[GATHERING] Starstruck 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [GATHERING] Starstruck

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende
StarClan
Events
[GATHERING] Starstruck DPKsfdL
120
StarClan
BerichtOnderwerp: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimezo 28 nov 2021 - 14:58


Gathering 28-11-21
De regen van eerder is weggetrokken, waardoor je onder een heldere hemel het bekende pad aflegt naar Fourtrees. Nerveus volg je je leider, de aarde onder je poten nog licht vochtig en aangenaam koud. Wat zal de nacht voor jou en je clan in petto hebben?

[GATHERING] Starstruck Db2bkau-c99c9d31-c429-4557-bd1b-72df936a7893.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2IyYjhlZTU4LTZkNjEtNGEzMC05NTU3LWY0ODhlNzQ2M2Y4ZVwvZGIyYmthdS1jOTljOWQzMS1jNDI5LTQ1NTctYmQxYi03MmRmOTM2YTc4OTMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Regels:
- Je mag pas posten met je clankat als je clanleader een post heeft geplaatst waarin hij/zij aangeeft dat je clan aankomt op fourtrees.
- Wanneer iedereen heeft bijgebabbeld en alle High Ranks aanwezig zijn, zal er een High Rank topic aangemaakt worden waarin de belangrijke dingen en clanupdates worden besproken.

Ook heel belangrijk, de roddels:
- Hoe is de oorlog tussen Shadowclan en Riverclan afgelopen, en klopt het dat daar rogues bij waren betrokken?
- Waar is Acornstar?
- Loopt Blazestar nou kreupel?
- Wat voor gekke stoelendans is Newtspark aan het doen tussen Shadowclan en Thunderclan?
- Waar is Stagstine, en waarom rook Thunderclan een beetje naar Bloodclan?
- Waar is Wolfstar naar toe?
- Wat wordt er nou gefluisterd over Crystalstars liefdesleven?

(Als je er meer hebt, stuur ze vooral naar ons toe via discord!)


Ps. zoek je nog een kat die alleen zit? Hier is het overzicht!
https://docs.google.com/document/d/1brYRwiSB4G0rw_O_H6jsStjvB9DdHcH9m8IKhudbbuI/edit?usp=sharing
In dit docs bestandje kan je precies zien wat er gaande is. Als je kat bij iemand gaat zitten, gelieve het dan aan te passen hier! Je hoeft niet in te loggen, je kan direct in het bestand werken
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[GATHERING] Starstruck 1706e310
Sannemander
912
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimezo 28 nov 2021 - 16:09

Er was veel over gefluisterd, gesmoesd en geroddeld binnen de muren van het windclan kamp. Hen die het dichtst bij de sterren sliepen was het natuurlijk  niet ontgaan dat de maan met de dag groter werd. En vannacht was er geen wolkje aan de hemel om haar te verschuilen, vannacht was de nacht.  

Nog geen week was hij de medicine cat den uit, zijn lichaam was nog altijd niet volledig bijgekomen van het ongeluk. Niet dat het nog heel veel beter zou worden, normaal op zijn poot staan was voor de leader verleden tijd. Daar had hij zich bij neer moeten leggen. Het kostte hem dan ook wat schelden voor hij boven op high rock stond, Starclan verdomme rot poot. Even stond hij daar, zelf medelijden op zijn gedachte voor hij zich op zijn clan richtte. Hen alle bij één riep. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij tall rock!" Even was er twijfel geweest onder windclan. Even had het er op geleken dat Ashenpatch wellicht hier kon staan vannacht. Maar met andere leaders praten op een gathering zou hij zelfs in de slechtste staat de kattin niet aan doen. Daarbij kon hij gewoon lopen, mank of niet, vooruit kwam hij. De andere clans mochten niet laag van hem denken, hij zou er zijn of hij het  nou wilde of niet. Of hij zich nutteloos voelde of niet. Dat deed er niet toe in het groter geheel. "Windclan, het is tijd om richting fourtrees te trekken." sprak hij zijn clan toe "Er zullen vragen komen, veel is verandert. Een nieuwe leader, deputy, medicine cat en medicinre cat apprentice. Het feit dat ik niet meer loop zoals ik ooit gelopen heb. Belangrijk is niet te Vergeten dat de tunnels clan geheim nummer één zijn" De andere clans mochten niet de waren reden van zijn verwonding weten, absoluut niet. "Het is dan ook belangrijk dat iedereen hetzelfde verhaal aanhoud. Alles wat de andere clans mogen weten wat betreft mij, is dat ik een aanvaring met een monster gehad heb. Knoop dat goed tussen jullie oren, dit verhaal niet aanhouden zal als clan verraad gezien worden" Hij knikte, liet zijn strenge blik nog één keer over zijn clan glijden voor hij hen richting fourtrees leidde.

............

De wind sloeg koud op het gezicht van de leader, hij mistte zijn warme nest nu al. Mank stapte hij naar beneden, liet zijn blik over fourtrees heen glijden. Shadowclan was er al, maar er was geen teken van Acornstar. Hij had verwacht de grote leader al statig op zijn plek te zien zitten, maar ach, de leader echt missen deed hij nou ook weer niet gegeven hun laatste ontmoeting. Met tegen zin stapte hij door, voelde met iedere stap voorwaards meer ogen op hen vallen. Irrationeel of niet, het hielp niet echt om zijn zin in deze avond te vergroten. Even liet hij zijn blik op zijn deputy vallen, een glimlach wist hij haar kort te tonen. Ze waren een team, ze hadden elkaars schouders vanavond. Met een kort knikje wendde de leader zich tot de opstapjes naarboven. Hij was er nog nooit geweest, daarboven. Verdomme, met alles wat er aan zijn gedachtes vrat had hij daar nog niet eens over negedacht. Dit was zijn eerste gathering, de eerste keer dat de ogen van alle clans op hem lagen. Hij had geen speech voorbereid, sterker nog, hij wist enkel wat hij niet mocht zeggen. Maar goed, als hij aanhoorde wat andere leaders wel is zeiden hier was het lastig om te geloven dat er ook maar twee waren die het echt goed woord voor woord voorbereid hadden. Met een kleine zucht bewoog de leader zich naarboven, kon de gerustelling niet van zijn gezicht houden toen hij eindelijk zat. Zijn pijnlijke poot even rust kon geven na deze mishandelt te hebben met het aantal lopen dat hij zojuist gedaan had. Maar goed, daar was ie dan. Nog twee clans lieten op zich wachten. Ongeduldig sloeg hij met zijn staart. Het was koud, hij had geen zin om lang te wachten.  Verdomme, hij had er nu al geen zin meer in.

Windclan kan reageren!


Laatst aangepast door Blazestar op zo 28 nov 2021 - 17:21; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[GATHERING] Starstruck Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimezo 28 nov 2021 - 16:45

I was just a kid who was strong enough to

pick this armour up

Het had eraan zitten komen. Settleddust had lang zitten piekeren over dit moment. Natuurlijk was hij zenuwachtig. Hoe moest hij dit uitleggen aan de andere clans zonder zwak te lijken? Zonder leiderschap. Hij was een eenzame deputy. Maar zijn clan was alles behalve gammel. Ze waren sterk, en bovendien stonden ze achter hem. Hij had hun goedkeuring gehoord toen ze als clan de rogue weg hadden gestuurd. En met diezelfde instelling zou hij vandaag op die rots gaan staan. Kalm, zeker, sterk.

Hij had een groep Shadowclanners met hem mee. Enkele krachtige warriors waren achter gebleven, maar van jong tot oud was altijd welkom op de gathering. Dus iedereen die wilde, kon meekomen. Ze liepen de helling op die snel genoeg weer naar beneden zou leiden, naar de open plekken tussen de drie staande eiken, en één overblijfsel van de vierde. Het grootste deel van de bladeren lag al op de grond, maar die er nog hingen waren in de prachtige warme leaffall kleuren, donker verlicht door het maanlicht. Oh hoe ze hadden gedacht dat het om één clan ging die weg gestuurd moest worden. Zij hadden ervoor gestreden, maar Windclan en Thunderclan hadden geen klauw uitgestoken, de geluksvogels. Settleddust bleef staan op het hoogste punt van de glooiing, liet zich al snel flanken door de rest van de Shadowclanners die mee waren. De open plek was leeg. Ze waren de eerste clan die was aangekomen.

‘Onthoud, allemaal. Geen woord over Acornstar, ik zal vertellen waar hij is.’ Hij wilde die roddel in eigen woorden kunnen benoemen. En bovendien wilde hij de blikken op de andere leiders hun gezichten wel even zien. Toen klaarde zijn gezicht een beetje op toen hij achterom keek naar zijn medeclanners. ‘Veel plezier, Shadowclan.’ Want daar ging het alsnog om. Om iedereen weer te zien, te spreken, te roddelen. Een beetje informatie hier en daar lospeuteren kon nooit kwaad. Toen de deputy weer voor zich keek knikte hij met zijn kop om iedereen de open plek op te seinen en hijzelf bewoog zich rustig richting de plek onder de rots, wat zijn gebruikelijke plek was bij de deputies. Settleddust haastte zich echter niet en hield zijn ogen open.

- Shadowclan kan reageren!
And suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
[GATHERING] Starstruck N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimezo 28 nov 2021 - 20:14

Ze liep vooraan de groep katten. Ergens voelde het toch wat vreemd om niet meer naast Thornstar te lopen. Al was dat niet aan haar te merken. Ze stapte stevig en standvastig voor haar Clan. Haar felgele ogen brandde vurig. Fel en vol levenslust. Strijdlustig. Het was weer tijd om met de andere Clans te spreken, niet haar favoriete bezigheid. Toch was het nodig en was het het moment om informatie bij elkaar te sprokkelen. Informatie die van pas kon komen. Dus zou ze het doorstaan, zou ze laten zien dat er met ThunderClan niet meer te sollen viel. Zij was harder, minder buigzaam. Rechtvaardig dat wel. Ze was geen leugenaar en dat tolereerde ze binnen haar Clan ook niet. Voor Fourtrees liet ze de katten die mee waren stilstaan. Ze draaide zich naar hen om. “Laat zien dat ThunderClan sterk is. Dat we niet meer over ons heen laten lopen.” Sprak ze helder tegen ze. Haar felgele ogen flonkerden fanatiek. “Geen leugens verspreiden, maar praat er omheen wanneer dit nodig is. Zorg er voor dat je geen zwakte toont waar ze gebruik van kunnen maken.” Miauwde ze toen. “We weten niet op welke poot we op het moment staan. Zeker niet met ShadowClan en RiverClan. Laat ze dus niet over jullie heen lopen.” Toen zwiepte ze met haar staart en liet de ThunderClanners de open plek op stromen. Even keek ze naar ze. Naar de katten van WindClan, ShadowClan en nu ook ThunderClan die zich beneden verenigden. Voordat zijzelf naar de leaders toeliep.

Ze trok wat verrast met haar oren om Blaze en Settled daar te zien. Ze probeerde de argwaan die ze direct voelde de kop weer in te drukken. Waar was Acornstar? Ze had nog een gesprek met hem te voeren namelijk. Hmmm… Ze vertrouwde ShadowClan niet, voor geen meter. Nou was dat niet vreemd bij Evening, maar voor nu was het nog wel een tandje verergerd. Ze gaf hun een knikje en sprong naast ze.

Ook ThunderClan is vrij om te reageren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
[GATHERING] Starstruck E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1545
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimezo 28 nov 2021 - 22:13

Haar gezicht was ingevallen en haar lichaam was met gemak mager te noemen. Onder haar grijze vacht bewogen kabelachtige spieren, en haar zeegroene ogen stonden scherp en wantrouwig. Crystalstar had niet uitgekeken naar de gathering. Ze had nog niet helemaal kunnen herstellen, en nu zag ze er tientallen moons ouder uit. "Zoals altijd komen we in vrede, niet als vrienden. Onthoud dat. Maak geen vijanden, maar probeer ook zeker niet verder te zoeken dan een gezellig praatje." Dat was de boodschap die ze haar clan had gegeven. Het waren geen blije woorden, ze pasten niet bij de gelukkige boodschap die ze van Starclan gekregen had. Maar Crystalstar voelde zich dan ook niet erg blij. Het vermageren was maar licht uitgedrukte representatie van de pijn die ze door had gemaakt. De echte duisternis was in haar geest te vinden, en drukte zwaar op haar neer.

Riverclan kwam als laatste. Dat had voor- en nadelen. Iedereen die mee had gewild was er. Hun leader was niet bepaald de beste representatie voor de bonte groep opgewonden katten die zich bij een nog grotere, bontere en opgewondenere groep katten voegde. Crystalstar keek naar de rots, en zag dat ze de enige leader was die er vorige keer bij was geweest. Van Stagtine en Wolfstar wist ze dat ze dood waren, maar waar was Acornstar? Settleddust was er, maar hij voegde zich niet bij de leaders. Nog geen Settledstar, dus. Crystalstar liep linea recta op de rots af, en klom met nonchalant gemak naar boven. Ze presenteerde een nogal onbenaderbare uitdrukking: Met haar magere lichaam, ingevallen wangen, en het litteken dat haar keel ontsierde. Boven trof ze twee relatief nieuwe leaders aan: Blazestar en Eveningstar. "Goedenavond. Gefeliciteerd met jullie nieuwe rangen." Zelfs haar stem was niet helemaal zoals hij hoorde te zijn, er zat een rauw, bijna hees randje aan. "Een bijzonder gebrek aan ervaring, vanavond.." Vervolgde ze kalm, de andere twee aankijkend. "Niet dat dat een probleem zou moeten zijn." Bij die woorden glimlachte ze even, en ze knikte gemoedelijk. Met een beetje geluk zou deze nacht er toch nog een van genezing kunnen zijn.

[Riverclan kan posten]
Terug naar boven Ga naar beneden
Specklepaw.
Member
[GATHERING] Starstruck DPKsfdL
Elfje
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Specklepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimezo 28 nov 2021 - 23:05


Opgewonden huppelde het meisje achter haar leider aan. Dit zou haar eerste gathering ooit worden. Natuurlijk was ze al wel eens een keer op Fourtrees geweest, maar niet met zo’n prominent event. Ze voelde zich redelijk belangrijk vanwege het feit dat ze mee had gemogen. Het voelde toch alsof ze voor eventjes deel uitmaakte van een elite groepje. Dat ze twee clanleiders had die niet zo dol op haar waren, dat ging niet door haar kopje. Of hoe verraden Tidepaw zich wel niet zou moeten voelen na dat hele Shadowclan fiasco. Zou de kattin er vanavond zijn? Misschien kon ze proberen met haar te praten en haar excuses aan te bieden. Het was niet alsof ze de ander met opzet voor schut had willen zetten voor haar clan. Maarja, het was ook wel een beetje te makkelijk geweest om haar over te halen Specklepaw naar het kamp te brengen. Ach, anders zou ze het wel een andere keer goedmaken, want vanavond zou ze het naar haar zin gaan hebben. Ze luisterde maar met een half oor naar wat Crystalstar hun allemaal vertelde, te opgewonden om naar beneden te racen en met de andere clans te gaan mixen. Toen Crystalstar dan ook eindelijk het teken gaf en Riverclan de open plek op leidde schoot de jonge calico gelijk weg. Ze weefde zich door katten heen en keek of ze iemand bekends of interessants zag. Haar amberen oogjes vielen op haar oom, Settleddust die zich langzaam een weg door de menigte aan het banen was. “Hey! Oom Settledust!” Riep ze vrolijk en nogal luid naar hem toe, voor ze zich een weg naar hem toe baande.

tag:settled ofc
Terug naar boven Ga naar beneden
Hyenafang
Member
[GATHERING] Starstruck DPKsfdL
Steen
129
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young warrior
Hyenafang
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimema 29 nov 2021 - 8:58

Rustig liep de kater achter zijn leader aan. Hij had er niet zoveel zin in als dat hij normaal had. Als apprentice had hij het geweldig gevonden. Hij zag het als een avontuur, maar nu niet meer. De meest vreemde dingen gebeurde, de meest stomme en irritante dingen. De laatste tijd had hij steeds wat prikkels. Hyenafang had geen zin meer in gedoe. Voor hem was het 'avontuur' voor nu genoeg geweest. De RiverClan en ShadowClan oorlog, zijn ruzie met een kitten, een nieuwe deputy en een rustig gesprekje met een BloodClanner. De poes was niet op hun territorium en was ook niet agressief. En zolang ze dat maar zo hield had hij het best gevonden. Dus wat kon hij nog meer verwachten? De lichtgekleurde kater luisterde kalmpjes naar de woorden van Crystalstar, voordat hij het grote veld opging. Zij waren als laatste Clan aangekomen. Echter gaf dit hem geen haast. De jonge kater zocht rustig een plekje om te zitten. Een plekje waar hij de leaders goed zou kunnen horen en misschien ook zien. Hij verwachtte het laatste ding niet, maar hey, het zou wel mooi zijn. Hyenafang ging op zijn gemakje zitten. Als katten naar hem toe wilden, prima. Dat zou gelijk wat gezelliger zijn. Maar eerlijk gezegd had de kater er vandaag niet zoveel zin in om zelf iemand te zoeken.

Tag: nobody
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[GATHERING] Starstruck 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
296
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 26
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimema 29 nov 2021 - 11:55

Oh, gatherings waren altijd leuk. De woorden van Blazestar over wat wel of niet gezegd mocht worden boeide hem eerlijk gezegd niet erg veel, maar toch knikte hij braaf. Hm, ja hoor, hij was een heel nette warrior natuurlijk. Met een verwachtingsvolle blik in zijn ogen liep hij toen met zijn clangenoten mee naar de open plek bij fourtrees. Oh, hij kon niet wachten om iets spannends mee te maken. Hij ging op zoek naar iemand van ongeveer zijn leeftijd, die er sociaal uitzag. Want wat voor hun clanleiders feitjes over de clan uitwisselen was, was voor hem de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken.
- Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Remnantwolf
Medicine cat
[GATHERING] Starstruck Kfjj0PI
Butter
829
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimema 29 nov 2021 - 13:30

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantwolf was jong en waar de andere katten van haar leeftijd nog onder begeleiding stonden van Mentoren, was die van haar door haar weg gestuurd nadat ze voldoende had gehad aan haar. Natuurlijk zou het prettig zijn geweest als ze beter met Newtspark had om kunnen gaan, dat ze samen hadden kunnen staan ook op deze Gathering. Dat ze een voorbeeld had gehad om naar op te kunnen kijken; maar voor nu had ze enkel de woorden van Chivysniff om op te vertrouwen en de woorden van Eveningstar die ze sprak op het moment dat ze bijna bij de Fourtrees kwamen. 'Laat zien dat ThunderClan sterk is. Dat we niet meer over ons heen laten lopen.' Sprak de Leader waardoor Remnantwolf kalm knikte. Ze was niet van plan erg opvallend te zijn, ze zou wellicht Falconstrike, Storkpaw en Mousepaw op zoeken. Newtspark zou ze laten voor wie het was, ze had geleerd dat ze elkaar nooit zouden accepteren zelfs al miste ze hetgeen dat ze zo graag gehad. Een band. Nog steeds stak er lichte jaloezie als ze zag dat de anderen van haar leeftijd iemand hadden om op te steunen maar aan de andere kant had ze haar naam verdiend. Ze was wat Thunderclan nodig had. De felle ogen van haar Leader fonkelden met kracht en fanatiek. 'Geen leugens verspreiden, maar praat er omheen wanneer dit nodig is. Zorg er voor dat je geen zwakte toont waar ze gebruik van kunnen maken.' Miauwde ze toen, geen van de andere Clans was nog verteld dat Remnantwolf haar naam had gekregen. Ze was nog maar een paar dagen geleden naar de Moonstone geweest en had het niet verteld aan Newtspark of andere katten die ze tegen was gekomen. Het was beter om het op de Gathering te laten weten, Eveningstar de kracht te laten zien achter Thunderclan. Ze was jong, ze was onervaren maar het vuur in haar had het overleefd. Ze was een jonge adolescente wolf, ze zou haar Clan voorop zetten. Newtspark was geen Thunderclan geweest, wellicht dat het er ook voor had gezorgd dat Remnantwolf uiteindelijk had besloten zonder haar verder te gaan. Ze hadden haar geleend. 'We weten niet op welke poot we op het moment staan. Zeker niet met ShadowClan en RiverClan. Laat ze dus niet over jullie heen lopen.' Remnantwolf knikte langzaam naar haar Leader voordat ze langs Eveningstar liep en die kort met een staart en vragende blik aan tikte. Zijzelf zou haar leiding volgen, dat was het enige dat ze duidelijk wist te maken met haar warme amberkleurige ogen voordat ze naar de open plek tussen de bomen trippelde.

Remnantwolf zocht met haar warme ogen naar de bekende gezichten van de andere Medicine Cat's waren die er al? Haar oortjes wiebelde ze een tikkeltje nerveus, stiekem wilde ze Falconstrike, Storkpaw en Mousepaw vertellen dat ze haar naam had. Al zouden ze het vast niet erg vinden dat ze het nog stil had gehouden. Ergens hoopte ze er op dat die drie katten wel een trots voor haar zouden voelen. Dat ze begrepen hoe belangrijk dit was geweest, niet alleen voor haar maar ook voor de Clan. Haar ogen sloot ze terwijl ze een beetje zenuwachtig inademde en haar oortjes wiebelde. Waar waren ze?

Tag: Eveningstar (benoemd + zoekt even bevestiging), Open & zoekend naar de MC's en MC Apprentices


Terug naar boven Ga naar beneden
Spottedrain
Deputy
[GATHERING] Starstruck Greg
Eline
508
Actief
In the best case scenario we'd die at the same time

CAT'S PROFILE
Age: ☂ 45 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ☂ Deputy
Spottedrain
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimema 29 nov 2021 - 19:32

Met een bonzend hart had ze Eveningstar vergezeld in hun tocht naar Fourtrees, bloednerveus voor haar eerste gathering als deputy. Eerste indrukken waren belangrijk, al helemaal in haar positie. Wat ze zei maakte nog niet eens zoveel uit, maar haar houding moest ijzersterk en onbreekbaar zijn. Ze mocht niks te kennen geven over wat Stagtine en BloodClan hen hadden aangedaan, in ieder geval niks wat Eveningstar niet zou gaan vertellen. Wat onhandig voegde ze zich bij Settleddust en een poes die ze vaag herkende, maar niet bij naam kon noemen. Hm, Wolfstar zal dan wel gesneuveld zijn. Tragisch. Na Settleddust openhartig te hebben begroet wende ze zich tot de grijze poes. "Ik ben Spottedrain, de nieuwe deputy." Begroete ze de WindClanner beleefd, zoals het hoorde, maar met een vleugje speelsheid. "En jij bent?" Al snel kwam RiverClan ook tevoorschijn, met een magere Crystalstar aan kop. Haar hart maakte een sprongetje. Hoe zou het nu met haar gaan? Ze zag er niet al te best uit.. Voor ze de poes kon begroeten was ze al de rots op gesprongen. Voor eventjes liet Spottedrain een subtiele, teleurgestelde blik zien, waarna ze zich snel herstelde. Niemand hoefde te weten dat de twee eerder al hadden gesproken.

Tag: Settleddust kort & Ashenpatch
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
[GATHERING] Starstruck Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimema 29 nov 2021 - 22:49

[GATHERING] Starstruck Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonflower had het sadistische plezier om Crystalstar niet in haar beste staat te zien. Hmpf, served her right. Cottonflower daarentegen had haar uiterste best gedaan om er vannacht piekfijn uit te zien. Haar vacht glom, maar in haar ogen woekerde nog altijd een dodelijke storm. Het was een schild, een façade, natuurlijk. Eigenlijk had ze niet mee gewild, ze wilde niet toekijken hoe Carrioncough zelfvoldaan op haar moeders plek zat. Maar hoe graag ze voor de makkelijke, kleinzielige optie wilde gaan, was haar nieuwsgierigheid nog altijd groot. Naar de andere clans, naar wie met wie sprak. Vroeger had ze zich over niets anders druk hoeven maken, willen maken, dan ordinaire roddels. Haar leider maakte nog een opmerking over vrede en vrienden, de gebruikelijke vocabulaire, om vervolgens als laatste clan de vlakte op te lopen. Cottonflower stuitte al snel op een Windclan vreemdeling. Hij leek wat ouder dan haar, maar hij kon onmogelijk veel ouder zijn. Die Windclanners waren al snel ukjes, misschien hield dat ze jeugdig. Ze knipperde een keer langzaam. Oké, gameface. Haar mondhoeken kropen omhoog en ze kantelde haar een kopje bedachtzaam. ‘Ik denk niet dat ik jou eerder heb gesproken,’ miauwde ze zoetjes.

Tag: Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverwish
Member
[GATHERING] Starstruck YCOZmau
Camilla
894
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimema 29 nov 2021 - 22:51


Heel eerlijk was ze een beetje sceptisch over de situatie. Silverwish was niet bang om op te komen voor de kater naast haar, maar toch voelde het ergens best snel om hem mee naar de Gathering te nemen. Natuurlijk vond ze het ook juist fijn dat hij mee deed met de normale gang van zaken, en dat hij op die manier steeds meer geaccepteerd werd in ThunderClan. Maar de Gathering was toch wel even een stap, gelijk met de rest van de Clans erbij. De jonge poes haalde even diep adem. Ze zouden in ieder geval wel samen blijven, dat nam ze zich voor. Het was geen goed idee om hem los te laten in de menigte, en van wat ze meegekregen had zat de kater daar zelf ook niet op te wachten. Silverwish keek even opzij, hem een glimlachje schenkend. Ze zouden hunzelf gewoon gedeisd houden, en dan kwam het allemaal wel goed. Inmiddels had hij al een sterke ThunderClan geur ook.

Tag: Rascal
Terug naar boven Ga naar beneden
Rabbitcharm
Member
[GATHERING] Starstruck Tenor
kip
355
Actief
they don't give a shit about you, not even a tiny little rabbit shit!

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Rabbitcharm
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimema 29 nov 2021 - 23:01

Rabbitcharm

[GATHERING] Starstruck Rabbit10
Gatheringen vond ze altijd enig, zeker nu ze niet meer zijn schaduw over haar heen had hangen. De ongemakkelijke blikken van haar buitenclanse minnaars brachten altijd een glimlach op haar gelaat. Zelfs wanneer ze ze enkele nachten van de voren nog zo teder een kus op de wang had gegeven, vermeden ze haar nu als de pest. Het was aandoenlijk. Rabbitcharm stapte lichtvoetig de open plek, zoekend naar bekende figuren waarmee ze bij kon praten - of wie ze het leven zuur kon maken. De geliefde Arcticwolf leek er nog niet te zijn, helaas. Wel zag ze Spottedrain, wie ze vrolijk wilde begroeten. Voordat ze daar echter de kans voor kreeg leek ze zich al naast haar eigen deputy te positioneren. Ah, dat was jammer, maar logisch. Ze probeerde de blik van de ander te vangen en knipoogde, maar keek vervolgens verder. Haar oog viel op de eerste de beste kat die nog niet in gesprek was, een jonge riverclanner met een zilveren vacht. Rabbitcharm stapte zijn kant op en begroette de ander met een glimlach. "Well, een hele goedenavond aan jou," humde ze zoetjes

Tag: Knipoogt in het voorbijgaan naar @Spottedrain, gaat bij @Hyenafang zitten

Amberpaw
[GATHERING] Starstruck Dvq4h9-0420579d-da02-4d05-bae8-4743ec8a3735

Haar pootjes tintelden van opwinding. Iedere gathering werd ze er weer aan herinnert hoeveel katten er wel niet in het woud leefden. De normale stille fourtrees bruiste nu van leven, en vachten van allerlei kleuren en lengtes flitsten in het licht van de heldere maan. Nog voordat ze zich bij de groep voegde was ze al op zoek naar bekende gezichten. Tidepaw, Dimpaw, zouden ze hier zijn? Misschien zelfs Winterpaw, die ze ooit had ontmoet? Haar enthousiasme maakte plaats voor licht ongemak terwijl de menigte haar opslokte. "Sorry!" murmelde ze vlugjes tegen meerdere vreemdelingen tegen wie ze per ongelijk aanbotste in voorbijgaan. Waar waren ze? Was er dan niemand die ze kende? Zou ze echt helemaal alleen zijn bij de gathering? Paniekerig keek ze om haar heen, en zag dat ver weg was afgedreven van de groep riverclanners, zelfs de bekende vacht van haar broer kon ze niet meer zien. Waar was iedereen? Haar pootjes begonnen licht te trillen, totdat ze tot haar grote opluchting een bekende vond - Settleddust. Opluchting was van haar gezicht af te lezen terwijl ze op hem afstapte. Ze had haar mond al geopend om te vertellen hoe blij ze was hem te hebben gevonden tussen alle vreemdelingen toen een mede-apprentice haar voor was. Met een mond vol tanden keek ze naar Specklepaw. "Jullie zijn familie?" vroeg ze met afkeur in haar stem, en begreep de jaloezie die ze voelde prikken niet helemaal.

Tag: Settleddust en Specklepaw


Wolfblood

when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Nou, ten minste was die verdomde regen gestopt. Wolfblood snoof terwijl ze wat ongemakkelijk met haar achterpoot schudde. De vocht en kou van dit seizoen zorgde ervoor dat hij stijf werd, pas na deze behoorlijke wandeling naar fourtrees leek ze eindelijk er weer echt gevoel in te hebben. Dat was echter niet haar grootste zorg nu. Waarom ging ze ookalweer mee naar deze dingen? Veel te veel schooiers hier, wat boeiden de andere clans haar nou? Maar een zeer bekend stemmetje in haar achterhoofd sneerde dat ze niet zo kinderachtig moest zijn, en moest opletten voor nieuwtjes en updates van andere clans die hen zouden kunnen hebben. Met een zucht ging Wolfblood zitten ergens aan de rand van de menigte, het moest maar.

Tag:open

Terug naar boven Ga naar beneden
Brackenfire
Member
[GATHERING] Starstruck PxpEHT9
Camilla
218
Actief
love is fire

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior!
Brackenfire
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimema 29 nov 2021 - 23:13


De brede glimlach kon hij - en wilde hij - niet van zijn gezicht af halen. Hij vond het zo spannend om weer naar de Gathering te mogen!! Maar leuk spannend, natuurlijk. Al die katten, iedereen die hij weer zag, nieuw kon ontmoeten. Het was helemaal geweldig voor de jonge kater. Vandaar dat hij ook zijn zusje al snel had verlaten, zonder dat hij doorhad dat ze het eigenlijk allemaal wel een beetje spannend vond. Sorry Amber. Met grote ogen keek de Apprentice rond, begroette zo nu en dan een mede-Apprentice of Warrior uit andere Clans, maar stopte verder niet voor een praatje. Zijn blik ging uiteindelijk richting de rots, waar hij de leaders en hun Deputys zag. Wacht, een bekende! Alsof hij zichzelf in het water zag, maar dan zonder staart. Bracken hoopte dat hij zijn staart voor áltijd zou behouden. Snel trippelde het katertje op de bekende af, en keek verrast op bij het zien van de boel Apprentices om hem heen. Hey, daar was zijn zus ook! Tidepaw herkende hij ook, wat leuk!! Zijn oortjes trokken even kort bij haar opmerking. Bracken vond het allemaal niet zo bijzonder eigenlijk, eerder interessant. 'Jullie zijn familie??' herhaalde hij de vraag van Amberpaw, alleen dan geïnteresseerd, op een goede toon.

Tag: Settled, Amber, Speckle, Tide
Terug naar boven Ga naar beneden
Tidepool
Member
[GATHERING] Starstruck BBTakD
Bunny
365
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Tidepool
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimema 29 nov 2021 - 23:23

Tidepaw was een beetje bang geweest dat ze niet naar de gathering zou mogen, maar Settleddust had het toegelaten. Opgewonden was ze meegelopen, zo snel als ze kon - want ze moest haar best doen om de clan mooi te kunnen volgen. Toen ze aankwamen op fourtrees was het zo druk! Ze had nog nooit zo veel katten bij elkaar gezien. Wauw. Het was super overweldigend; ze had niet door dat bijna iedereen al doorgelopen was en ze plots alleen nog boven stond. Oh nee! Ze snelde zich ook naar beneden. Haar blauwgroene blik scande de omgeving, op zoek naar iemand bekend, maar ze zag overal vreemde gezichten en vreemde geuren en haar hart klopte in haar keel.. Tot ze plots een bekende Riverclanner spotte - oh, twee zelfs! Twee gevlekte poezen naast Settleddust; de ene zijn nichtje, Specklepaw, die haar gestraft had laten worden, en de ander iemand die ze als een goede vriendin beschouwde, Amberpaw. "Hey!", begroette ze Amberpaw vrolijk, bewust Specklepaw niet aankijkend. Nee, daar was ze nog boos op, die vertrouwde ze voor geen haar meer - of het nu familie was van Settleddust of niet. Het was haar familie niet, dus was ze haar niets verschuldigd. Amberpaw leek echter heel geïnteresseerd te zijn in de familieband tussen Settleddust en Specklepaw - en toen kwam Brackenpaw er ook bij, en die leek dat ook te zijn. Tidepaw glimlachte breed toen ze hem zag en voelde haar snuitje lichtjes gloeien. Ze zette een stapje dichterbij, rechtte haar rug en gaf hem antwoord, alsof ze heel graag indruk op hem wou maken, of misschien gewoon gezien wou worden. "J-ja! Sp-speckle-p-paw i-is zi-zijn n-n-n-nichtje!", antwoordde ze enthousiast, de hakkel in haar stem erger van nervositeit. Hij had dat effect gewoon op haar.

Tag: Settleddust, Amberpaw, Specklepaw, Brackenpaw <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[GATHERING] Starstruck Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimedi 30 nov 2021 - 0:06

I was just a kid who was strong enough to

pick this armour up

Het duurde niet lang voor de rest van de clans om zich te verzamelen. In het voorbijgaan zag hij Blazestar minder levendig lopen als de laatste keer dat hij de kleine rode kater had gesproken. Interessant. Settleddust was eigenlijk een beetje aan het treuzelen. Hij was nog niet goed en wel op de plek waar hij normaal gesproken zat. Eerst werd hij nog vrolijk begroet door Spottedrain. Thunderclan was dus ook gearriveerd, en voelden zich nog wel vriendelijk, kennelijk. Hij was benieuwd wat ze na deze avond van hem zouden denken. Niet dat hij opzettelijk stennis wilde schoppen met zijn Noorderburen. Nee, in tegendeel. Hoe dan ook. Spottedrain begon een gesprek aan met Ashenpatch, Windclan deputy en hij werd voor hij het wist staande gehouden door een Riverclan apprentice.

De deputy vernauwde zijn ogen toen hij Specklepaw zag. Jij. Voor de heldere hemel begroette ze hem als oom en ergens wilde hij door de grond zakken. Hij had zijn gedachtes voor zich moeten houden, want al snel volgde Amberpaw. Zijn hart sloeg een slag over toen hij haar zag, die - hij vergiste zich niet toen hij de afkeur in haar stem hoorde - vroeg of ze familie waren. Was dat omdat ze niet van gemixt bloed hield? Had Seamist dat bij haar erin gestampt? Nee, het moest vast die hond van een excuus van een warrior zijn geweest. Het feest was echter nog niet voorbij. Ook Brackenpaw sloot zich aan. Voor hij er ook maar iets aan kon doen, stond hij opeens oog in oog met zijn beide verloren kittens. Het gevoel was het beste te beschrijven als een enorme trap in zijn maag. Bij de sterren, hij miste ze. Hij miste het feit dat hij een vader voor ze kon zijn, dat ze voor eeuwig in onwetendheid zouden moeten leven. Hij haatte het dat ze opgevoed werden door die schurfthond. Maar ze zagen er goed uit, perfect. Gezond en sterk, zoals het moest. En Settleddust moest zijn uiterste best doen om zijn gezicht in een plooi te houden, toen hij ineens omringd was door familie. Hij had het niet eens door gehad dat Tidepaw zich ook bij het gezelschap had gevoegd. Haar stem trok hem met een klap weer terug op aarde.

Zijn apprentice bevestigde dat Specklepaw familie was, en kort ging zijn groene blik naar zijn andere dochter in het gezelschap. Bij haar was hij eraan gewend geraakt, had het stekende gemis zijn scherpe randen verloren. Ze leek extra nerveus, erger dan normaal. Maar het was ergens wel logisch, voor het eerst al die nieuwe gezichten. Settleddust was ook nerveus, maar hij kon het beter verbergen. Vervolgens ging zijn blik weer terug naar Amberpaw. ‘Klopt, Littlefish is mijn zus,’ miauwde hij vlak. Hij vermoedde dat dat algemene kennis was inmiddels, maar voor sommige jonge katten ging het misschien minder erg de rondte in. Hij besloot verder niet in diepte te gaan over zijn ouders. Dat was een hoofdstuk dat hij al lang en breed af had gesloten. Ze waren ook dood. Outrage was nog een slechtoffer geweest van de laatste catastrofale gathering.
And suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Newtspark
Dark forest
[GATHERING] Starstruck Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimedi 30 nov 2021 - 0:47


In stilte volgde ze de rest van de clan. Terwijl iedereen misschien dacht dat ze nu alle clans achter haar had gelaten had ze het tegenovergestelde gedaan. De poes was terug gegaan naar de clan waar ze geboren was. Om nou te zeggen dat ze erg veel zin had in deze gathering wist ze niet zeker. Het liefste had ze in de kleinste beetjes zon blijven liggen tussen de regenbuien door, maar nee. In plaats daarvan was het één en al drukte geweest om ervoor te zorgen dat iedereen klaar was voor de gathering.

Met nieuwe littekens die haar slanke lichaam sierde kneep ze haar ogen samen opzoek naar de riverclan deputy. Echter vielen haar ogen in plaats daarvan op de deputy van thunderclan en met een simpel knikje begroette ze haar vanaf haar plaats. In stilte keek ze toe hoe iedereen een plekje probeerde te vinden en hoopte ze dat er deze keer niks ernstigs zou gebeuren.

tag: open
Terug naar boven Ga naar beneden
Specklepaw.
Member
[GATHERING] Starstruck DPKsfdL
Elfje
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Specklepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimedi 30 nov 2021 - 1:04

Ze had haar oom nog maar net bereikt of er stond al weer een ander bij. Eentje die nogal afkeurend vroeg of ze familie waren. Specklepaw keek haar lichtelijk geirriteerd aan. “Is daar wat mis mee dan?” Besloot ze terug te kaatsen. Misschien was andere apprentices uitdagen op een gathering niet het slimste plan, maar ze ging ook niet zomaar over zich heen laten lopen. Echter had het opduiken van de andere apprentice een ongewenst effect, want ineens kwam er nog een bij. De calico rolde met haar ogen. Moesten die irritante kinderen er nou bij komen, ze wilde gewoon met haar oom praten. Ze had misschien zelfs haar excuses willen aanbieden voor de vorrige keer, maar dat idee was nu als sneeuw voor de zon verdwenen. Ze ging het niet voor een groep andere apprentices doen die dan weer hun neus er in zouden steken. Als laatste kwam dan ook Tidepaw er nog eens bij, en die negeerde haar compleet. Nou okay dan, haar probleem. Specklepaw hield haar kop hoog. Nee, haar negeren maar wel over haar praten, die was lekker. “Ja ik ben zijn nichtje en ik kan voor mezelf praten,” reageerde ze met een blik op Tidepaw nadat Settleddust inderdaad had bevestigd dat ze familie waren. Ze richte haar amberen blik op alle drie de oudere apprentices. Ze mocht misschien kleiner en jonger zijn, maar dat betekende niet dat ze zich liet intimideren door ze, ook al bleken ze allemaal elkaar te kennen.


Tag: Settleddust, Amberpaw, Brackenpaw and Tidepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Rascal
Member
[GATHERING] Starstruck DONWEST2
Renske
628
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior (?) Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimedi 30 nov 2021 - 1:13


Hoe dichterbij ze kwamen, hoe liever hij op zijn hielen wilde omkeren. Maar hij zou er ooit aan moeten geloven dat hij dit soort dingen zou moeten doen. En hoe kon hij weigeren als zijn zus hem had aangeboden mee te gaan? Het zou onbeleefd zijn om te weigeren. Toch kreeg hij last van koude voeten en probeerde zich klein te maken, wat lastig ging aangezien hij boven Silverwish uit torende, met wie hij naar de gathering liep. Eenmaal aangekomen keek hij zijn ogen uit. Er waren zoveel katten. Zoveel waarvan hij geen idee had wiens de namen waren. Katten met belangrijke functies, waar hij niet eens van zou weten hoe ze eruit zagen. Toch wilde hij niet eruit zien alsof hij een klein kind was. Hij toonde zichzelf zo ontspannen als hij kon, probeerde de spanning in zijn kaak los te laten en een neutrale blik op zijn gezicht te toveren. Zijn blik kruiste regelmatig die van Silverwish, waarna hij weer keek naar de menigte. Katten in iedere vorm en kleur, jong en oud. Enkele leiders maakten hun weg al op de rots en gesprekken barsten los. Hij was maar één van de tientallen op dit moment, dat was zijn enige voordeel. Zijn blik ging weer naar Silverwish. ‘Voel je niet verplicht om mijn chaperone te zijn. Als je plezier wil hebben daar, ik red me wel.’ Misschien had Silverwish wel allemaal bekenden waar ze graag mee wilde spreken.

Tag: Silverwish
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[GATHERING] Starstruck 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
296
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 26
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck Icon_minitimedi 30 nov 2021 - 1:23

Hawkchase & Cottonflower
Hm. Tot zover iemand van zijn eigen leeftijd. Er kwam een Riverclanner op hem afgelopen, duidelijk een stukkie jonger dan hemzelf. Maar goed, hij was de slechtste niet en had sinds kort geleerd hoe je met apprentices om moest gaan, dus hij bedacht zichzelf dat hij dat met deze ook wel zou kunnen. Al was ze misschien geen apprentice meer? Dat was dan nog een beetje moeilijk in te schatten voor arme Hawk. Hij knipperde een paar keer verbaasd door de zoete toon die ze tegen hem gebruikte. Oké..? Had ze misschien gewoon een babyface en was ze stiekem toch even oud als hem? Geen idee, in ieder geval zou hij het safe spelen. Hij gunde haar een warme glimlach waarna hij met zijn kop schudde. "Hmm, nee, ik geloof het ook niet," sprak hij vrolijk waarna hij zijn kop lichtjes boog naar haar ter begroeting. "De naam is Hawkchase," stelde hij zichzelf toen voor waarna hij haar nieuwsgierig aankeek. "En jij bent?" Haal hem uit de spanning; warrior of apprentice?

Dimpaw - Settled & Co
Eerlijk gezegd was ze niet heel erg in geweest om mee te gaan op de gathering, maar het hoorde nou eenmaal bij haar apprentice-zijnde om alles te ervaren wat een warrior ook ervaarde. Including gatherings. Helaas voor haar betekende dat socializen, iets waar ze nou niet bepaald lol uit haalde. Vandaar dat ze als een soort schim achter haar zus aanliep, in de hoop om zo een beetje aan te kunnen sluiten met whoever Tidepaw aan de haak sloeg. Want daar was haar zus toch echt een stuk beter in dan zij.. Ze hield zichzelf een beetje op de achtergrond toen Settleddust en Tide in gesprek raakte met de twee Riverclan apprentices, ongeveer even oud als zij. Brackenpaw en Amberpaw wist ze nu, nadat ze hen al meerdere keren bij de grenzen ontmoet had. Ze ging zelfs zover dat ze knikte naar Amberpaw, die bij hun vorige ontmoeting een beetje van slag geweest was toen Dimpaw wat afstand van haar genomen had. Deed ze het zo goed? Was ze zo vriendelijk, maar niet té vriendelijk? Automatisch gleed haar blik kort even naar Settleddust, alsof ze zijn goedkeuring zocht. Toen ze het zelf doorhad, wendde ze haar blik heel gauw weer af. Wat een dom ding om te doen, zeg. Ze mocht hem niet eens graag. Haar oren spitsten op bij de woorden van het nichtje van Settleddust, die laatst door Tidepaw hun kamp binnen gebracht had. Een koele blik trok in haar ogen door, waarbij ze haast iets corrigerends had toen ze naar de jongere apprentice keek. "Praten, en problemen opzoeken," siste ze, haar stem koud. Ze zou de ander zeer zeker niet over haar zus heen laten lopen. Niet nadat dat al een keer eerder gebeurd was.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[GATHERING] Starstruck
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 5Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: