[SC x RC] Now or never 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [SC x RC] Now or never

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Volgende
Acornstar
StarClan
[SC x RC] Now or never DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 18:37

Het was tijd, het donker was gevallen en de maan was aan zijn weg naar boven begonnen. Het was een heldere nacht en de sneeuw die de grond bedekte zorgde ervoor dat het niet volledig donker was. Toch gaf de duisternis genoeg dekking voor hun, dat wist hij, maar ook genoeg zicht dat ze zouden kunnen zien wat ze deden. Hij kwam zijn den uit en lirt zijn blik over de verzamelde katten gaan en knikte kort goedkeurend. Een aantal zouden achterblijven om het kamp te bewaken, maar de meeste zouden meegaan om te vechten. Hij wist dat er een risico was dat een aantal niet levend terug zouden komen, maar toch hoopte hij stuk voor stuk dat ze wel terug kwamen. "Het is niet de bedoeling dat riverclankatten gedood worden, tenzij je niet anders kan." En als het duidelijk was dat het echt expres gedaan was, dan zou hij mogelijk nog straffen uitdelen ook. Maar dat was zorg voor later. "Mocht ik een leven verliezen is dat niet het einde van het gevecht. Ik vertrouw erop dat jullie dan door zullen vechten." Hij had nog meer dan een leven, dus dat zou gewoon niet het einde zijn. "Laten we gaan!" Veel meer kon hij tenslotte ook niet zeggen. Hij draaide zich om en verliet het kamp. De rest volgde hopelijk achter hem aan.

De tocht door het shadowclan territorium en daarna Fourtrees was zonder moeite verlopen. Hij stopte niet eens bij de grensmarkering van Riverclan en zette meteen koers richting hun kamp zodra ze via de brug de rivier overgestoken waren. Hij wist dat als er iemand op wacht zat dat ze zichtbaar zouden zijn, maar het was ook niet bedoelt dat ze helemaal niet op zouden vallen. Hij hield halt een klein stukje van het kamp weg en gebaarde de rest om hetzelfde te doen. Hij ging het gevecht niet in hun kamp brengen, dan zouden er katten gevaar lopen die hier helemaal niks mee te maken hadden. Hij wachtte dan ook af tot de eerste riverclanner zou komen. "Zodra er riverclanners verschijnen, ben je vrij om ze aan te vallen," Sprak hij tegen zijn katten. "Laat katten die zich overgeven met rust," Hij wilde niet hebben dat katten die niet eens wilden vechten aangevallen zouden worden. Zelf keek hij met vernauwde ogen voor zich uit, terwijl hij wachtte op zijn doelwit, want hij had er maar een vannacht.


BELANGRIJK: in de onderstaande link is een overzicht van het gevecht, zodat je weet wie nog open staat en wie al in gevecht is + welke updates er zijn. Hou dit alsjeblieft zelf ook bij, zo is het lekker overzichtelijk! Het docs bestand staat open, dus ieder kan het bewerken.
https://docs.google.com/document/d/1974vQVlqhuoIGos5r0S7P28eleP5VMA_1ykYQCp8p7I/edit?usp=sharing


If you are strong, you'll find responsibility
[SC x RC] Now or never 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
[SC x RC] Now or never 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 18:44

Things my heart used to know
Ze was gespannen. Alles aan dit, het hele gebeuren. Het voelde fout, verkeerd. Ze kon niet begrijpen noch geloven dat dit de uitkomst was van de gathering. Acornstar had met Newtpaw gesproken, maar hoe konden ze tot deze eindconclusie gekomen zijn? Pepperpaw kneep haar ogen eventjes kort dicht. Misschien had ze Starclan wel verkeerd verstaan. Het was zo paniekerig, zo vlug. Ze moest op Newtpaw vertrouwen. Dat was het enige wat ze nu konden doen. Ze had diverse bundels kruiden voorbereid voor het gevecht en legde ze neer toen Acornstar de laatste bevelen uitdeelde. Ze zocht eventjes naar de blik van Newtpaw, hopende dat zij zich wat zekerder voelde dan Pepperpaw. Het laatste gevecht dat ze had meegemaakt, was met Bloodclan. Die verschrikkelijke nacht. Een nieuwe huivering ging over haar lichaam heen. Alles om die nacht maar niet te hoeven herhalen. Met een huiverige, diepe ademhaling probeerde ze zichzelf tot kalmeren te dwingen. Ze was hier om katten te helpen en daarvoor zou ze haar hoofd koel houden.

TAG: (Indirect) Newtpaw.
Someone holds me safe and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Roughvoice
Member
[SC x RC] Now or never 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 19:02Het was een rustige nacht, althans, zo leek het. Maar door de struiken  en de verse sneeuw slopen vele katten, klaar voor de strijd. Acornstar had zijn kleine speech gegeven en zo vertrokken ze richting de rivier. Roughvoice hoopte maar niet dat ze ergens in het water belandde want water was iets wat ze absoluut haatte. Misschien was het haar windclan bloed. Misschien was het het feit dat water gewoon enorm stom was. Wie weet? De groep stopte voor het kamp. Een vieze geur van vis drong de neus van de grijse she-cat binnen. "Laat katten die zich overgeven met rust," Meldde Acornstar nog. Roughvoice was dan wel een vechtertje, ze had ook nog moralen. En ze zou niet zomaar iemand aanvallen als die niet ook haar aan viel of zou vallen. Haar ogen zochten naar Bluejay. Ze gaf hem een 'we gaan dit overleven' knikje.

@bluejay[SC x RC] Now or never Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
[SC x RC] Now or never Yo10
Sannemander
575
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 19:24


Met strak op elkaar geklemde kaken en adrenaline gierend door iedere centimeter van zijn bestaan, stapte de kater achter Acornstar aan, de grens over. Hij had Bluepaw gesproken, haar koppige snoetje verlichtte voor even zijn gedachten. Oh wat was de kater blij haar niet aan zijn zijde te hebben. Dat hij Rudepaw niet aan zijn zijde had.  Ze waren nog jong, het aantal trainingen dat ze gehad hadden zou hen niet voorbereid hebben op het strijdgeweld. Nou viel er nog te twisten tot in hoeverre een kat voorbereid kon zijn op de hel van een strijd. Maar Bluejay was vastberaden, hield zijn strakke blik op het kamp dat langzaam uit het donker op gemaakt kon worden. Aandachtig luisterde de tom naar Acornstar's woorden, zijn morele visie. Niemand zou gedood worden tenzij je er toe gedwongen werd. De zilveren tom knikte, kon zich in de woorden van de tabby kater vinden. Zijn blik zocht vervolgens Roughvoice, liet zijn diepe blauwe ogen de hare kruisen, herkende haar blik uit duizenden. Sprak hun beeldtaal vloeiend. Zijn vastbesloten knik volgde die van zijn goede vriendin. Een bemoedigende grijns zijn kop sierend. Ze zouden in de nasleep elkaar levend tegemoet komen. Bluepaw zou vandaag geen wees worden.

@Roughvoice    


[SC x RC] Now or never Untitl14


Laatst aangepast door Bluejay op di 6 apr 2021 - 21:22; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
[SC x RC] Now or never DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 19:27

Loudvoice was niet bepaald op een slechte manier nerveus voor de strijd. De gedachte kwam niet eens bij hem op dat hij de nacht niet ging halen of dat hij zo erg gewond zou raken dat hij Gavialpaw geen training meer zou geven. Nee, hij liep met een zelfverzekerde tred achter zijn leader aan en was met niks anders bezig dan de opkomende strijd en het feit dat hij zijn moeder trots op hem zou maken. Hij zou die RiverClanners wel eens laten zien dat ze niet met ShadowClan mochten spotten. Zijn leader vertelde inmiddels wat ze wel en wat ze niet mochten doen en Loudvoice trok met zijn oortje. Crystalstar had ook geen genade getoond naar Twistedheart, dus waarom zouden zij dat wel naar haar Clan doen? Hij begreep echter ook wel dat het een actie van de leader was geweest en dat de rest van de katten daar niks mee te maken had, al wilde hij diegene die achter haar stonden graag zelf tegen de grond werken en laten smeken om hem op te houden. Zijn blauwgrijze blik richtte zich weer naar voren en hij miste het knikje dat Bluejay en Roughvoice uitwisselden, was enkel bezig met de strijd. En met de overwinning.

Tag: Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Newtspark
Dark forest
[SC x RC] Now or never Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 19:51


De wind streelde haar vacht en de blauwige gloed van de maan hulde de wereld in een koude, kille sluier. De flame point likte haar lippen. Ze kon het bloed al bijna proeven, al zou ze aan de zijlijn staan samen met Pepperpaw. De laatste oorlog die ze had meegemaakt was tegen bloodclan, de clan die het vuur in haar had gestart met een simpel vonkje. Crystalstar had dat veranderd in een vuurzee toen Twistedheart bij hun op 'visite' was geweest. Newtpaw schonk Pepperpaw een geruststellende glimlach toen ze elkaar aankeken waarna ze haar blik weer op de horizon richtte. Het was tijd. Tijd om de woorden van de sterren te volgen. De sterren die het hier waarschijnlijk niet mee eens zouden zijn.

-open
  forgive me father
   for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
[SC x RC] Now or never ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 19:59


Met spanning in zijn buik liep Twistedheart mee met de rest. Dit zou zijn eerste oorlog worden, en oh jee wat was het spannend. En niet alleen omdat hij zou gaan vechten, omdat het vrijwel een gegeven was dat katten hun leven gingen verliezen hier. Dit was een oorlog tegen RiverClan, waar hij ongetwijfeld aan had bijgedragen. Hij moest de RiverClan katten oog in oog komen te staan, hij zou Crystalstar weer zien na.. Alles. Hij was er niet gerust op en probeerde zichzelf zo rustig mogelijk te houden. Zijn ogen gingen de groep rond en vrijwel meteen toen hij haar in het oog kreeg liep hij naar haar toe. 'Newtpaw,' ademde hij toen hij bij haar was, zijn kop streelde hij even snel tegen de hare. Hij slikte, zenuwen namen het zowat van hem over. Hij wist niet wat hij meer moest zeggen, hield zijn hart tegen. De kater richtte zijn ogen naar de hare, hopend dat zijn blik genoeg zei, door alle spanning en angst heen. Hij wilde hier levend uitkomen, voor haar.

@Newtpaw


[SC x RC] Now or never Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[SC x RC] Now or never Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 20:29

Settleddust zijn hart was onwillekeurig sneller gaan kloppen toen ze vanaf Fourtrees vijandig territorium in liepen. Hij probeerde zichzelf nog ervan te overtuigen dat dit gegrond was op goede redenen. Crystalstar moest boeten voor wat ze had gedaan, of het nou de wil van StarClan was of niet. Maar toch voelde hij zich nerveus. Hij was er wel van overtuigd dat ze konden winnen. En ze zouden winnen met eer. Alsjeblieft, liet dat hun nog overhouden. Acornstar benadrukte dat nog. Geen doden, toon genade. Eén ding was zeker, ze mochten zich niet tot het niveau verlagen van Riverclan. Settleddust liep kort aan de achterhoede van de patrouille, geruststellende blikken werpend naar hun clangenoten. Het was lang geleden dat Settleddust voor het laatst op het strijdveld had gestaan, dat was toen hij een apprentice was geweest, en dat was niet eens Shadowclans oorlog. Zijn blik ging nog één keer naar de maanloze hemel. Sterren waren zo nu en dan te zien tussen donkere wolken. Een stil gebed ging naar de sterren. Alsjeblieft, gaf hun de kracht van TigerClan, opdat ze dachten dat ze het juiste deden.

Settleddust liep langzaam naar de voorkant van de patrouille. Ze deden niet zo geheimzinnig, aangezien de oorlog na de ontmoeting van vorige nacht, lang en breed aan te zien komen was. Het was aan Riverclan om uit hun kamp te kruipen, als ze durfden. Zij waren niet bang. Settleddust streek nog zijn vacht kort langs die van Pepperpaw. Ze was zo dapper. ‘Blijf uit de buurt van de frontlinie, het komt wel goed,’ fluisterde hij haar zachtjes toe, voordat hij helemaal naar voren stapte. De sneeuw knisperde nog onder zijn poten, maar de nacht was van hun. Ze waren Shadowclan, en de overwinning zou spoedig van hen zijn.

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Serpentcoil
Member
[SC x RC] Now or never HY7r0kw
↬ Michelle ↬
101
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 20:33

It's no use going back to yesterday
Adrenaline giert door haar lichaam. Ze is er klaar voor. Zo klaar. Na vannacht zal ze niet langer Serpentpaw zijn. Haar warriornaam staat op haar te wachten en er staat slechts een iemand in de weg.

Ogen glijden naar Acornstar en een bovenlip trekt zich langzaam op terwijl ze naar hem toe stapt. Als zijn apprentice moet ze wel luisteren naar waar hij haar wil hebben. Moet ze laten zien dat ondanks haar kleine 'uitbarsting' ze alsnog naar hem zal luisteren, een waardig warrior is. "Waar wil je me." Snauwt ze zachtjes, de woorden killer dan geplanned maar ze kan het niet helpen. Adrenaline giert samen met een fluistering in haar oor, woorden van eeuwen geleden die haar vertellen dat dit is waar ze voor gemaakt is en ze is klaar. Zo klaar.

Serpentpaw zal sterven vannacht
Serpent de warrior zal herrijzen.

@Acornstar talk to

because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
[SC x RC] Now or never Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1106
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 21:04


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Nou, daar waren ze dan. Alles stonk hier naar vis, maar de visvreters zelf lieten hun koppen nog niet zien. Onrustig kneedde de enorme poes de grond, geërgerd door deze spanning, door dit niet weten. Waar bleven ze nou? Hadden ze de memo soms niet gekregen dat er een oorlog was? Wolfblood snoof gefrustreerd en keek de groep katten rond, waarbij haar blik zoals wel vaker bleef hangen bij haar gestalte. Natuurlijk, niemand zou haartechnisch gezien aan mogen vallen. Maar Starclan had al gezegd dat Riverclan een stelletje heidenen waren, dus hoe kon ze ooit zeker weten of de Medicine cat veilig was? Newtpaw had wel ballen, die zorgde wel voor zichzelf, maar Pepperpaw was gewoon... Een vlindertje. Veel te lief en broos om tussen al die strijdgewoel heen te fladderen. Dus duwde de warrior zich een weg door de menigte en stapte toevallig langs haar heen, waarbij haar staart kort langs haar flank gaf - een zeldzaam moment van fysiek contact. "Als een van die visvreters je iets aan doet, kom je meteen naar mij toe," en dan zal ik die meteen de nek breken, dacht ze. Ze besloot dat echter op het laatste moment maar niet toe te voegen, om de medicine cat apprentice niet nerveus te maken. Het was toen dat ze haar zusje hoorde, die vlakbij stond. Wolfblood draaide haar oortjes richting de oudere apprentice. "Naast mij," sprak ze droogjes, nog meer een mededeling dan een verzoek. Het maakte haar geen reet uit hoe Serpent over haar dacht, of ze haar nog steeds haatte omdat ze Sinclaw had vermoord. Hoe ze het ook draaide of keerde, ze was nog altijd Wolf d'r zusje. En als er één ding was dat ze had geleerd, was het wel dat je je familie niet kon kiezen - je deed het ermee, en als je niet oplette was het zo weg. En dat zou ze vanavond niet laten gebeuren, niet nog een keer. Niet met de katten waar ze zo om gaf.

Tag: Voor nu Pepperpaw en Serpentpaw'A bird sat down and spoke to me:'
[SC x RC] Now or never Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Volepaw
Member
[SC x RC] Now or never MCAgtno
Yanthe
391
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Volepaw
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 21:48


Hier zat ze dan, klaar voor de strijd. Haar hartje klopte in haar keel en liet weten dat de spanning te snijden was. Het was vreemd dat dit korte momentje voor de start van een oorlog zo stil kon zijn. Het waren enkel wat woorden en zinnen die de stilte doorbraken. Even keek de poes zijwaarts naar katten die elkaar een hart onder de riem staken. Volepaw trok even met haar oortje bij het zien van de katten die elkaar wilden beschermen. Ze knipperde even en liet haar blik naar de andere kant gaan. Er stond niemand naast haar en even fronste ze, waarna ze snel weer naar voren keek. Ze kon dit wel. Ze ademde even diep uit in een poging om zichzelf wat tot rust te krijgen. Dit wachten maakte haar zenuwachtig en stress was wel het laatste dat ze wilde. Stress was altijd haar ondergang geweest op vlak van haar geheugen. Dat was gebleken in alle pogingen om warrior te worden. Final assignments waren niet voor haar gemaakt. Haar focus lag nu op het struikgewas voor haar en haar ademhaling, de katten om haar heen filterde ze weg. Ze kon zich niet op alles tegelijkertijd focussen.

Open


Whєn lifє gєts you down you know what you gotta do?
Just kєєp swimming, just kєєp swimming.

[SC x RC] Now or never ABRKRhM
Just kєєp swimming:
Voicє
Terug naar boven Ga naar beneden
Dreamdust
Member
[SC x RC] Now or never Original
✮ Michelle ✮
289
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 23:15

A moment later the boy whispered, "I don't think you're ugly."
Legends never die

Daar waren ze, een leger. Een horde. Uit voor bloed. Uit voor hun eind. Het was een seconde dat ze zichzelf aan de grond genageld voelde. De stank van hun adem al bijna aan haar lippen. Ze hoorde Littlemane achter haar en wist dat hij vertrok naar Riverclan om hun troepen te waarschuwen. Er was 1 taak voor haar en alles in haar schreeuwde om deze taak te vergeten. Alles in haar smeekte om haar nagels uit te slaan en haar border te beschermen. Dit was waar ze voor was geboren. Dit was waar ze voor had getrained. Brimstone.

Nee, ze moest haar taak voltooien. Er zou genoeg tijd zijn Littlemane en zij hadden gegeten en hun krachten gespaard. Haar spieren had ze de gehele tijd gestrekt en weer ontspannen, klaar voor de laatste run, klaar voor verraad..?

In de sneeuw die al half gesmolten was door hun lichaamswarmte draaide de she-cat zich ruw om en zette zich af. Sprintte als een Windclan kat over de heide. Haar ogen gefocust op haar doel in de verte terwijl dat woordje door haar hoofd spinde. Was dit verraad van de warrior code.. Rogues. Rogues hoorde niet in clangevechten. Maar hoe zeer was dit een clangevecht en hoe zeer was dit een afslachting van Acornstar af. Maar het waren ook warriors aan zijn kant. Rogues kende de warrior code niet, rogues zouden moorden. Maar wie zei dat Acornstar niet het bevel tot moord had afgegeven. Wie zei dat ze veilig waren als ze het volgens de warrior code zouden oplossen. Was het woord van je clanleader niet boven de code?

De wereld vervaagde in haar snelheid, brede poten met uitgetrokken nagels vonden grip in de aarde. Duwde zichzelf voort met elke stap. Had shadowclan haar gevolgd? Was ze gezien? Ze kon zich niet focussen op het mogelijke achter haar dus rende ze alsof er een horde wolven achter haar aan zat en kwam slippend tot stilstand aan de rand van het territorium. Zoals Crystalstar had beloofd, een groepje Rogues. Hijgend, piepend keek ze op naar ze. "H..het is tijd. Crystalstar zegt dat de tijd gekomen is."

Ademtijd had ze niet, de groep sprong in actie en achterblijven was uitgesloten. De lange run terug leek korter, voelde zich gesterkt door de warme lichamen naast haar die mee rende alsof voor hun ook het leven er van af hing. Waren het vrienden van Crystalstar.. wat had ze hen als prijs gegeven of was het uit het goed van hun hart.. ze durfde het niet te zeggen. Had geen tijd om er over na te denken want veel te snel rook ze Shadowclan alweer in de lucht wist dat het tijd was en knikte naar de duidelijke 'leider' van het groepje voor ze zichzelf afsplitste en door de struiken duwde. Daar viel ze ter aarde en probeerde haar longen weer vol te zuigen met lucht. Ze lag als een gevallen konijn. Prooi en ze wist het. Maar Riverclan zou er snel zijn en als alles goed was gegaan had geen Shadowclanner haar gevlekte vacht gezien. Ze had haar taak voldaan. Het was een ren tegen de dood in geweest en ze had het overleefd. Ze leefde. Ze zou een held zijn als de Rogues hun overleving waren en met die gedachte werd het zwart voor haar ogen.

and it's my turn to become a legend
"Shhhh!" the girl hissed. But hidden by the deep shadows of the cupboard, she smiledThe world seemed suddenly large again.
I wasn't sure I liked it.

Terug naar boven Ga naar beneden
Farai
Member
[SC x RC] Now or never Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
285
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Farai
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 23:29


[SC x RC] Now or never Db3tlr2-f8ed6583-a478-4122-9dbf-c05c1914fa2a.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYTYxZTIzOTAtYjQyMS00ZjUwLTk3NzQtNDc4NDYwODZlYzkwXC9kYjN0bHIyLWY4ZWQ2NTgzLWE0NzgtNDEyMi05ZGJmLWMwNWMxOTE0ZmEyYS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Ze lag net wat weg te doezelen toen iemand in wilde weg het kamp binnen kwam lopen. Farai schrok overeind, direct alert. Het was slechts een Riverclanner, welgevoed zoals ze allemaal een beetje leken te zijn. De poes knarste met haar tanden, ergens geërgerd dat ze zich hierin mee had laten voeren. Maar goed, nu was het te laat. Nu werden ze geroepen en moest ze vechten voor een clan waar ze net zo'n erge afkeur voor had als de clan die ze aan moest vallen. Met een zure blik kwam ze overeind. Tenminste kon ze er nog vandoor gaan als het haar te nauw werd, al was ze er inmiddels op gebrand om die vergoeding te krijgen voor al dit gedoe. Tenminste was ze eventjes comfortabel geweest in het kamp, met genoeg voer in deze koude winter. Maar goed, meer was altijd beter. De poes schudde haar vacht en kwam overeind, zette haar doorgewinterde spieren in actie terwijl ze met haar tijdelijke rogue vriendjes mee rende. Het hielp dat ze niet de enige was, dat gaf haar toch nog iets van vertrouwen dat de vergoeding het waard zou zijn - immers zou Riverclan niet zo goed zijn dat ze al deze rogues konden betoeteren. Of ze hadden gewoon de domste onder hen uitgekozen. Als dat het geval was, was ze beledigd. Farai richtte haar blik weer voor zich, waar al snel de omgekapte bomen rond hun kamp plaats maakten voor meer natuurlijk gebied. Hun zogenaamde vijanden werden zichtbaar aan de horizon. Nou here goes nothing. De rood-witte rogue keek rond naar een kat die eruit zag alsof ze hem makkelijk aan kom, immers stond ze niet te poppelen haar leven op het spel te zetten. En geez, waarom waren ze allemaal zo groot? Waren ze er toch ingeluisd? Haar oren vielen in haar nek, maar gelukkig spotte ze een tegenstander die eruit zag alsof ze geen wild gevecht zou geven. Goed, de grijs witte poes was een stuk jonger en eervol was het misschien niet te noemen. Maar hey, clankatten hadden toch al een hekel aan rogues, waarom zou ze dat niet bevestigen? Bovendien was ze niet van plan hier iemand te doden, ze moesten gewoon wegwezen zodat zij haar beloning kreeg. Met een soepele sprong lanceerde ze zich op de jongere poes en probeerde die tegen de grond te drukken.

Tag: Farai valt Volepaw aan!


You thought I was a pet,
[SC x RC] Now or never Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Caesar
Member
[SC x RC] Now or never 5720eb10
Bo3
30
Actief
“Experience is the teacher of all things.”

CAT'S PROFILE
Age: 34 Lunas
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Caesar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 23:33

Het bloed pompte wild door zijn lichaam terwijl hij met de Riverclankat meesprinte. Hij had de leider gezien voor wie hij zou vechten, en hoewel ze fysiek niet de godin was geweest die hij voor ogen had gehad, had haar stem een enorme indruk op Caesar gemaakt. Hij was helemaal klaar om voor haar te strijden, en haar eer op zich te nemen. Ze zouden niet vechten onder haar naam, dat was de afspraak die ze gemaakt hadden. Iets in de code van deze boskatten verbood dit: het binnenhalen van buitenclanse katten om jouw zaakjes op te knappen. Maar Caesar had geen intresse voor codes of regels van deze soort, hij was hier om te vechten en te verdienen. Toen hun gids hen in de richting van de groep van deze Acornstar had gestuurd, werd het Caesar pas duidelijk wat voor vijand tegenover hen stond. Dit was geen kleine groep zoals zij, dit was een leger. Zijn ademhaling schoot omhoog, maar de samengepakte groep katten bleef naar voren bewegen, en hij bleef niet achter. "Dood aan Riverclan!!" Krijste hij plotseling, om de façade nog dikker te maken. En toen stortte de kater zich in de groep. Met venijnig uitgestrekte klauwen en de oneerbiedige vechtstijl van een straatkat sprong Caesar bovenop een cyperse kater, die toevallig het dichtsbij had gestaan. Hij klauwde naar haar flanken en grauwde als een bezetene. En zo begon de strijd.

@Loudvoice


[SC x RC] Now or never Caesar10
Terug naar boven Ga naar beneden
Amare
Member
[SC x RC] Now or never 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
695
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 62 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amare
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 23:35


Het geluid van abrupte beweging in de den om haar heen wekte haar. Het was tijd, dat was wat de onbekende Riverclan poes aan hen kwam verkondigen. Adrenaline schoot door haar lichaam en hield haar wakker. En voor ze het wist was het tijdelijke kamp al ver achter hen, waarschijnlijk een plek om nooit meer naar terug te keren. Een prachtig gebied strekte voor hen uit, maar de haast van de situatie, de donkerte en de laag sneeuw maakten dat ze niet lang kon kijken. Er was een taak om te volbrengen.

Een welbekende geur dreef haar neus binnen, maakte haar woedend. Het was de geur die haar verraderlijke halfbroer met zich meedroeg, samen met zijn stuk voor stuk smerige clanmates. Ze zou hen laten voelen wat er gebeurde als je haar buitensloot. Haar viel niet eens meer op dat de Riverclanner die hen had gehaald in elkaar zakte. Het kon haar eerlijk gezegd niet schelen. Heel Riverclan kon doodvallen, zolang zij haar beloning en wraak maar kreeg. Heel kort tuurde ze naar de nietsvermoedende groep katten, maar Amberhunt was nergens te zien. Wel viel haar een kleine gestalte op. Zonder verdere kennis slaakte ze een kreet en wierp ze zich op de nietsvermoedende poes, met de bedoeling om haar klauwen venijnig in haar schouders te boren.

Tag: Amare valt Serpentpaw aan


Theme/Theme
Extra's:
Terug naar boven Ga naar beneden
Serpentcoil
Member
[SC x RC] Now or never HY7r0kw
↬ Michelle ↬
101
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 23:55

It's no use going back to yesterday
Acornstar had haar nog geen direct antwoord gegeven toen ze de stem van haar 'zus' hoorde. Met een luide snuif keek ze op naar de grote warrior. Moeders evenbeeld, als moeder een bruine tabby was geweest. Al met al was ze een moedermoordenaar en niets waard in de ogen van Serpent. Maar ze stond hoog in het aanzicht als soldaat, krijger. Dus wellicht de juiste plaats om naast te vechten. Als ze haar moordachtige zus on impressen zou deze zeker doorgeven aan Acornstar hoe goed ze werkelijk was. "Try to keep up." Mauwde ze dan ook sarcastisch naar haar zus en focuste zichzelf.

Het duurde niet lang voor ze kreten hoorde, echter pastte ze niet direct in haar beeld van Riverclan. Was dit hoe gevechten gingen, in kleine groepen vanuit het niets? Ze draaide haar kop bij en een gewicht stootte zich vol tegen haar aan. Greep de adem uit haar longen zen ze moest zichzelf verdraaien om opnieuw evenwicht te behalen. Het was.. Het rook niet naar riverclan. Wat was dit?!

Tijd om te vragen wat deze oude tak werkelijk hier deed was er niet, enkel zelfbescherming en met een luide grauw stortte de she-cat zich op het beest. Tanden en nagels grijpend naar de huid van de vreemdeling.

@Wolfblood talking @Amare fighting

because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Khione
Member
[SC x RC] Now or never Tumblr_static_tumblr_static_tumblr_static_regina-the-evil-queen-regina-mills-28643281-500-281
Dodo
323
Actief
I pretended to be brave,
I didn't shed a tear
As I watched you walk away,
Little did you know,
That was my biggest fear.
My heart broke
While my soul quickly shattered,
Why did I let you go
When you were all that mattered?

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Khione
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 23:57


Het huis waar ze vroeger gewoond had met haar twolegs stond al moons lang leg. Nesten van spinnen en hopen stof hadden zich binnen overal verzameld en terwijl Khione nog een aantal weken op de veranda geslapen had in de hoop dat ze nog terug zouden komen, wist ze dat ze weg waren. Samen met Pitch had ze uiteindelijk de stap gezet om rogue te worden en nu stond ze hier. Midden op het slagveld tussen twee clans waar ze niks mee had. Ze was hier voor haar zoon, alleen voor hem.

De witte kattin versnelde haar pas toen ze een grijs met witte shadowclanner in het vizier kreeg. Met haar nagels die uit hun hulzen gleden maakte ze zich klaar voor de sprong die ze zou maken richting de poes. Met een grom wierp ze zich als een kogel in haar richting en sloeg ze met haar poten in de rondte om haar te verwonden.

- valt roughvoice aan


We're no snow, rain or autumn leaves
we don't look beautyful when we fall
[SC x RC] Now or never H73kUXt
When you're around
It's like an army's marching through my chest
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarlethaze
Member
[SC x RC] Now or never DPKsfdL
Cynthia
202
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Scarlethaze
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 23:58

Ze was nerveus en dat was eerlijk nog zwak uitgedrukt. Haar moeder had niet gewild dat ze meeging, maar hier was ze toch. Ze moest dit ooit een keer doen en haar moeder kon haar niet blijven beschermen. Ze had ervoor gekozen om dicht bij Volepaw te blijven. De oudere apprentice was iemand waar ze ooit eerder een gevecht mee had samengewerkt, alleen was het niet zo groot als deze. Ze had haar nagels in de grond geboord, terwijl ze wachtten. Alleen het was niet de geur van riverclan die eerst kwam, maar iets anders. Iets dat haar eigenlijk helemaal niet beviel. Haar haren rezen overeind en ze krek gespannen om haar heen. Ze kon zien hoe een jat op Volepaw sprong, maar registreerde nog niet dat ze dan ook moest helpen. Dat kwam waarschijnlijk pas wanneer het verwerkt was. Ook al zorgde haar instinct ervoor dat ze een keer uithaalde naar de kat met haar voorpoten op zijn minst, het was puur een reflex geweest, eentje die ze haar best voor had gedaan om erin te prenten.

Tag: Volepaw & Farai


[SC x RC] Now or never FeKh4N

[SC x RC] Now or never Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
[SC x RC] Now or never DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 0:07

Ze was het er nog steeds niet mee eens geweest dat haar dochter mee zou gaan naar het gevecht, maar echt veel meer had ze er niet tegenin te brengen. Ze hield dan ook een schuin oog op Scarletpaw terwijl ze achter haar vader aan liep. Ze voelde zich geërgerd door alles. Waarom was dit alles nodig? Alleen maar om iets dat mogelijk niet eens waar was? Het zou haar niks verbazen als Acornstar alles bij elkaar verzonnen had om revenge te kunnen nemen voor Twistedheart. Niet dat ze het afkeurde, want inderdaad zat niemand aan haar familie. Maar waarom haar eigen kinderen dan meegesleept werden was wat haar irriteerde. Het was alleen niet riverclan dat als eerste kwam opduiken, nee het waren rogues. "Rogues," Gromde ze naar niemand in het bijzonder. Scarletpaw leek zelfs al vermengd te zijn met een die op Volepaw was gesprongen en ze wilde wel gaan helpen, maar wist dat ze haar ook niet voor altijd kon beschermen niet in dit gevecht op zijn minst. "Ik kan niet geloven dat riverclan nog niet komt," Nee, er klopte iets niet met deze rogues, dat was het gevoel dat ze kreeg.


[SC x RC] Now or never 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
[SC x RC] Now or never DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never Icon_minitimewo 7 apr 2021 - 9:05

Het gebeurde allemaal zo snel. Het ene moment liep hij nog met zijn Clanmates aan zijn zijde naar de grens dat hun met RiverClan verbond en het volgende moment rook hij de scherpe geur van rogue. Hij zou voor één moment kort zweren dat hij RiverClan geur om hun heen rook, maar hij had geen tijd om erover na te denken. Hij verloor zijn evenwicht en viel niet bepaald zacht op zijn zij toen een rogue tegen hem aan sprong en zijn klauwen over Loudvoice's flanken haalde. De kater weigerde om pijn te laten zien en siste hooguit geïrriteerd, waarna hij zich met alle kracht om probeerde te draaien om de kater een harde stamp te verkopen. Met zijn nagels haalde hij blindelings uit naar het gezicht van de kater, mikkend voor de ogen. Acornstar had gezegd dat ze eervol moesten vechten tegen RiverClanners, maar hij had niks over rogues gezegd. Dat uitschot zou verdomme krijgen wat her verdiende!

Tag: @Caesar
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[SC x RC] Now or never
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 11Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: