[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [GATHERING] Starstruck

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Hawkchase
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
296
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 26
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimewo 1 dec 2021 - 14:26

Het leek erop dat ook Cottonflower wat competitiever werd. Hij zag de frustratie duidelijk op haar gezicht verschijnen toen ze opnieuw fout raadde, en met een grijns keek hij haar aan. Aan het opwarmen, hmm? Hawk stelde zijn vraag, en kreeg bevestiging terug. Há! Zie je, hij was ook goed in dit raadspel. De irritatie die hij voelde opborrelen bij het feit dat Cottonflower, eh, bezet was duwde hij weg. Er waren nog veel meer vissen in de zee dan deze Riverclanner. Ook maakte het haar ergens misschien nóg interessanter. Zou hij haar zo ver kunnen krijgen om.. Of ging hem dat moreel gezien dan weer te ver. Hij glimlachte op haar volgende woorden. "Ah-ah, dat is ervan uitgaand dat ik op zoek ben naar een relatie," sprak hij haar terechtwijzend toe. Want dat was natuurlijk helemaal niet waar zijn interesse lag op dit moment. Oké, volgende vraag. "Je hebt een stiekeme hekel aan de andere clans," sprak hij toen, uiteindelijk toch van onderwerp switchend. Nieuwsgierig keek hij haar aan. Hun gesprek leek het tegendeel te bewijzen, maar toch had hij zo'n voorgevoel. Niet dat hij daar blind op vertrouwde, maar op deze manier kon hij er makkelijk achter komen (als ze eerlijk bleef in haar antwoorden, dan).
Terug naar boven Ga naar beneden
Mousepaw
Med. cat apprentice
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 AwVF0q5
Sans
320
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: heks in training
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimewo 1 dec 2021 - 15:08


Dit haatte ze; dit hele gedoe. Het was allemaal gewoon zo nep, zo hypocritisch. Iedereen zat met glimlachjes op hun gelaat met elkaar te mengen. Om oude bekende op te zoeken, of juist nieuwe vriendschappen te sluiten. Maar hoeveel van dat was echt? En hoeveel was maar een tactiek? Om informatie te vergaren? Want dat was waar de meeste hier naar op uit waren toch? Ja, natuurlijk. Waarom zou je anders zoveel moeite in een gesprek stoppen, in een andere kat stoppen. Als je niet iets van ze wilde? Mousepaw vernauwde haar ogen. Die denkwijze is misschien wat pessimistisch, maar ze was er van overtuigd dat het de ware was. Dat iedereen die stiekem toepaste. Dus had ze het haarzelf ook maar aangeleerd. De grijze kattin zuchtte en ging maar in de menigte op; ze had een kleine experiment voor haarzelf klaar gezet vanavond. Ze zou zelf niemand aanspreken, ze wilde dat andere naar haar toe kwamen. Zodat ze kon zien of ze puur met haar uiterlijke andere afschrikte of juist aantrok. Het was informatie die ze wel belangrijk vond. Ze wilde immers dat andere het zicht van haar al plezierig vonden. Dat zou dingen een stuk makkelijker maken. Dus trok ze een vriendelijke gezicht en tikte ze kalmpjes met haar staart op de grond, wachtend.
+Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 1706e310
Sannemander
912
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimeza 4 dec 2021 - 14:05

Nieuw. Zijn blik viel op de grijze kattin, wiens clan haar gehoorzaam volgde. Geen stagtine, geen Thornstar. Evening-star? Blazestar zijn emotie stond strak terwijl hij haar toeknikte, niet alleen Windclan werd door een nieuw iemand vertegenwoordigd vanavond. Het was als een klopje op de schouder voor het stuk chagrijn genaamd Blazestar. Met een keline zucht boog hij zijn blik de andere kant op, Crystalstar. Ze was als laatst, en aan haar houding te zien lag haar iets niet goed.  Ze was mager, een schampere afbeelding van de machtige kattin die hij voor het laatst gesproken had. Het was haar die als eerste haar stem lied horen, hij had het bijna niet aan haar gekoppeld had hij haar niet zien spreken. Het was rouwer, bijna hees. Gefeliciteerd? De woorden die nader volgde klonken toch echt wel wat meer als de oude Crystalstar zoals hij haar kende, kritisch. Weinig ervaring huh, ze had geen idee hoe weinig ervaring hij daadwerkelijk had. Maar nu, nu was het voor haar geen probleem.

Blazestar knikte kort, het was een avond van verandering, zo bleek het. Hij deed zijn best de steek van pijn die door hem heen schoot te verbergen terwijl hij zich op zijn poten hief. "Damens" begroette hij de twee nu formeel "Dankje, Crystalstar en Gefeliciteerd, Eveningstar" Met een rang van verantwoordelijkheid en nachten van onrust. "Laten we niet te lang meer wachten" Het was koud, ijskoud.  Mank stapte de kater naar voren. Schraapte zijn door kou aangetaste keel, liet zijn blik op de shadowclan deputy vallen. "Settleddust!" riep hij "Ik neem aan dat jij je clan vertegenwoordigd?" Had hij Acornstar opgesloten? De mond gesnoerd? Achtergelaten? Of was de goede oude man nog onderweg? Ach het kon hem ook eigenlijk niet schelen. Settleddust mocht ie wel.

Tag: @Eveningstar, @Crystalstar en @Settleddust!
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Yo10
Sannemander
575
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimezo 5 dec 2021 - 21:10

De laatste keer dat hij hier was stond het nog in de fik. Kogels vlogen als regen om hen heen, schaafde over zijn heup. Het had een lelijk litteken daar achtergelaten. Één die hij zwoor nog te voelen kloppen terwijl hij over plaats delict heen stapte. Een trotse glimlach sierde zijn kop terwijl hij om zich heen keek. Bekende gezichten, onbekende gezichten, Bluejay hield van het maandelijkse sociale evenement. Praatgraag als hij was. Zijn blik viel op een tweetal thunderclanners waarvan één bekend, één onbekend. "Aaa Silverwish, das alweer even geleden " begroette hij de knappe bengaal. Een vriendelijke glimlach speelde op het gezicht van de shadowclanner.  Zijn nieuwsgierige  blik viel vervolgens op de grote tabby kater naast haar. "En vriend van Silverwish, Goede avond, Ik ben Bluejay" Hij had hem nog nooit eerder gezien. Op geen enkele grens of gathering. Interessant. "Ik hoop dat ik niks verstoorde?" Een kleine onschuldige grijns verschool zich op het gezicht van de warrior terwijl hij de twee aankeek.

@Silverwish @Rascal
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 4n8Baju
Beertje
595
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 68 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimema 6 dec 2021 - 22:43

Hij had Crystalstar niet meer gesproken na het hele gebeuren met Seamist. Ze had hem niet meer bij haar geroepen om zaken te bespreken en hij regelde ook de patrouilles alleen. Zijn ranke lichaam bewoog zich naast haar, maar op een respectabele afstand. Uiteindelijk daalde ze met een paar magere woorden af om op de rots te springen. Carrioncough draaide zich nog even om. "Veel plezier," miauwde hij schel, voordat ook hij naar beneden trippelde. Vroeger zou hij zich bij wat warriors gezet hebben of zelfs niet komen, maar nu stapte hij op Ashenpatch en Spottedrain af. Hmmm waar was Settleddust?

Hij voegde zich bij de deputy's en smakte zijn billen op de grond. Ashenpatch gaf hij maar een korte blik voordat zijn ogen naar de gevlekte kattin gleden. Ze was zelfs nog mooier van dichterbij. Hij tikte haar aan met zijn staart. "Dames, wat een eer om in jullie prachtige gezelschap te mogen vertoeven," schalde hij met een grijns op zijn kop geplakt.

Ashenpatch en Spottedrain
carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimema 6 dec 2021 - 22:57

[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonflowers act begon steeds meer te vallen, en haar fanatieke zelf kwam meer naar boven. Haar wenkbrauwen stonden iets strakker naar beneden gericht en ze beet op de binnenkant van haar lip als ze nadacht. Hij sprak reageerde vervolgens interessant op haar aanname. Ze lachte hartelijk. ‘Oh, sta ik oog en oog met een echte hartenbreker?’ miauwde ze geamuseerd. Eigenlijk was dat een vraag, misschien een aanname in het spelletje en sprak ze voor haar beurt, maar ze kon het altijd proberen toch? Maar het spelletje ging door en Hawkchase was nog altijd aan de beurt, wat ze super hinderlijk vond, maar ze moest nog wel haar eigen regels volgen. Soort van. Hij nam aan dat ze een hekel had aan de andere clans. Hmm. Ze richtte haar blik omhoog. Vroeger was dat zeker zo geweest, maar misschien was de clan waar ze op het moment het meeste een hekel aan had misschien wel haar eigen. Dus keek ze hem weer aan en schudde haar kopje. ‘Nee, niet bepaald. Het zijn vooral bepaalde individuen die me niet aanstaan.’ Ze kon er zo uit haar hoofd een aantal opnoemen. Cottonflower had niet veel vrienden, en al helemaal niet in de andere clans. Maar ze hield zich niet bezig met politiek. Maar haar ogen klaarden op. Het was immers weer haar beurt, want Hawkchase had het fout. Een stoute gedachte kwam haar gedachte binnen, en ze verlaagde het volume van haar stemgeluid en boog een beetje dichterbij zijn oor. ‘Je hebt de code eens gebroken.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimema 6 dec 2021 - 23:02

The point is not the bearing of suffering.
Haar hele lichaam stond op scherp, stond klaar voor deze taak. Ze had in stilte geluisterd naar Blazestar en knikte hem dan ook met een grijns toe toen ze zich klaar maakte om Fourtrees te betreden. Ze waren een jong team maar ze waren 1 samen, vrienden en dat was het belangrijkste. Ze had haar clan om te beschermen en haar familie om haar bij te staan. Ze was niet alleen, nooit meer.

Met geheven kop, iet wat arrogante glimlach stapte ze door de menigte katten. Ze kende nauwelijks katten buiten de clans, had vroeger nooit interesse gezien om ze te leren kennen. Nu stond ze boven hen tenminste, zo liet ze het blijken. Ze volgde haar eigen blik naar haar doel en nam plaats op de plek bestemd voor de deputies. Geen haar op de verkeerde plek, geen seconde twijfel in haar ogen. Haar blek verschoof enkel toen ze aangesproken werd en in een moment van stilte nam ze de she-cat in zich op. Mooi ding, wat ouder dan zij was en socialer zeker. Speels, om haar onzekerheid te verbergen?Ashen trok even met haar oren voor de glimlach op haar lippen verzachtte en oprecht werd. ”Ashenpatch, Deputy van Windclan.” Begroette ze de deputy van Thunderclan met een respectvolle knik voor ze haar kop terug draaide naar de clans. Ze had niet veel te zeggen tegen de she-cat, bewees zichzelf in haar eigen rol tot een nieuw figuur zich bij hen voegde.

De kater liet haar gelijk even met haar oren naar achteren trekken toen hij maar een enkele seconde naar haar keek, zijn ogen langer bleven hangen op haar metgezel. Typisch katers. Kiezen voor het mooiere plaatje. Makkelijk, zwak.

”Carrioncough.” Mauwde ze ijziger met een beleefde knik naar hem. De mood was gesetteld. Starclan alsjeblieft begin, smalltalk was niet haar sterkste vak.
The point is how it is borne.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ploverpeep
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 32eb20d1dfd35867832e209af4630647
Dodo
101
Actief
❖ he’s trouble that one.

CAT'S PROFILE
Age: 12? moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: knapste in de clan
Ploverpeep
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimema 6 dec 2021 - 23:18


Ploverpaw. Ja. Voor nu was dat nog de suffix die hij zou moeten dragen. Paw. Echter, als hij de liefde van zijn leven moest geloven, wat hij natuurlijk meteen deed, was hij een fantastische apprentice. Naar zijn woorden vertaald. Met lange, enigsinds slungelige poten waar hij nog niet helemaal aan gewend was liep hij dicht bij de deputy. Zijn halflange, zwart met witte vacht stond weer alle kanten op. Zo was het op zijn stoerst. De ronde wangen van het babyvet waren langzaam aan het verdwijnen, maar zijn buikje bleef nog wat spek bewaren. Voor de winter.

Hij was nog nooit op een gathering geweest en het liefste had hij misschien wel iedereen begroet en zichzef voorgesteld, maar in plaats daarvan bleef hij bij Ashenpatch in de buurt. Hoewel hij geen deputy was bleef hij gewoon vrolijk achter haar aan trippelen totdat ze bij de andere waren. ”Ploverpaw,” begon de kater zichzelf voor te stellen toen de poes klaar was. Zijn borstkas stond trots vooruit en zijn kop hield hij hoog in de lucht. Bodyguard. Tja. Hij had ook ‘vriendje’ kunnen zeggen, maar hij had het gevoel dat ze het nog even geheim wilde houden tot het -legaal- was. Zijn groene kijkers gleden van de thunderclanner naar de riverclanner en hij moest zich inhouden niet te grinniken. Die twee kon hij mákkelijk hebben.

Terug naar boven Ga naar beneden
Spottedrain
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Greg
Eline
508
Actief
In the best case scenario we'd die at the same time

CAT'S PROFILE
Age: ☂ 45 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ☂ Deputy
Spottedrain
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimema 6 dec 2021 - 23:25


Met een respectvolle knik was hun gesprek afgesloten. Een poes van weinig woorden. Was ze onzeker? Nerveus? Of was dit slechts een uiting van haar zwijgzame karakter? De kersverse deputy was haast opgelucht toen ze werd aangetikt en een bekend gezicht zich bij hen voegde. Nu ze hem van dichtbij zag had ze pas door hoe tenger en pezig hij was. Carrioncough was in algemene termen niet aantrekkelijk, maar hij had iets om zich heen hangen wat ze niet kon omschrijven. Het maakte in ieder geval zijn glibberige begroeting een stuk minder goor. Ashenpatch leek daar iets anders bij te voelen. Een gnuif klonk vanuit Spottedrains keel. "Sorry-" verontschuldigde ze zich zachtjes, waarna ze besloot om het maar niet uit te leggen, voordat het nog ongemakkelijk werd. "Insgelijks, heer." Grinnikte, waarna ze een theatrale buiging deed. Oeps, dat kon iedereen zien.

Nog voor ze overeind was gekomen stond er opeens een kleuter bij, zo te ruiken een WindClanner. Deze keer kon ze het een niet laten om écht te lachen. "Oeh, ik pas op." Gniffelde ze, waarna ze kort met een opgeheven wenkbrauw Ashenpatch aankeek. Dit hoort bij jou?

Carrion, Ashen & Plover
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 4n8Baju
Beertje
595
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 68 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimema 6 dec 2021 - 23:35

Hij trok een wenkbrauw op toen Spottedrain zich verontschuldigde. Voor het koude gedrag van Ashenpatch? Was dat iets voor poezen, kenden ze elkaar of konden ze elkaars gedachten raden. Hij kon er niet dieper op ingaan want de deputy van Thunderclan boog voor hem en zijn grijns werd breder. Hij legde zijn poot op zijn borstkas en gaf een knik. Zijn blik gleed echter naar een nieuwe kat die erbij kwam. Amper een kat te noemen, meer een kitten. Hij snoof en keek hem een beetje ongelovig aan. "Heeft Ashenpatch dan een bodyguard nodig?", miauwde hij op een onleesbare toon.
carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
296
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 26
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimema 6 dec 2021 - 23:48

Pretlichtjes verschenen in zijn ogen toen Cottonflower hem vroeg of hij een hartenbreker was. Eerlijk gezegd kon hij niet weten of al zijn liefdesinteresses het per se jammer vonden dat ze niet permanent met hem opgescheept zaten, dus hield hij zijn mond wijselijk dicht. Graag liet hij haar in die waan hangen, dat maakte hem namelijk toch net een beetje cooler. Bovendien zou hij geen antwoord gratis en voor niets weggeven, hmm? De vraag die hij aan Cottonflower stelde was misschien wat saai, maar voor hem wel heel interessant. Immers had ze hem zo vriendelijk benaderd. Ze beantwoordde dan ook van nee, en Hawk kon het niet laten om toch wat verrast te zijn. Hij had zo'n vibe van haar gekregen.. Ah, ze legde wel uit dat er een paar idioten tussen zaten. Hij trok zijn wenkbrauw naar haar op - waar viel hij op haar like-o-meter? Maar goed, zijn aanname was fout geweest, dus deze vraag kon hij nog even niet stellen. Het was haar beurt, en hij knipperde vrolijk toen ze plots wat naar hem toeboog. Haar warme adem streelde zijn oor en hij grijnsde op de vraag die hem gesteld werd. Hij kopieerde haar beweging, fluisterde bij haar oor. "Maar natuurlijk," waarna hij weer gepaste afstand van haar nam en haar vriendelijk toe glimlachte. Hij kon de volgende vraag al zien hangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimedi 7 dec 2021 - 0:04

[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Oeh hij hield haar op een clifhanger. Jammer, wat een anticlimax. Maar hij speelde het spel goed, en hield haar in die waas van onwetendheid. En Cottonflower haatte dat, maar het bleef een spelletje om de beste roddels uit hem te ontfutselen. Hoeveel daarvan gelogen was, was dan de volgende vraag. Zo begonnen roddels. En vaak waren roddels ook slechts roddels. Maar hoe leuk als soms iets dan ook waarheid was. Maar zo werd het spelletje teruggespeeld, en keek hij met een opgetrokken wenkbrauw naar haar. Ze haalde enkel haar schouders onschuldig op. Toch kwamen ze daarna wat dichter bij elkaar voor de meer stiekeme vragen, recht onder het zicht van Starclan en de volle maan. En toen hij in haar oor sprak dat hij "natuurlijk" de code had gebroken, begon ze te giechelen. Het plezier wat ze hiervan kreeg was zo fout, maar dit was ze genieten. Hun blikken kruisten weer. ‘Wat schandalig,’ miauwde ze hem plagend toe. Haar giechel bleef in de lucht hangen toen ze hem aan bleef kijken. Wat zou het zijn geweest? Iets onschuldigs, zoals voor je beurt eten, of een stapje in vijandig clangebied zetten, of was het toch meer schandalig. Het was aan haar om uit te zoeken. Ze tuitte haar lippen voordat ze haar volgende woorden zorgvuldig uitkoos. ‘Je leiders weten niets van je misdaden af.’ Het hing dan nog steeds in de lucht wat de gradatie van zijn overtreding(en?) waren, maar ze zou er wel achter komen. Ze wierp een blik naar de leiders. Er miste nog altijd een, ze had nog even.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
296
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 26
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimedi 7 dec 2021 - 0:25

Hij werd bestempeld als schandalig, en ergens verwachtte hij dat Blazestar of in ieder geval Wolfstar daarboven het daar wel mee eens zou zijn. Niet dat hij daar niet harstikke van genoot, hoor. Hij haalde werkelijk waar kracht uit het irriteren van anderen - jammer genoeg voor de, eh, anderen. Cottonflower dacht goed na over haar volgende vraag. Verwachtingsvol keek hij haar aan. Zijn hart maakte een sprongetje van geluk toen haar vraag fout was. Of nou ja, half fout in ieder geval. "Veel misdaden-" hij gebruikte met liefde dit voorgelegde woord, "-zijn bij mijn clanleaders bekend geweest. Ik heb er ook mijn tijd voor gedaan," vervolgde hij toen met een pruillipje. Hij knipoogde naar haar, waarna hij bewust zijn verhaal verder vertelde, ook al had ze het eigenlijk niet verdiend. "Als Hawkpaw was ik best een problemenkind, zie je, en ik ben wel is terug naar Hawkkit gegaan toen destijds," legde hij uit. Hij trok met zijn oor. "Nu is het mijn beurt weer," miauwde hij, waarna hij is goed nadacht over de vraag die hij zou stellen. Zijn blik gleed naar Crystalstar, en vervolgens terug naar Cottonflower. "Je mag haar niet." Even twijfelde hij, maar wees daarna voor good measure ook naar Carrioncough. "En hem ook niet." Dat laatste fluisterde hij erachteraan. Het was een stretch, maar eerlijk gezegd vond hij het ook niet erg om het fout te hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimedi 7 dec 2021 - 0:46

[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonflower was aan de verliezende hand. Eén overwinning ging al snel weer gepaard met een teleurstelling. Maar ja, hoe teleurstellend was het om te weten dat hij teruggezet was naar kitten. Hawkkit. Oh jee, had hij het zo bond gemaakt? Het was echter niet zo schandalig als ze misschien toch stiekem had gehoopt. Maar dat zou hij waarschijnlijk nooit toegeven. ‘Och, arme Hawkkit. De schaamte moest vast ondraaglijk zijn geweest,’ giechelde ze. Cottonflower was een luie leerling geweest, maar zei had het geluk gehad met een moeder als deputy en enig kind, in die tijd. Fantastisch. Maar zijn volgende aanname deed haar lach toch een klein beetje verdwijnen. Oké, alleen Crystalstar was een goeie vraag, maar hij deed er een schepje bovenop om ook nog eens Carrioncough toe te voegen. Haar bekje viel open en haar ogen waren groot. ‘Hoe?’ miauwde ze. Had hij een mol in Riverclan, of stond het op haar voorhoofd geschreven. Of was dit spelletje allemaal een farce geweest en had hij al lang en breed met haar geroddeld met een Riverclan moppie. ‘Het klopt, natuurlijk,’ voegde ze er snel aan toe. Misschien was het gewoon de rebelse vibe die ze uitstraalde, maar het was knap van hem. Geniepig keek ze hem even aan. Ze wilde het toch eventjes uitleggen, ze was nog wel soort van loyaal aan haar clan en wilde niet doelwit nummer één worden om, nou ja.. schandalige dingen te doen. ‘Crystalstar is oma van mijn vriendje, en volgens mij was ik niet haar keuze geweest.’ Dat schraapte enkel de oppervlakte van al haar "problemen" met haar lieftallige leider. ‘Zij begon met mij niet mogen,’ voegde ze er toch een beetje kinderachtig aan toe. Maar ja, je schoonfamilie niet mogen was een cliché die voor haar helaas telde. ‘Oh, en Carrioncough is gewoon een zak.’ Oud, bitter en creepy. Niet haar favoriete kat, een understatement.

Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
296
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 26
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimedi 7 dec 2021 - 0:57

Hij grinnikte op haar woorden, waarbij hij ook wel knikte. Ja, toen destijds was het echt heel beschamend geweest. Ook voor zijn moeder, die door hem al iedere dag herinnerd werd aan de fout die ze gemaakt had. Maar het was nu niet de tijd om in dat gevoel terug te gaan; die herinnering was diep in zijn hartje begraven. Dus lachte hij simpelweg met haar mee.

Opnieuw besloot hij zijn gevoel te volgen bij zijn volgende vraag. De vorige keer had zijn voorgevoel hem niet echt geholpen, maar dit keer leek hij de spijker op z'n kop te slaan. Cottonflower keek hem met grote ogen aan, uitte een verbaasde 'hoe?' en hij voelde haast de neiging om zichzelf te verontschuldigen. Blijkbaar lag dit nogal diep. "Een wilde gok, oprecht," benadrukte hij toen maar. Immers had hij oprecht geen bronnen die hem dit stiekempjes ingefluisterd hadden. Waar hij het vandaan had.. Net had hij haar vibe mislezen als haat richting andere clans, en haar antwoord had hem een beetje deze kant op geschoven. Verder was het puur geluk geweest. De uitleg die volgde verbaasde hem dan weer. Wat een simpele reden om iemand niet te mogen, al geloofde hij graag dat het geen feest was om Crystalstar als schoon-oma te hebben. Brr, hij kreeg al de rillingen als hij eraan dacht. Haar verhaal over de deputy vond hij dan toch wat magertjes. "Gewoon een zak, hmm?" probeerde hij dan toch. Hij was nieuwsgierig, hij kon er niets aan doen. "En wat maakt hem dan zo'n zak? Ziet eruit als een prima man," probeerde hij het vuur wat aan te wakkeren. Maar hé, eerlijk is eerlijk; Hawk vond hem oprecht wel aantrekkelijk. Hij had een aparte vacht, een mooi ruig uiterlijk en van die littekens waar je over kon weg zwijmelen. Misschien wat ehh, oud. Maar ja, daar had hij nooit eerder zijn neus voor opgehaald.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimewo 8 dec 2021 - 14:37

RAGE, NOTHIN' BUT RAGE
Haar eerste gathering. Haar eerste keer dat ze andere katten zou ontmoeten. Blazestar had het nieteens gezien verwachtte ze. Hoe ze achter de groep aan was gegaan, haar spieren had geforceerd door te lopen. Haar blik doelbewust. Ze kwam vele malen later als haar clan aan maar dat deerde niet. Ze was hier, en het waren zoveel katten. Het liet paniek in haar oprijzen. Maar ze was hier met een missie. Haar vijanden leren kennen. Dat zou ze niet laten stoppen.

Met een doelbewust soort kalmte stapte ze tussen de menigte, te klein, te fragiel maar met een blik die anderen kon doden als ze magie zou hebben. Luisterend, zoekend naar die informatie die ze nodig had. Ze had een plan. Nu nog de onderbouwing en die moest ze hier vinden dat wist ze.

-open-
CAN'T FIGURE OUT IF I'M GOIN' INSANE. AIN'T NO DOUBT BUT WE SHOW NO MERCY
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimewo 8 dec 2021 - 15:09

The point is not the bearing of suffering.
Een spiertje in haar rechteroog begon wat samen te trekken het moment dat ze zijn stem hoorde. Starclan help, ze hielt van die kleine idioot. Was dolgelukkig met hem als apprentice maar op dit soort momenten kon ze hem eigenhandig naar Starclan sturen. Natuurlijk reageerde de andere twee deputies op Plover en ze moest haar best doen om niet de schaduwen in te duiken. Dit was het dus om in de spotlight te staan, gekleineerd te worden op elk miniscuul moment. "Carrioncough, Spottedrain, dit is Ploverpaw, mijn binnenkort ex-apprentice." Ze staarde strak naar de kleine kater en sloeg even kort met haar staart. Kom op Plover. Geef me iets van Credit hier.
The point is how it is borne.

Terug naar boven Ga naar beneden
Lockcross
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 DPKsfdL
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lockcross
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimewo 8 dec 2021 - 15:21

You'll never rise again
And leave us be 'til Carnival's end.
Ah, zijn favorite tijd van de maancycle, de volle maan die speelde boven hun hoofden terwijl ze door het bos heen wandelde achter de Deputy aan. Acornstar zou er nog niet bij zijn en Settleddust had hen op het hart gedrukt er niet over te praten. Alsof het hem wat zou boeien. Dit zou gewoon de beste manier zijn om de rest van de clans te leren kennen en misschien een paar nieuwe ... vrienden zien te maken. Het maanlicht liet zijn oranje ogen bijna als vlammetjes oplichten, terwijl hij onder het bladerdek tevoorschijn kwam en zijn halflange zwarte vacht uitschudden. Maanlicht voelde zoveel beter aan dan zonlicht.
Zijn ogen gleden in de richting van de Fourtrees en al snel zag hij het hele hoopje katten zitten. Zijn blik bleef hangen op een eenzame grijze kattin met littekens waar je u tegen zou zeggen. Een crooked smile verscheen op zijn gezicht, terwijl hij op haar af wandelde en ging zitten. "Madame," sprak hij met een vriendelijke toon. "Volgens mij kennen wij elkaar nog niet." Hij sloeg zijn staart over zijn pootjes heen. "De naam is Lockcross, en met wie heb ik 't genoegen?"


Laatst aangepast door Lockcross op wo 8 dec 2021 - 15:23; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Ploverpeep
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 32eb20d1dfd35867832e209af4630647
Dodo
101
Actief
❖ he’s trouble that one.

CAT'S PROFILE
Age: 12? moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: knapste in de clan
Ploverpeep
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimewo 8 dec 2021 - 15:22


De tik van Ashenpatch liet hem bijna met zijn ogen rollen. Hij snapte ook wel dat hij moeilijk zijn liefde voor de poes hier en nu kon uitdrukken, maar om hem nou meteen zo te behandelen terwijl hij haar hielp. Ploverpaw kneep zijn groene ogen iets samen naar de riverclanner. Kijk, de thunderclanner lachte hem misschien uit, maar die was nog wel enigszins aardig tegen hem. ”Nee hoor, maar jij ziet eruit alsof je wel een bodyguard nodig hebt.” Kaatste hij terug. ”Mijn binnenkort ex-apprentice.” Vertelde ze de twee. Ploverpaw voegde er stilletjes ‘en binnenkort je vriendje’ aan toe. Oh wat had hij toch iets moois gepland om haar te vragen op het moment dat hij warrior zou worden. ”Ashen is een… goede mentor?” Even keek hij naar haar over zijn schouder. Ja wat verwachte ze nou van hem. Hij was al de grote hunk hierzo, dit moest ze self doen. Het was immers een vrouwentaak om te kunnen multitasken, niet die van mannen. ”En je hoeft niet bang te zijn hoor, Spottedrain. Ik lijk misschien heel eng maar voor een mooie poes zoals jij wil ik wel een uitzondering maken.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Spottedrain
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Greg
Eline
508
Actief
In the best case scenario we'd die at the same time

CAT'S PROFILE
Age: ☂ 45 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ☂ Deputy
Spottedrain
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 3 Icon_minitimedo 9 dec 2021 - 15:42


Ploverpaw, de apprentice van Ashenpatch zo te horen. De poes leek niet erg geamuseerd met de reacties van de twee andere deputies. Spottedrain daarentegen vond het allemaal erg vermakelijk. De apprentice had overduidelijk geen blad voor zijn mond en begon de Carrioncough meteen al uit te dagen.. Hmm, dit kon nog weleens interessant worden. Haar vermoeden werd bevestigd door een wel érg flirterige opmerking van de veel te jonge kater. "Ehm-" Stootte ze uit, waarna ze van het ongemak maar gewoon begon te lachen. "Juist ja." Wat moest ze hier in StarClans naam mee? "Slijmen werkt niet bij mij, maar leuk geprobeerd." Het was een leuk kind hoor, maar ze had liever dat hij opdonderde. Ze wisselde een subtiele rol van haar ogen uit met Carrioncough. "Wil je nu de volwassenen weer laten praten?"

Carrion, Ashen & Plover
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[GATHERING] Starstruck
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: