[TS] Frozen Lake of Wonderland 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [TS] Frozen Lake of Wonderland

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Snappingturtle
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland Unknown
Ema
122
Actief
"Turtles aren't slow, they are just more patient with each step they take into the future"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Snappingturtle
BerichtOnderwerp: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 16:07

Heyhoi! Ik weet dat ik nog een andere topic search ergens heb liggen maar daar staan niet al mijn chars op dus hop hop het is tijd voor een nieuwe!
Het is nog twee weken voor school begint en daarom wil ik nu heel wat topics want ik ben toevallig in de mood voor bijna al m'n accounts.

We hebben Snappingturtle, een 28 moon oude ShadowClanner die altijd bezig is met zichzelf, hij wast zichzelf tienduizend keer, hij probeerd vieze dingen te vermijden (aka mosballen en insecten), hij is soms best wel irritant en hij denkt dat hij grappig is. Hij is de biologische vader van Palekit maar die is nog niet geboren dus deze info hoeft er eig niet bij

Next hebben we Sunkit, een kitten van 2 moons oud in ShadowClan en één van de Cobrakits. Ze heeft erg snel schrik en haat het donker. Ze is erg lief en verlegen en wilt graag de wereld ontdekken. Soms voelt ze zich onveilig als haar bodyguard broertjes er niet zijn. Ze is altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen etc.

Daarna hebben we Greykit, een kitten van 4 moons & RiverClan. Grey is één van de Chivykits en hij is erg moedig, loyaal, lief & vriendelijk, vanbinnen erg zacht, maar kan snel op zijn temper worden geschoten. Hij wilt graag anderen beschermen. Hij is ook de grootste van zijn nest.

Then we have Certa, een 11,5 moon oude BloodClanner die net in de fik is geweest! (En binnenkort weer oeps). Ze heeft nog steeds last van trauma's en wat moeilijkheden met te lopen, maar anders gaat alles prima. Nu ze trauma's heeft is ze minder in haar temper dan hiervoor, proberend om eerder vriendelijker te zijn etc etc. Ze is nog steeds een woedende inferno soms.

En toen hadden we Mistynose, een 25 moon  oude ThunderClan Queen in de nursery. (ze kan wel naar buiten hoor). Ze is erg zachtaardig, lief, zorgend. Soms kan ze een beetje koppig wezen en verlegen wanneer ze dat niet wil zijn en ze accepteerd soms niet iedereen's mening... Anders dan dat is ze erg bewakend, soms wel eens streng en kan snel boos worden.


Vlak daarna was er Zmeura, een 18 moon oude BloodClanner. Unlike Certa & Coacaze is ze een (ietsje) slimmer type en haat het om lastig gevallen te worden wanneer het avond is. Meestal is ze wel vriendelijk maar dat kan makkelijk veranderen gebaseerd op de persoonlijkheid van de ander. Zmeura betekent Framboos, zoet maar toch prikkelig.

En toen kwam er Salmonsight, een 15-16 moon oude RiverClanner die een oogprobleem heeft. Ze kan namelijk niets zien tijdens regen/nacht en moet daarom in het kamp blijven. Anders, op mooie, lichte klare dagen, kan ze wel mee op jacht enz. Ze is mainly vriendelijk, maar soms is ze ook wel in elkaar van alle mogelijkheden die ze niet heeft. Ze probeerd alles positief te zien ook al lukt dit niet altijd. Ze vindt het erg leuk gezeldschap te hebben en om te fantaseren.
Luisteren naar anderen is haar ding.

En na de zalm komt Oak paw, een 6-7 moons apprentice van WindClan. Vroeger was hij een enorme stoefer, denkend dat hij beter was dan de rest en ook slimmer, maar toen hij apprentice werd werd hij een beetje bang voor teveel verandering. Hij is nog steeds erg zelfzeker en stoer, maar ietsje twijfelachtiger nu.


Toen kwam er  glitterende Zahar uit de lucht gesprinkelt. Zahar betekent Suiker en hij is daarmee een vriendelijke, verlegen rogue met spraakproblemen. Hij hapert namelijk vaak. Hij is een reiziger en reist graag rond. Hij gaat wel op reis naar de bergen dus alle topics gebeuren voor hij naar de bergjes gaat reizen :3! De witte kater is nieuwsgierig naar alles, zelfs naar het leven van de slechte katjes.

Na de suiker vielen er mooie Peonies uit de lucht die de bellen deden rinkelen. Peonybell is een langharige WindClanner van 32 moons oud, ze is erg vriendelijk en houdt erg van sociaal zijn en anderen te ontmoeten, anderen te helpen, momenten te delen,...

Na de peonies die uit de lucht vielen kwam er een vogel uit haar Fallenflight. Fallen is een 17 moon oude poes van WindClan. Ze is erg gelovig, houdt van de natuur, heeft een nogal slechte relatie met haar siblings etc etc. De poes praat soms in metaforen en uitdrukkingen. Heel soms. En ze heeft ook wat probleempjes in haar denkwijzes de laatste tijd, waardoor ze soms een gek wordt en soms praat ze tegen objecten. Komt door een klein probleempje die ze kreeg toen ze wat heeft uigestoken in het territorium x3

De zon werd vervolgens bedekt door de witte wolken. Whitepaw is een 8-9 moon oude poes van RiverClan en is erg lief. Ze deelt graag, helpt graag, ze doet er alles aan en zet zorgen van de anderen voor die van haar eigen. Daarom is ze soms wel zwak, maar ze vindt anderen belangrijker dan zijzelf. Ze zou alles voor anderen doen, voornamelijk voor haar beste vriendinnen.

Tussen de bossen zaten er mooie hollies. Hollypaw is een 9 moon oude ThunderClan apprentice. In de laatste tijd heeft ze last van 'er is te weinig actie in mijn leven', vindt het stom dat er zo weinig zijn die met haar praten en ze geniet van elke sociale interactie. Ze houdt van gezeldschap en haat het als anderen haar vermijden. Ze voelt zich voornamelijk alleen. De apprentice heeft ook een kleine verlatingsangst en ze is niet de slimste apprentice die er is, ze is ooit eens in een boom gesprongen en viel er daarna uit, wat leidde tot een gebroken poot.

Tussen de levenden was er een kat met een koud gebroken hart. Coldheart is een 16-17 moon oude ShadowClanner (?) en hij was ooit een erg groffe, gemene kater die iedereen het leven zuur maakte. However, een tijdje na hij warrior werd had hij gezien hoe kindness & love iedereen blij maakte en hij besloot te veranderen. Ergens zijn nog glimpjes van slechtheid te vinden, maar hij probeert zijn best te doen in lief en vriendelijk te zijn.  Laatst is hij weggelopen uit ShadowClan dus hij staat vooral open voor rogues en anderen at the moment, maar hij wil denk ik nog niet zo snel naar de clan terug.

Boven, in de bergen omringd door mooie grote wolken, woont een erg hypere, vrolijke party kat genaamd Shine. Hij is een 12 moon oude to-be van de tribe, bijna bereid om preyhunter te worden. Hij is erg sociaal, erg vriendelijk, erg enthousiast met alles, probeerd iedereen blij te maken en hij is bijna nooit nog boos na hij de ware les heeft geleerd. Soms komt zijn hyperheid wel wat irritant over.

Naast de Party Boi woont er een prinses in een jurk gemaakt van as. Soot is een triber
die net to-be is geworden. Ze is erg lief, zoet, maar ze is snel triggered en questions life a lot, hiermee kan ze soms erg droevig over komen zelfs als ze het zo niet bedoeld. Ze strest erg snel, wordt al boos door een klein foutje. Ze is erg direct en twijfelt niet om een ander een klap te geven als ze iets kleins verkeerd doen.

Op de koude top van de bergen leeft er iemand die net zo schitterd als het door de zon verlichtte sneeuw. Pearl is een 15 moon oude Cave Guard, ze is erg lief maar heeft soms wel last van een slecht geweten waardoor ze snel prikkelbaar is, maar voor de rest is ze een absolute, overprotective schat en ze verdient wel wat topics :3.


Terug in het bos, is er een mooi bloemenveld- met één droog plantje in het midden. Irishunter is een ThunderClanner van 22 moons oud. Hij is niet erg aardig maar wel heel loyaal en probeert 'beleefd' te zijn tegen anderclanners maar niet tegen zijn eigen clanleden.
He's new in the squad lolDe reden dat Coacaze niet in de lijst staat is omdat hij letterlijk in de gevangenis zit en ik heb geen zin om al die tijden te switchen hier en daar. Topics met hem worden geopend als hij ooit uit jail komt :3. En Mousetail? Mousetail is ded, sorry heheh.
Also sorry als de beschrijvingen en de intro's wat messed up waren, 16 chars is wel wat veel om allemaal uit je hoofd te onthouden etc.

Omdat mensen, heb ik hier ook een quick list per clan.
Per Clan:
-Ema <3


[TS] Frozen Lake of Wonderland Csnapp10


Laatst aangepast door Snappingturtle op di 15 sep 2020 - 17:05; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Barnpaw
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland Wtdr0a1
Dine <3
97
Actief
“When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.”

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barnpaw
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 17:30

Whitepaw x Barnpaw ?


[TS] Frozen Lake of Wonderland Barnsi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Sunhalo
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland Giphy
Ema
116
Actief
ʂųŋʂɧıŋɛ, ʂųŋʂɧıŋɛ
Ɩaɖybųgʂ ąῳąƙɛ!

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Sunhalo
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 17:45

Barnpaw schreef:
Whitepaw x Barnpaw ?

Sure! Maak jij of maak ik?


[TS] Frozen Lake of Wonderland Sun_sig_V5
It's the sun that keeps us alive and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Morninglight
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland Yes10
Sannemander~
145
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best apprentice ever
Morninglight
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 18:09

fallen x blaze quality time? :)


Not all who wander are lost.
Image 1 Image 2 Image 3
But i sure am.
Terug naar boven Ga naar beneden
Barnpaw
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland Wtdr0a1
Dine <3
97
Actief
“When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.”

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barnpaw
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 18:23

Sunkit schreef:
Barnpaw schreef:
Whitepaw x Barnpaw ?

Sure! Maak jij of maak ik?

Als jij zou willen maken zou heel fijn zijn, maar ik wil het evt. ook wel doen.


[TS] Frozen Lake of Wonderland Barnsi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitepebble
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland White_mini_ava
Ema
89
Actief
You can't care for others
If you won't take care of yourself first

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Whitepebble
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 19:35

Morningkit, schreef:
fallen x blaze quality time? Smile

Yes! Sibling Quality Time = Best Quality Time!
Maak jij OwO?


@barnpaw
https://www.warriorcatsnl.com/t43598-all-those-years-ago-still-fresh-in-my-mind#874647


Always be  kind
[TS] Frozen Lake of Wonderland Owhite10
Terug naar boven Ga naar beneden
Snappingturtle
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland Unknown
Ema
122
Actief
"Turtles aren't slow, they are just more patient with each step they take into the future"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Snappingturtle
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimewo 19 aug 2020 - 20:10

Kleine bump
I just want topics lol


[TS] Frozen Lake of Wonderland Csnapp10
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimevr 21 aug 2020 - 18:20

Stormflight + een paar van jouw acc's naar keuze?
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[TS] Frozen Lake of Wonderland DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimevr 21 aug 2020 - 22:47

Snapping x Acorn
Sun x Scarlet
Oak x White
Oak x Sand
Peony x Sand
Holly x Dust
Holly x Juniper
Shine x Alder


If you are strong, you'll find responsibility
[TS] Frozen Lake of Wonderland 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Shaka
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland DPKsfdL
Hendrieka
257
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimevr 21 aug 2020 - 23:02

Mistynose en Shaka


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
[TS] Frozen Lake of Wonderland BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 0:34

Air x Snapping
Rabbit x Zmeura
Zahar x Farai
Salmon x Rook of Faint ?
Kijk maar welke je leuk vindt B )


It is both a blessing and a curse
[TS] Frozen Lake of Wonderland 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Dawnkit"
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland DPKsfdL
Sofie
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Dawnkit
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 20:04

Dawn x Grey?
Terug naar boven Ga naar beneden
Certa
Deceased
[TS] Frozen Lake of Wonderland Giphy
Ema
98
Actief
Be ready to hunt for the light
because not everyone shares theirs with you.

CAT'S PROFILE
Age: ♟ 15 moons {forever} ♟
Gender: She-cat ♀
Rank:
Certa
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 18:06

oh boy ik was deze topic search een paar daagjes vergeten oops xD

@stormflight

Klikje voor Salmon x Storm
Dan maak jij Storm x Grey ^^

@cynthia
ahah die lijst had ik kunnen verwachten OwO!
Ik heb de eerste vier al voor je gemaakt, maak jij dan de laatste vier?
Snap x Acorn
Sun x Scarlet
Oak x White
Oak x Sand


@hendrieka
Yes is goed,
Klikje

@kip
I wanna grab 'm all >:3
Ik heb de laatste twee al gemaakt UwU
Klikje voor Salmon x Root
Zahar x Farai


@sofie
Is goed,
Klikje


[TS] Frozen Lake of Wonderland Cute_h10
[TS] Frozen Lake of Wonderland Vuurit10


Laatst aangepast door Certa op wo 26 aug 2020 - 20:08; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 18:15

Certa schreef:
oh boy ik was deze topic search een paar daagjes vergeten oops xD

@stormflight
Ik weet niet exact hoeveel je er wil, maar ik kan alvast
Salmon x Storm (als het goed is maak ik deze wel!)
en Grey x Storm

@cynthia
ahah die lijst had ik kunnen verwachten OwO!
Kunnen we het verdelen dat ik de eerste vier maak en jij de laatste vier?

@hendrieka
Yes is goed, ik maak wel en ik zal deze post dan updaten met de links ^^!

@kip
I wanna grab 'm all >:3
alss jij de eerste twee maak en ik de laatste twee UwU

@sofie
Is goed, ik maak 'm zo meteen wel

Ik heb geen limiet, maar die twee klinken al goed. Je mag zeker meer voorstellen als je er meer wilt hebben tho. Ik maak die andere wel aan dan (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[TS] Frozen Lake of Wonderland DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 19:02

Is goed


If you are strong, you'll find responsibility
[TS] Frozen Lake of Wonderland 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Certa
Deceased
[TS] Frozen Lake of Wonderland Giphy
Ema
98
Actief
Be ready to hunt for the light
because not everyone shares theirs with you.

CAT'S PROFILE
Age: ♟ 15 moons {forever} ♟
Gender: She-cat ♀
Rank:
Certa
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimewo 26 aug 2020 - 20:05

Ok, ik heb alle topics die ik moest aanmaken in m'n vorig berichtje gezet ^^


[TS] Frozen Lake of Wonderland Cute_h10
[TS] Frozen Lake of Wonderland Vuurit10
Terug naar boven Ga naar beneden
Snakepaw,
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimevr 4 sep 2020 - 16:21

Snake x Sunkit?
Snake x Snappingturtle?
Terug naar boven Ga naar beneden
Hollypaw"
StarClan
[TS] Frozen Lake of Wonderland Giphy
Ema
78
Actief
"Plants need water, light, soil and love"

CAT'S PROFILE
Age: {Ageless} 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Hollypaw
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimevr 4 sep 2020 - 17:47

@snakekit
Yesss, ik zal Sun x Snake dan wel maken
als jij Snap x Snake dan maakt OwO?


[TS] Frozen Lake of Wonderland Hollyp10
made of sweetness, with a bit of holly berry taste

[TS] Frozen Lake of Wonderland Free-hugs-stamp[TS] Frozen Lake of Wonderland DYCyokZ[TS] Frozen Lake of Wonderland 7iLZ7FI
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormflight
Member
[TS] Frozen Lake of Wonderland DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimevr 4 sep 2020 - 21:22

Natuurlijk! Komt er z.s.m aan (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hollypaw"
StarClan
[TS] Frozen Lake of Wonderland Giphy
Ema
78
Actief
"Plants need water, light, soil and love"

CAT'S PROFILE
Age: {Ageless} 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Hollypaw
BerichtOnderwerp: Re: [TS] Frozen Lake of Wonderland   [TS] Frozen Lake of Wonderland Icon_minitimevr 4 sep 2020 - 21:39

Yes!
Hier is btw Snake x Sun ^^


[TS] Frozen Lake of Wonderland Hollyp10
made of sweetness, with a bit of holly berry taste

[TS] Frozen Lake of Wonderland Free-hugs-stamp[TS] Frozen Lake of Wonderland DYCyokZ[TS] Frozen Lake of Wonderland 7iLZ7FI
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[TS] Frozen Lake of Wonderland
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: