Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6
Eveningstar
Clanleader
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 N8yMMF1g_o
Julia
1278
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 Icon_minitimema 15 apr 2019 - 16:14

Stallionheart was de eerste die haar begroette. “Goedenavond Stallionheart.” Miauwde ze terug. Tallstar kwam hun kant op, waardoor haar blik naar hem gleed. Hij bleef pal voor haar staan en liet een keurende blik over haar gaan. Was het de bedoeling dat ze hier zenuwachtig van werd? Of deed de ShadowClan leader altijd zo. Ze gokte maar op het laatste. Er stond een strakke blik in haar felgele ogen toen Tallstar haar vervolgens aankeek. Hij gaf aan dat ze elkaar na de gathering moesten spreken. Ze wist niet of ze daar nu zo op zat te wachten, maar hij was een leader, dus het was belangrijk dat ze hem zou leren kennen. Of ze daar op zat te wachten of niet. Dus gaf ze hem een kort knikje dat ze het er mee eens was, voordat hij naar de andere leaders sprong. Ze was altijd berekenend met andere Clans in de buurt, zelfs op een gathering, al wist ze dat ze dat dan eigenlijk los moest laten. Ze kon dat niet.
Tallstar was ook degene die de gathering startte. Hij begon over nieuwe nestjes, apprentices en warriors. Even ontstond er nieuwsgierigheid in haar ogen toen hij over het drama bij WindClan begon. Ze wierp een zijdelingse blik op Stallionheart. Ze vroeg zich af hoe WindClan hier op in zou gaan, helemaal omdat ze wist dat Thornstar er ook iets over zou zeggen. Toen keek ze weer naar Tallstar die hun nieuwe medicine cat apprentice aankondigde, Bloodpaw. Even vestigde de blik in haar felgele ogen zich op het gevlekte katertje. Toen begon de ShadowClan leader over een banneling uit hun Clan. Dat was niet niks. Ze wist waarnaar ze Tallstar zou vragen als hij haar later wilde spreken als de andere Clanleaders er niet nu op aan zouden dringen.
Toen stapte Thornstar naar voren. Haar leader begon met een bedankje voor de waarschuwing van Tallstar en vertelde toen over de dood van Silverstar. Even flitste er iets van verdriet door haar ogen, maar ze herstelde zich snel. Waardoor het niet meer te zien was toen Thornstar aangaf dat zij de nieuwe deputy van ThunderClan was. Ze beantwoorde de blikken die op haar gericht werden met een zekere kalmte en vastberadenheid. Ondanks haar leeftijd was ze een zelfverzekerde verschijning, helemaal omdat het duidelijk was dat ze zich op haar plek voelde als deputy. Dan kon ze zich nog zo onzeker voelen over bepaalde dingen, hierover niet, hier zou ze alle kansen grijpen die ze te pakken kon krijgen. Om het vertrouwen van haar Clan te winnen. Toen begon ook Thornstar over WindClan, waardoor ze haar kop weer naar Stallionheart draaide om te kunnen zien of de woorden iets met hem deden.

Tag: met name @Stallionheart, @Tallstar en @Thornstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Glazeheart
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 2f0cec05a615aaec17a7d5431d4a07f4
Inge
497
Actief
Fire on fire, we're normally killers
With this much desire, together, we're winners

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Glazeheart
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 10:27

Glazeheart had achteraan gelopen in de Thunderclan stoet richting de Gathering. Hij had de voor zijn doen wijze beslissing gemaakt om zich niet te veel met Eveningglow te bemoeien deze ceremonie. Ze had wel meer aan haar hoofd nu op zo'n eerste volle maan als Deputy. En ze zat waarschijnlijk niet echt te wachten op zijn opmerkingen, zoals die van de laatste gathering. De bengaalse kater ging tussen wat willekeurige katten zitten en keek trots toe hoe Eve de rots beklom en naast de hoge rangen van de andere clans mocht zitten.

Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardpath
Member
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)   Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19) - Pagina 6 Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 20:16

Lizardpath had een rustig plekje gevonden waar niet al te veel katten waren, maar waar ze toch een goed zicht had op de leaders en deputies. Ze keek op toen er een kater naast haar ging zitten en haar begroette. "Goededag Crowmask," mauwde ze nadat hij zichzelf had voorgesteld en glimlachte zachtjes. Ondanks dat alle stress was weggevallen van de laatste dagen en daardoor haar gezondheid wat minder was, probeerde ze wel over te komen zoals ze altijd was. "Hier zijn we dus weer.." De poes trok zich iets rechter en liet haar blik naar de vier leaders gaan. "Hopelijk blijft het rustig zoals het nu is." mauwde ze kalm. Met al de afgelopen drama en de drama die zich maar bleef aanbieden. Lizardpath onderdrukte een geeuw en draaide daarvoor kort haar kopje weg van de kater. Het vossengevecht zou wel vermeld worden door Oceanstar, de reden van haar vermoeidheid. De medicine cat liet haar blik naar Tallstar gaan, die de gathering officieel opende en tevens ook vermelde over 'de drama in Windclan'. Even haalde ze haar wenkbrauw op. Zo kon je het ook benoemen, maar op deze manier was het een vage omschrijving voor de katten die er niets van af wisten. Thornstar ging verder en meldde dat Silverstar er niet meer was en hij zijn plek als leader had overgenomen. Ook de nieuwe deputy werd bekend gemaakt. Haar oortjes gingen even naar voren, waarna haar blik naar de omstaande katten ging. Ze peilde graag de reacties van anderen. Opnieuw werd Windclan aangehaald. Het viel haar op dat katten Windclan zagen als 'zwakker', zeker nu het 'drama' gedeelte de overhand had. Toch hield ze zich als medicine cat gedeisd. Het was niet aan haar om daar iets over te zeggen.

Tag: @Crowmask
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gathering;; Everything is (not) awesome (17-2-19)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 6 van 6Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: