Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
Butterstar
StarClan
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) XbUUF0W
Michelle
6649
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Butterstar
BerichtOnderwerp: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 22:10I'll know my name
as it's called again

De maan stond hoog. Haar poten droegen haar langzaam verder. Ze had geen haast. Echter was te laat komen ook niet in haar planning. Hoewel de she-cat het liefst niet was komen opdagen na de acties van de afgelopen weken had ze een verplichting aan Starclan. Die wenste iedere leader en een vertegenwoordiging van diens clan aanwezig.

Het was nou ook niet zo dat Butter niet stond te springen om weer even in de spotlight te staan. Het boeide haar niet zo zeer wat andere katten over haar dachten. Zekers stond ze nu wel even bekend als het grote monster dat arm windclan heel wat aandeed. Maar niets was minder waar. Voer was schaars. zij zelf. Had al dagen niet gegeten en dat, dat begon te tonen in haar galaat. Haar ribben waren zichtbaar en haar gezicht was vertrokken in een grimas. Ze leek vele manen ouder dan dat ze enkele weken geleden had gedaan. Haar leeftijd begon te tonen en met de honger begon ook de zwakte van Riverclan te tonen. En dat. Dat was iets waar ze niet blij mee was.

Maar haar warriors waren gevoed. Tenminste degene die ze had meegenomen zodat ze iets van kracht en energie zouden uitstralen. Zij zelf zou haar galaat aan leeftijd de schuld geven en hopen dat de anderen nog altijd hun doppen te ver in hun achterhoofd hadden zitten. Hoe dan ook. Ze hoopte dat deze avond snel voorbij zou zijn.

Met een zwiep van haar staart en een flikker van haar oor gaf ze het stille commando aan haar warriors dat ze de vallei in konden trekken terwijl zij in een rustig tempo meeliep en zich richting de vier bomen baande. Katten om haar heen negerende haar blik enkel vooruit gefocust. Het zou een lange avond worden.


HIGH RANKS
Thunderclan: Thornstar, Eveningglow, Mistgaze & Rousebell
Riverclan: Butterstar, Panthergrowl, Chivysniff & Coyotepaw
Shadowclan: Tallstar, Acorndust, Acefray & Bloodpaw
Windclan: Oceanstar, Bronzemask, Lizardpath & Routnose

IMPORTANT:
-Thornstar heeft zijn leadernaam
-Eveningglow is deputy geworden
-Coyotepaw is medicine cat apprentice geworden
-Bloodpaw is medicine cat apprentice geworden
-Routnose heeft haar medicine cat naam
-Stallionheart is deputy geworden

GOSSIP:
- Wie is de vader van Firedance haar kittens
- Waar is Pepperkit heen na de dood van haar moeder
- Wie is de vader van Russetfur haar kittens
- Waar is Sunvoice geweest

Terug naar boven Ga naar beneden
Sunlight
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) DPKsfdL
Marco borsato
127
Actief
Be strong, be vigilant, strike first.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sunlight
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 22:20

Bladkaal viel zwaar. Sunlight had er zelf ook ontzettend veel last van. De rivier was bevroren en de ribben zichtbaarder. Sunlight had hierbij nog de mazzel dat ze er een flink pak vacht overheen had hangen, waardoor ze er nog redelijk gezond en breed uit zag. Maar dat viel tegen. Ze voelde zichzelf ook afzwakken. Na de gebeurtenissen in het Windclan gebied was Sunlight echter maar al te blij dat ze vereerd was om zich bij de Riverclan patrouille naar de gathering ging te voegen. Ze was benieuwd wat hiervan ging komen. Zelf zou ze geen problemen starten, daar was ze de kat niet vol. Riverclan had haar volste loyaliteit, maar zolang ze geen order had gehad van Butterstar en Panthergrowl zou ze zich gedragen zoals ze moest. De kattin liep met zwarte pootstappen naar beneden en ging zitten, haar blik strak gericht op de hoge rots. Ze was heel erg benieuwd wat hiervan ging komen.. Gespannen zelfs.

TAG: Niemand
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 22:22

Acorndust - Shadowclan - Deputy
Het was weer tijd voor een nieuwe gathering. De volle maan scheen voor nu nog duidelijk zonder wolken die ervoor hingen, maar het kon best zijn dat dat later vannacht anders was. Er zouden tenslotte spanningen zijn. Het was tenslotte leafbare en na het gedoe in Windclan viel er te verwachten dat er iets zou gebeuren. De vraag was alleen wat. Hij wist wel dat ze zo min mogelijk over Shadowclan zelf kwijt zouden moeten aan de andere clans, want waarschijnlijk had Riverclan daar al genoeg over gehoord. Een zucht verliet kort zijn bek, terwijl hij wachtte op het signaal van Tallstar dat ze naar de open plek mochten. Eenmaal het signaal gegeven was, liep hij naar beneden en richting de plek waar de deputies zouden gaan zitten. Als iemand met hem wilde praten zouden ze naar hem toe kunnen komen, maar voor nu besloot hij niet zelf iemand aan te spreken.
Tag: Niemand nog

Beechpaw - Shadowclan - Apprentice
Het was haar eerste gathering! Ze stond haast te springen op haar poten terwijl ze wachtte voordat ze de open plek op mocht lopen. Eenmaal het signaal gegeven was rende ze bijna naar beneden en liet haar blik rondgaan om te kijken of er iemand was waarmee ze kon praten. Ze wilde voor nu in ieder geval niet in de buurt van haar vader blijven, dus was ook blij om te zien dat hij meteen naar een plek toeliep. Dan had ze in ieder geval een plek om te vermijden. Ze besloot op een plek waar ze in ieder geval duidelijk zichtbaar was, maar ver genoeg van haar vader weg dat misschien niet iedereen meteen de link zou leggen dat ze de dochter van de deputy was.
Tag: Niemand nog
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormwind
StarClan
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) DPKsfdL
Kiek
121
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 22:26

De grijze kater zou er ingevallen uit zien, als hij niet een dikke laag vacht had die het enigszins verborg. Hij at wel, maar niet zoveel als hij zou moeten. Hij stond naar Butterstar en liet zijn staart rustig over haar rug heen gaan. Riverclan was aan het lijden. Hun gevecht met de honger was nog altijd niet voorbij. Voor Butterstar leed onder dit alles. Wat hij ook probeerde, ze nam geen hap die niet voor haar bedoeld was. "Kittens en elders eerst," werd gezegd.
Een zucht kwam uit de grote grijze kater terwijl hij naast het licht in zijn leven liep, richting de Gathering. Het was stil, hij wist niet goed wat hij moest zeggen. Misschien wat het maar beter in stilte. Riverclan hun positie was niet zeker. Sinds het gevecht met Windclan waren zij de boosdoeners geweest, terwijl ze te hulp waren geschoten in een tijd van nood. Butterstar gaf het teken dat ze er waren en katten baande zich een weg tussen de vier bomen door om een plek te zoeken. Het zou een spannende gathering worden. Kort ging Stormwind's blik naar de maan, die nog helder aan de hemel stond. Voor hoe lang nog? Butterstar wou naar de boom lopen waar de leaders verzamelden, maar eerst stapte hij naar haar toe. Drukte zijn dikke vacht tegen de hare en legde zijn kop tegen die van haar aan. "We zijn sterk, moon of my life. Niemand krijgt Riverclan klein." zijn staart streek kort over haar rug heen en met die woorden liep hij terug naar de clan om zijn eigen plekje uit te zoeken en Butterstar alleen te laten.

Tag: Butterstar, daarna niemand
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokegaze
StarClan
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) 6GDhOSI
Nathalie
1266
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 22:32


Bezorgd volgde de vurige ogen van Smokegaze het gestalte van zijn moeder. Ze was mager, ze at vrijwel niet en dat was te zien aan haar vacht en haar ribben. Hij maakte zich zorgen om Butterstar, hoe sterk ze zich ook staande wist te houden. Smokegaze bewoog mee met de rest van de groep Riverclan katten naar de fourtree's, naast zijn broer, Thistleclaw. Riverclan straalde niet meer de kracht uit die ze normaal gesproken wel uit straalde; de prooischaarste eiste zijn tol en Smokegaze was er zeker van dat er snel actie ondernomen moest worden. Ook al had Butterstar er voor gekozen de sterkste warriors mee te nemen, was het nog steeds niet genoeg om de gebruikelijke kracht naar voren te brengen. Smokegaze zelf was ook aardig aan de magere kant. De kater hoopte dan ook dat Butterstar dit aan zou kaarten. Dat stuk territorium van Windclan moest gegeven worden aan Riverclan.

Zodra het teken gegeven werd trok Smokegaze naar de Fourtree's toe. Riverclan was de eerste clan die arriveerde, bleek maar. Hij scande de omgeving, kijkend welke andere clans arriveerden Hij spotte Shadowclan, waaronder hun deputy, Acorndust. Vervolgens wierp hij een blik op zijn broer, Thistleclaw. "Wat verwacht jij van deze avond?" Vroeg hij, waarna zijn blik zich verplaatste in de richting van het Windclan gebied.

TAG: @Thistleclaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Tigergaze
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 22:58

De maan volle maan verlichtte het woud deze avond. Tigergaze richtte zijn blik omhoog, naar de sterrenhemel die hen deze avond in de gaten zou houden. Leafbare bracht altijd spanningen met zich mee en ook de laatste weken was er aardig wat gebeurd in het woud. De kater was benieuwd hoe de avond zou verlopen, gezien WindClan redelijk wat spanningen had met de andere clans. En dan met name RiverClan. Zodra het signaal werd gegeven stapte de kater de vallei in, om vervolgens met stevige passen richting de fourtrees te lopen. Zijn goudkleurige ogen kruisten die van een aantal andere katten, maar erg veel trok hij zich niet van hen aan. Hij vermengde zich met de andere katten en vond uiteindelijk een geschikte plaats om te zitten. Kalm keek de senior warrior rond, kijkende naar wie er allemaal op was komen dagen. Hij was niet het type dat op de eerste de beste vreemdeling afstapte, maar hij zou zien wat deze avond zou brengen.

TAG: Niemand
Terug naar boven Ga naar beneden
Sunlight
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) DPKsfdL
Marco borsato
127
Actief
Be strong, be vigilant, strike first.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sunlight
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 23:33

Toen de eerste Windclanners verschenen, vernauwde Sunlight haar ogen. Ze vertrouwde ze zo ver als ze zo kon gooien. Oké, geen eerlijke vergelijking. Windclanners waren zo smal en mager dat ze ze waarschijnlijk heel ver kon gooien. Ze vertrouwde ze voor geen staartlengte, beter. De kattin hief zich dan ook tot haar poten en ging iets dichter in de buurt van een aantal andere Riverclanners zitten die de clearing al betreden hadden. Met haar staart om haar poten gevouwen ging ze in de buurt van Stormwind zitten en ook dichtbij Smokegaze en Thistleclaw. Beter bleef ze vannacht even bij haar eigen clan. Alles liever dan dat ze bij die hazenvreters ging zitten. En wat Shadowclan en Thunderclan stiekempjes besproken hadden met Windclan toen zij vertrokken waren, daar had Sunlight ook geen idee van.

TAG: (Indirect) Stormwind, Smokegaze en Thistleclaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Cobradusk
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) DToZYXtE_o
Lianne
108
Actief
Every wound will shape me
Every scar will build my throne!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobradusk
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 23:55

De volle maan stond hoog aan de hemel toen riverclan de fourtrees bereikte. Toen zijn leider met haar staart zwiepte begon hij, en de rest van zijn clangenoten, af te dalen. De sfeer was grimmig. Honger was het gespreksonderwerp van de dag. Cobradusk leidde net als de rest van zijn clan, bladkaal was onverzoenlijk, en de clan leed de ergste honger die hij zich maar heugen kon. Ook zijn ribben waren te zien, maar hij hield zijn kop fier omhoog en zijn borst vooruit gespannen. Dat niemand ook maar iets aan hem merken zou. Hij zou zijn trots nooit laten wankelen, juist op momenten als dit moesten ze zien dat hij ten allen tijden sterk zou blijven. Sterk voor zijn clan. Net zoals hun leider dat deed voor hen. Cobradusk bleef dicht bij zijn clangenoten. Wat hem betrof mochten alle andere clans op hun deel blijven, hij zou niet eens ze een blik waardig keuren. En die verwaaide windclanner, daar wilde hij nog niet eens dood gevonden worden. Oceanstar had hun het recht benomen om te jagen op hun territorium. Dankzij haar huilde kittens dat ze honger hadden, en lieten elders met een zucht het leven. Hij wist niet waar zijn broer en zijn zusje zich bevonden, maar hij kon het zelfs niet opbrengen om enige liefde voor hen te voelen. Cobradusk hoefde maar om zich heen te kijken, naar alle holle gezichten van zijn clan genoten om te weten waar hij stond. Hij nestelde zich tussen twee clan genoten in en hield zijn blik strak op Butterstar gericht die op de grote rots sprong en wachtte tot de rest arriveren zou. “Één grote clusterfuck.” Beantwoordde hij Smokegaze kalm, maar geladen.

Tag: @Smokegaze @Thistleclaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Coyotespirit
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1336
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Pop star
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 11:29


Haar maag zeurde al dagen, misschien zelfs al weken. Het wilde eten, maar dat was er niet. En als het er was, moest Coyote toekijken hoe de zwakkeren van de Clan heerlijk hun prooi aan het verorberen waren. Maar Coyo moest niet zeuren. Vergeleken met Butterstar was zij nog goed gevoed. Haar moeder had, wat, al weken niet meer aan prooi gezeten? Hoe dan ook, haar moeder zag er verre van gezond uit. Gelukkig had Coyo van haar mentor deze avond wel mogen eten, anders was ze de hele tijd aan het ronken geweest. Ze had nog nooit meegemaakt dat ze dagen niet mocht eten, en dat viel de jonge poes niet licht. Gelukkig was Chivy hard genoeg geweest om het zeuren van Coyo te stoppen. Nou ja, voor de medicine cat was het gelukkig, Coyote werd er alleen maar nog chagrijniger van.

Nu was het echter niet het moment om chagrijnig te zijn, want vandaag was de dag dat ze eindelijk eens mee mocht naar een echte Gathering! En niet eens als een normale apprentice, nee, als Chivy's apprentice! Dat maakte haar ook wel een beetje zenuwachtig hoor, want wat als de andere medicine cats haar nou helemaal niks vonden? Ze had de anderen al een beetje ontmoet toen bij de vossenjacht, maar dat was voor Riverclan nogal lullig afgelopen, en dat was nog maar zachtjes uitgerukt. Routpaw was in ieder geval aardig, dat wist ze wel. Maar de anderen? Die kende ze niet. Het werkte trouwens ook niet echt dat Riverclan als eerste was aangekomen. Daarom was ze ook maar achter haar vader aangelopen, die eerst nog even afscheid nam van mams. Nadat dat gebeuren klaar was, liep Coyo achter haar vader aan, waarna ze die met haar poot porde. "Wat moet ik doen?" vroeg ze, enigszins wanhopig. Misschien dat papa wist wat er zou gebeuren? Moest ze socializen met andere Clankatten? Moest ze juist vijandig doen? Help?

Tag: @Stormwind
Terug naar boven Ga naar beneden
Pollenpuff
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) DPKsfdL
Babs
146
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pollenpuff
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 12:20

Pollenpuff was gespannen. Na de gebeurtenissen met de tweebeenaanval had Windclan veel hulp nodig gehad om in stand gehouden te worden. Butterstar, de gemene feeks, had gebruik gemaakt van hun zwakte als een bloedhond die achter de bloedende prooi aan zat. Pollenpuff had haar ogen vernauwd en liep een beetje achteraan. De spanning keek wel als statische elektriciteit in de lucht te vonken. Pollenpuff hield zich dan ook dicht bij de Windclan patrouille. Het kon niet anders dan dat de vergelding van Butterstar nog zou komen. Shadowclan vertrouwde ze ook niet na de actie van Tallstar. Tegelijkertijd, zou hij de familie van de kit die hij gestolen had in gevaar brengen? Pollenpuff richtte haar blik op de hoge rots en sloeg haar staart om zich heen. Ze kon enkel afwachten.

TAG: Niemand, bevindt zich bij de Windclan groep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thistleclaw
StarClan
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) JBOY3Me
»q.u.i.n.t.y«
788
Actief
I'm a predator, but I don't have to be a killer

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thistleclaw
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 12:55

Het was weer eens tijd, de volle maan begon op zijn lange bruine vacht te schijnen. Zijn vlamgekleurde ogen gleden over de weg voor hem, terwijl zijn oren heen en weer bewogen om alle geluiden op te vangen. Butterstar zag er niet goed uit, ze leek nog minder te eten dan de rest van de clan en ondanks dat ze zich groot hield, was het aan d'r te zien. Het liefst had hij haar een vis gebracht, maar wist dat ze die toch zou afslaan. Thistleclaw zuchtte eventjes en stapte rustig verder. Smokegaze liep aan zijn zijde, de twee broers hadden afgesproken samen naar deze Gathering te gaan. Ze moesten aan de andere clans laten zien dat Riverclan net zo sterk als voorheen was en daarvoor waren de warriors die vandaag mee waren gegaan het voorbeeld van.

De andere clans kwamen rustig binnen druppelen en Thistleclaw voelde zijn nek prikken toen hij de geur van Windclan voorbij rook komen. Inmiddels waren er een paar katten bij hen gekomen, waaronder Cobradusk en Sunlight. Smokegaze was nog niet van zijn zijde geweken. Hij knikte naar 't antwoord van Cobradusk, dat was een goede samenvatting. "Zolang die hazeneters zich rustig houden, verwacht ik niet zo veel. Maar als er maar één ding verkeerd wordt gezegd, kan er nog wel eens iets fout gaan." Het was lang geleden sinds Starclan zo kwaad was geweest op de clans dat ze de maan verduisterd hadden tijdens een Gathering, maar de spanningen waren zo hoog momenteel, dat hij bijna verwachtte dat het vandaag zou gebeuren.

[Tag: @Smokegaze, @Cobradusk, @Sunlight]
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 18:38

WindClan
Deputy


Met de maan hoog in de hemel verliet WindClan het Camp onder leiding van Oceanstar. De kater liep schuin achter haar en hield de grensgebieden in het oog. Het was misschien een nacht van vrede maar morgen was alles weer als normaal en dan waren alle Clan's weer vijanden. In een gestaag tempo liep de WindClan groep verder totdat de eiken van Fourtrees opdoemden. De groep minderde vaart en hij keek naar hoe de katten een klein beetje uitwaaierden over het grasveld tussen de vier bomen. Butterstar was er al die hij met samengeknepen ogen aankeek. Die poes moest even twee keer nadenken voor ze wat ging zeggen over de Heatherfields die ze had willen opeisen. De kater trok met zijn snorharen en ging onderaan aan de steen zitten waar de Deputy's altijd gingen zitten. Hij zag Acorndust zitten maar zag geen reden om een gesprek met de andere kater aan te knopen. WindClan had al genoeg over zich heen gehad met de andere Clan's en deze avond maakte het er nou niet bepaald beter op. Als er al wat gevraagd werd over WindClan dan zouden zijn kaken stijf op elkaar blijven.
Tag: Indirect Acorndust
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 18:48

Het werd steeds drukker op de open plek door de verschillende clans die erbij kwamen en zo ook een kater van Windclan die hij herkende als Stallionheart. Als hij het goed was, was de kater de nieuwe deputy van Windclan en dit werd dan ook bevestigd toen de jongere kater bij hem kwam zitten onder de steen. De kater bleef echter stil, waardoor hij even met zijn oren trok en zijn blik op de kater richtte. "Leren ze jonge katten in Windclan niet om een ouder iemand te begroeten?" Niet het beste om een gesprek mee te beginnen, maar hij had op zijn minst een begroeting van de kater verwacht, ook al wilde hij verder niet praten. Een knikje was alles dat nodig was, maar zelfs dat had hij niet gekregen.

Tag: Stallionheart
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 19:19

H
et schitterende licht van de volle maan, viel op het slanke lichaam van de jonge Leader. Oceanstar had zich met enige moeite uit haar nest getrokken, toen ze doorhad dat het alweer de dag was voor de Gathering. Elke volle maan zouden ze samen komen, de vier Clans onder de sterren. In de hoop dat ze samen sterk konden blijven staan, zeker tegenover dreigingen van onder andere Bloodclan en Rogues. Immers hadden ze veel behoefte aan elkaar, aan de kracht die een grote groep samen deelde, het was een feit waarop de voor Windclan grote kattin met haar neus gedrukt was. De herinneringen aan de vos stonden nog vers in haar geheugen, er waren vier levens verloren geraakt; vijf uit Windclan vertrokken. Een van deze levens was haar Deputy, Bronzemask geweest. De prachtige kattin had haar altijd bij gestaan vanaf het moment dat ze haar eerste kittens had gekregen; ze miste haar nog steeds. Ook al leek Stallionheart behoorlijk goed in staat te zijn, zijn rang te vervullen. De andere katten leken hem te respecteren, en om die reden deed ze haar best zijn krachten te zien; zijn sterke punten.

Ergens zag ze er enorm tegenop om Butterstar te zien. Ze waren in een behoorlijk gevecht geweest de laatste keer dat ze elkaar zagen, immers had Riverclan eisen gesteld die ze nooit hadden mogen stellen. Eisen die pas kwamen nadat er een kat was gedood; een kat die ze niet had kunnen beschermen omdat de Twolegs op afstand haar afgeschoten hadden. Daarnaast was een oud-Riverclanner overleden die de Clan lang geleden had verraden en in haar ogen er niet bij had gehoord. Wellicht dat ze wat van eer had terug gekregen, maar het zou hetzelfde zijn als Sweetheart haar leven zou hebben gered. Een goede daad tegenover wellicht talloze slechte daden.

Nog een tikkeltje stroef en stijf van haar ongeluk; kwam de jonge Leader pas als een van de latere van Windclan aangelopen. Ze wist dat ze wellicht beter in het kamp had kunnen blijven, maar wilde Stallionheart niet meteen in het diepe gooien. Haar lichaam deed pijn met elke stap, maar toch was ze vastberaden door te lopen. Immers was er weinig dat er aan gedaan kon worden, behalve rust en luisteren naar de Medicine Cats. Haar blauwe ogen vielen kort op de bekende flamepoint Leader voordat ze voorzichtig in de richting van haar Deputy stapte. Immers leek hij zijn plek in genomen te hebben naast Acorndust, de Shadowclan Deputy. Een kater die het gedoe tussen Bloodpaw en Oceanstar goed had afgehandeld, respectvol neeg ze haar kop naar hem waarna ze Stallionheart met een bemoedigende blik aan keek. "Acorndust, ik denk dat mijn Deputy gewoon gespannen is." Sprak ze zacht en vriendelijk voordat ze de gevlekte kater aan keek. Hij moest zichzelf bijeen rapen, het negeren van andere katten was niet bepaald een goed idee. Ze hoopte dat de andere Windclanners zich zouden gedragen, ze konden niet nogmaals een halve ruzie beginnen. Al had ze hen hierover in het kamp ook al aangesproken.

Tag: Stallionheart & Acorndust (Alle Windclanners heeft ze ook al staat het niet uitgebreid opgeschreven gevraagd zich rustig te gedragen, zodat er geen verdere problemen tussen Windclan en Riverclan ontstaan. Ik heb de post kort gehouden omdat ik niet zoveel tijd heb, dus hoop voor begrip dat ik dit niet gedetailleerd heb gedaan.)

Terug naar boven Ga naar beneden
Butterstar
StarClan
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) XbUUF0W
Michelle
6649
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 19:48I'll know my name
as it's called again

Haar ogen bleven stil gefocust op de katten die zich verzamelde. Even schoten ze langs waar warriors. Ze hoefde ze nieteens wat te zeggen. Ieder van hen was loyaal genoeg aan Riverclan. Aan haar. Om hun mond te houden. Zij zouden op haar letten en met een enkel teken zouden ze unaniem achter haar staan. Het liet haar zachtjes glimlachen. Hoeveel honger ze dan ook had. Hoe zwak ze nu zou kunnen lijken. Haar clan hielt haar sterk. Haar clan hielt haar omhoog. Ze waren geweldig. Ze waren.. haar clan.

De stem van Acorndust liet haar omkijken naar de grote shadowclan deputy die duidelijk niet oke was met het disrespectvolle gedrag van de kersverse Windclan deputy. Natuurlijk had Butterstar kunnen inzien dat Oceanstar hem zou kiezen. Ze had een sterke stem nodig naast haar want haar eigen stem was niet luid genoeg. Jammer dat het een regelrechte Furball op wielen was. "Goede avond Acorndust." Knikte ze de kater toe met een respectvolle blik voor ze haar ogen op Oceanstar en diens deputy richtte. "Oceanstar, Stallionheart." Begroette ze de twee. Haar stem net zo vriendelijk terwijl ze haar staart rustig heen en weer liet zwaaien op de lichte wind. Haar gehele galaat rustig en ontspannen.

- acorndust, Oceanstar, Stallionheart

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlefish
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 20:08

De kleine kattin was zo opgewonden! Het was haar allereerste gathering en ze wist niet wat eerst te doen. De open plek vulde zich met katten terwijl de kleine calico toekeek met grote turquoise ogen. Zo veel katten op één plek had ze niet meer gezien sinds de journey! Littlepaw trippelde richting Coyotepaw toen ze haar vriendin spotte toen die aan haar vader advies leek te vragen. Zonder acht te slaan op Stormwind richtte ze zich op de kersverse medicine cat apprentice. "Dit is zo spannend! Wil je mijn siblings ontmoeten?", mauwde ze meteen snel, niet echt denkend aan hoe een medicine cat apprentice misschien andere verantwoordelijkheden kon hebben. Haar blik gleed naar de Shadowclan groep, proberend te zien of ze Softpaw of Quailpaw kon zien. Settledpaw niet, in ieder geval, want die leek eerder vijandig. En als ze hen niet zag, konden ze heel wat andere katten ontmoeten! Windclanners misschien, die ze recent waren gaan redden, of Thunderclanners, die zich eerder bij zichzelf leken te houden. Spannend, spannend...

Tag: Coyotepaw (Stormwind indirect)
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormwind
StarClan
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) DPKsfdL
Kiek
121
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 20:10

Dus hij was geskipt. Daar stond hij dan. Katten gingen bij hem zitten en RiverClan verzamelde zich een beetje bij elkaar. Het was goed zo. Stormwind had geen zin om uitgebreid met andere katten te socializen. Misschien met ShadowClan of met ThunderClan. "Wat moet ik doen?" klonk er toen ineens en zijn ogen schoten naar Coyotepaw, zijn dochter. Oh jee. "Hey Coyote," zei hij tegen haar. Hij liet zijn staart op haar schouder tikken. "Je mag zometeen rustig aansluiten bij de andere medicine cats. Voor nu kan je gewoon rustig doen wat je wilt, tot iedereen er is. Al zou ik persoonlijk WindClan vermijden na alles." zei hij kalm, het laatste wat zachter tegen haar. Zijn blik ging naar Sunlight. "Wat verwacht je er van? Vanavond?"

Tag: Coyotepaw, Sunlight
Terug naar boven Ga naar beneden
Sunlight
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) DPKsfdL
Marco borsato
127
Actief
Be strong, be vigilant, strike first.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sunlight
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 20:18

Met een half oor luisterde Sunlight mee met het gesprek van Smokegaze, Cobradusk en Thistleclaw, maar ze voelde zich nog niet heel erg geneigd om zich te gaan moeien. Ze vond het veel interessanter om te observeren wat er gebeurde. Zoals dat, bijvoorbeeld, de nieuwe deputy van Windclan al op zijn donder kreeg van Acorndust wegens onbeleefd gedrag, en dat Oceanstar daarbij ging zitten in plaats van zich bij Butterstar op de rots te voegen. Smalend trok Sunlight haar bovenlip voor een hartslag iets op. Durfde de Windclan leider niet eens met Butterstar op één rots te staan? Als dat het geval was, dan liet ze zichzelf wel ontzettend kennen. Haar gedachten werden echter afgeleid door Stormwind. "Niet veel," reageerde ze rustig, "maar het kan alle kanten opgaan natuurlijk." De gathering moest immers nog beginnen.

TAG: Stormwind
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 22:19

Bijna was hij van plan geweest om niet te gaan, maar nog voor hij dit had kunnen uitspreken had de kater zich bedacht dat het misschien vragen om problemen was. Vandaar dat hij hier nu wel liep, zij het in stilte en met zijn rug haast afstandelijk recht. Zijn ogen lieten duidelijk merken dat de kater niet meteen zin had in gedoe, en gatherings waren gedoe. Zelfs als hij zich een keer precies zo gedroeg dat niemand boos werd - een wonder - dan wist een ander het wel weer te verpesten. Het irriteerde de kater niet per se, het was gewoon onnodig moeilijk. Maar aan de andere kant ook nodig, en bovendien maakte dit hem weer een vrij man. Zijn blik even naar Russetfur glijdend, vrij.

Eenmaal aangekomen, de hele tocht in stilte gedaan hebbend, gaf hij het sein dat de katten naar beneden konden. Ze kenden de drill. Riverclan en Windclan waren er al, Thunderclan werd nog verwacht. Op zich een goede timing.

De kater paradeerde alsof hij niets te vrezen had. Wat hij technisch gezien ook niet had, zijn clan was niet in oorlog, of bijna-oorlog, met enig andere clan. Bovendien was Thunderclan er nog niet, dus had hij alle tijd in de wereld. Vandaar dat hij ook bij een kat ging zitten aan wie hij herinnering had, niet zozeer goed of slecht, en grinnikte even om de opmerking die hij nog net meekreeg. "Praat me d'r van," Reageerde hij veelzeggend, zijn borst een ferme lik gevende en compleet oke met het feit dat hij hier ging zitten voor nu. Het was niet alsof de steen weg zou lopen right?

Tag: @Sunlight, @Stormwind
Terug naar boven Ga naar beneden
Flameleap
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Tumblr_o1p5d0Xg181sidwdbo9_250
|-/annah
962
Actief
Cause I, used to believe in justice

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flameleap
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) Icon_minitimema 18 feb 2019 - 22:34


Hier waren ze dan. De rode kater was uitgekozen om aan deze goede nacht deel te nemen. Hij was al naast zijn ShadowClan groep, een beetje aan de rand en hij wist niet zeker waar ThunderClan was. Maar dat was de reden waarom hij hier op ingestemd had. Hij had verder geen behoefte om iets te doen dat gebaseerd was op iets dat schijnheilig deed. Katten doden voor hun eigen bestwil? Please. Dan zou Flameleap zelf hun lot willen bepalen. Doden of redden? Volledig op StarClan ingaan, dat was zijn doel.

Meer nee, zijn doel nu was de zwartegekleurde kattin dat hij duidelijk had kunnen opmerken in het zilveren maanlicht. Het was rustig, enkel wat gemiauw van katten die elkaar begroeten en bijpraten. Dat was ook zijn bedoeling. Maar hij had een plan, een strak plan dat misschien zelfs nog kon werken. Als de WindClankitten ook doodleuk naar zijn papa mocht, dan zou dit al heel snel lukken. Hij maakte een ‘ksst’ geluid tot hij zag hoe de kattin hem opmerkte. Met zijn staart maakte hij een gebaar richting de struiken dat wat verder naar achteren waren, maar nog steeds duidelijk opmerkbaar. En als een kat hun opmerkte? Prima, toch. Ze waren goede vrienden geweest en er was niks mis mee met een gesprekje aangaan. Bovendien waren ThunderClan en ShadowClan op een goed blaadje. Dus als iemand boos werd lag het echter niet aan hem.

Toen hij eindelijk wat meer ruimte had met Swallowflight probeerde hij zo normaal mogelijk te doen. Alsof hij nog wel de oude Flameleap was. Dat werkte meestal wel. “Kort en krachtig?” Begon hij met een kleine grinnik. Hier kwam hij dan. Hij wist wel hoe Swallowflight was. Maar waarom zou ze nou nee zeggen tegen haar beste vriend? Vader van haar kittens? Hij had ze verdomme leven gegeven. En over kittens gesproken... “Vijf manen oud zijn ze, hm?” Begon hij maar. Soepel genoeg. “Dit is wat we gaan doen. Jij, geeft éen van de kittens aan mij. Je brengt het veilig naar de grens en ik haal het op.” Fluisterde hij zo even makkelijk. Ja, dit zou goed komen. “De jongen. Heb je een jongen? Anders wil ik de gevlekte die ik heb gezien bij de geboorte. Rood, wit, zwart was ze toch? Ik wil de sterkste, eentje die echt bij ShadowClan hoort.” En wel nu, nu! Zijn blik stond vriendelijk, bijna treiterend. Maar zijn grasgroene ogen waren strak. Dit was geen uitnodiging en dat wist ze. Dit was volop een bevel. Hij was hier niet voor het gegiechel.

Tag: Swallowflight (toestemming van nynke)

Momenteel alleen tussen Flame en Swallow hehe jullie zien wel
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 6Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: