[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [GATHERING] Starstruck

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Carrioncough
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 4n8Baju
Beertje
595
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 68 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimedo 9 dec 2021 - 16:09

Hij staarde de kater een beetje vragend aan. Wat was dit voor een chaos van woorden dat uit zijn bek kwam. Hij snapte er helemaal niets van. De tactiek van de jongeman sloeg nu op Spottedrain en Carrioncough liet zijn adem ontsnappen als een diepe zucht. "Plover is een slimme vogel, wist je dat? Ze kunnen ook heel hard rennen-", sprak hij een beetje mysterieus. Hij ving de blik op van Spottedrain en greens zachtjes, gaf ze een tik van zijn staart en keek weer naar het jonkie. "Ga nou maar. Als je aan de andere kant van ons gaat zitten en heel stil bent mag je misschien achteraf mee met de volwassenen praten."
carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimedo 9 dec 2021 - 16:48

The point is not the bearing of suffering.
Ze kon wel door de grond zakken. Was dit werkelijk haar dank voor haar poten onder haar lijf vandaan werken? Als ze zichzelf voor haar kop kon slaan had ze dat nu gedaan. Het was ook duidelijk dat de grappigheid van Plover al snel uitwerkte op de twee andere deputies en met zijn opmerking naar Spottedrain voelde zij haar bloed opborrelen. "Ploverpaw." Mauwde ze ijskoud starend naar de kitten. "Nu." Beaamde ze commanderend de woorden van Carrioncough. In de hoop dat hij nu toch echt zou vertrekken. Starclan alsjeblieft.
The point is how it is borne.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimedo 9 dec 2021 - 17:12

[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonflower geloofde hem ergens wel toen hij zei dat het een wilde gok is. Niemand wilde natuurlijk van hun clan uitbrengen dat er iemand op losse schroeven stond. Dat was het recept voor verraad. Ze was tot veel in staat, maar verraad zou zij zichzelf niet eens naar verlagen. Misschien had ze wel gedachten die in dat straatje pasten, maar uitvoeren was iets anders. Toch probeerde Hawkchase meer uit haar te trekken, en bijna ging ze er al in mee. Er was bovendien niets leukers dan praten over iemand die je niet mocht, achter diens rug om. ‘Schijn bedriegt, hij is een ongelooflijke-’ Totdat ze zichzelf net op tijd betrapte. Oh hij met zijn gladde praatjes. ‘Hey!’ Ze duwde plagend een pootje tegen zijn schouder. ‘Dat zijn niet de regels van het spelletje,’ miauwde ze geamuseerd, waarbij ze haar kopje weer een beetje kantelde. Het was eigenlijk nog steeds zijn beurt. Dus haalde ze haar pootje langs haar lippen en perste ze stevig op elkaar. Geen woord zou meer van haar komen, tenzij het volgens de regels ging. En anders maar jammer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Foxtrail
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 DPKsfdL
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxtrail
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimedo 9 dec 2021 - 17:24

Foxtrail keek toe hoe zijn clanleden zich verspreidde en in gesprekken gingen met de anderen. Zijn blauwe ogen zocht onwillig toch zijn zus, bij een Riverclanner ging zitten. Ze zei wat tegen hem, het was niet moeilijk te raden op welke toon. De cremékleurige Warrior fronste naar haar achterhoofd maar kon zichzelf bedwingen niet die kant op de gaan. Het was de Gathering, een mooie kans om wat roddels te horen en een beetje fun te hebben. Kijk, Hawkchase was al druk bezig zo te zien. Ook met een Riverclanner trouwens. Foxtrail keek eens rond, op zoek na een leuk uitziende gesprekspartner. Zijn blik viel op het groepje Deputies en Ashenpatch's beenblok. Het wekte zijn interesse wel en niet al te ver vandaan zittend van het groepje kon hij vaag verstaan waar ze het over houden. Hun deputy leek niet al te blij te zijn met haar bodyguard. Foxtrail grijnsde en besloot om maar eens even een pootje te helpen. Hij kwam er net bij toen Ashenpatch erg duidelijk Ploverpaw wegstuurde. ''Kom Ploverpaw, er zijn een leuk hoop katten om te ontmoeten''sprak hij zelf tegen de apprentice die blijkbaar een smaak voor belangrijke katten had. Hij knipoogde even naar de verzameling deputies en hoopte dat Ploverpaw de tip begreep.

-Tag: Praat tegen Ploverpaw, also Ashen, Carrion en Spotted
Terug naar boven Ga naar beneden
Tidepool
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 BBTakD
Bunny
365
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Tidepool
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimedo 9 dec 2021 - 18:55


Ze kreeg een grote glimlach van Brackenpaw voor haar moeite en dat spiegelde zich natuurlijk in een grote glimlach op haar eigen snuitje die ze onmogelijk tegen kon houden. Ook Dimpaw kam erbij; Specklepaw was boos omdat ze "voor zichzelf kon praten" maar werd al snel weer op haar plaats gezet door Dimpaw. Tidepaw snorde zachtjes, licht geamuseerd, en duwde haar kopje tegen die va haar zusje. Met vriendelijke groene oogjes keek ze de twee Riverclanners (Specklepaw nog steeds straal negerend) aan. Brackepaw leek heel geïnteresseerd in Settleddust's positie als deputy. Nu ze zo naast elkaar stonden, zag ze ook wel een gelijkenis. Wauw, misschien zou Brackenpaw ook ooit grote deputy worden! Dat zou pas knap zijn.. De jonge kattin was verdwaald in haar gedachten en had niet door dat ze hem daardoor misschien wel een béétje hard aanstaarde met een domme glimlach op haar snuitje. De wereld kon stukgaan, op dit moment voelde ze zich gelukkig en veilig; ze voelde zich heel, zoals ze niet heel vaak had. Wat een rare gedachte dat dit willekeurige moment haar zo kon doen voelen. Tidepaw wou dat ze allemaal in één clan zaten, zodat ze vaker al haar vrienden bij elkaar zou kunnen hebben. Zou dat niet geweldig zijn? Dan zou het net zijn alsof ze allemaal één grote familie waren!

Tags: Settleddust, Dimpaw, Brackenpaw, Amberpaw, Specklepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
296
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 26
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimedo 9 dec 2021 - 22:25

Een relaxte grijns trok over zijn snuit heen toen Cottonflower bijna voor zijn trucje viel. Van haar korte antwoord kon hij al wel afleiden dat áls hij erover door zou vragen, hij een half antwoord zou krijgen. Hij lachte vrolijk toen hij tegen zijn schouder geduwd was, en onderdrukte heel netjes de neiging om hiernaar te happen. Nee nee, mevrouw was bezet, dat zou hij respecteren. Nu moest hij verzinnen wat hij haar dan wel ging vragen. "Je wil zelf graag deputy worden..?" vroeg hij toen, niet helemaal zeker van zijn zaakje. Dat ze de huidige leiding niet mocht, betekende niet dat ze het zelf wilde doen. Maar hij merkte wel wat vurigs in haar.. Dus wellicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Rascal
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 DONWEST2
Renske
628
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior (?) Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimevr 10 dec 2021 - 18:27


Silverwish zou hem niet alleen achter laten. Hij glimlachte kort naar haar. ‘Gelukkig maar, ik zou verdwalen,’ miauwde hij dan ook zachtjes tegen haar. Deze massa aan katte was een hele nieuwe belevenis voor hem. Iedere andere clan, waar hij nauwelijks mee gesproken had. Ooit misschien, in een ver verleden, toen er nog een heel ander labeltje aan hem hing. "BloodClanner", over het algemeen. Het was vreemd, maar als hij nu over het hek keek aan de ThunderClan grens, mistte hij de stad soms nog. Het was een deel van vrijheid en grenzeloosheid, die zijn jeugd dragelijk hadden gemaakt. Maar nu, in een menigte vol katten die hij ooit gehaat had, afgunst voor had gehad en jaloers op was geweest. Het was een leven geleden. Niet heel lang bleven hij en Silverwish alleen, toen een vriendelijk uitziende Shadowclanner hun kant op kwam, die Silverwish groette als een oude vriendin. Hij werd al snel bestempeld als "vriend van" en de kater stelde zich voor als Bluejay. Hij knikte hem beleefd toe, en toen hij vroeg of hij hen stoorde, wuifde hij het af. ‘Nee hoor, we zijn er nog maar net aangekomen,’ miauwde hij beleefd. ‘Ik ben Rascal,’ sprak hij zonder er nog verder bij na te denken. Hij had zijn naam nooit vreemd gevonden, maar nu tussen alle tweedelige warrior namen, zou hij er natuurlijk enorm uit springen. Hij had ervoor gekozen, toen Eveningstar hem had gevraagd of hij zijn naam wilde houden. Hij had zijn redenen, maar nu realiseerde hij pas wat een outsider hij wel niet was. Rascal glimlachte kleintjes en wierp zijn blik vervolgens maar weer op de leiders die op de rots zaten.

Tag: Silverwish & Bluejay
Terug naar boven Ga naar beneden
Eveningstar
Clanleader
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimeza 11 dec 2021 - 18:23

Blazestar groette hen. Ze gaf hem een zwijgzaam knikje toen hij haar feliciteerde. Meer hoefde ook niet. Dat was voldoende. Het was een neutrale reactie. Zo stond ze ook tegenover de WindClan leader. Ze had nog geen mening over hem. Enkel dat hij van een andere Clan was en ze die altijd lichtjes wantrouwde. WindClan had hun de afgelopen tijd weinig dwars gezeten, dus het was oké voor nu. Crystalstar daar in tegen, dat was een ander verhaal. Ze keek opzij naar de andere ‘dame’ in kwestie. Zoals Blazestar het noemde. Haar felgele ogen flonkerden even argwanend, maar ook zij kreeg een kort knikje. Al ging deze minder van harte. Daarna gleed ook haar blik naar Settleddust. Ja, waar was Acornstar? Haar ogen zochten de katten van Fourtrees af. Was ze er? Was de spion van die geniepige ShadowClan er. Newtspark. Ze moest zich enorm inhouden om haar haren in haar nek niet te laten reizen. Haar houding kalm en statig te houden, neutraal. Zoals dat een leader op een gathering betaamde, maar het was toch verrekte lastig…

[@Blazestar, @Crystalstar & @Settleddust]
Terug naar boven Ga naar beneden
Specklepaw.
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 DPKsfdL
Elfje
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Specklepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimeza 11 dec 2021 - 21:22

Ugh, was iedereen hier tegen haar ofzo. Ze had hun toch nooit wat misdaan. De eerste die erbij kwam verontschuldigde zichzelf ietwat voor haar minachtende toon, dus misschien was Specklepaw daar ook wat te hard van stapel gelopen. De tweede, een wat oudere kater, nouja die kon haar weinig boeien. Ze waren haar clangenoten, maar niet echt vrienden ofzo. Maar toen moesten Tidepaw en een of andere wijsneus uit Shadowclan erbij komen. Eentje die dacht heel slim te zijn en haar te beledigen. Tenminste hadden haar clangenoten het goede idee haar te verdedigen. “Nee, natuurlijk bedoelde ik het niet zo, maarja Tidepaw gaf me geen eens een kans om te verontschuldigen en nou negeert ze me dus dan moet het maar zo hè?” Het was een wat vurige reactie, maarja, zij was niet degene die hier kinderachtig aan het doen was. Zij had geen kans voor een verontschuldiging gekregen, want ze was het kamp uitgeduwd en nou werd ze genegeerd. Ze ging ook niet tegen zo’n iemand een verontschuldiging lopen mauwen dan. Liet haar maar lekker kijken wat ze zou doen, maar Specklepaw had geen zin in die drama.
Ze keek even op naar de steen met de leiders toen haar oom er ineens naartoe geroepen werd. Een hoop gedachten gingen door haar kopje, de meeste vragen. Waarom was Acornstar er niet? Wel, dat vond ze opzich niet zo erg, want waarschijnlijk zou de oude man niet zo blij zijn geweest met haar impromptu praatje met haar oom hier. Maar wat was er met hem aan de hand? Kon hij niet komen, of was hij dood? Ze dacht niet dat ze het antwoord van Tidepaw of Dimpaw zou gaan krijgen, aangezien ze aartsvijand nummer één in hun ogen leek te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimezo 12 dec 2021 - 23:24

I was just a kid who was strong enough to

pick this armour up

Het duurde niet lang voor de meiden om naar elkaar uit te vallen. Zijn nichtje begon te roepen dat ze wel voor zichzelf kon praten, Amberpaw verontschuldigde zich, en opeens uit het niets was ook Dimpaw er nog bij gekomen en sprak dat Specklepaw problemen kwam zoeken. Niet dat ze ongelijk was, maar Amberpaw was weer de eerste die het probleem probeerde te sussen. Je zag direct weer wie hier de pacifist van het stel was. En toen hij de rij koppen bijlangs ging, realiseerde hij zich dat hij opeens tussen al zijn kittens zat. StarClan was hem echt aan het testen. Brackenpaw was degene die Dimpaws wat vijandige opmerking negeerde en alsnog haar vrolijk groette. Ze kenden elkaar ook allemaal. Geweldig. Eén grote, happy, family. Tidepaw bleef een beetje stil, terwijl de eerste scherpe woorden wel op haar gericht waren. Settleddust keek naar zijn apprentice, die haar ogen wel erg gefocust had op Brackenpaw. Specklepaw was duidelijk ook niet blij met dat gedrag en voordat hij het wist leek hij in een tienerdrama te zitten. ‘Het is vast een miscommunicatie, dames,’ miauwde hij kalm. ‘Laten we het op de gathering netjes houden,’ voegde hij eraan toe. Hij probeerde zo'n neutrale houding aan te houden. En toen Brackenpaw door de tumult vriendelijk vroeg hoe een deputy zijn was, waren de woorden van Blazestar bijna een redding uit de hemel. Settleddust voelde hier zich helemaal niet op zijn plaats tussen al deze.. familie en de nu al ingewikkelde relaties tussen hen. ‘Heel druk, net zoals nu. De plicht roept.’ En hij knikte naar de kleine leider op de rots toe en wist zich los te wurmen van de massa apprentices waar hij tussen had gezeten.

Settleddust aarzelde voor een minuscule seconde toen hij aan de voet van de rots stond. Ging hij dat echt doen? Hij moest wel. En toch was het raar. Hij was geen leider, misschien ooit. Hij haalde een keer adem, en sprong toen in een soepele beweging de rots op. Hij glimlachte vriendelijk naar de drie katten die op hem zaten te wachten. ‘Sorry voor mijn vertraging, ik was met onze toekomst aan het spreken.’ Zijn blik gleed naar Crystalstar. Het waren immers hun apprentices, maar het was allemaal zijn bloed. ‘Een nieuwe generatie met potentie,’ sprak hij vervolgens, zonder veel emotie los te laten. Daarna ging er een hartelijke blik naar Blazestar, die maar al te vrolijk keek. ‘Ook fijn om jou weer te zien, Blazestar,’ miauwde hij vriendelijk. Daarna keek hij hem gemaakt ernstig aan. ‘Ik hoop niet dat het leiderschap mij zo zwaar zal vallen, je lijkt in korte tijd wel dubbel zo oud geworden,’ grapte hij goedhartig. Oh kom op, lach eens een beetje Blazestar, dat maakte hem echt niet minder respectabel. Ze waren van ongeveer dezelfde leeftijd. Daarna ging daarna keurig bij de kleine leider zitten en keek de andere twee dames aan. De vloer was van hun.
And suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimema 13 dec 2021 - 0:26

[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonflower keek stoutmoedig naar de Windclanner voor haar neus. Hawkchase bleek achteraf de perfecte keuze te zijn geweest voor deze avond. Hij had leuke praatjes, speelde met haar spelletjes mee en leek verdomme ook nog eens bijna beter te zijn. Cottonflower zou zichzelf haar gewoon op haar schouder kloppen dat ze een goede keuze gemaakt had. En toen hij de volgende vraag stelde, moest ze echt haar lach inhouden. ‘Ik? Nee, van mijn leven niet,’ miauwde ze met een giechel terug. ‘Altijd zo in de houding, alle ogen op je dat je het goed doet? Oh, alsjeblieft niet,’ miauwde ze met een rilling over haar rug. En ze zou het ook nooit meer worden, niet nu ze zo'n scène had lopen schoppen met het huidige beleid. En ze wilde het ook echt, echt niet. Het was tegen haar principes, van vrijheid en uit de sleur van dit clanbestaan proberen te ontsnappen. In de hoek zag ze dat de laatste leider nu de rots ook bestegen had en dat het bijna tijd was voor het einde van hun spelletje. Spijtig. ‘Oké, ik ga mijn beurt nu niet verspillen..’ Ze vernauwde haar ogen vlot en keek hem nog een keer aan. ‘Oké, uhmm... Jij hebt een geschiedenis met je deputy!’
Terug naar boven Ga naar beneden
Echoflame
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 KcGEW4w
Rei
57
Actief
Oh, the misery
Everybody wants to be my enemy

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Echoflame
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimema 13 dec 2021 - 13:27

Als je meer over een situatie wilde weten, moest je naar de bron zelf toegaan. Zoveel had hij al wel geleerd in de afgelopen twee jaar dat hij leefde. Vandaar dat hij van de gathering gebruikt maakte om, hopelijk, een roddel duidelijk te krijgen. Hij liep op Newtspark af, die al een tijdje alleen stond. "Goedeavond," begroette hij haar netjes, zijn ogen nieuwsgierig op haar gericht. "Je liep vanavond weer met Shadowclan mee," merkte hij op, zonder eromheen te draaien. "Weer genoeg gehad van Thunderclan?"
@Newtspark
Terug naar boven Ga naar beneden
Newtspark
Dark forest
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimema 13 dec 2021 - 13:46


Newtspark

De flame point had een hele tijd in har eentje kunnen zitten observeren. Haar blik kruiste met die van Eveningstar en ze knipoogde naar de poes waarna er iemand bij haar kwam staan. Ze had hem vaker gezien, al wist ze zijn naam niet meer. Hij was het niet waard om zijn naam te onthouden. ”Wat fijn dat die ogen in je kop het nog doen. Gebruik ze lekker om ergens anders naar te kijken.” Snauwde ze hem meteen af. Sinds Twistedheart en de oorlog -die zij misschien een klein beetje veroorzaakt had- was haar wantrouwen naar Riverclan alleen maar gegroeid. Nee. Ze zat nog liever met Eveningstar opgesloten in een kleine ruimte dan dat ze in de buurt was van een smerige visvreter.Ploverpaw

Hij was er nog steeds heilig van overtuigd dat hij Carrioncough zo in elkaar zou beuken, maar voordat hij zijn gedachten daar naar kon laten afglijden was iedereen ineens boos op hem? Alsof hij wat verkeerd had gedaan? Hij was het oogappeltje van de clan. ”Niks ‘Ploverpaw nu.’ jij zei dat ik met je mee mocht.” Beet hij naar Ashenpatch. Zolang zij zich voor hem, voor hun liefde zou schamen zou hij haar een échte reden geven voor schaamte. Met een felle blik in zijn groene ogen keek hij daarna naar Foxtrail. ”Nou als ze zo leuk zijn ga je ze lekker zelf begroeten.” Mopperde hij boos en hij liet zich op zijn kont vallen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Echoflame
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 KcGEW4w
Rei
57
Actief
Oh, the misery
Everybody wants to be my enemy

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Echoflame
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimema 13 dec 2021 - 13:57

[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 QWcB0DC
Oh, ze was totaal niet van hem gediend. Hij keek haar is op en neer. Ze was een stuk kleiner dan hem, mager gebouwd ook. Hij zou haar met gemak kunnen overmeesteren, mocht hij dat willen. Toch beet ze zo van zich af. Daar kon hij respect voor opbrengen, en hij grinnikte zachtjes terwijl hij haar blik op zocht. "Ik heb zo het één en ander opgevangen," ging hij door, waarbij hij een aantal keer met zijn staart tikte. "Thunderclan's medicine cat heeft 't niet zo op je. Vraag me af of dat wat te maken heeft met jouw, uh, doorstroming naar Shadowclan." Hij probeerde haar te pushen. Wilde meer reacties uit haar lokken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Newtspark
Dark forest
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimema 13 dec 2021 - 14:12


Ze likte gefrustreerd haar lippen. Of hij nou zo dom was dat hij de hint niet begreep of dat hij gewoon bleef pushen wist ze nog niet helemaal zeker. Hij was immers een riverclanner en die waren de slimste niet. Newtspark dacht misschien dat het kwam doordat ze vissenbreintjes aten. Misschien namen ze die wel op in die anders lege holte die ze hun hersenpan noemde. "Wat zij allemaal van mij vind boeit me helemaal niks. Fijne gathering verder." Met die woorden kwam de shadowclanner overeind en ging ze een paar meter verderop zitten. Haar staartje om haar poten geslagen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Echoflame
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 KcGEW4w
Rei
57
Actief
Oh, the misery
Everybody wants to be my enemy

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Echoflame
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimema 13 dec 2021 - 14:21

Zijn ogen versmalden zich toen de ander hun eenzijdige gesprek afkapte. Prima, als ze het spel zo wilde spelen, was er voor hem ook weinig aan. Hij trok met zijn oortjes terwijl ze van hem wegliep, waarbij hij het toch niet kon laten haar nog wat na te zeggen. "Ik dacht dat de vrede op gatherings door Starclan verplicht was. Ze zullen jou vast leuk vinden." Zijn ogen stonden scherp. Wat hij zelf van Starclan vond liet hij even buiten het gesprek. Als ze niet met hem wilde praten, moest zij dat weten. Maar hij zou haar niet laten wegkomen met het laatste woord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Spottedrain
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Greg
Eline
508
Actief
In the best case scenario we'd die at the same time

CAT'S PROFILE
Age: ☂ 45 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ☂ Deputy
Spottedrain
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimema 13 dec 2021 - 19:45


Dank StarClan voor Carrion's ondersteuning en Ashen's strenge woorden. Anders zou de kleine boef nooit verdwijnen. Er kwam zelfs versterking bij. Nu kon de gevlekte poes het pas echt niet meer laten om te lachen. De grijns die de RiverClan deputy haar toewierp maakte het niet veel makkelijker om zich in te houden. Sorry hoor, maar wat was dit voor bizarre situatie? Het kind ging nu toch zeker wel luisteren? Tegen haar verwachtingen in begon het jochie brutaal te lullen tegen zijn mentor. Ook leek hij de "ondersteuning" van zijn mysterieuze clangenoot niet te waarderen. Zelfs zij had zich niet zo brutaal voorgedaan als apprentice, al helemaal niet zo in het openbaar. "Jeetje, je hebt je poten wel vol." Grinnikte ze sympathiek terwijl ze weer oogcontact maakte met Ashenpatch. Vervolgens richtte ze zich met een zucht alwéér op het ukkie. "Als je je smoel houdt dan mag je van mij best blijven. Ik wil je mentor gewoon even leren kennen, hm?"

Ashenpatch, Ploverpaw, Carrioncough en Foxtrail (jezus rustig aan jongens)
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1545
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimema 13 dec 2021 - 20:09

Terug naar boven Ga naar beneden
Carrioncough
Deputy
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 4n8Baju
Beertje
595
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 68 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimema 13 dec 2021 - 20:53

Carrioncough grinnikte toen de jongeman bleef tegenspreken. Hij was brutaal die aap! De lange deputy vond het zowel vervelend als grappig, dus toen Crystalstar op de steen sprong gaf hij het jonkie een klap tussen de schouders. "Steek je borst vooruit en leg je haren plat, je moet er goed uit zien als iemand naar ons kijkt!", greens hij, waarna hij zweeg en naar zijn leider luisterde. Hij zat met zijn gezicht naar de zijkant, zodat hij zowel de clans kon zien als de leiders. Zijn naam werd genoemd en zijn ogen kregen een vreemde twinkeling.

Maar de volgende uitspraak deed zijn bloed veranderen in ijs. Zijn maag werd een knoop, hard aangetrokken door elk woord dat ze sprak. Ze had niets met hem besproken, maar waarom zou ze? Ze waren afgelopen tijd zo afstandelijk geweest. Zijn gezicht bleef glad, maar vanbinnen stierf hij. Het leek alsof hij zich voorbereidde op een klap in zijn gezicht. Een klap uitgedeeld door alle vier de clans bijeen.
carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverwish
Member
[GATHERING] Starstruck - Pagina 4 YCOZmau
Camilla
894
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: [GATHERING] Starstruck   [GATHERING] Starstruck - Pagina 4 Icon_minitimema 13 dec 2021 - 21:18


'Gelukkig maar, ik zou verdwalen,' miauwde Rascal op haar antwoord. Silver grinnikte zachtjes. Verdwalen zal wel meevallen op de open plek. Erg moeilijk was het niet om te overzien. Silverwish had verwacht dat ze met de plek waar ze zaten niet een bekend gezicht zou zien. Toch kwam hij tevoorschijn, de grote knappe kater uit ShadowClan, Bluejay. 'Aaa Silverwish, das alweer even geleden,' begroette hij haar. Silver glimlachte terug, maar kon een korte blik naar Rascal niet weerhouden. Ze was toch een tikkeltje nerveus. Bluejay was altijd wel gezellig en chill, maar wie weet... De ShadowClanner begroette de kater naast haar, vragend of hij iets verstoorde. Silverwish schudde haar kop al, en Rascal antwoordde. 'Nee hoor, we zijn er nog maar net aangekomen. Ik ben Rascal.' Haar oortjes schoten even kort naar achter, hem een verrassende blik toewerpend. Ze wist dat hij zijn naam niet wilde veranderen in een Clannaam, maar om het zo open te zeggen bij de rest van de Clans was een gewaagde stap. Silverwish zou hem met met alles wat ze had verdedigen, maar ze wilde het ook zeker niet uit gaan lokken. Met een glimlachje keek ze naar Bluejay, en knikte. 'Ja, het is leuk om je weer te zien, Bluejay.' Gelukkig begonnen de Leaders met de Gathering, dus hoopte ze dat het Bluejays aandacht er wat vanaf haalde.

@Rascal @Bluejay
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[GATHERING] Starstruck
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 4 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: