[SC x RC] Now or never - Pagina 11 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [SC x RC] Now or never

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Pantherlight
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pantherlight
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 11:26

Met volle kracht kwam Pantherlight tegen Settleddust aan. Clouddancer was ook nog niet klaar. Het was lastig om goed aan te vallen, wat ze zaten te dicht bij elkaar. De vijand probeerde er tussen uit te glippen sloeg en schopte met zijn poten. De zwarte poes kreeg nagels tegen haar wangen, maar het stopte haar niet.
Maar ze stopte wel wanneer ze Acornstar hoorde. ShadowClan trok zich terug. Ook Crystalstar zei dat ze moesten stoppen. Met een vernietigende blik keek ze Settleddust aan voor ze een paar stappen naar achter deed. Ze keek de ShadowClan deputy na wanneer die snel wegrende. Pantherlight draaide haar om, richting Clouddancer. "Het is niet duidelijk wie gewonnen heeft, maar het deed me goed om Settleddust zo snel weg te zien rennen." zei Pantherlight met een grijns. Waarschijnlijk was het niet uit angst of dat de ander zich over gaf, maar het was leuk om te zien. "Zullen we maar naar de rest gaan?" vroeg ze. De poes zou hem later wel bedanken. Nu is het tijd om naar de anderen te gaan.

tag: Settleddust (indirect) en Clouddancer
Terug naar boven Ga naar beneden
Rookchirp
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Tumblr_obync3JGIe1upe1ufo2_540
Kip
244
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 14 moons forever
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rookchirp
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 22:32

[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Da6laim-88d5b487-7ca9-4005-b0d8-5482353d278b

Er was nog maar zo weinig over. Van hun familie, van haar, van alles wat ze ooit had gehad. En bij Starclan, ze zou liever sterven dan dat ook nog te verliezen. Door de sprong wist ze haar tegenstander kort tegen de grond aan te werpen, iniedergeval weg van haar zusje. Rookchirp liet een vijandelijk miauw horen en haalde met haar scherpe nagels uit naar de neus van de ander, hopend deze genoeg pijn te doen om haar weg te jagen. Dat zou genoeg zijn, dan was ze haar woord nagekomen. Ze wilde net loslaten toen scherpe nagels zich groeven in het vel van haar dunne buikhuid. Een felle steek van pijn joeg door haar lichaam en kort verkrampen. Het was genoeg voor haar om van de ander af te springen, een gepijnigde blik in haar ogen. Beschermend stond ze voor Honorpaw. “Maak dat je weg komt, moeraskreng!” ze beet naar de ander, hopend dat dit genoeg zou zijn haar te verjagen. De woorden die zowel Acornstar als Crystalstar opperden klonken te ver weg om door te dringen.
Tag: Newtpaw & Honorpaw[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Wolf2ding
WOLFBLOOD

when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

De apprentices lieten vrij weinig meer van zich horen. Mooi, voor de rest kon Ravenstrike dit wel afhandelen. Hij was een grote jongen nu, dan kon hij wel winnen van een paar jonge wieven. Of moest ze hem weer onder haar vleugel nemen en degraderen tot Ravenpaw? Ze snoof, draaide zich weg en viel een ander gevecht bij. Enkele krassen tekenden haar, maar het was anders dan hiervoor. Ze wist dat ze niet zou sterven, dat ze niemand zou doden. De strijd was al t ever gevorderd, en ze zag inmiddels beide leaders op de grond liggen. Iets stak haar, iets bruut en ongekend. Waarom vochten ze eigenlijk? De poes knarste met haar tanden en kwam kort tot stilstand toen ze haar leader zich zag roeren. Om Twistedheart? Als straf? Acornstar riep hen terug, en hoewel ze wilde juichen zoals het hoorde bij een overwinning, kon ze dat niet. Wat hadden ze bereikt? Anderzijds, maakte het uit? Ze schudde haar kop en maakte zich los van de rest van de katten, opzoek naar een rossige snoet. Paniek greep haar de keel. Shit, ze had haar achtergelaten. Achergelaten bij die wijsneus van Windclan. Haastig keek ze om zich heen, totdat ze haar zag naast Settleddust. Ze veegde de bezorgdheid van haar gelaat en maakte haar weg naar de twee. “Hey, is ze-“ Een derde figuur kwam opdagen. In tegenstelling tot eerder was zijn houding nu kalm, bezorgd haast. Het spiegelde die van Settleddust, maar Wolfblood wist wel beter. Kwaad blies ze haar borst op en haalde dreigend uit naar zijn gelaat. “Oprotten vuile zwerver, hou je neus in je eigen zaken!” sprak ze kwaad, geen haar op haar lichaam vertrouwde hem.

Tag: Settleddust & Brokentune

Icarus flew too close to the sun
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Rook2
but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Newtspark
Dark forest
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 22:55

lift with your knees, atlas,
the heavens are a burdenbut in starlit ink of constellations
you have written:
endure

De sterren leken te schreeuwen dat ze moest stoppen en dat ze terug moest gaan naar huis, maar ze luisterde niet. De poes had naar haar neus uitgehaald en een kras achtergelaten voordat ze was weggesprongen, maar Newt was nog lang niet klaar.

”Ik ga pas terug als ik klaar met je ben,” siste de flame point giftig in haar oor. Onverstaanbaar voor de apprentice die ze leek te beschermen. Ze waren aan elkaar gewaagd. Beide waren ze niet de sterkste, maar de pure woede die Newtpaw leek te voelen op dat moment gemixt met de adrenaline maakte haar sterker voor nu. Ze had Rookchirp tegen de grond geduwd met haar ene poot op de zijkant van haar gezicht en de ander op bekken hoogte.

Een ziek gelach rolde over haar lippen, een gelach wat tussen haar een de poes onder haar zou blijven. Een moment wat Newtpaw bijna als intiem zou gaan zien, al was het verre van dat natuurlijk. Alle zachtste delen van de tuxedo kattin lagen open en bloot, klaar voor haar om te doen wat ze wilde. Waar ze van gedroomd had sinds ze de prophecy met Acornstar gedeeld had. De flame point gaf Rookchirp een lik over haar oor en fluisterde zacht spinnend: ”doe ze de groeten van mij daarboven.” Wraak. Riverclan moest boeten voor wat ze Twistedheart hadden aangedaan. De woorden gleden als honing over haar lippen en haar scherpe nagels boorde zich door de dunne, kwetsbare huid op haar buik en ze voelde het warme bloed aan haar pootkussentjes plakken.

Haar warme adem streelde het gezicht van Rookchirp toen ze haar aankeek. Een geschifte blik in haar stormachtig blauwe ogen staarde naar de helder blauwe van de ander. Ze glimlachte. Ja. Nog geen tel later had ze haar kaken om haar hals geslagen en bracht ze haar onderkaak naar boven. Niemand zou haar meer van haar plek krijgen totdat ze de laatste adem zou voelen.


Tag: Rookchirp [&honor]

MONTY
  forgive me father
   for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 23:09

Settleddust kon niet eens antwoord krijgen, of nou ja, de reactie van Pepperpaw, want ze stortte bijna direct in elkaar. Settleddust probeerde haar nog op een wanhopige manier op te vangen, zodat de klap naar de grond niet te hard zou zijn. Maar voordat hij kon ingrijpen, stond een medicine cat naast hen beide. Het drong nog niet echt tot hem door, maar hij ging snel te werk en Settleddust kreeg een lijst van instructies mee. Newtpaw erbij, tandvlees checken, geen shock. De deputy knikte zwakjes en keek de WindClan apprentice kort aan. Hij zou de poes op haar rug dragen als het moest. Al snel kwam ook Wolfblood eraan, die zich bezorgd over de medicine cat apprentice keek. Hij knikte even kort naar de grote poes, maar het zou allemaal goed komen. Of tenminste, dat dacht Settleddust, totdat een rogue het gore lef had om zijn neus ertussen te steken.

Hulp? Settleddust duwde zijn oren diep in zijn nek en gromde kwaad en liet zijn tanden zien. Wat dacht deze buitenstaander? Was het niet één van dezelfde rogues die hun aan had gevallen? Wat deed hij hier nog en hoe was hij nog niet dood? Wolfblood sloeg direct naar de rogue en Settleddust voelde de zelfde sympathie. Hij sloeg zijn nagels uit en plaatste zijn lichaam tussen Pepperpaw en de rogue. ‘Wat denk je wel niet? Ik geef je drie tellen om met je schurfterige kop te verdwijnen, of je hebt geen poten meer om op te verdwijnen.’

Tag: Pepperpaw, Falconpaw, Wolfblood, Brokentune

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 23:36

De flame point poes negeerde haar straal en besprong Rookchirp. Heel even stond de grijze leerling verward. Maar toen ze zag hoe ze haar clan genoot van het leven wilde benemen schoten de woorden van haar mentor door haar gedachten. Vecht zo eervol mogelijk. Het sein voor de terugtocht was al afgegeven, maar de schaduwclanner liet Rookchirp niet los. Ze kwam snel in actie, maar of het veel zin zou hebben wist Aurorapaw niet. Met een paar sprongen was ze bij het gevecht om leven en dood. Ze wilde niet vals vechten, maar het zag er ook niet naar uit dat de flame point snel los zou laten. Aurora sloeg met gemene uithalen naar de neus en ogen van de vijandige poes. Hopend dat ze door de schrik los zou laten of door de pijn. De grijze leerling zorgde er wel voor dat ze bij elke uithaal weg sprong om daarna weer naar voren te komen. 'Laat haar los!' klonk haar stem hoog en schril van angst dat de schaduwclanner haar clan genoot zou doden. Daarna zetten ze zich af om op de schouders van de aanvaller terecht te komen. Als dit zou lukken dan kon ze haar door scherpe nagels de huid van de kat zetten die druk bezig was een rivierclanner te doden.
Tag: @Newtpaw en indirect @Rookchirp en @Honorpaw


[SC x RC] Now or never - Pagina 11 FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•


Laatst aangepast door Aurorapaw~ op ma 17 mei 2021 - 9:20; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Rookchirp
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Tumblr_obync3JGIe1upe1ufo2_540
Kip
244
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 14 moons forever
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rookchirp
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 23:44

[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Da6laim-88d5b487-7ca9-4005-b0d8-5482353d278b

Icarus flew too close to the sun, but at least he flew.

Ze voelde donkere druppeltjes warm bloed van haar buik af druppelen, voelde de pijn die ze had achtergelaten. Haar ademhaling ging gejaagd en ondanks het vuur in haar ogen, wenste ze tot starclan dat de ander zich om zou draaien en de benen zou nemen. Was dit niet hun Medicine cat? Zou deze zich niet bezig moeten houden met healen? Rookchirp keek langs haar naar Pepperpaw, die ze wel herkende van een ontmoeting ooit, waarom-

”Ik ga pas terug als ik klaar met je ben,” . Wat? Nog voordat ze weer terug kon kijken naar haar tegenstander werden haar poten onder haar vandaan geschopt en kwam ze pijnlijk op de grond terecht. Adrenaline en paniek grepen haar keel haast dicht, waardoor haar ademhaling rasperig naar buiten kwam. Nee, starclanverdomme, nee. Ze hoefde de blik niet te herkennen om te weten dat het de blik van een zieke was. Rookchrip kronkelde zich wild in alle wegen, hief haar klauw en probeerde deze venijnig nogmaals over de kop van de ander te trekken. Ze wilde haar tekenen, voor goed tekenen, en dan zou ze haar verdrijven. En voor altijd, altijd zou ze weten dat ze niet aan haar familie moest komen.

Maar haar vijand stopte niet. Zelfs niet terwijl ze herhaaldelijk uit bleef halen, zelfs niet toen ze haar nagels al krijsend zo diep mogelijk in haar schouders zette toen haar buik verder werd open gereten. Zwarte vlekken dansten over haar netvlies van pijn, maar Rookchirp was nog niet klaar. Ze voelde haar lichaam het opgeven, hoe de inspanning en het bloedverlies haar al zwakke lichaam alleen nog maar meer verzwakte. Iets warms en afschuwelijks likte haar oren. “Ik ga je wurgen!” schreeuwde ze en met alle kracht vocht ze terug. En nogmaals vervloekte ze haar lichaam, alleen dit keer was het voor de laatste keer.
Kaken sloten zich om haar nek en in wat slechts één tel leek was ze de kracht verloren adem te halen. Altijd had ze alles vervloekt aan haar lichaam; en nu smeekte ze tot alle sterren die ze kende om dat ene te waarderen wat ze nog nooit eerder had gewaardeerd; adem halen. Hoe boos ze was geweest, en nu wilde ze niets liever dan dat. Nee, nee, ze mocht niet gaan. Haar nog altijd vurige blauwe ogen waren omrand door oogwit terwijl ze naar Honorpaw keek. Ze kon nog niet, ze had het beloofd. Ze had het haar zusje beloofd, van alle katten in hun verdomde familie zou zij degene zijn die haar warrior zag worden. Dan zou ze haar vacht schoon likken en zeggen dat ze trots was, zoals haar vader nooit voor haar had kunnen doen, zoals Chivysniff nooit voor haar had kunnen doen. En nu zou zij dat nooit kunnen doen. Haar tegenstander was vergeten, net als de andere apprentice die haar probeerde te redden. Ze reikte alleen nog maar uit naar haar grijze zusje, van wie zo zoveel hield. Wanhopig opende ze en sloot ze haar bek, wilde nog één keer zeggen dat ze van haar hield – maar haar lichaam had al te lang gevochten. En het blauwe vuur in haar ogen doofde, voordat ze de woorden ooit nog zou kunnen zeggen.

[Rookchirp is vermoord door Newtpaw.]Icarus flew too close to the sun
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Rook2
but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Dreamdust
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Original
✮ Michelle ✮
289
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 23:54

A moment later the boy whispered, "I don't think you're ugly."


De trek was zo lang geweest. Ze had geen zuurstof meer gehad in haar lichaam en ter aarde gestort. De oorlog om haar heen was in zo'n snelheid gegaan. Het leek het einde te zijn dat ze haar ogen opende. Het einde.

Het einde van Rookchirp. Haar stem was degene geweest die haar gewekt had wellicht. Ik zal je wurgen. Kleine Rook. Rook die met haar gesproken had over een eind en een nieuw begin. Zij die rook tegen haar aan had getrokken. Gevoelens die vermengt waren tussen vriendschap en wellicht meer. Meer als de tijd er was geweest. Gevoelens die ze had voor Brimstone. Die ze plaatste als vriendschap gevoelens voor Rookchrip die nooit meer..

Adem was haar eens ontnomen vandaag. Nu voor een andere reden. En Dream had daar moeten staan, had Rookchirp moeten beschermen. Had iets moeten doen. Maar inplaats daarvan schoot ze naar voren, het lichaam. Het was slechts een lichaam. En ze zag enkel haar.

Ze had van haar gehouden.

En nu was ze niet meer.

"Moordenaar!' Het was alles wat er uit haar kwam toen ze zichzelf op het lichaam van Rookchirp stortte. Ze deerde het niet. Ze wou geen wraak, ze wou geen bloed zien. Ze wou Rookchirp. Ze wou haar vriendin.

Ze wou Rookchirp.

"Shhhh!" the girl hissed. But hidden by the deep shadows of the cupboard, she smiledThe world seemed suddenly large again.
I wasn't sure I liked it.

Terug naar boven Ga naar beneden
Newtspark
Dark forest
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 23:56


Loze bedreigingen werden geschreeuwd en nagels sloegen in haar richting in een poging haarzelf te redden. Nog twee diepe krassen verschenen op haar gezicht. Van de onderkant van haar oog tot haar kaak. Wonden die tijd nodig zouden hebben om te helen. Wonden die haar misschien wel zouden tekenen voor het leven, maar ze zou ze dragen met trots als dat zou gebeuren.

Ondertussen was een andere apprentice ook begonnen met de aanval, maar ze was te laat. Het levenloze lichaam van Rookchirp lag aan de poten van de flame point en grommend keek ze naar Aurorapaw. ”Als je weet wat goed voor je is zou ik naar je leader luisteren en vertrekken.” Riverclanners en shadowclanners vertrokken langzaamaan van het slagveld en ze kon er alleen maar vanuit gaan dat er verteld was dat ze terug moesten trekken. Nog meer krassen sierde haar snuit, al zouden deze waarschijnlijk goed helen. Buiten bereik van de apprentice kneep ze haar ogen samen en siste ze. Ze wilde weg en naar haar vrienden. Nog meer woorden werden naar haar geschreeuwd. Woorden die niet waar waren. Het was zelfverdediging geweest. Ja. Dat hield ze haarzelf nu even voor. Al wist ze dat dst niet waar was natuurlijk.

Tag : aurorapaw
  forgive me father
   for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Honorbound
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 12:12

Honor
has been the reward for what she gave. To honor with hymns and panegyrics those who are still alive is not safe
Het duurde niet lang voordat haar zus haar te hulp schoot. Honorpaw had graag geloofd dat ze het alleen kon met haar training. Ze was immers al bijna oud genoeg om een Warrior te worden, een pad dat zwaar was geweest voor de grijze kattin. Immers had ze de afgelopen Moons zoveel katten verloren, zoveel waarvan ze had gehouden. Rookchirp had echtef beloofd er te zijn als de jonge kattin eindelijk haar naam zou krijgen. Een belofte die haar laatste draadje was die haar vast hield, niet haar hele familie ging voor haar dood. Hoewel Pantherstar en Chivysniff beide niet voor haar ogen waren gestorven, miste ze hen nog elke dag. 

De kattin had door dat haar zwart-witte zus haar niet zou laten vechtten, dat ze niet langs haar heen kon glippen om de flamepoint aan te vallen. Het was gewoon een onhandige positie. Een die ze haar hele leven zou betreuren, want het betekende dat ze geen goede slag kon leveren op de ander. Rookchirp zat er voor, en ze wilde haar zus niet pijn doen. Hierdoor kon ze enkel verstijfd toekijken toen haar zus, haar geweldige zus werd vermoord voor haar ogen. 

De vurige blik in de ogen van Rookchirp was er een die ze nooit zou kunnen vergeten, die zou haar opjagen in haar dromen. Haar ogen waren groot terwijl het vuur zich langzaam doofde, terwijl de kattin duidelijk nog wilde spreken, haar nog iets wilde zeggen. De belofte was gebroken, en haar hart leek zich in duizend stukken te scheuren. Haar stem, haar stem was niet eens in staat om gebruikt te worden. Haar nagels mochten nog uitgeslagen zijn maar ze hoorde ver weg dat Cyrstalstar en Acornstar de Warriors terug riepen. Vanuit haar ooghoek zag ze een andere Apprentice de flamepoint nog aanvliegen terwijl Dreamdust, een van de liefste Riverclanners, begon te schreeuwen. 'Moordenaar!' De kattin stortte zich op het lichaam van haar zus. Dit leek de jonge Honorpaw wakker te schudden en ze drukte haar neus tegen Dreamdust aan. 'Mijn zus. Iedereen moet weg. Haal ze weg Dreamdust.' Haar stem klonk kil, alsof ze zichzelf was verloren in een eindeloze gang, een duistere gang. 'Mijn zus. Mijn zus! Hoe kon jij monster.' Ze beloofde zichzelf sterker dan ooit te worden. Zodat ze ooit de flamepoint zelf kon doden. Ooit, iemand, op iemand moest ze wraak nemen. Het was haar fout dat haar zus dood was, dat die haar belofte niet na kon leven. Haar fout! Haar fout! Nee.. ze wist dat Aurorapaw nooit kon winnen van de flamepoint maar Aurorapaw was niet haar directe familie. Niet haar zus. Haar zus. Haar ogen vlamden met een vuur dat enkel een kind van Pantherstar kon hebben. Het was geen zelfverdediging geweest van Rookchirp zou nooit gedood hebben, had ook niet in een positie gestaan om te kunnen doden. Was niet sterk genoeg geweest, nee dit was een bewuste actie. Daar was ze zeker van.

Ze zou de flamepoint haar hele leven vervloeken. Haar staart zwiepte ze heen en weer terwijl ze grommend over het lichaam van haar zus ging staan. Haar zus, niemand mocht in de buurt komen, behalve Dreamdust. Die had ze toestemming gegeven. Dat was een soort zuster voor haar geweest, die had ook extreem veel van haar vader gehouden. Was een soort gekozen dochter geweest, een van de twee. Tranen rolden over haar wangen zonder dat ze het door had. Ze leek niks meer te zien, niks meer te voelen, behalve het afschuwelijke gevoel dat ze haar zus nooit trots op haar neer zou zien kijken als ze eindelijk haar naam kreeg. Wilde ze nog wel haar naam?

TAG: Rookchirp, Dreamdust & Newtpaw (benoemd: Aurorapaw)


[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 13:22

Nu hij de woorden had gesproken keek hij aandachtig naar Crystalstar. Wachtende tot ook zij haar warriors zou zeggen te stoppen. Wat ze uiteindelijk ook deed, ook al leek het even te duren. Hij had zich al voorgenomen dat hij de laatste zou zijn die hier weg ging, dat was tenslotte aan hem om ervoor te zorgen dat iedereen weg was, maar het betekende dat hij iedereen op moest rapen die niet uit zichzelf de plek verlieten. Hij wierp nog een laatste blik naar de poes en knikte kort naar haar voor hij rond ging kijken voor zijn deputy en eventueel katten die hulp nodig hadden. Hij was nog niet de meest stabiele op zijn poten, maar het was nog geen tijd om te rusten. Dat zou pas zijn wanneer ze terug in hun eigen kamp waren.

Hij had Settleddust al gevonden bij Pepperpaw en Wolfblood. Hij merkte alleen ook op dat Brokentune er naar op weg was, maar dat was iets dat hij zo zou afhandelen, want ineens werd zijn aandacht door Newtpaw en de katten die bij haar waren getrokken. Het dode lichaam van een van de riverclanners lag aan de poten van de medicine cat apprentice. Hij had geen idee wat er gebeurd was, maar dat zou hij later wel vragen. Voor nu had hij Newtpaw nodig om naar de gewonden te kijken. Vooral gezien Pepperpaw er niet toe in staat leek te zijn. Hij zette zich tussen Newtpaw en de riverclanners in en liet zijn blik naar haar gaan. "Kom, je moet de gewonden helpen, gezien het erop lijkt dat Pepperpaw er niet toe in staat is." Nee, hij kon niet hebben dat de enige medicine cat die nog wat kon doen hier langer zou blijven. Hij had haar nodig om te bepalen of iedereen het naar het kamp kon maken. "Ik wil het weten wanneer iemand niet in staat is om zelf naar het kamp te gaan." Dat deed hem eraan denken dat hij Alligatorpaw niet meer had gezien nadat de apprentice Crystalstar aangevlogen had. "Alligatorpaw heeft sowieso hulp nodig ga ik vanuit, probeer haar te vinden," En hij zou ook nog degene moeten vinden die ervoor gezorgd had dat de apprentice het kamp uit had kunnen gaan, want dit hoorde niet. Hij liet zijn blik nog naar de riverclanners gaan en boog kort zijn kop voor hij weer verder ging.

Het was tenslotte tijd om te kijken bij zijn deputy en de andere medicine cat apprentice. Want het leek erop dat Wolfblood en Settleddust bereid waren om Brokentune aan te vliegen als het nodig was om hem weg te houden bij Pepperpaw. Hij gromde dan ook iets toen hij dichterbij kwam. "Brokentune gaat met ons mee, dus ik wil niemand zien die hem aanvalt." De kater had tenslotte gedaan wat hij van hem had gevraagd. "Ik verwacht alleen wel dat je Pepperpaw even wat ruimte geeft," Sprak hij vervolgens richting Brokentune. "Wolfblood, kan jij Pepperpaw terug naar het kamp helpen?" Een zou genoeg moeten zijn. Vervolgens ging zijn blik naar zijn deputy. "We moeten er zeker van zijn dat niemand achterblijft en degene die niet zelf terug kunnen helpen." Hij was moe, dat kon hij niet ontkennen, maar tijd om te rusten had hij nog niet. Hoe graag hij hier ook neer zou storten en zijn ogen wilde sluiten. Die optie was er gewoon niet.

Tag: Crystalstar -> Newtpaw, Honorpaw, Dreamdust -> Wolfblood, Pepperpaw, Settleddust & Brokentune


If you are strong, you'll find responsibility
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Dreamdust
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Original
✮ Michelle ✮
289
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 13:30

A moment later the boy whispered, "I don't think you're ugly."


Haar hart was gebroken. Ze had lief gehad zonder dat ze het wist. Had lief gehad zonder dat ze het kunnen uitspreken. Ze had van Rookchirp gehouden en nu voelde ze hoe haar gebroken lichaampje onder haar.. Onder haar sterke spieren die niemand had kunnen beschermen. Die Rook niet hadden kunnen beschermen. Honor gilde en het geluid was oorverdovend. Maar het was de stilte, de afwezigheid van de hartslag onder haar die weg was. Die nooit meer terug zou komen.

En het was Acornstar, Acornstar die enkel keek en geen woord sprak. Acornstar die die moordenaar weghaalde. Ze sloeg haar staart voor Honorpaw. "Acornstar." De emotie die haar stem normaal zo sierde lekte weg. Verdween met elke ademhaling. Ze was ijs. Dromen gebroken. "Het maakt me niet uit wanneer. Jouw laatste leven. Is van mij."

Ze was geen kat van wraak. Maar hij was de speler achter de poppenkast. Hij was degene die deze oorlog besloten had, zijn monsterlijke medicine cat had losgelaten. Hij was alles.

En zij zou hem eindigen. Dat beloofde ze hem.

Dat beloofde ze Rook. Haar Rook.

@Honorpaw @Acornstar
"Shhhh!" the girl hissed. But hidden by the deep shadows of the cupboard, she smiledThe world seemed suddenly large again.
I wasn't sure I liked it.

Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 DPKsfdL
Cynthia
794
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 58 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 13:46

Ze rolden over de grond heen tot uiteindelijk de Riverclanner onder haar was, maar dat was het moment dat ze zich in haar buik afzette en onder haar uit gleed. Ze wilde eigenlijk meteen weer achter de riverclanner aan springen, maar merkte toen op dat Roughvoice erbij was gekomen. Twee tegen twee was beter dan dat ze alleen tegen de twee had gemoeten. Ze knikte kort naar Roughvoice en wilde zich weer in het gevecht gooien toen haar vader's stem ineens klonk over dat ze terug zouden gaan. Waarom had hij ineens besloten om terug te gaan? Ze hadden niks bereikt toch? Dit kon niet genoeg zijn voor Twistedheart, voor de clan. Maar doorgaan kon ze ook niet en ze vernauwde nog haar ogen naar de twee voor haar, voor ze zich naar Roughvoice draaide. "Laten we gaan," Ze had Scarletpaw te vinden. Hopelijk was haar niks overkomen.

Tag: Shatteredice, Blueflower, Roughvoice


[SC x RC] Now or never - Pagina 11 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 14:29

De klappen die ze uitdeelde troffen doel, maar konden niet zoveel schade aanrichten als de aanvallen van een warrior. Haar sprong was echter mis en landen de grijze leerling wel soepel omdat ze dit zag aankomen. Alleen deed de vijandige poes niets enkel zeggen dat ze naar haar leider moest luisteren, hoe moeilijk het ook was Aurorapaw kon zichzelf nog net bedwingen al rilde elke spier van in gehouden spanning. De stem van Dreamdust kwam wel tot haar door, maar klonk vaag ver weg. Het was waar wat de gevlekte poes zei. Voor zich had ze een moordenaar staan. Hoewel Honorpaw ook begon te roepen meer naar Dreamdust dan in het algemeen waren ook haar woorden terecht. 'Ik luister tenminste naar mijn leider, jij niet. Jij bent geen haar beter dat die smerige bloodclan!' miauwde ze fel terug. Door de komst van Acornstar deed ze een paar stappen achteruit. Waarom was deze kater zo veranderd? Ze had hem interessant gevonden toen hij in hun kamp was, maar nu... Nu herkende ze de leider van schaduwclan geen eens meer. Dreamdust deed een belofte aan Acornstar, eentje waar de jonge leerling niet geheel achter stond, maar ze zou het eerder anders aanpakken. 'En jij hoeft je lelijke smoel hier nooit meer te laten zien. Zo wel dan zorg ik dat niemand jouw meer zal herkennen!' Aurora wilde sterker worden. Ze zou Stormflight vragen of hij haar nog zwaardere trainingen zou willen geven. Ze wilde niet dat dit zo nog eens gebeuren zou. Honorpaw had al zoveel verloren. De grijze leerling bleef staan waar ze stond, maar haar ogen branden van verlangen om die lelijke flame point kop zo toe te takelen dat er geen vel meer op zou zitten. Nu begreep ze de eerdere woorden van haar mentor. Nu had ze een kat die ze haten uit de grond van haar hart!


[SC x RC] Now or never - Pagina 11 FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Brokentune
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 14:44


Nog voor hij iets kon doen kreeg de grote kater een klap tegen zijn muil aan en verloor hij meteen zijn balans. Zijn snoet kwam tegen de aarde, maar wankel kwam de tabby terug overeind, zijn groene ogen vernauwende. Hij snoof even en voelde de haren in zijn rug instinctief overeind komen. Wat dacht die bitch wel niet? Hij had gevecochten voor hun clan en dit was zijn dank? Hij zuchtte even zachtjes, dit zou hij niet vergeten. Hoe dan ook beet hij op zijn onderlip, zich inhoudende om woedend uit te halen naar de andere. Hij trok dan ook een wenkbrauw op en keek even naar de kater zonder staart. Een klein glimlachje kwam op zijn lippen, hij kon het niet laten. "Ik heb een deal met je leader," siste hij tussen zijn lippen door. En over de duivel gesproken, daar kwam Acornstar aan. De bruine kater sprak en langzaam richtte de rogue zijn kop op, bloed druipende uit een paar krasjes die Wolfblood aan de zijkant van zijn kop had gemaakt. Hij knikte een enkele keer naar zijn bondgenoot op zijn woorden. "Natuurlijk Acornstar," sprak hij met zijn gebroken stem waarna hij met kalme passen voorbij het groepje liep, nog even zijn ogen richtende op de deputy en de trut die hem een klap had verkocht. Hm.... Hij draaide zijn kop weg en slenderde achter de rest van Shadowclan aan. Hij had pijn in zijn rug van de vele wonden die die domme riverclanner had aangebracht. Ugh.

Tag: Acornstar, Wolfblood & Settleddust


[SC x RC] Now or never - Pagina 11 N3DJlqEZ_o
Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimema 17 mei 2021 - 16:32

Settleddust gaf Wolfstar een schuine blik Hij vertrouwde de grote poes erop dan als hij haar het teken gaf, ze hem zou verscheuren tot het bot. En toen hij een flinke klap in zijn gezicht kreeg, voelde het ergens goed, om hem door de modder te zien kruipen. Tuig. Maar hij kwam weer overeind en weigerde het hazenpad te kiezen. Nee, hij kwam doodleuk vermelden dat hij een deal had met Acornstar. Zijn nekharen kwamen overeind. ‘Maar niet met mij, nog één woord en ik ver-’ Maar voordat hij zijn dreigement kon afmaken, kwam Acornstar eraan. En tot zijn afschuw bleek het correct te zijn. Een deal? Met een rogue? Deze gast leefde niet onder hun code, hun regels. Als er iemand niet te vertrouwen was, was het hém, niet zijn halve clan, waar hij ook al last van had. Het klopte niet. Het sloeg nergens op. Dus toen Acornstar durfde te grommen, borrelde het ook in de achterkant van zijn keel op. Wolfblood kreeg de taak om zich over Pepperpaw te ontfermen en Acornstar deed net alsof er niet net wat krankzinnigs was gebeurd en sprak hem aan om achterblijvers op te halen. Maar Settleddust kon hem alleen maar vol ongeloof aanstaren. Hij begreep er niets van. Ten eerste, dat ze zomaar waren opgehouden en ten tweede, wat is de sterren die rogue bij hun deed. ‘Ben je gestoord?’ siste hij naar zijn leider. Wat was hier rationeel aan, aan dit allemaal?

@Tag: (Pepperpaw, Wolfblood, Brokentune) - Acornstar

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Honorbound
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 11 Icon_minitimedi 18 mei 2021 - 16:00

Honor
has been the reward for what she gave. To honor with hymns and panegyrics those who are still alive is not safe
Ooit, ooit zou ze zo sterk worden dat ze niks meer zou voelen. De pijn niet zou herkennen, niet zou erkennen. De pijn die met elke Moon erger werd. Misschien was zij wel de grootste fout ooit, elke kat die met haar in aanraking kwam. Waarvan ze ging houden leek wel te verdwijnen, of dood te gaan. Ooit, ja ooit zou Starclan haar lichaam ophalen maar voor nu was ze alleen terwijl weer een familielid haar achterliet. Het hart leek wel in haar oren te kloppen, zo oorverdovend was haar pijn. Acornstar kwam er aan maar Honorpaw keek niet op of om, leek hem niet eens mee te krijgen. Ze leek kort te herkennen dat de flamepoint de Medicine Cat Apprentice van Shadowclan was en even voelde ze zich misselijk worden. Ze kon nooit zo goed zijn als Shrimppaw. Haar goede vriendin, een vriendin die ze nauwelijks meer zag omdat beide de echte wereld in waren gestuurd, de wrede wereld. Wie nam Starclan nog meer van haar af? Wie? Ze sloeg de nagels in de grond terwijl ze met doffe ogen naar Dreamdust keek. Ze leek haar nauwelijks meer te zien, wat was er nog over van Honorpaw? Behalve een lege schulp. Een lichaam dat als een pop bestuurd werd, een pop die op dit moment Starclan verafschuwde. Er was geen eer in oorlog, er was geen eer in het leven. Haar naam, waarom hadden haar ouders haar deze naam gegeven. Eer, welke eer. Welke eer had ze om te leven terwijl iedereen om haar neerviel. Eer..

Blind keek ze naar de staart voor haar neusje. Een staart die ze herkende maar ze voelde zich zo zwak. Zo enorm bedrogen. Ze kon niet eens huilen, haar poten leken onder het gewicht te trillen. Iemand moest Rookchirp eervol terug naar huis brengen. Ze zou niemand anders haar zus laten dragen, dat was het minste dat ze had verdiend. Haar oortjes gleden diep in haar nek voordat ze voorzichtig haar neus in de koud wordende vacht van haar overleden zus drukte. Er bleef op deze manier weinig over van Pantherstar's familie. Een voor een, een voor een. Haar ogen gleden naar de wonden die de dood hadden betekend, ze kuchtte zachtjes voordat ze Dreamdust met sombere ogen aan keek. 'Ze moet naar huis.' Het was niet meer dan een fluistering, ze moest mee. Ze moest eervol begraven worden, want zelfs al verafschuwde ze op dit moment haar hele bestaan. Ze moest en zou Rookchirp tot rust leggen. Niemand, ook geen kittens van haar oudste zus, zouden haar weg versperren. 'Ik draag haar. Als ook een iemand mij probeert te stoppen kan die wat mij betreft in Starclan belanden.' Siste ze. Het interesseerde haar allemaal niks meer, waarvoor zou ze nog leven? Voor dit, voor deze pijn. Nee, ze wilde naar haar zus. Niemand kon haar terug geven. Een rilling leek over haar rug te glijden voordat ze haar neusje ophaalde en zich koeltjes en ietwat kil bij haar zus neerzette. Haar staart zwiepte gevaarlijk heen en weer.

Tag: Dreamdust


[SC x RC] Now or never - Pagina 11 Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[SC x RC] Now or never
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 11 van 11Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: