[SC x RC] Now or never - Pagina 9 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [SC x RC] Now or never

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Volgende
Rookchirp
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Tumblr_obync3JGIe1upe1ufo2_540
Kip
244
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 14 moons forever
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rookchirp
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimevr 23 apr 2021 - 22:55

[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Da6laim-88d5b487-7ca9-4005-b0d8-5482353d278b

Ze had gedacht dat dit haar eer zou herstellen. Dat dit haar terug zou brengen naar de werkelijkheid, haar eindelijk meer zou laten voelen dan een last. Maar dat waren de gedachtes geweest van een dom kind, een die nog in der verhaaltjes van haar ouders geloofden waar oorlogen gevochten werden door moedige en krachtige warriors, een verhaal waarin zij aar één van was. Nee, ze voelde zich misplaatst tussen alle vechtende katten, voelde een paniek aan haar knagen die ze diep wegstopte. De gedachtes aan het gevecht met de thunderclan apprentice lagen nog vers in haar geheugen, vooral omdat ze die verloren had. Nee, nee, niet deze keer. Ze schudde haar kop en dwong zichzelf te focussen, er waren verschillende figuren die ze niet uit het oog mocht verliezen. Eén in het specifiek: het grijze vachtje van haar zus. Paniekerig keek ze rond totdat ze die vond. Ze was in gevecht met een flame point, een die van plan leek stevig terug te slaan. Was dat niet de medicine cat? Nee, het deerde haar niet, ze zou geen haar aan Honorpaw krenken. Met een luide grom zette ze een sprint in en sprong met uitgeslagen nagels op, in de hoop de shadowclanner te onderscheppen.

Tag: Honorpaw & Newtpaw


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Faraid10
FARAI


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Db3tlr2-f8ed6583-a478-4122-9dbf-c05c1914fa2a.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYTYxZTIzOTAtYjQyMS00ZjUwLTk3NzQtNDc4NDYwODZlYzkwXC9kYjN0bHIyLWY4ZWQ2NTgzLWE0NzgtNDEyMi05ZGJmLWMwNWMxOTE0ZmEyYS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
En nog steeds ging ze niet weg. Sterker nog, nu besloot ze opeens om wél te vechten. Of nuja, als je het vechten wilde noemen. Farai voelde poten tegen haar borstkas en sprong van de ander af, waardoor diens harde duw haar welliswaar lanceerde maar niet bezeerde. Geërgerd zakte ze door haar poten en zette het haar op haar rug overeind, maar toen klonk het teken. Even keek ze achter zich en trok met haar oor, nu al? Nou, ze zou haar niet horen klagen. Farai had gedaan wat er van haar gevraagd werd en meer zou ze ook niet doen. Fel keek ze naar de twee kinderen. "Als ik jullie was zou ik er vandoor gaan, idioten," gromde zich en zette het toen op een lopen. Beter kreeg ze haar beloning.

[Farai verlaat de oorlog]
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Bitter_ava
BITTERSWEET
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Da5f55c-84d7baee-0a0e-42f4-9a66-7eea2fdf720c

Oh wat voelde dit verrukkelijk. In all chaos there's calculation, het gezegde was voor haar nog nooit duidelijke afgebeeld dan nu. Ze voelde de adrenaline door de lucht heen golven, het golfde immers ook door haar. De jonge poes keek met haar tweekleurige ogen rond door het strijdgewoel. Tot haar... Tegenzin had ze eerder moeten helpen gewonde katten van het veld af te begeleiden. Natuurlijk had ze dat zonder klagen gedaan, maar nu was het daadwerkelijk haar tijd een naam voor zichzelf te maken. Waar beter, dan bij de leader van haar eigen clan? Ze zag Crystalstar vechten als een van de grote katten van hun vorigen verhalen, bad tot starclan dat ze alle levens uit Acornstar zou slaan. Totdat een rogue zich erbij mengde, en haar order was luid en duidelijk. Oh, in haar eentje zou ze de grotere en oudere kater niet aan kunnen, maar lang zou ze niet alleen zijn. Riverclan was anders dan het vuile leven dat hij als ongedierte doorbracht. Niet veel beter dan haar broer, al ontbrak hem het kitchserige ornament om zijn nek. Stilletjes zette Bitter een sprint in en lanceerde zich richting de grote kater, om zo mogelijk tijdens haar sprong haar nagels diep in zijn huid te trekken. Eenmaal weer op de grond dook ze aan de kant, klaar om een dergelijke aanval weer te herhalen.

Tag: Brokentune na Crystalstars beve
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Dc8r8m0-9b6c1f41-ccb0-4957-a267-23004a726cfd


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Wolf2ding
WOLFBLOOD

when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Haar ogen gleden over het gezicht van de ander, haar blik zowel kwaad als diep bezorgd. Voorzichtig zover ze kon probeerde ze het bloed van haar hoofd te vegen, zodat het niet in haar ogen zou druppelen. Ze zag er verdwaasd uit, gepanikeerd. Starclan, ze zou dat konijn op haar rug moeten tillen en ver van het gevecht moeten brengen. Ze wilde het doen, zeker toen de sukkel ook nog eens langs haar heen probeerde te komen."Je blijft hier idioot," Siste ze en sloeg met haar staart. Gelukkig reageerde het kruidenkatje dat ze geroepen had, die op wonderlijke wijze uit windclan was geteleporteerd. Daar zou ze zich later wel zorgen over maken. Hij leek daadwerkelijk bekommerd om haar en waakzaam keek de grote warrior toe. Alles aan haar jeukte, haar nagels kon ze onmogelijk meer inklappen van de adrenaline: maar ze kon niet weggaan totdat ze wist dat de snufferd voor haar veilig zou zijn. En dat leek zo te zijn, Starclanzijdank. Net op tijd ook, want haar stem weerklonk over het slachtveld. Wolfblood kwam overeind, wierp nog één strenge blik naar Falconpaw en tikte enkel kort met haar staart tegen Pepperpaw's borst. "Blijf hier," commandeerde ze, alsof het haar plaats was dat te doen. Wolfblood zette het op een lopen en vond snel genoeg haar andere uilskuiken, bedolven door twee meiden. Heh, misschien had hij dan toch gelijk gehad dat vrouwen zijn grootste zwakte waren. Ze had hem normaliter uitgelachen, maar nu was dat even anders. Wolfblood zette een grote vaart in en probeerde een van de apprentice met haar gewicht omver te buiken. Ja verdomme, ze kon toch niet een apprentice uit elkaar gaan trekken? Dat vond ze wat lullig, hoewel het wel verleidelijk was met alle opgebouwde adrenaline dat haar bloed zo snel liet pompen. De poes moest alles doen om zichzelf in te houden. "Zoek een ander joch om jezelf op te gooien, sletjes," grauwde ze kwaad en zette haar vacht dreigend overeind.

Tag: Eerst Pepperpaw & Falconpaw, dan Ravenstrike, Celestialpaw & Cottonpaw.
Icarus flew too close to the sun
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Rook2
but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherlight
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pantherlight
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimezo 25 apr 2021 - 9:49

Pantherlight voelde angst. De ander was sterker dan haar en had meer ervaring. Ze had haar poot dus uitgestoken om te proberen de ander mee te grijpen. Ze voelde de haren van de tegenstander. Settleddust greep naar haar nek. Onhandig bewoog ze haar hoofd tijdens het vallen naar links. Gelukkig was het mis. Haar poten zaten een beetje verstrengeld tussen die van de ShadowClan deputy. Onhandig kwam ze op haar rug terecht. Het irriteerde haar om te zien dat de ander nog op zijn poten terecht was gekomen. Zo snel als ze kon rolde ze om en sprong weer rechtop. De zwarte warrior was nog niet verslagen! Ze was nog maar net opgestaan of de ander greep weer naar haar nek. Ze kon het niet ontwijken. Met een verrast kreetje werd ze tegen de grond gewerkt. Ze probeerde los te komen, maar het lukte haar niet. Wild keek ze om haar heen voor opties. En ze had geluk. In haar ooghoek zag ze Clouddancer op hun afkomen. De warrior die haar mentor was geweest.

Tag: Settleddust en Clouddancer


Laatst aangepast door Pantherlight op ma 26 apr 2021 - 15:54; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Fleckhound
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 DPKsfdL
Richie
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 83 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Fleckhound
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimezo 25 apr 2021 - 13:44

Één van de dingen die in zijn voordeel werkte als een slanke flexibele Riverclanner was dat hij goed mee kon bewegen met zijn slachtoffer. Toen zijn klauwen ook gevestigd raakte in de rogue's zijn schouderbladen kneep hij zijn klauwen nog dieper in het vlees en hield hij zich vast aan de ander als een slang die rond de nek van zijn prooi wikkelde. Hij begon als een gek heen en weer te springen als een losgeslagen knol. Fleckhound bewoog mee en drukte zijn tanden in zijn nekvel voor extra houvast. Terwijl de wereld steeds veranderde van koers zag hij dat de aankomstpunt een steen was. De rogue draaide zich om en het was makkelijk te raden waarom. Hij probeerde zijn rug tegen de gesteente aan te gooien met hem er tussenin. Grapjas. Fleckhound liet zich los en sprong soepel van zijn rug af, al wel probeerde hij nog wel een kleine natrap met zijn achterpoten te geven. Flechound kwam lichtvoetig op de onder gesneeuwde ondergrond terecht. Hij maakte een snelle draai om zijn tegenstander weer in de ogen te kijken maar die was vertrokken. Niet vertrokken van het slachtveld maar weer een nieuwe tegenstander. Fleckhound hield zijn kop hoog en zijn uitdrukking droog toen hij simpelweg weer naar hem toe liep. Crystalstar was zijn nieuwe doelwit maar die had geen geduld voor hem. Er werd een vrije toegangskaart gegeven om hem te vermoorden. Nou dat hoefde je de tom geen twee keer te vertellen. Een andere clangenoot rende ook op de rogue af. Nou moest hij zijn tegenstander ook nog eens delen ook. Met een trek van zijn oor zette hij meer tempo in zijn loopje en probeerde zijn kaken in de onderrug te zette van de rogue terwijl Bittersweet boven op hem lanceerde. Zijn aanval was wederom weer vuil, maar dat was hoe Fleckhound speelde. Het liefst zou hij met deze actie zijn zenuwen in zijn achterhand doorboren en hem al bloedend over het sneeuw laten kruipen.

TAG @Brokentune & @Bittersweet


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Dasj6910[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Db9kxn10
Who keeps company with the wolves will learn to howl


Laatst aangepast door Fleckhound op zo 2 mei 2021 - 13:04; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitewalker
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 8a7eb63e52ba226d4cb5df0145e2fd571c60bb19
Opper
91
Actief
the h e a r t of winter

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitewalker
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimezo 25 apr 2021 - 14:04

[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Whjite10

Hij had veel geleerd van zijn mentor. Voornamelijk het gevecht gedeelte. Pantherstar was een grote kater geweest met veel behang waardoor het niet zo gek was dat de grijze overleden leader een hoeveelheid kracht had gehad. Zijn trainingen waren intens geweest waardoor Whitewalker op jongere leeftijd al zijn vijand zou kunnen verslaan. Hij had eerder tegen Shadowclan gevochten, toen hadden ze hen geprobeerd te redden van Bloodclan. Hij had als apprentice zijn leven gewaagd om hun te helpen en nu stonden ze voor de tweede keer hun in de rug te steken. Whitewalker voelde ook niks anders dan bitterheid op zijn tong voor de clan die in de schaduwen woonde. Hij viel de oudere warrior aan en deze gebruikte bijna dezelfde verdediging 's techniek als hij dat net gedaan had. Een beetje onorigineel kon je hem wel noemen ja. In ieder geval wat Pantherstar hem geleerd had was soms de aanval aan te nemen. Hierdoor kreeg je wel de nagels van je vijand over je heen maar creëerde je meer ruimte om hem op plekken te raken die iemand snel kon uitschakelen. Whitewalker kwam langs hem heen in zijn beweging, de nagels van Bluejay kwamen op zijn huid maar in plaats van dat hij nu wegsprong of rechtuit kwam hij tot plotse stilstand en draaide hij zich vlug om. Hij liet hierdoor de nagels van de ander iets dieper en al draaiend in zijn vel komen maar kreeg hierdoor meer toegang tot zijn poot. Hij probeerde daarom zijn kaken als een krokodil om de poot heen te slaan die hij in zijn huid zat. Als het hem lukte de poot van Bluejay vast te grijpen dan zou hij hier z'n enorme harde ruk aangeven met als zijn kracht en gewicht dat hij hierdoor zijn poot doormidden brak of zijn schouder uit de kom trok. Dat sierlijke gedans was niks voor hem. Whitewalker gebruikte wat Pantherstar hem geleerd had. Brute, brute kracht. Alles om zijn clan veilig te houden en vannacht terug te keren naar zijn twee kittens en partner, geen Shadowclanner die hem in de weg zou staan. Hij zou ervoor zorgen dat na vannacht die moeraskikkers twee keer zouden nadenken om hun weer aan te vallen.

- @Bluejay


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimema 26 apr 2021 - 11:43


Twistedheart probeerde overeind te krabbelen, maar hij was niet snel genoeg. De schrik had hem sneller te pakken gehad dan zijn reactie vermogen. Daar moest hij maar is aan gaan werken, dacht hij verbitterd toen de RiverClanner boven op hem sprong. De kater probeerde de ander af te weren, maar hij begon moe te worden. Hij was het vechten niet gewend en hoewel het er in het begin nog redelijk goed uit zag voor hem, begon hij twijfels te krijgen. Hij probeerde de ander met zijn achterpoten te bewerken, en hoopte dat zijn klauw grip kreeg op diens schouder. Zou hij hem nog af weten te duwen?

@Hermitshell


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Hermitshell
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Hermit10
Eline
883
Actief
B*tch don't kill my vibe

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Hermitshell
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimedi 27 apr 2021 - 20:28

[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Tumblr_oszj6u07ne1u959fyo1_500
Wonder boven wonder wist hij op de ander terecht te komen, die minstens zo vermoeid als hijzelf naar zijn buik trapte. Toen hij voelde hoe een klauw zijn schouder beetpakte deinsde hij achteruit, waardoor de achterpoten wonden achterlieten in zijn buik. Pijnlijk gesis verliet zijn bek en zijn ogen vernauwden. Het was het waard. Hij had zijn vrijheid nog. Woest haalde hij uit naar Twistedheart's borst, zwakker dan ooit. Er zou snel een einde aan dit gevecht moeten komen, of ze vielen beiden neer.

Tag: @Twistedheart


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Hermit24
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimewo 28 apr 2021 - 13:54


Settleddust voelde nu echt dat hij de overhand had. Even moest hij een klap incasseren, maar dat risico leverde een hoge beloning op. Hij had de poes nu echt in zin greep, tegen de grond gedrukt. Ze moest beter weten dan een warrior aan te vallen die buiten haar kunnen was. En terwijl ze spartelde, wilde hij haar dat lesje leren. Hij zou haar niet teveel pijn doen, hij zou vechten met eer. Hij had de code al genoeg aan zijn laars gelapt om nog meer met Starclans genadigheid te gokken. Hij begon met zijn achterpoten uit te halen naar haar buik, daar waar het erg kwetsbaar was. Ze zou er niet dood aan gaan, maar hij hoopte dat het genoeg zou zijn om haar uit het gevecht te halen. Totdat zware pootstappen opeens verraadde dat iemand er niet mee eens was wat er gebeurde. Settleddust vernauwde zijn ogen. Oké, tijd voor ronde twee. Hij had niet zo heel veel te verduren gehad nog, dus als deze Riverclanner zin had om zijn clangenoot te volgen. De eerste aanval was redelijk eenvoudig te ontwijken, maar daardoor moest hij wel de zwarte poes loslaten. ‘Ren naar huis,’ siste hij nog dreigend naar d'r, voordat hij zich richtte op de kater. Geen tijd te verliezen. Settleddust vestigde zich stevig in de grond, had geen idee met wie hij te maken had in de duisternis. Maar de duisternis was van Shadowclan, en net zoals de poes, zou hij hem verslaan. Settleddust maakt een schijnbeweging richting de rechterkant, waarna hij toch naar rechts ging. En uiteindelijk stoof hij naar voren en probeerde zijn staart te grijpen en met een harde ruk uit belans te brengen.

@Tag: Pantherlight & Clouddancer

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Clouddancer
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimewo 28 apr 2021 - 14:18


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsClouddancer maakte vaart en in zijn oren suisde de wind, gevolg door het geluid van meer pijnvolte schreeuwen. Zijn ogen stonden gefixeerd op een doel, de Shadowclan deputy. De oranje kater trok zijn bovenlippen op en ontblootte zijn tanden in een woeste grauw. ”..Naar huis” hoorde hij nog net voor hij zich met volle kracht tegen de deputy aangooide. Wat die ratten een deputy noemde was amper dertig moons oud, hadden ze wel een brein daar aan de overkant van de grens? Zijn nekharen stonden overeind en zorgde ervoor dat de brede oranje kater een imposante verschijning werd. “Ga zelf naar huis poesiepoes” blies hij en legde zijn oren plat. Clouddancers straat zwiepte heen en weer en kort wierp hij een blik op Pantherlight om te checken of ze in orde was. Als alles goed was dan wist ze wat haar te doen stond, ze zouden dit stuk vuil teruggooien op de berg kraaienvoer waar hij vandaan was gekomen. Niet ver achter hen lag het water van de rivier, hun thuis. Het gebied dat zij kenden. Vandaag nog zou deze joekel van een rat zwemles krijgen.

Tag: @Settleddust + @Pantherlight"When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1545
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimewo 28 apr 2021 - 21:37


Ze zat nog muurvast toen de klauwen van Acornstar bloederige strepen door haar knappe gezicht trokken. Crystalstar liet eindelijk een kreet van pijn horen terwijl het bloed over haar gezicht sijpelde. Toen schoot iemand haar te hulp, toen nog iemand, en met een geweldige ruk wist de kattin zich vrij te trekken. De wond in haar schouders, het bloed in haar gezicht en de nieuwe snee in haar nekvel maakten dat ze steeds sneller bloed begon te verliezen, en de grijze leader wist dat ze dit nu moest afmaken. Met een gewelddadige grauw wierp ze zich op Acornstar, met haar klauwen uitgestrekt. Ze richtte op zijn borst en op zijn nek, en probeerde zo het verrassingsmoment te gebruiken om zoveel mogelijk schaadde aan te richten.  

Tag; Acornstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimedo 29 apr 2021 - 10:12

Hij raakte en zag hoe bloed op begon te wellen. Hij merkte echter dat zijn reactievermogen trager begon te worden. Begon hij te veel bloed te verliezen? Het zou hem niks verbazen. Maar opgeven kon hij simpelweg niet, er was geen tijd om te rusten om zich te laten helpen. Dat werd dan ook maar weer bewezen toen Crystalstar zich los wist te halen en op hem af kwam. Hij voelde zijn schouder toen hij een poging nog deed om haar te ontwijken en wist dat dat niet zou werken. Klauwen begonnen zich over zijn lichaam te bewerken en hij klemde zijn kaken op elkaar om niks te laten horen. In plaats daarvan kwam hij overeind op zijn achterpoten en begon hij met zijn voorpoten naar haar uit te halen, waar hij ook maar kon raken.

Tag: Crystalstar


If you are strong, you'll find responsibility
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Newtspark
Dark forest
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimedo 29 apr 2021 - 11:28


Newtpaw wist dat ze dit niet zou moeten doen. Ze wist dat het fout was. Alles wat ze tot nu to gedaan had die dag was fout, maar dit was zelfverdediging. Ze zou het niet accepteren dat iedereen maar dacht dat ze haar konden aanvallen. Medicine cat of niet. De flame point maakte een grootte sprong richting de grijze apprentice met haar nagels uitgeslagen, maar in haar sprong werd ze tegen de grond aan geworpen door een ander. Het maakte ook niet meer uit wie het was, maar vandaag zou ze laten zien dat ze wel kon vechten. Ze had samen met haar vader getraind en hij had haar de fijne kneepjes geleerd. De zachte plekken. De poes gromde en probeerde Rookchirp door met haar achterpoten tegen haar buik te trappelen van haar af te werken.

Tag: rookchirp
  forgive me father
   for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1545
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimedo 29 apr 2021 - 16:01

En ze raakt hem. Twee keer, drie keer. Haar poten werden kleverig van het bloed. Maar Acornstar liet niet gemakkelijk met zich sollen. Plotseling steigerde de enorme kater op zijn achterpoten en haalde net zo hard naar háár uit. Een snee opende schuin over Crystalstar's keel, en toen ging het allemaal heel snel. De grijze leader wankelde, ze geen pijn meer. Ze hief haar zeegroene ogen, die al dicht begonnen te vallen, nog één maal op, en zag Acornstar daar staan. Als zij zou gaan, dan hij ook. En met al haar kracht sprong de leader van Riverclan naar voren en beet zo hard mogelijk op zíjn keel toe. Ze hield niet lang vast, en wankelde na een paar tellen al weer terug, maar ze had het gedaan. Crystalstar's achterpoten gleden onder haar weg, en ze viel in de snel roodkleurende sneeuw. Haar adem stopte.

Tag; Acornstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherlight
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pantherlight
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimedo 29 apr 2021 - 21:58

De zwarte warrior hoorde Settleddust iets tegen haar sissen: "Ga naar huis!" Daarna zag ze Clouddancer. Pantherlight was opgelucht wanneer het gewicht op haar verdween. Even lag ze suf op de grond, maar al snel kwam het weer te binnen dat het oorlog was. Zo snel als de zwarte poes kon stond ze op. Ze wankelde even en was een klein beetje duizelig. Daarna zag ze in haar ooghoeken Clouddancer die ook wat zei: "Ga zelf naar huis poesiepoes!" Pantherlight schudde haar kop en stond weer stevig op haar poten. Woedend keek ze naar de twee andere. Ze was niet woedend op Clouddancer, maar op Settleddust. "Ik ben nog niet verslagen! Ik zal vechten voor mijn Clan!" siste ze woedend. Ze knikte naar Clouddancer als teken om samen te vechten. Ze zouden dit winnen. RiverClan!

Tag: @Settleddust - @Clouddancer
Terug naar boven Ga naar beneden
Brokentune
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimedo 29 apr 2021 - 22:27

Wat hij had gedaan, was voldoende geweest en nu had hij de aandacht van elke Riverclanner op hem. Hij trok met zijn oren, gooide zich van Crystalstar af toen zijn ogen die van Acornstar kruistte. In zijn ooghoek zag hij meteen een kat aankomen en wel meteen dook hij naar onder waarna hij soepel wegdook voor de twee aanvallen die zijn kant uitkwamen. Het was tijd zijn windclanner bloed in actie te gooien. "Oh ja? Pak me dan!" zei hij snerend tegen de twee warriors met een scheve grijns op zijn gelaat. Hij sprong naar voren, soepel en snel op de voeten, waarbij hij de buitenrand van het gevecht bereikte. Hij kantelde zijn hoofd en begon zijn pas te versnellen, rondjes lopende rond de bende vechtende katten. Mochten zijn twee aanvallers het opgeven, ging ie zo weer in het gevecht. Maar hij zou het niet tegen twee warriors tegelijk opnemen. Hij wist dat hij genoeg uithoudingsvermogen had om dit wel even vol te houden, allesinds langer dan hen.


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 N3DJlqEZ_o
Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimevr 30 apr 2021 - 17:59

Hij had niet bewust richting haar keel uitgehaald, maar raakte daar wel en het moment dat het gebeurd was, wist hij ook dat het diep was. De wond was te diep. De tweede keer dat hij een leven zou nemen en het overviel hem. Hij zakte terug op vier poten, merkte amper dat de poes weer naar voren kwam en zich nog met een laatste poging in zijn keel vastklampte. Het bloed dat daar nog zachtjes had gevloeid begon harder te vloeien en hij wist dat ook hij een leven zou verliezen. Het duurde niet lang voor zijn poten hem niet meer konden dragen en hij naar de grond zakte. Zijn ogen waren gericht op het lichaam van Crystalshell, maar hij had moeite om ze nog open te houden. Ze sloten zich dan ook toen hij nog een laatste poging deed om adem te halen, maar dat was voorlopig de laatste, want zijn adem stopte erna.

Tag: Crystalstar


If you are strong, you'll find responsibility
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Yo10
Sannemander
575
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimevr 30 apr 2021 - 19:22

Timing is everything.

Waar zijn tegenstander op kracht had leren leunen, had Bluejay geleerd op meer fronten te rekenen. Natuurlijk, hij was zeker niet niets in bouw maar het was vooral zijn hersenkracht waar hij het van had. Bleef alert ook al was zijn aanval succesvol, altijd alert, altijd aan het plannen. Zo ook toen zijn scherpe klauwen zich dieper in de huid van de jongere kater drukte. Duidelijk werd dat er geen afstand tussen de twee gecreëerd werd, maar dat was ook niet iets waar Bluejay gebrand op was geweest. Hij was een opportunistisch wezen met een oog voor kansen.  Wisselde dan ook snel naar een andere techniek toen het wit gekleurde figuur naar zijn poot beet. Bewoog deze vluchtig weg en haalde er mee hard uit naar Whitewalkers ogen, nu oh zo dichtbij.

tag person here


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Untitl14


Laatst aangepast door Bluejay op do 6 mei 2021 - 22:13; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitewalker
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 8a7eb63e52ba226d4cb5df0145e2fd571c60bb19
Opper
91
Actief
the h e a r t of winter

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitewalker
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimezo 2 mei 2021 - 13:00

[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Whjite10

Op één of andere manier wist de Shadowclanner zich los te krijgen terwijl hij juist geprobeerd had zijn nagels dieper in zijn vel te draaien zodat hij kort vast had gezeten. Hij noemde het een gelukkertje voor zijn tegenstander. Toen hij merkte dat zijn beet dan ook nergens heen ging dan enkel de 'lucht' liet hij zijn gewicht meevaren op zijn uithaal. Hij viel dus een beetje naar voren toe en kwam met zijn achterpoten van de grond af. Zo draaide hij zich op zijn voorpoten in een halve pirouetje weg van de uithaal naar zijn ogen en probeerde hij in zijn draai zijn achterpoten vol in het gezicht te trappen van de Shadowclanner. Als hij nu mistte, dan had die Bluejay een starclanner op zijn schouder. Hij was te dichtbij om hem te missen. Ook al was het maar zijn borst of whatever. Hij moest hem raken, en vol. Immers bleef de Shadowclanner ouder dan hem en moest hij snel en slim zijn om hem neer te halen.


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Fleckhound
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 DPKsfdL
Richie
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 83 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Fleckhound
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimezo 2 mei 2021 - 13:13

De vraag was voornamelijk; hoeveel zin had hij om achter een of andere rogue aan te rennen? Niet bijster veel eigenlijk. Toen hij de rogue samen met Bittersweet had aangevallen had hij beide aanvallen ontweken en rende als een speelse kitten weg. Alsof ze tikkertje aan het doen waren. Fleckhound zuchtte geïrriteerd en sjokte op een rustige tempo achter de bruine tom aan. Hij keek niet zijwaarts hoe Bittersweet er op reageerde. Als ze wou rennen dan moest ze dat doen. Maar Fleckhound wist wel beter dan zijn energie voor z'n soort iemand te verspillen. Eenmaal aan de buitenring van het gevecht stond hij weer enkele lengtes van de rogue af. Zie? En dat zonder zich druk te maken en zichzelf buiten adem te brengen. Hoewel een Windclanner met veel meer stamina en speed was geboren, ook hun raakte op gegeven moment op. En die rodeoritje van daarnet, dat zou wel wat energie gekost hebben. Zijn ogen zochten kort naar Bittersweet voor hij weer in aanval ging. Wat ging ze doen? Dan zou hij daarop wel inspelen. Bittersweet zag er namelijk meer gedreven uit dan hij toen ze deze idioot gingen aanvallen. De enige reden waarom hij hier nog was, was omdat hij die irritante gezicht van de rogue wel rood wou zien kleuren. Na al dat werk kon hij dat wel gebruiken.

@Brokentune @Bittersweet - ik ben een klein beetje voor mijn beurt dus weinig te vinden in deze post oop


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Dasj6910[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Db9kxn10
Who keeps company with the wolves will learn to howl
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Untitl10
Mark
559
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimezo 2 mei 2021 - 13:43


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Dbep0o11

Daar rolde ze dan. In haar actie om Blueflower te redden had ze haarzelf in de klauwen van de vijand gegooid. Hoewel het haar gelukt was de grote poes van de Riverclan deputy te halen bracht ze haarzelf hiermee in een gevaarlijke positie. Ze had echter geen spijt van haar keuze. Dit was de enige manier geweest om met een stuk kleinere en slankere lichaam de veel grotere vijand van Blueflower af te halen. Shatteredice wist haar nagels in diens schouders te krijgen  toen ze tegen haar aansprong. Ze viel door haar botsing naar de grond en de flame-point hield haar adem in toen de zwaardere gewicht van de Shadowclanner over haar kwam. Ze zette haar schouderbladen af tegen de grond en zo rolde ze weer omhoog. Door dit probeerde Beechresin naar boven uit te halen maar Shatteredice trok haar terug naar beneden om het te ontwijken. Precies toen ze weer op haar eigen rug rolde probeerde ze met de beweging haar achterpoten tegen de buik of borstkast te zetten van de andere she-cat en haarzelf onder Beech vandaan te trappen. Het lukte, ze voelde haar kleine lichaam weer onder haar vandaan komen maar toen ze opstond zag ze dat Beechresing bijna wel meteen vergezeld werd door een clanmate. Ze legde haar oortjes naar achteren en drukte haar slanke lichaam tegen Blueflower aan. Snel zette ze een stap naar achteren om ruimte te creëren tussen hen en twee Shadowclanners. Ze waren misschien klein, ze waren misschien queens, ze zouden niet vluchten voor twee Shadowclanners. ''Ik heb je rug.'' Sprak ze zacht tegen Blueflower. Bemoedigend. ''Laten ze maar komen. Zolang wij samen staan, kunnen we winnen.'' Ze probeerde kort naar de deputy te kijken voor ze haar blik uitdagend naar Beechresin en Roughvoice richtte.

[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Dbep0o11


[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[SC x RC] Now or never - Pagina 9 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 9 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 0:53

Settleddust ging niet vaak een uitdaging uit de weg. Hij had een gevecht met twee veel gevaarlijkere honden dan hen overleefd, dus een visvreter en zijn vriendinnetje kon hij nog wel hebben. De tweede mocht van geluk spreken dat haar vriendje kwam, anders had hij haar met veel zwaardere verwondingen naar huis gestuurd. Terwijl de grote hem even afleidde met wat gebruikelijke trash-talk, rolde hij zijn ogen. ‘Twee vissen op het droge, eens zien hoe lang jullie je adem nog kunnen inhouden.’ Settleddust was even compleet de draag uit waarom ze aan het vechten waren. Het was enkel hij tegen hen op dit moment. Het was overleven, en overleven voor nu betekende dat hij dwars door ze heen zouden moeten gaan. Eén ding was in zijn voordeel. Het was nacht, en in het donker was waar hij voor was gemaakt. Zij waren Shadowclanners, en ze hadden vochten dus ook in het donker. Settleddust bleef wachten, spiegelde hun bewegingen voor nu. Hij zou niet de eerste aanval uitdelen als er twee van hun waren, hij zou zichzelf opsluiten in die aanval, zijn rug kwetsbaar maken. Dus hij moest reageren op wat zij deden, en dust wachtte hij, zijn pupillen groot terwijl hij hun bewegingen nauwlettend in de gaten hield.

Tag: Clouddancer, Pantherlight

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[SC x RC] Now or never
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 9 van 11Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: