[GATHERING] Starstruck - Pagina 5 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [GATHERING] Starstruck

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5
Runningwind
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 5 DPKsfdL
Danny
141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Runningwind
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 5 Icon_minitimedi 14 dec 2021 - 15:10

Runningwind


Runningwind rende op een rustig drafje de helling af achter de rest aan. Na aantal maanden de gatherings gemist te hebben nadat die in zijn staart was geschoten, mocht hij eindelijk weer naar de gathering toe. De kater barste van de energie en is benieuwd naar alle verhalen van de afgelopen maanden, vooral de nieuwtjes wat de ander leiders te vertellen hebben. Wanneer die het einde van de heling naderde remde hij even af om de winterse kou te proeven "Volgensmij wordt het een interessante vergadering" mompelde de kater zachtjes. Hij keek om zich heen en liep naar het eerst beste groepje warriors toe.

- Open

Terug naar boven Ga naar beneden
Turtleheart
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 5 DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Turtleheart
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 5 Icon_minitimewo 15 dec 2021 - 12:20

Hij bleef staan toen die de rand van de grote kuil naderde, waarbij hij rustig de omgeving op zich nam. Dit was zijn eerste gathering als krijger van de windclan, de kater bloosde van trots. De kater zwiepte met mijn staart en racete naar beneden toe achter de rest aan, bij zijn vorige vergadering had die veel katten leren kennen waarvan hij wel stiekem hoopt dat ze er ook zijn. Gestaag liep die door de menigte heen, op zoek naar een praatje. Hij zag een onbekende kat bij de grote rots zitten die hij eerder niet gezien had maar wel een hoge rang zal moeten hebben, er komt wel een geur van de thunderclan van haar af. De kater liep naar haar toe. "Hey, wie ben jij?"

@remnantwolf


Laatst aangepast door Turtleheart op do 16 dec 2021 - 10:20; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitepaw.,
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 5 OuyEXxt
James
205
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 5 Icon_minitimedo 16 dec 2021 - 0:37

De kat nog witter dan sneeuw was stilletjes zijn groep gevolgd en kreeg het voor elkaar om zelf in een enorme hoeveelheid gezelschap zichzelf nog in eenzaamheid te vinden. Niet zo zeer in een verdrietige wijze, maar eerder in de manier hoe hij misplaatst binnen de menigte stond, nog zonder gesprekspartner zelfs nu de leiders hun gesprek voerde. Al was hij zelf nooit echt geïnteresseerd in wat er werd vertelt... het was immers niet aan hem om over deze dingen na te denken, om daar een mening over te vormen. Dat was de taak van leaders, en van katten ouder dan hemzelf. Hij was niet echt een bemoeial over onderwerpen als dat, of zelfs in het algemeen. Een grotere zorg was dat de meeloper niet iemand had om zichzelf naar te verhouden. Iemand om als steunpunt te kunnen nemen en zich hiernaar te spiegel. Met zijn staart laag en zijn roze blik onzeker liep hij daarom verder met uiterst voorzichtige passen. Geluidsloos, vooral in deze herrie, en alsof hij hier eigenlijk niet hoorde. Vervreemd, een woord wat hij altijd met een zekere gratie heeft gedragen. Al wilde hij voor nu liever een gesprekspartner vinden, en met een beetje geluk was dat ook wat hem was voorbestemd.

+ Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 5 Yo10
Sannemander
575
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 5 Icon_minitimedo 30 dec 2021 - 12:45

Ah mooi, hij stoorde niks. Hij was veel maar geen cockblock afterall. Glimlachend luisterde hij naar de mystery kater, en toen zijn naam viel kon hij zijn nieuwsgierigheid niet meer in banen leiden. Rascal? Rascal wat? Was deze gozer gewoon erg informeel of had hij nou echt geen warrior naam? Maar toen Silverwish er tussen sprong kon hij ergens wel achterhalen waar de waar de waarheid lag. Hij haalde zijn wenkbrauwen op, keek de kater geïnteresseerd aan maar werd tot stile geroepen voor ook maar één vraag hem ontsnapte. De gathering begon.

En oh het begon. Crystalstar meldde dat Blueflower vermist was. Iets wat hij natuurlijk al wist. Zijn blik viel even op de nieuwe deputy, Carrioncough. Hem zou hij later nog wel even spreken, als beloofd. Wat de leadster vervolgens zijn verbaasde hem toch echt. Bood ze hen nou haar excuses aan? De kater kantelde zijn kop, alle doden lagen op haar schouders? Hm. Settleddust zag dit in ieder geval als uitnodiging om het nogmaals bij haar in het gezicht te drukken. Hij klonk bijna arrogant in de manier waarop hij Crystalstar wegzette. Maar goed, het was ook goed dat Twistedheart een sorry zou krijgen, arme knul verdiende het. Vervolgens sprak Eveningstar met genoeg houd om het vuur voor een hele tijd brandend te houden. Bluejay haalde zij  wenkbrauwen op toen het woord spion viel. Newt was starclan verdomme gestuurd om hen te helpen. Blue blies ongelovig zijn adem uit, keek op naar het duo leaders. Settleddust was alweer snel in verdediging noemde Rout en Waterpaw. Bij de eerste naam glimlachte de kater warm, zocht even de massa af opzoek naar de Windclanner maar kon d'r maar niet vinden. Waarom zat ze niet meer bij de medicine cats? Zorgen kropen bij hem, zijn keel sloeg dicht, z'n gedachtes racete. Ze was toch niet? Zijn ogen vergrootte, nee toch? Oh starclan alsjeblieft laat het niet waar zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 5 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
296
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 26
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 5 Icon_minitimezo 2 jan 2022 - 16:37

Ah, zijn vraag was helaas fout geweest. Cottonflower wilde helemaal geen deputy worden. Hij keek haar daarop toch nieuwsgierig aan. Wat wilde ze dan? Er lag zeker iets van ambitie in haar, en hij kon zijn vinger er niet op leggen, wat hem zowel lichtelijk irriteerde als erg interesseerde. Hij glimlachte op haar woorden terwijl hij naar het stel keek dat nu hun aandacht leek te roepen. Met een glinstering keek hij terug naar Cotton. "Kijk ze zitten dan," grinnikte hij waarbij hij zijn borst statig naar voren duwde, en een norse uitdrukking op zijn gezicht toverde om die van Crystalstar te evenaren. Cotton stelde nog snel een vraag voordat de echte reden van de gathering ging beginnen, en pretlichtjes verschenen in zijn ogen toen haar vraag over Ashen ging. Eerlijk gezegd had hij niet heel veel met haar meegemaakt. Ze kenden elkaar, waren ook wel vriendelijk naar elkaar en waren exact even oud. Maar daar bleef het wel bij. Echter bedacht hij zich dat - als hun gesprek toch ten einde ging - het nu het moment was om een heerlijke sappige roddel te delen. Dus knikte hij samenzweerderig, waarbij hij zijn kop wat dichter bij de ander bracht. "Ik en Ashen waren vroeger een ding," fluisterde hij zachtjes. Crystalstar opende nu de gathering, maar hij was nog niet klaar. "We waren best blij samen en ik dacht dat alles goed ging, maar toen kreeg ze een andere kater op het oog. Ik kan je niet vertellen wie, maar ze maakte het uit met mij om met hem te gaan. Toen heb ik haar beste vriendin genomen." Een tevreden grijns kroop op zijn gezicht terwijl hij weer wat afstand maakte tussen hem en de Riverclanner. Of ze het geloofde of niet, was aan haar. Het was in ieder geval een interessant verhaal. Hehe ~
Verspreid/bedenk een roddel met je karakter [2p]
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 5 Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 5 Icon_minitimeza 8 jan 2022 - 15:47

[GATHERING] Starstruck - Pagina 5 Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonflower giechelde toen Hawkchase Crystalstar imiteerde. Het gesprek van de leiders ging een beetje langs haar heen, maar de schok die door haar clangenoten heen ging toen Crystalstar publiekelijk zich verontschuldigde voor de oorlog, voelde zij ook wel even. Al deed ze alsof het haar niets deerde, en focuste haar blik weer op Hawkchase, die weer begon te spreken en hun koppen kwamen dichter bij elkaar. En wat hij haar vertelde, deed haar verslikken terwijl ze een verrukt kreetje moest onderdrukken om niet teveel aangekeken te worden. Ze beet op haar onderlip terwijl ze hem met bijna hongerige ogen aankeek, zo sappig was dit verhaal. ‘Niet!’ fluisterde ze luid naar hem terwijl hij doodleuk vertelde dat hij Ashenpatch's beste vriendin genomen. Dat hij dit gewoon even tussen neus en lippen door zei! Haar volledige focus lag nu bij de kater en ze kauwde nog even op haar onderlip. ‘En.. wat zei ze toen?’ miauwde ze aandringend. Kom op, nu wilde ze wel de gevolgen weten van zijn zaakjes. Maar als Ashenpatch inderdaad met een ander was gegaan, dan was het soort van haar verdiende loon. Toch, ze kon er niets van zeggen als ze het zelf uitgemaakt had. Maar haar beste vriendin was wel de perfecte wraak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 5 4n8Baju
Beertje
595
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 68 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 5 Icon_minitimema 7 feb 2022 - 0:34

Carrioncough luisterde verder naar de Gathering met zijn kop in de wolken. Het politieke gekibbel kon hem het allerminste schelen. Vooral als het niet om Riverclan ging, maar de woorden van Crystalstar speelden in zijn hoofd. Hij zou het even moeten bijleggen, of niet en gewoon eens praten met haar. De Gathering liep ten einde en hij voelde een lichte spanning in zijn schouders. Toch groette hij de deputy's en liep hij op een oude bekende af. Hij was in het gezel van twee anderen. Carrioncough knikte naar de poes en de grote kater. "Bluejay! Goed je nog te zien," miauwde hij schel.

Zit bij: Rascal, Silverwish & Bluejay
carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[GATHERING] Starstruck
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 5 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: