[GATHERING] a night to remember 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [GATHERING] a night to remember

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Wolfstar
Clanleader
[GATHERING] a night to remember Tumblr_inline_otvwqfbu4F1v3znv7_100
Kiki
199
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Wolfstar
BerichtOnderwerp: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimevr 24 jul 2020 - 12:57


WOLFSTAR
WOLFSTAR
May I stand unshaken
Amid, amidst a crashing world


Het was geen leugen dat de kater ietwat slecht geslapen had de nacht voor de gathering. Ondanks dat hij zich iets nerveus voelde, drukte hij de gevoelens weg. Hij moest nu een eerste indruk maken. Een sterke eerste indruk. Het was enkele dagen geleden sinds hij zijn levens ontvangen had en nu stond de maan op zijn hoogste punt. Het voelde te snel, maar hij kon de tijd niet langzamer laten gaan. Ondertussen was de avond gevallen en werd het langzaam steeds donkerder. Wolfstar sprong op de high rock en haalde diep adem. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock" sprak hij duidelijk. Langzaam verzamelde de clan zich. "Vanavond is de Gathering, katten die mee gaan weten hier van. Kittens, elders en een aantal warriors blijven in het kamp. Ik verwacht van de katten die mee gaan dat ze hun mond houden over onze huidige situatie, daar zal ik vanavond over zeggen wat er gezegd moet worden. Vertrouw niet iedereen zomaar onze informatie toe." hij liet een strenge blik over de katten heen gaan. De warriors wisten het ondertussen wel, maar apprentice waren nog jong enthousiast. Zo was hij geweest toen hij jong was, dus dat snapte hij goed. Wolfstar sprong van de rots af en wenkte de groep met zijn staart. "Kom mee WindClan." hij liet zijn vacht kort langs die van Ambertstorm glijden. Ze ging mee vanavond, hun eerste keer samen op het 'strijdtoneel'. Als het maar goed zou komen.

De grote groep katten stapte onder de kronen van de bomen door. Fourtrees was goed beschut, maar door het gat in het bladerdak scheen toch de maan over het veld. Wolfstars blik ging naar de oude boom waar hij altijd had gekeken naar de leiders die er in zaten. Vanavond zou hij er zelf in zitten. Een zachte rilling trok over hem heen terwijl hij zich nog een keer omdraaide. "We zijn hier als eerste aangekomen. Kies een plekje uit en heb vooral ook plezier vanavond." een zachte glimlach stond op zijn gezicht terwijl hij knipoogde naar de apprentices. Een gathering was een officieel iets, maar katten uit een andere clan ontmoeten was altijd spannend en moest ook leuk zijn. Zelf draaide hij zich om en nam plaats in de oude boom, het overzicht dat hij vanuit die plek had was ongelofelijk.

- WindClan mag reageren!

HIGH RANKS
Thunderclan: Thornstar, Eveningglow, Rousebell  & Waterpaw
Riverclan: Pantherstar, Crystalshell, Coyotespirit & Shrimppaw
Shadowclan: Acornstar, Settleddust, Pepperpaw & Newtpaw
Windclan: Wolfstar, Amberstorm, Routnose & Falconpaw


IMPORTANT:
- Bloodclan is verdreven uit ShadowClan
- Acornstar heeft zijn levens ontvangen
- Settleddust is zijn deputy geworden
- Crystalshell is de deputy van RiverClan geworden
- Sinclaw is dood
- Acefray is verbannen
- Wolfheart heeft negen levens ontvangen en is Wolfstar

GOSSIP:
- Wat is er gebeurd de dag dat de clans ShadowClan wouden bevrijden?
- Waar is Tallstar heen gegaan?
- Wat zijn de twoleg aanvallen?
- Waarom kreeg Amberstorm geen levens?
- Waarom is Shatteredice bij RiverClan?
- Is Littlefish zwanger en van wie?
-WOLFSTAR
WOLFSTAR
May I stand unshaken
Amid, amidst a crashing world


Laatst aangepast door Wolfstar op vr 31 jul 2020 - 20:00; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[GATHERING] a night to remember DPKsfdL
Cynthia
3140
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimevr 24 jul 2020 - 13:47

De eerste volle maan na alles dat er was gebeurd was dan daadwerkelijk hier. Er was zoveel gebeurd in een korte tijd en nu zou hij dan de andere drie clan onder ogen moeten komen met wat er was gebeurd en hoe alles afgelopen was. Maar dat was niet het enige. De dood van Darkmoon had dat al temeer bewezen. Het was niet iets dat hij graag aan een van de andere clans zou vragen, maar hij had geen andere keuze. Ook al schatte hij d kans niet groot in dat ze hulp zouden bieden. Dan zouden ze alles zelf wel uitzoeken zoals ze altijd al hadden gedaan. Waarom zouden de andere clans wel te vertrouwen zijn, terwijl zijn eigen clan dat niet eens was? Hij liet zijn blik over de katten glijden die mee gingen. Het zou een lastige avond worden, dat was zeker, maar hij zou er alles aan doen om de andere clans te laten zien dat Shadowclan sterk was ondanks alles dat er gebeurd was. Hij mocht dan zelf amper slapen, maar dat zou hij vanavond niet laten merken, vermoeidheid was iets dat hij nooit kon laten zien. "Het is tijd om te gaan." Begon hij rustig. "Spreek niet te veel over wat er gebeurd is, dat zal ik allemaal mededelen bij de gathering. Natuurlijk mag er gesproken worden over dat Bloodclan verdreven is, maar ga hierbij niet te veel in detail." Dat zouden duidelijke instructies moeten zijn. "Laat de andere clans merken dat we sterk zijn, zorg ervoor dat ze ons niet als zwak zullen zien." Daar had Tall lang genoeg voor gezorgd, dat moest nu veranderen. "Laten we gaan." En met die woorden liep hij het kamp uit richting fourtrees.

Eenmaal aangekomen bij de vier eiken merkte hij op dat alleen windclan er nog maar was. Het was misschien beter geweest dat het Thunderclan was geweest, maar het was niet anders. Hij moest alledrie de clans onder ogen komen, dus waarom niet beginnen met Windclan? Hij gaf het teken dat de clan zich mocht gaan mengen en maakte zelf zijn weg naar de grote rots. Hij wist niet hoe Stallionstar zou reageren, maar dat zou hij zien. Alleen toen hij bij de rots kwam was het niet Stallionstar die er zat maar Wolfheart. Waar was de leider? En waarom zat Wolfheart er en niet Amberstorm als Stallionstar afwezig was? Hij klom bovenop de steen en liet een vragende blik ober de jongere kater gaan. "Wolfheart," Sprak hij de naam van de ander. "Waar is Stallionstar?" Het was geen vreemde vraag om te stellen hier en misschien zou dit onderwerp kunnen helpen om de andere clans weg te houden van te veel vragen stellen over wat er allemaal gebeurd was met Shadowclan. Natuurlijk had hij zijn verhaal klaar, maar hoe minder vragen hij kreeg hoe beter.

Tag: Wolfstar
Note: Shadowclan mag reageren!


If you are strong, you'll find responsibility
[GATHERING] a night to remember 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GATHERING] a night to remember BBTakD
Bunny
1399
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimevr 24 jul 2020 - 17:31


Dat ze niet in een goed humeur was, was een understatement. Maar dat waren de katten van haar clan waarschijnlijk wel al gewend. Ze liet haar neus nog een laatste keer over de hoofdjes van haar vier kittens glijden, als om te checken of ze allemaal nog ok waren, voor ze met zachte pootstappen de nursery verliet. Ze sliepen, en met een beetje geluk zouden ze niet eens merken dat ze weg was geweest. Maar Starclan, haar hart klopte in haar keel van de stress. Wat als ze niet allemaal hier zouden zijn als ze terugging? Ze had gezien hoe makkelijk een klein leventje verloren was. Ze had het gevoeld - ze had het praktisch veroorzaakt. Starclan was wreed. Ze zou het niet boven hen stellen om nog eentje van haar af te nemen, haar nog wat meer te straffen. Maar ze rechtte haar rug en plaatste zich vooraan de groep, naast Wolfheart - ja, ze weigerde nog steeds aan hem te denken als Wolfstar; hij verdiende de naam niet in haar ogen.

Ze klemde slechts haar kaken op elkaar terwijl hij de Windclanners die mee zouden gaan toesprak. Zelf had ze een paar van de meest betrouwbare warriors uitgekozen om hier te blijven en het camp te bewaken. Ze vertrouwde het voor geen haar. Het zou niet de eerste keer zijn dat Bloodclan, of een andere clan, een camp aanviel terwijl de gathering aan de gang was. Ze waren op hun zwakst en ze moesten hun grootste zwakte hier achterlaten. Als een vijand zijn poten kreeg op Gorsekit, Sandkit, Shiverkit of Winterkit zouden ze de beide leiders van Windclan in hun poot hebben. Goede keus, Starclan. Heel doordacht.

Toen ze aankwamen op Fourtrees, waren ze de eersten. Wolfheart sprak de clan nog even kort toe; met een wrijf van zijn vacht tegen de hare, die ze opving met een frons en een stap opzij - ja, Amberstorm was veel maar vergevingsgezind zou niemand haar ooit noemen - liepen ze naar voren, naar de steen. Hij sprong erop, op de plaats die rechtmatig de hare zou moeten zijn nu Stallionstar er niet meer was om hem in te nemen, terwijl zij zich braaf onderaan de rots neerzette, zoals een goede deputy. Haar hoofd was hoog geheven en haar rug recht, al was de blik in haar groene ogen duidelijk. Ze verwachtte vragen, ja; maar ze zou zich niet laten kennen.

De volgende clan die toekwam was Shadowclan. Bevrijd van de Bloodclanners, met Acorndust - of Acornstar, misschien? - aan hun voorhoede, en een warrior die ze herkende als Settleddust aan zijn zijde. Een nieuwe deputy, waarschijnlijk. Ze knikte de twee katers toe toen die op hen af kwamen. Acorn sprong meteen op de rots en vroeg Wolfheart waar Stallionstar was. Ze zou hem het woord laten doen. Ze was immers maar een deputy.

Tag: (Settleddust, Wolfstar, Acornstar, Windclan - allemaal indirect)


[GATHERING] a night to remember RcbQTBh
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornstar
Clanleader
[GATHERING] a night to remember 2n99usg
Femke
1684
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Thornstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimezo 26 jul 2020 - 19:44

De volle maan hulde het kamp in een zwak, blauw-wit licht. Thornstar stond klaar met de katten die hem zouden vergezellen naar de Gathering – een Gathering die ze waarschijnlijk niet vlug zouden vergeten. “Jullie weten het,” sprak de bruine kater zijn Clangenoten toe, “je mag praten met katten uit de andere Clans, maar Clangeheimen mogen uiteraard niet besproken worden. Hou de vergiftigde konijnen, de verdwijningen en de recente maatregelen nog even stil.” Of hij het zelf ter sprake zou brengen zou afhangen van hoe de Gathering verder verliep. Hij draaide zich om en met een teken van zijn staart beval hij de andere katten om hem te volgen, de doorntunnel uit en richting Fourtrees.

De geuren van WindClan en ShadowClan waren al aanwezig toen Thornstar even halt hield aan de rand van het dal. ShadowClan. Hij had van patrouilles al vernomen dat BloodClan was verdreven en hun geur hing inderdaad niet over de open plek. Het was veilig genoeg om naar beneden te gaan en Thornstar liep weer voorop het dal in. Even stapte hij rond tussen de katten die er al waren. Alles leek normaal te zijn, en aangezien hij geen behoefte had om met een specifieke kat te praten liep hij naar de hoge rots toe waar twee leiders al zaten… Nee, wacht. Acorndust – of Acornstar – had hij al verwacht, maar wat deed Wolfheart daar? Thornstars blik gleed even naar de plaats waar de Deputies zaten. Amberstorm, die was toch al Deputy onder Stallionstar? Hij hoorde nog net de ShadowClanleider vragen waar Stallionstar was, waarna hij zelf ook op de grote rots sprong. Hij knikte beide katten respectvol toe – want hij wist niet met welke namen hij hen zou moeten aanspreken – voor hij zijn blik op Wolfheart liet rusten. Zijn nieuwsgierigheid was gewekt.

[ThunderClan mag posten op de Gathering!]


[GATHERING] a night to remember BJ0jk6
IC post count: 218
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
[GATHERING] a night to remember Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimezo 26 jul 2020 - 22:29

Zijn blik stond streng terwijl hij naar zijn clan keek. Hij stond op zijn den, de gebruikelijke plek vanaf waar hij Riverclan aansprak. Een grote groep van warriors en ook wat apprentices stond voor hem; zij zouden vandaag meegaan naar de Gathering. "Riverclan, ik vertrouw erop dat jullie de regels kennen. Je mag met de andere clans praten, maar zij zijn niet jullie vrienden en wij niet die van hen. Riverclan bouwt alleen op Riverclan." Kort gleed zijn blik naar Shatteredice. Zij was nu in Riverclan opgenomen, dus deze regels golden ook voor haar. Ze zou zich goed moeten bewijzen vanavond, als zij ervoor koos om mee te gaan. "De rest hoeft ook niet te weten wat er allemaal in Riverclan afspeelt. Hou alles wat niet onder small talk valt voor jezelf." Zijn gele ogen focusten zich kort op de maan. "Het is tijd om te gaan." bromde hij toen met een knikje, waarna hij van zijn den af sprong en de grote groep voorging richting de fourtrees.

Eenmaal aangekomen viel het hem meteen op dat Stallionstar nergens te bekennen was. Zijn blik versmalde zich terwijl hij keek naar Wolfheart, die op diens plek zat. Amberstorm zat op haar gebruikelijke positie als deputy. Er was hier iets aan de hand, al snapte hij niet helemaal wat dan precies. Acornstar vroeg meteen wat er aan de hand was en met een veroordelende blik keek hij naar de Wolfheart. Ja, wat had dit te betekenen?

- RIVERCLAN MAG POSTEN


[GATHERING] a night to remember EHnbxOu        0        [GATHERING] a night to remember 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GATHERING] a night to remember 6d3c23db052f7d43043ea11fe2eb3905
Loïs
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Celestialpaw
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimezo 26 jul 2020 - 22:51

Haar eerste gathering, hoe exciting! Haar neusje en staart staken fier de lucht in terwijl ze achter haar vader aanliep. Soms probeerde ze naast hem te gaan lopen, maar dan legde hij zijn staart op haar borst. Ze wist wel wat dat betekende; ze kreeg geen voorrang, ook zij moest zich aan de regels houden van achter de leader lopen ook al was ze zijn dochter. Hmpf, stom. Maar ze liep wel direct achter hem hoor, ze zou zich niet verlagen tot naast de andere apprentices lopen. Nee, later zou zij vooraan lopen, zou zij clanleader worden. Het zat in haar bloed. Een felle blik stond in haar ogen terwijl ze hierover nadacht. Toen ze aankwam ging ze op zoek naar iemand met wie ze kon mengen. Haar oortjes trokken hard heen en weer terwijl ze op zoek ging naar de perfecte kat. Kort sloeg ze een blik op haar mentor, Warhound. Haar hart klopte iets sneller. Zou hij haar helpen met zoeken?


[GATHERING] a night to remember Celest16
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
[GATHERING] a night to remember 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1863
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimezo 26 jul 2020 - 22:57

Het was weer zover, een volle maan verlichtte de hemel terwijl ze in het kamp aan het wachten waren. De laatste Gathering was Lynxfang achtergebleven, om het kamp bescherming te kunnen bieden. Deze keer zou hij echter meegaan, want er was veel gebeurd en hij wou er graag bij zijn deze keer. Pantherstar sprak de clan toe en maakte het duidelijk sommige zaken te verzwijgen. Even liet hij zijn blik op iemand hangen en Lynxfang keek ook die kant op. Zou Shatteredice meegaan? Het kon een groot risico zijn, met hoe Windclan zou reageren. Het moment om te vertrekken was daar en het groepje verdween door het riet op weg naar de Fourtrees.

Het eind er naar toe was Lynxfang wat voorop gebleven, niet al te ver van hun Leader en Deputy. Hij wist niet wat Pantherstar er van vond, maar hij was een senior en een gerespecteerde Warrior. Al was hij niet een haantje de voorste, er waren momenten waarop hij vond dat hij dat weer even moest laten zien. Aangekomen was er al meteen wat gedoe. In plaats van Stallionstar zat Wolfheart nu bovenop de rots. De gevlekte Windclan Leader was ook nergens te bekennen. Zo te zien was Riverclan ook de laatste, maar Pantherstar verdeed geen woorden aan begroeten. De drie Leaders en de Warrior zaten samen en voor de rest was het nu afwachten. Lynxfang ging maar ergens zitten en keek op, nieuwsgierigheid maar ook onrust was te lezen in zijn ogen. Natuurlijk had Stallionstar de laatste keer geen goede indruk op hem gemaakt, maar waarom stond Wolfheart in zijn plaats daar? Als Stallionstar er niet meer was, dan had het Amberstorm moeten zijn geweest die zijn plek had ingenomen.


[GATHERING] a night to remember Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
Gevonden lijken:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
[GATHERING] a night to remember B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimezo 26 jul 2020 - 23:11

De gevlekte kater liet zijn ogen rond glijden over de groep terwijl hun leader sprak. Een twinkel lag in zijn zilveren ogen terwijl zijn mondhoek langzaam omhoogtrok. Er was zo veel om over te spreken. Niet alleen in hun clan, maar ook in die van andere. Onrust was een ziekte zoals ratten dat waren. Een plaag die door kampen rende, met hun beet het bloed raakte en zo enkel alles verspreidde. Wanneer één clan zo iets meemaakte was het enkel een kwestie van tijd voor dit als een rimpeling in het water iedere oever bereikte. Hij liep mee met de groep in stilte, stil omdat hij alles in zich op nam, omdat hij tussen de lijnen door probeerde te lezen met een enkele blik. Dit was waar hij goed in was, dit was wat de saaie sleur van het leven iets van pit mocht brengen. En oh vandaag was het aanbod absoluut smakelijk. De kater hief zijn kop en las de hoge rangen af. Stallionstar was afwezig en een warrior, Wolfheart nam diens plek. Acornstar had officieel Tallstar zijn plek ingenomen, Settleddust stond hier als zijn deputy. Dit feit liet hem kort spinnen, wetende hoe zijn zoon hierop zou inspelen en zo de situatie enkel dieper zou ingraven. De medicine cats van Shadowclan waren ook verschoven. Jongbloed stond nu in deze positie. Te jong, nog te naïef. De kater wist dat hij vandaag moest gebruiken om wat te vissen bij de andere clans. Nog voor hij iemand had uitgekozen voelde hij de blik van zijn otter. Hij knikte naar zijn apprentice en wenkte haar met zijn kop, om deze hierna te verlagen naar haar oor zodat hij kon fluisteren. “Altijd meis. Kom, het is tijd voor je training” Zijn staart vleide zich langs haar witte lijf terwijl hij zonder twijfel naar een andere kat toe liep, een charmante glimlach op zijn snuit. “Goedeavond, is het oké als mijn apprentice en ik je vergezellen?”

+ Celestialpaw + Open voor iemand van een andere clan!


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Volepaw
Member
[GATHERING] a night to remember MCAgtno
Yanthe
382
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Volepaw
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimezo 26 jul 2020 - 23:36

Haar hartje klopte in haar keel. Het was zo ver, de Gathering. Ze mocht meegaan, nieuws waar ze heel blij mee was geweest. Er was haar op het hart gedrukt om bij een andere kat in de buurt te blijven, omwille van haar onvoorspelbare geheugen. Ondertussen had ze zich echter een weg gebaand tussen de katten en een plekje opgezocht om te gaan zitten. Dat ze iemand van haar clan in de buurt moest hebben, was al aan haar ontgaan. Nu zat vooral het enthousiasme in haar kopje van de Gathering en de verschillende katten en geuren om haar heen prikkelde haar zintuigen. Ze richtte haar blik op de grote rots voor haar en trok even met haar oortje bij het zien van de katten, de leaders, bovenaan. Mh. Er klopte daar precies iets niet. Diep in haar geheugen kon ze zich niet voorstellen dat die grijze kater de leider van Riverclan was. Waar was Crowstar?

Open voor eender welke kat c:


Whєn lifє gєts you down you know what you gotta do?
Just kєєp swimming, just kєєp swimming.

[GATHERING] a night to remember ABRKRhM
Just kєєp swimming:
 
Voicє
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GATHERING] a night to remember DPKsfdL
Aimée
150
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimema 27 jul 2020 - 0:11

Hij was echt wel even verbaasd geweest toen zijn naam gevallen was onder degene met de eer om vanavond naar de Fourtrees te gaan. Klagen ging hij zeker niet, want het was altijd een prachtige kans. Om wat nieuwe katjes te ontmoeten en lastig te vallen. Meestal lieten ze hem achterblijven juist, misschien vanwege dat lastig vallen of gewoon omdat hij ondanks zijn luie gedrag niet de zwakste was en hij dan tenminste nuttig kon zijn als bescherming. Nu mocht hij eens mee. Het was echt niet de eerste keer, maar het kwam niet vaak voor. Nadat Thornstar z'n zegje gedaan had waren ze op pad gegaan. Dus niet kletsen over giftige konijnen, verdwijningen en al dat. Dat moest lukken. Er was meteen al vermaak, want er klopte iets niet boven op de rots daar. Er zat een verkeerde kat. Smouldertongue had niet meteen al zo leuk vermaak verwacht en besloot bij zichzelf dat dit nog eens leuk kon worden. Riverclan kwam tevoorschijn, Pantherstar verscheen op het toneel. Smouldertongue wou de clue nog afwachten, maar een stem naast hem leidde hem af. Een Riverclan warrior met een charmante glimlach op z'n snufferd bood hem gezelschap aan, samen met zijn apprentice. Ergens had Smoulder het gevoel dat hij niet zomaar die glimlach opzette en een ondeugende vonk verscheen kort in zijn blauwe ogen. ''Zeker, altijd gezellig''begon hij opgewekt. ''Hopelijk krijg je er geen spijt van''schoot hij daarna naar de gevlekte kater, zachter gesproken dan de eerste zin. Want dat was altijd de vraag met Smoulder.

-Warhound en Celestialpaw (if I may?)


[GATHERING] a night to remember Ssdd13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
[GATHERING] a night to remember Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimema 27 jul 2020 - 1:11


Sagepaw's blauwe ogen dwaalden weg van de volle maan toen Phanterstar het woord nam. Ze wist wat ging komen: de Gathering! Het zou haar eerste Gathering ooit zijn en ze wilden wel eens met eigen ogen zien hoe dat eraan toe ging. Het was amper voor te stellen dat de vier Clans op één plek gingen samenkomen in vrede. Pantherstar wees erop dat Riverclan alleen op Riverclan bouwt waarmee de grijze poes nogmaals werd herinnerd dat Clangeheimen niet werden gedeeld met andere Clans. Sagepaw rechtte haar rug. Uiteraard niet. Na zijn toespraak sprong Pantherstar van zijn den en leidde de uitverkoren katten voor de tocht het kamp uit. Met een ongeduldig zwaaiende staart mengde Sagepaw zich tussen haar Clangenoten. Het zou een lange reis zijn maar ze wist dat haar Clan en haar nieuwsgierigheid haar altijd ging drijven.

Ze stapte de helling naar de Fourtrees af. Een machtig tafereel spreidde zich voor haar uit. Opgewekt nam de jonge Apprentice alles in zich op. Ze zag de leiders en deputy's van Shadowclan en Thunderclan. Alleen op de plaats waar Stallionstar normaal zat, zat een onbekende kater. Daar was vast een rede voor. Sagepaw trippelde rustig tussen de hoop nieuwe snoeten. Ze zag Celestialpaw en Warhound bij een ros-witte Thunderclanner zitten en meer Clangenoten mengden zich met hun buren. Wat een gek aanzicht was het toch, alles leek even vredig.

{ Tag: open voor iedereen! C: }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GATHERING] a night to remember BBTakD
Bunny
375
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimema 27 jul 2020 - 20:17

Littlefish ging graag mee met de gathering. Het was een kans om opnieuw contacten te leggen met de katten uit haar jeugd, uit de clan waarin ze geboren was, in een setting die niet zo vijandig was als een standaard grensgesprek. Maar vandaag was ze toch bijzonder nerveus. Haar buikje begon op te zwellen en ze wist dat Coyotespirit de waarheid gesproken had. Maar ze wist niet wie er allemaal zou komen naar de gathering, wie haar allemaal zou herkennen.. En ze had een beetje angst voor de mogelijke reacties. De jonge kattin bleef een beetje in de buurt van Warhound en Coyo, maar haar vriendin moest bij de andere med cats gaan zitten en war wenkte zijn apprentice mee naar een andere gesprekspartner, waardoor ze wat eenzaam achterbleef. Haar blik viel echter wel op Settleddust, die bij de deputies was gaan staan. Oh? Dat zag er interessant uit.. Ze liep op hem af met een lichte nervositeit in haar blik. Deels omdat ze niet goed wist of hij dat oké zou vinden, deels omdat ze niet goed wist wat zijn huidige rang was, en deels omdat ze hoopte dat hij niet al te oplettend zou zijn. Ze wierp haar broer een warme glimlach toen ze bij hem was. "Hé, Settled, hoe gaat het? Ben jij deputy nu?", vroeg ze meteen, nieuwsgierigheid duidelijk in haar stem, al was het ook een lichte afleidingsmanouvre.

Tag: (onrechtstreeks: Warhound, Coyotespirit) Settleddust
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GATHERING] a night to remember Ssg1OQF
{
92
Actief
I went to far
when i was beggin on my knees {

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bramblepaw
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimema 27 jul 2020 - 21:56

Zijn eerste clan vergadering! Bramblepaw draafde mee achter de andere windclan katten en genoot enkel al van het vooruit zicht om andere leerlingen van de clans te ontmoeten. Zijn poten brachten hem al snel over het wind territorium naar vierboom toe. Ze waren de eerste, maar al snel kwamen de andere clans binnen druppelen. Nerveus keek hij toch eventjes toe en keek alle katten even een voor een aan. Toch besloot de jonge bruine kater op een van de clan katten af te stappen al ging het een beetje schorpotend. Zijn blik was gevallen op een van de rivierclanners een grijze leerling die ook zoekende leek. 'H. hoi, i. ik b. ben B.Bram. ble. paw. H. hoe H. heet J. j. jij?' stotterde Bramble en vervloekte zichzelf erom dat hij niet gewoon met iemand kon praten zonder te stotteren van verlegenheid.
Tag: Sagepaw


bramblekit {
[GATHERING] a night to remember YE2UI11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leafface
Member
[GATHERING] a night to remember DPKsfdL
88
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Leafface
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimema 27 jul 2020 - 22:22

Ondanks de dagen die hij weg was geweest, wilde Leafface toch niets van rusten weten. Hij liep gewoon mee met de pratrols langs de grenzen of joeg voor de clan. Hij had lang genoeg gerust. Deze keer wilde Leaf ook mee met de vergadering hij had zichzelf ook daarom op gegeven. Met snelle poten rende de gevlekte kater met zijn clan genoten mee. Ze waren de ener laatste, maar echt erg vond Leaf dit niet en liep nog even rond tot hij zich naast Lynxfang neer liet zakken. 'Hey Lynxfang hoe gaat het met jouw?' vroeg Leafface en hij keek de bruine kater vriendelijk aan. De helft van zijn rechter oor miste, maar Leaf had er al zins een week geen last meer van, maar toch stond het nog steeds raar. Een stuk oor te missen zonder een gevecht te hebben gehad waardoor het stuk miste dankzij een klauw of tand die er er dan af gescheurd had.

Tag: Lynxfang


Moonstream - Leafface - Moonpaw/ - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
[GATHERING] a night to remember 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 0:33

Ze had zichzelf dicht tegen Newtpaw aangedrukt voordat de Shadowclan patrouille naar de gathering vertrok, steun halende uit haar flamepoint wederhelft. Ze had knopen in haar maag van de stress. Dit was de gathering waar de andere clans Shadowclan weer zouden zien na de mislukte aanval. Dit was de clan waar Settleddust als deputy voorgesteld zou worden. Maar, het aller griezeligste, dit was de gathering waar Newtpaw en Pepperpaw als medicine cat apprentices zouden voorgesteld worden. Als de andere clans net zo zouden reageren als hun eigen clan, dan stond ze nog wat te wachten.

Toch wachtte tijd op niemand. De maan kroop hoger aan de hemel en schaduwen gleden aan hun voorbij terwijl ze hun weg naar vierboom liepen. Af en toe werd er gepraat, stille gesprekken in het maanlicht gleden over de wind. Maar Pepperpaw hield zich stil, in de buurt van Settleddust en Newtpaw. Ze haalde steun uit hun aanwezigheid terwijl haar mond gortdroog was. Ze had het niet aan Newtpaw gevraagd, maar ze kon zich voorstellen dat de jongere medicine cat apprentice ook nerveus was. Er hing al een vreemde atmosfeer in de medicine cat den, maar de dood van Darkmoon had er al helemaal een gat in geslagen. Een grote leegte hing in de den, een vreemd gemis van een leven wat te vroeg afgenomen was. Ze wist dat het zwaar op het hart lag van Newtpaw, dat kon niet anders, maar ze had nog niet de woorden kunnen vinden om het echt goed met haar erover te hebben. Ze nam haar niets kwalijk, ze was evengoed zoekende, maar op dit punt durfde Pepperpaw nog nauwelijks een kruid uit te delen uit angst dat zij ook een fatale fout zou maken, dat nog een leven genomen zou worden in hun beider onkunde. En dat was iets wat ze nooit zou kunnen vergeven. Ze haalde een diepe ademteug naar binnen terwijl ze de struiken doorliep, de open plek op. Settleddust en Newtpaw verloor ze uit het oog in de menigte katten. Ze trok wat met haar oor en hield haar staart laag, onzeker terwijl ze zocht naar bekende gezichten en de sfeer van de menigte probeerde te peilen. Was Shadowclan wel welkom?

TAG: OPEN
Indirect: Settleddust, Newtpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member
[GATHERING] a night to remember 6GDhOSI
Nathalie
1241
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 5:08

Hoeveel was er wel niet gebeurt sinds de laatste Gathering? Toen had zijn broer nog geleefd, dat was één ding wat zeker was. Toen was zijn hart ook nog niet volledig aan diggelen geslagen door Chillybreath, dat was ook een ding wat zeker was. Maar nu ook, leek zijn hart alweer beetje bij beetje te helen. Zijn blik gleed dan ook naar de deputy van Riverclan en hij glimlachte subtiel. Vervolgens gleed zijn blik naar Pantherstar en Smokegaze hief zijn kop toen de kater Riverclan toesprak. Zijn woorden waren duidelijk en niet anders dan normaal. Riverclan was Riverclan, één clan en loyaal naar elkaar, dat was het belangrijkste en wat zich in Riverclan afspeelde ging geen andere clan wat aan.

Smokegaze volgde de Riverclan leider naar de Fourtrees toe. Toen Riverclan arriveerde bleken de andere vier clans al aanwezig te zijn. Smokegaze deed geen afstand van zijn clangenoten toen ze aankwamen. Enkel observeerde hij alles wat nu anders was en dat was veel. Smokegaze was benieuwd wat de nieuwtjes zouden zijn, ook was hij benieuwd hoeveel last de andere clans van tweebenen hadden. De kater sloot zijn ogen en opnieuw zag hij het neergeschoten lijf van zijn moeder en het doorweekte, bloederige lichaam van zijn broer. Allebei vermoord door twolegs en zij waren niet de enige.

TAG: niemand


[GATHERING] a night to remember YeIsY95
[GATHERING] a night to remember PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Russetfur
Member
[GATHERING] a night to remember DPKsfdL
Nath
303
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: Sixty Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 5:22

Haar vermagerde lichaam keek op naar de nieuwe leider van Shadowclan. Acornstar. De volle maan verlichtte het kamp en liet hen weten dat de tijd was aangebroken voor een Gathering. De eerste sinds alles wat er was gebeurt. Russetfur zou meegaan, al wist ze zelf niet meer precies waarom. Ze was één van haar dochters verloren en enkel Innerpaw leek haar nog daadwerkelijk te willen als moeder. Ravenpaw leek haar niet meer te moeten en alles voelde nu anders. Russetfur's lichaam voelde zwaar en gesloopt.
Acorndust sprak de Clan toe en Russetfur luisterde met een half oor. Spreken over wat er gebeurt was zou ze sowieso niet. Zichzelf presenteren als sterk, dat zou nogal een klus zijn. Ze voelde zich alles behalve sterk. Toch zou ze haar best er voor doen. Voor haar moeder, voor Innerstar, voor Shadowclan. Acornstar gaf het teken dat ze konden vertrekken.

En daar kwam Shadowclan dan aan. Het was Windclan die er al was. Even later arriveerde ook Thunderclan waarna Riverclan volgde. Russetfur nam plaats tussen de andere katten van Shadowclan, terwijl ze haar blik richtte op waar de clanleiders plaatsnamen. Ze probeerde kracht uit te stralen, tot zo ver dit mogelijk was. Russetfur was tenslotte de dochter van Innerstar. Toch kostte het haar enorm veel moeite en vroeg ze zich af wat ze hier nou werkelijk deed.

TAG Niemand


[GATHERING] a night to remember BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
[GATHERING] a night to remember DQLb1TP
Yanthe
780
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 11:20

Wederom klonken dezelfde woorden om de komende gathering aan te kondigen. Natuurlijk stond hij klaar om zich bij de andere te voegen, benieuwd naar wat er gezegd zou worden. Ergens hoopte hij dat ze niet de enige waren met de twoleg problemen, want als dit enkel bij hen gebeurde had het lot wederom hen in de steek gelaten. Eerst Bloodclan, nu de twolegs, wanneer stopte het? Het leek wel alsof hun leven constant bedreigd werd. Wanneer konden ze weer gerust door de bossen rondlopen? De kater richtte zich wat op toen ze aangekomen waren bij Fourtrees. Hij had zich weten te herpakken na de overname van Bloodclan, had zich sterk gehouden voor de clan en de katten om hem heen. Voor hij naar voren stapte om een plekje uit te kiezen, liet hij zijn blik langs de aanwezigen gaan. Even ging zijn blik naar Littlefish, die zich bij hun deputy gevoegd had. Kort trok hij met zijn oor bij het zien van haar licht gezwollen buik. Uhm. Hij trok zijn kop weg van de poes, bij haar gaan zitten was geen fantastisch idee nu. Zijn oren schoten naar voren toen hij een ander zag zitten. Hij zou het allemaal op safe spelen, zou voor het moment geen andere clan benaderen. Later op de avond kon hij wel een babbeltje doen met een ander, maar voor dit moment had iemand hem nodig. Russetfur. De poes zag er wat magertjes uit in vergelijking tot hem. Hij zette zich naast haar neer, zorgde dat ze wat afgeschermd was van de ogen van de andere clankatten. Hij wilde haar beschermen voor het gestaar, voor de mogelijke vragen die later nog beantwoord zouden worden door de leader. "Hier zijn we weer," zuchtte de kater en liet zijn blik naar de grote rots gaan. "Weer een nieuw pallet aan leaders en deputies." Even fronste hij bij het zien van de aanwezige hoge ranks. Het was raar om het verschillende gatherings na elkaar te zien veranderen. Ze mochten zichzelf nog niet bij de oudere generatie noemen, maar zelfs in hun levensjaren bleef de doorstroming van rangen vlot gaan. "Stallionstar is er niet bij." Misschien was de kater ziek? Mh, maar waarom stond Amberstorm dan bij de deputies en niet bij de leaders?
@Russetfur @Littlefish (indirect) & verder OPEN


[GATHERING] a night to remember B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[GATHERING] a night to remember Ezgif_10
fox
129
Actief
Living in a ghost town
Feeling like a class clown
Running with the magpies
Walking like a crow

CAT'S PROFILE
Age: ¬ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Crowflight
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 11:30


Een gathering, de tijd om alle updates te krijgen. De updates die clans wilde weggeven dan. Ook Pantherstar hield zijn speech over wat wel en niet weggeven mocht worden en daarmee konden ze op reis. Misschien was het een beter idee als hij thuis was gebleven, maar Crowflight wilde de avond niet missen. Wat betekende dat als hij nu de consequenties van zijn acties tegen kwam hij er maar mee moest omgaan. Een van zijn laatste keren bij de fourtrees had hij Volepaw voorgelogen dat hij Riverclanleider was en deze keer kon hij alleen maar hopen dat de Shadowclanner niet mee was met haar clan. Achteraan volgde hij zijn clan tot ook Riverclan als laatste arriveerde bij de bijeenkomst. Zijn blik gleed over de rots met leiders en de deputies ervoor en een frons trok kort over zijn kop. Geen Stallionstar maar ook geen Amberstar om hem te vervangen? Zoveel wist hij ook weer niet over Windclan, dus liet de kater voor wat het was. Zijn blik gleed verder over de menigte en eindigde even op Volepaw. Oh boy. Aan het randje van de open plek nam de tabby plaats terwijl hij in stilte naar Starclan smeekte om het allemaal goed te laten verlopen.

tag: Nobody (Indirect: Volepaw)


Crowflight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
[GATHERING] a night to remember NuAcDzE
Camilla/Debbie
568
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] a night to remember   [GATHERING] a night to remember Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 13:28


Shrimppaw wiebelde nerveus met haar oortjes. Haar eerste Gathering, en ook al gelijk als Medicine Cat. De andere Clans zouden het nu wel weten natuurlijk, maar het was toch spannend. Met korte pasjes trippelde ze naast haar mentor naar Fourtrees toe, waar de andere Clans al verzameld waren. Shrimppaw slikte bij het zien van zoveel katten. Zoveel katten... Ze had zichzelf wel voorgesteld hoe het er ongeveer uit zou zien, maar zoveel katten? Shrimp twijfelde eventjes maar werd toen toch echt meegevoerd door de rest van RiverClan. Ze moest er maar op geloven...
Eenmaal beneden aangekomen bleef ze een beetje aan de rand hangen. Wat moest ze doen? Ze mocht praten met de andere Clans, maar dat was wel spannend. Nog spannender dan met je eigen Clangenoten. Haar blauwe ogen gleden de menigte af en zag een flamepoint, ook aan de rand. Ze herkende Pepperpaw, zij was ook een nieuwe Medicine Cat Apprentice, en nog een bijzondere ook. Zonder mentor, Shrimp zou wel inzakken van de zenuwen als zij in Pepperpaw's pootjes stond. Shrimp hief haar kopje wat op en liep een paar pasjes naar de ShadowClanner toe. Ze vond het spannend om er meteen op af te lopen, maar misschien had Pepper haar zelf wel gezien?

Tag: Pepperpaw/niemand


if you see someone without a smile, give them one of yours
[GATHERING] a night to remember KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[GATHERING] a night to remember
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 5Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: