Hij merkte amper dat het bloed was gestopt met vloeien, maar de levenloze blik in Southernwolf's ogen vertelde hem genoeg. Voorzichtig sloot hij de ogen van de kater en strekte zich tot zijn volledige lengte.
Zijn zoon was dood, dat besef begon langzaam bij hem door te dringen. De pijn die daarbij kwam was een die hij nog niet eerder zo hard gevoeld had en het leek zijn hart aan stukken te scheuren. Het liefst wilde hij schreeuwen, vragen waarom dit zo had moeten gebeuren, maar het had geen zin. De oorzaak van alles was nog steeds hier tenslotte. De kater die zijn zoon vermoord had was nog steeds hier en het deed een woede in hem opborrelen die sterker was dan hij ooit eerder gevoeld had. Zijn met bloed besmeurde poten waren al in beweging voor hij er echt erg in had. Zijn nagels waren uitgeklapt, hij had maar een doel voor ogen en dat was de keel van die kater open rijten net zoals hij gedaan had bij Southernwolf. Niemand zou hem daarvan kunnen stoppen zonder hetzelfde lot te ondergaan. Hij zag de kater verscholen achter de twee andere bloodclanners en zijn de woede die hij voelde werd alleen maar erger. "Lafaard!" Gromde hij, alvorens naar voren te springen. Hij zou zijn weg naar de keel van de kater vinden ongeacht wie hem in de weg probeerde te zitten. Zodra hij iets van vacht voor zijn neus zag, haalde hij zijn uitgeklapte nagels ernaar uit, het boeide hem niet wie of wat het was. Ze hadden zijn zoon vermoord en dat zouden ze voelen.

Tag: Southernwolf, Orchis


If you are strong, you'll find responsibility
Enough is enough - Pagina 3 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 


Laatst aangepast door Acorndust op do 26 maa 2020 - 0:36; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenpaw
Catministrator
Enough is enough - Pagina 3 FvKfk2C
Kiek
144
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ravenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 23:12

RAVENPAW // SHADOWCLAN 9 MOONS OLD

Het voelde alsof het rennen wat hij deed in slowmotion ging. Sterker nog, het leek wel alsof hij aan het wandelen was. Maar in die paar seconden zag hij iets wat zijn hart een sprongetje liet maken. Iets dat hij geweten had vanbinnen, maar iets wat zijn ogen hem niet hadden laten zien net. Wolfpaw was geen verrader. Integendeel. Het was Wolfpaw die nu haar moeder tegen de grond werkte. Een nieuw soort energie vulde zijn poten en zorgde ervoor dat elke spier in zijn lichaam zich aanspande. Hij wist het wel! Hij wist het! Zijn gevoel was goed geweest.

Met een sprong lanceerde hij zich richting de rug van Sinclaw, om Wolfpaw te helpen haar naar beneden te drukken. Ondanks dat Wolfpaw veel training had gehad en sterk was, was Sinclaw nog altijd een senior warrior met ontzettend veel ervaring. Maar Ravenpaw zou haar helpen, hij zou haar helpen om Sinclaw de wereld uit te helpen al werd het zijn eigen dood. Zijn blauwe ogen probeerde die van Wolfpaw te ontmoeten. Deels schuldig om wat hij had geroepen, deels om haar aan te moedigen dat ze dit kon. Ze moest haar demonen nu verslaan, nu ze de kans kreeg.

Tag: Wolfpaw, Sinclaw


Die a little to survive
 

Ravenpaw

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
Enough is enough - Pagina 3 DQLb1TP
Yanthe
779
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimewo 25 maa 2020 - 23:40

Er stapten maar liefst 4 katten over naar Bloodclan, dat waren er 4 te veel. Hij vernauwde zijn ogen. Katten van Shadowclan, die al hun hele leven bij hen leefden, liepen in amper 10 seconden naar de andere kant, alsof Shadowclan niets meer voor hen betekende. Wat er vervolgens gebeurde ging heel snel. Southern werd tegen de grond gewerkt en niet veel later werd zijn keel over gehaald. Bloed vloeide en was meteen het signaal om toe te slaan. Wolfpaw keerde zich tegen haar moeder en Feverpitch rende huilende weg van de verzamelde katten. "Nu is het de moment om haar te pakken!" grauwde hij luid, om de rest van de clan aan te sporen, en sprong naar voren. Acorn was op een andere Bloodclanner afgesprongen, de kater die zijn zoon gedood had. Hij vervoegde de twee jonge apprentices en gooide zijn gewicht in de strijd om Sinclaw tegen de grond te werken. Hazelnut had nu eenmaal een stevig gewicht om een poes zoals Sinclaw tegen de grond te kunnen werken. De twee apprentices hadden dit alleen niet gekund. Hoe sneller dit afgehandeld was, hoe sneller ze naar hun kamp konden. Hij was opgesprongen en landde op de poes, waar hij zijn klauwen op haar schouder zette en zin in haar vel pinde, om haar op deze manier, met zijn gewicht tegen de grond te krijgen. Hij zou zichzelf naar beneden trekken, zodat een ander het kon afmaken.

Tag: Ravenpaw, Wolfpaw, Sinclaw, iedereen (kort)


Enough is enough - Pagina 3 B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Russetfur
Member
Enough is enough - Pagina 3 DPKsfdL
Nath
303
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: Sixty Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 0:31

Ze naderde het Bloodclan gebied. Russetfur zette al haar zintuigen opscherp terwijl ze Acorndust volgde. Ze naderde het kamp, maar een onbehaaglijk gevoel bekroop haar. Er klopte iets niet. Maar wat? Daar kwamen ze al snel achter toen ze het kamp van Bloodclan binnenstapte. Die was leeg. De neiging om haar bek verontwaardigd en kwaad open te trekken was groot, maar de rossige kattin wist zich in te houden. Settleddust siste tegen Acorndust dat het een val was, iets wat Russetfur ook meteen duidelijk was geworden. Ze moesten inderdaad zo snel mogelijk terug. Ontzet keek ze naar Acefray toen hij plots naar voren stapte. Hun medicine cat. Hij stapte op Sinclaw af en leek hiermee Shadowclan aan de kant te zetten. Acorndust verbande hem van Shadowclan. Niet alleen dat, maar ook Wolfpaw gaf een dubbele reactie. Ongemak overspoelde haar lijf, zorgen om het kamp waar alle jongeren en zwakkeren zich bevonden. Hazelnut had gelijk. Southernwolf verloor zijn zelfbeheersing en riep naar de verraders, sprong op Sinclaw en Acefray af. Sinclaw sloot haar kaken om de keel van Southernwolf heen. Russetfur wilde in actie komen, maar ze stond als aan de grond genageld.

Het was duidelijk. Ieder die naar voren zou stappen, zou verbannen worden van Shadowclan. Russetfur bleef dicht bij Acorndust staan. Haar ogen stonden wijd met schok, woede en ook angst, al wilde ze dat zelf niet voelen. Wie hier was een verrader. Wie hier waas trouw aan Shadowclan en de Warrior Code? De zoon van Acorndust liep gevaar en zij stonden als bomen aan de grond. Ze waren hier gekomen om Tallstar te redden, maar alles in Russetfur's lijf schreeuwde dat dit niet klopte. Ze moesten terug, elk moment was een kostbaar moment. Katten in het kamp liepen gevaar! En toen begon Ravenpaw te spreken. Russetfur keek naar haar zoon. Ze wilde hem het zwijgen opleggen. Russetfur begon te brommen toen ook Bleaktail naar voren stapte. Vuile verrader. Hij zei zelfs doodleuk dat hij de spion was. Nu gleden haar nagels uit haar hulzen. Ze voelde hoe haar spieren zich aan begonnen te spannen, die nu rolde onder haar rossige vacht. Haar ijsblauwe ogen stonden fel en ze was klaar om te vechten. Waspsting stapte naar voren. Ze nam het op voor de jongen van Sinclaw. Russetfur hief haar kop op en liet haar blik naar Feverpitch en Wolfpaw glijden. Feverpitch, nu verbannen naar Shadowclan. Wolfpaw, ook verbannen naar Shadowclan. En toen sprong Acorndust naar voren. Alles vervaagde nu voor haar ogen. Alles ging snel. Ravenpaw verloor zijn zelfbeheersing naar Wolfpaw toe. Verwilderd keek Russetfur van ex-Clangenoot naar Bloodclanner, naar de katten die nog wel bij Shadowclan hoorde, loyaal bleken te zijn. De bloodclanner vermoorde Southernwolf.

Ontdaan keek Russetfur naar Ravenpaw die naar voren, richting Sinclaw sprong. Nu kwam ook Russetfur in beweging. Niet haar zoon. Maar op het moment dat Ravenpaw tot een halt kwam, kwam ook Russetfur tot stilstand, naast haar zoon. Wolfpaw viel Sinclaw aan. Wolfpaw was geen verrader. Het was Hazelnut die zich in het gevecht met Sinclaw wierp. Hoe graag Russetfur zich ook wilde mengen in het gevecht tegen Sinclaw, had ze er alle vertrouwen in dat Hazelnut, Wolfpaw en haar zoon, Ravenpaw de poes aan zouden kunnen. Daarom draaide Russetfur zich om en wierp zich met een grauw op Acefray. De verrader. "Hoe kun je Shadowclan, Innerstar zo verraden!" Gromde ze vol woedde.

TAG: @Acefray indirect: Ieder ander eigenlijk


Enough is enough - Pagina 3 BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerpaw,
Member
Enough is enough - Pagina 3 2k5Ki4h
Nath
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Innerpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 0:47

Al haar zelfvertrouwen en zekerheden ebden weg als sneeuw voor de zon toen ze keek naar alles wat er gebeurde. Verraders. Verbanningen. Moord. Ravenpaw die Sinclaw aanviel, Wolfpaw die toch geen verrader was en Sinclaw aanviel. Hazelnut die ook Sinclaw aanviel en haar moeder, Russetfur die zich op Acefray wierp. Innerpaw slaakte een kort kreetje en strompelde wat naar achteren toe. Acorndust was ook in een gevecht beland en schaamte stroomde door haar lijf toen ze besefte dat zij hier angst naar achteren strompelde als een lafaard. Haar moeder had zich niet voor niets Innerpaw genoemd. Ze was vernoemd naar haar oma. Toch kon ze zich er niet toe zetten om zich ook in het gevecht te werpen. Kort wierp ze een blik op Waspsting, ooit de beste vriendin van haar Oma. "Mijn... mijn zusjes lopen gevaar!" Ratelde ze toen geschokt, denkend aan Neritefur en Shrewpaw.

TAG: Indirect: Waspsting


Enough is enough - Pagina 3 RghLA5n
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poisonivy
Member
Enough is enough - Pagina 3 DcziKBt
Chi
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Poisonivy
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 11:13

Alles gebeurde zo snel. Een steek ging door haar lijf bij het zien van het levenloze lichaam van Southernwolf. Dit had niet gemoeten... Dit alles had niet nodig geweest. Hoe kwam het toch op dit aan? De zwart met witte kattin schudde haar kop en probeerde haar emoties te onderdrukken. Het was echter wel duidelijk dat ze niet snel naar huis zouden gaan. Acorndust wierp zich op de Bloodclanner die zijn zoon had vermoord en Hazelnut sprong eveneens naar voren om zich in het gevecht te mengen. Meerdere katten volgden, maar Poisonivy stond aan de grond genageld. Ze verspeelden hier tijd mee! Hier wonnen ze niks mee! Ze liep naar voren en keek voor een tel verwilderd in het rond. "We moeten terug! Ze proberen tijd te rekken!" riep ze luid, haar blik bezorgd. Voor ze het wist sprong er echter iemand op haar en werd ze tegen de grond gegooid. Een luide grauw verliet haar bek terwijl ze met haar poten haar belager probeerde te bewerken.

Tag: Iedereen & random Bloodclanner (voel je vrij)


Enough is enough - Pagina 3 VJgtDFi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
Enough is enough - Pagina 3 CtVqjS4
L O I S
221
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 17:04

De twee kinderen kwamen hun kant op, precies als gepland. Mooi. Ondertussen werd de halve groep die met Acorndust mee was verbannen en een glimlachje speelde om de lippen van de mooi gevlekte Bloodclanner. Alles liep precies zoals ze wouden; het enige probleem was dat Acorndust niet geloofde dat zij Tallstar in hun bezit hadden. Terwijl ze daar niet eens over logen. Plots vloog Acorndust op Orchis af, die nu de zoon van hem in zijn klauwen had gekregen. Orchis sneed vrolijk diens keel door, iets waar Zahida misschien mee gewacht zou hebben want nu waren ze echt boos. Maar goed, ze kon het ook wel begrijpen, als Acorndust plots op haar afsprong had ze ook snel en in the moment moeten handelen.

Maar nu begon iedereen te vechten en waren zij toch in een pijnlijke minderheid. Niemand vloog direct op haar af; Acorndust ging richting Orchis, maar die had zich achter haar en Ivory verstopt dus dat was fijn, het lompe gewicht van de deputy zou zich eerst op hen moeten storten. Zahida sprong opzij, ze zou echt niet haar leven opofferen voor dat konijn, maar zag toen in haar ooghoek hoe Sinclaw overmeesterd werd door haar bloedeigen dochter. Een rilling trok door haar lichaam; dat was onverwachts. Dat was vervelend, maar het was niet heel erg. Ze siste richting Acorndust waarbij ze fel naar hem keek. "Zoals je wenst," gromde ze waarna ze een harde miauw liet horen en er verderop hard geschreeuwd werd. Ja, het was dan misschien niet Tallstar die daar nu van het leven beroofd werd, maar ze had haar dochter Joan de opdracht gegeven om een mannelijke kittypet te vermoorden zodat het leek alsof ze een leven stalen van hun geliefde leider. Hopelijk stopte dat hen, maar meer dan dat kon ze nu niet doen. Ze sloeg haar nagels richting de deputy in de hoop zijn zij te raken, zodat hij in ieder geval niet meteen Orchis kon plat stampen. Want eerlijk is eerlijk hij deed het goed, en ze kon zich voorstellen dat ze meer aan hem zouden hebben als hij leefde dan wanneer hij dood was, hoe vervelend hij ook was. "Hoorden jullie dat?" schreeuwde ze hierna hard richting de groep. "Als jullie nu braaf stoppen met vechten, verliest meneer Tallstar niet nog meer levens, ik gok dat hij dan niet meer terug komt namelijk." Met een hard zwiepende staart keek ze naar Acorndust, haar lichaam gespannen. Ze wist niet hoe hij hierop zou reageren maar ze durfde te wedden dat hij een geweten had en dat hij zijn leader niet haatte, dan moest hij wel stoppen met vechten. Toch?
@everyone, sorry als ik iemand vergeet te vermelden in mijn post maar er gebeurt erg veel om op te reageren! we zijn immers maar met z'n viertjes cx


Enough is enough - Pagina 3 10pvxmwEnough is enough - Pagina 3 2gxnp75Enough is enough - Pagina 3 2hqc5lxEnough is enough - Pagina 3 2iha58wEnough is enough - Pagina 3 34nodx3Enough is enough - Pagina 3 VmwrhyEnough is enough - Pagina 3 89lmSOJEnough is enough - Pagina 3 23mrb6wEnough is enough - Pagina 3 COxUkZtEnough is enough - Pagina 3 Okd2lwEnough is enough - Pagina 3 10pvxmwEnough is enough - Pagina 3 10pvxmw
Enough is enough - Pagina 3 Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member
Enough is enough - Pagina 3 FJXhTBA
Loïs
605
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 93 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 17:21

Er werd haar amper een blik waardig gegund door Sinclaw, en dat gaf een heel apart gevoel voor Waspsting, die gewend was om respect te krijgen. Ze werd nooit zo genegeerd en ze stond er even van te kijken. Tot drie tellen zou zo ook geen zin hebben. Degene die haar wel aansprak had ook nooit manieren geleerd, dat was duidelijk. Platkop werd ze genoemd en de enige reactie die ze daarop kon geven was met haar staart tikken. Beledigingen deden haar niets, hadden haar ook nooit wat gedaan. Misschien toen ze jong geweest was, maar dat was ze al jaren niet meer.

Met een ruk draaide ze haar kop om toen Acorndust Wolfpaw verbande. Dat was dat. Het was gebeurd in een enkele seconde en met één adem voelde ze alle respect die ze voor hem had uit haar lichaam wegsijpelen. Hoe durfde hij. Haar staart verdikte zich en woede laaide op in haar hart. Voordat ze ook maar iets kon doen gebeurde er heel veel. Daar stond ze, tussen de Shadowclanners en Bloodclanners in, als een mislukte bemiddelaar terwijl Southernwolf's keel doorgesneden werd, en er meteen drie katten in de aanval gingen. Wolfpaw viel haar moeder aan en dit alles gebeurde in een paar seconden. Plots klonk er een harde schreeuw op teken van één van de Bloodclanners. Het was Tallstar die een leven verloor. Waspsting bleef staan waar ze stond; ze wilde Wolfpaw helpen, maar die leek geen hulp nodig te hebben. Ze was zelfstandig en trots vulde Wasp's lichaam. Ze was zo ontzettend trots op de apprentice en als zij deputy of leider geweest was had ze nu in dit moment haar haar warrior naam gegeven. Maar dat was ze niet en ze kon op dit moment ook niks doen. Alles hing af van wat Acorndust zou zeggen, zouden ze de aanval voortzetten of zouden ze kiezen voor het leven van Tallstar. Waspsting wist wat zij zou doen, haar keuze was duidelijk en hard. Maar als ze dat nu zou doorzetten zonder te wachten op Acorndust zou ze dalijk nog riskeren dat ook zij de clan uitgeknikkerd werd, want blijkbaar kon de deputy zijn hoofd niet koel houden, kon hij niet vliegen boven de storm zoals zij apprentices leerde om dat te doen. Een nare smaak vulde haar mond terwijl dit besef tot haar doordrong. Was dat dan hun toekomst? Dat ze geen begrip voor zijn situatie in zich kon opbrengen was een karakterflaw van haarzelf maar zij zag dit niet zo. Zij zag een zwakke deputy die de overmacht aan de Bloodclanners over had gegeven het moment dat hij zo reageerde op de dood van zijn zoon.


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunflower
Member
Enough is enough - Pagina 3 Avatar_0379086772d6_128
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons young
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Sunflower
BerichtOnderwerp: Re: Enough is enough   Enough is enough - Pagina 3 Icon_minitimedo 26 maa 2020 - 18:41


Enough is enough - Pagina 3 Sunpix11

Met grote verbazing keek ze naar alles. Haar mond stond lichtjes open en haar ogen waren groots. Haar staart was dik opgezet en hoewel ze eerst dapper meegelopen had stond ze nu angstig aan de grond genageld toen ze zag hoe makkelijk de Bloodclanner de keel van Acorn's zoon doorsneed. Haar hart greep vast en voor een seconde stikte ze in haar eigen ademhaling. Haar oude vriend vloog op de Bloodclanners af en terwijl hij dit deed vulde het kamp met een pijnlijk geschreeuw. Nee! De vrouwelijke Bloodclanner vertelde hen dat als ze niet stopte dat Tallstar nog meer levens verliezen zal en nog daarnet had ze hen gewaarschuwd dat hun leader er niet meer veel had. Met haar oortjes naar achteren gedrukt maakte ze haar weg richting Acorndust. Ze duwde hem weg met haar schouder, weg van de Bloodclanner, weg van het gevecht. ''Acorndust!'' Mauwde ze half paniekerig terwijl ze haar ogen bijna smekend in die van hem drukte. ''Acorndust, alsjeblieft. We moeten stoppen. Het kamp is in gevaar, Tallstar is in gevaar. please, geef je zelf voor nu over om levens te redden Acorn. Kijk naar mij, haal je kalmte terug. Alles word erger als we doorgaan..'' Haar vacht was dik opgezet en ze keek de Deputy vol gevoel aan. Ze snapte hoe hij zich voelde, maar hij moest helder denken nu, om zijn clangenoten te redden. Ze drukte haar pootje tegen zijn luid kloppende hart. ''Denk aan je kinderen, aan je kleinkinderen, aan de rest. Laten we de clan helpen, laten we je zoon terug brengen naar zijn thuis voor het straks te laat is.'' Hopelijk kon haar woorden zich indringen bij de Deputy.

-Acorndust


Enough is enough - Pagina 3 Ddayzu10
Enough is enough - Pagina 3 Sunflo13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Enough is enough
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: